|
RE: Avgustovke, kje ste 27.2.2006 20:22:49
|
|
|
|
Jessy
|
Lep pozdravček! Naju tudi danes popoldne ni bilo doma. Sva šli k mojim staršem, ker sem mogla dajat natančne napotke za dieto, ker jo bosta tudi mami in ati začela skupaj z mano. Sproti pa sva pripeljali tudi stajco. Je ni bilo treba kupovati, ker mi jo je posodila sestra. Je pa stajca bila pri naših, ker veliko pazita na nečaka in je nekaj časa notri spal. V glavnem, zdaj imamo pa še večjo gužvo v stanovanju. Še malo, pa ne bomo mogli več hoditi. Sem ravno prej študirala, da bom zdaj pospravila most, pa najbrž tudi puzzle, ker se dogaja točno to, kot ste že ene omenile. Čimprej, kot se da, se odkotali dol, izpod mosta na laminate in potem se kotali le po laminatih. Od puzzel potem nimamo nobene koristi. Edino, za kar so puzzle trenutno v uporabi je, da si kakšno "odtrže" od ostalih, vrže številko ven, potem pa grizlja vogale. Me je res prijelo, da ji vse skup pospravim in naj bo na laminatih. Violinski, bom res pozorna, če bo Neja začela kakšne številke kakat! Je pa mož ugotovil, da je bila tista položnica že plačana in je bil le odrezek (potrdilo). Me je že resno skrbelo, če je zmazala cel ta večji del položnice! Rumenjak je pri nama bil že 3x na vrsti. Jaz ga dajem 1x na teden, ker mi je tako svetovala pediatrinja in isto piše tudi v knjižici o prehrani dojenčkov, ki jo dobiš v ZD v posvetovalnici. Uvaja se ga postopoma, kot ti je že miševi rekla. Ker naj bi v 1-2 mesecih prešel na cel rumenjak sem ga jaz začela dajat po takem sistemu: 2x četrtino, 2x polovičko, 2x tri četrtine in potem smo na celem rumenjaku. Za to bomo porabili mesec in pol. Bom probala tudi to s korenčkom, kar ste napisale. Danes je bila vsa živčna in si je kar dlani basala v usta. Po moje jo ful dlesni matrajo, sam videt ni pa še ničesar. Včasih mi je dovolila, da sem s prstom pošlatala po dlesnih, zdaj mi pa tega sploh ne pusti več. Maja, me banano tudi samo še tako jemo, da jo grize, ampak le-te ji ne upam dati v roko, saj se bojim sadnih madežev na oblekcah, tako da preventivno raje sama dajem. Za zelenjavo in drugo hrano mi sploh ni problem, za sadje se pa resnično bojim. Vem, da to ni prav, ampak tako pač je. Imate pa res UGODNO ponudbo apartmaja. Jaz sem veliko cen pregledala, pa se vse giblje od 60 Eurov naprej. Mi bomo za hotel s tremi zvezdicami in polpenzionom dali cca 600 Eurov za en teden za oba, ker Neje se še ne šteje. Men se zdi kar ugodno. Petri, otroci naj ne bi gledali TV zaradi sevanja.....ampak navsezadnje je to naša odločitev. Vsekakor čimmanj, kot se da! Mi tega še ne prakticiramo in upam, da še dolgo ne bomo. Zdaj se tolažim, da bo lepše vreme, tako da bova zmerom dlje zunaj, doma pa se bomo zamotili z igračami, če se bo le dalo. Imam pa jaz tudi velik problem za striženje nohtov in morda bom probala tvojo varianto, ker sem se danes pošteno namučila, da sem jih postrigla....da o nohtih na nogah ne govorim! Zdaj si grem pa izdatno namazat roke z Bepanten mazilom, ker mi tako pokajo, ker imam suhe, da me že vse peče! A mate ve tud take probleme? Meni mraz čisto uniči roke, pa si jih vsak dan mažem.
|
|
|