|
RE: Avgustovke, kje ste 2.3.2006 15:26:46
|
|
|
|
violinski
|
Tu sva! No, očitno so vaše želje pomagale, Aljoša je 100x boljši kot včeraj in že včeraj je bil 100x boljši kot predvčerajšnjim, s tem da je včeraj še imel vročino, danes pa nič ne kaže na to. Veliko spi, to ja, pa malo se krega, ko sem mu nos zabaše in ga zalivam s fiziološko, ma raje to, kot vnetje ušes. Do sedaj vnetja še ni bilo. Tudi pri Lani ne. Trkam na les, seveda. Tia, tebi sem že rekla, pa še drugim povem, če želite pregraditi, da otroci/psi/mačke ne bi imele dostopa do enega prostora, je fino uporabit sušilo za perilo, jaz imam takega, ki če zloženega postavim bočno pokonci, ga glih lahko prestopim. Tako sem zaprla dostop Lani v kuhinjo, ko je shodila. Jessy, zate tudi že vem, da ti je glavobol popustil, meni se je pa zgleda ta M končala in to po 3 dneh. Upajmo, da bo vedno tako. Ste že bile pri vaših G, da bi se dogovorile za kontracepcijo naprej? Jaz grem čez en mesec, pa ne vem, kaj naj se odločim. KT sigurno ne bom, ker mi uničujejo libido. Za kosilo delam ALjoši mešano zelenjavo s krompirjem. Sem naredila tudi že z rižem, pa mu ni bilo všeč. Polente pa niti jaz ne maram preveč, pa se je še malo izogibam. Delam vedno ful zelenjave, pa en krompirček zraven, Kuham vse skupaj, potem pa zmiskam. Vsi pediatri so pametni in bi radi, da naši otroci jejo pretlačeno hrano, meni se je pa Lana vedno davila, če sem ji dala samo pretlačeno in sem ji miksala vsaj do 9 meseca. Takrat sem šele začela tlačit. Al pa še kasneje. Poskušala sem, no. Z Aljošo delam isto. Miševi, nikoli ti ne bo žal, če boš imela še eno prenosno posteljico več - jaz imam trenutno na razpolago dve, prej je bila ena nonstop v uporabi, dokler nista otroka imela svoje sobe, ta druga pa za rezervo, če smo šli v KP. Čeprav je tudi tam moja otroška posteljica, v kateri ALjoša sedaj spi, ampak če smo pa vsi dol, tudi sestra z družino, pol že začne zmanjkovati posteljnega prostora za vse. Za rabljen trip trap pa poglej med oglase tu v RR ali pa pokliči v komisijsko trgovino Smrkolin, tu v Ljubljani, na Celovški 179 - tel. št. 01/507-47-27, odpiralni čas 9-18, sobota 9-12, najaha pa se pri trgovini Noč in Dan, nasproti Avtomontaže. Druga pa je v Medvodah, sredi medvoškega klanca in se imenuje Šparovček tel. št. 3616-126 odpiralni čas 9-19, sobota zaprto. Glede na to, da imaš Niko že veliko, lahko kupiš tudi takega, ki nima pasu (ti grejo težje v promet), če imaš na svojem še vedno pas.... Kety, zanimivo, da ti je bilo v Piranu toplo in to, moj oče že dva dni jamra, kako je mraz . Drugače pa tudi jaz Piran obožujem in komaj čakam pomlad, da se bomo tam okrog in po Izoli in po Kopru sprehajali.... Zdaj, ko si pisala, da se Timon obrača samo do boka in nazaj, sem dobila en spominski flashback in se spomnim, da se je tudi Lana samo tako obračala. Nikoli se ni kotalila, prej se je splazila, pol pa ni bilo več zanimivo. Tudi sedela je veliko prej kot Aljoša, ki pa sploh še ne sedi....Pa ne se bat, bo tudi 'mama' rekel, samo ne še, ker ne bo imel razloga. Lana je veliko časa prej rekla 'tata', kot mama, ker mame ji ni bilo treba poklicati, saj sem bila vedno pri njej . Še o padanju - mislim, da je še vsak otrok enkrat zletel iz posteljice. Jaz vem, da sem, moja sestra tudi, Lana mi je tudi skočila na glavo ven, Aljošo čakam, da se bo dvigoval sam. Lana mi je zletela ven glih na en tak ponedeljek, potem ko smo hoteli na nedeljo znižati dno posteljice in pozabili, smo rekli, bomo v ponedeljek zvečer, na, pa je bilo že prepozno. No, sej potem smo ga vseeno znižali, ampak smo medtem že imeli akrobacije pri hiši. Otroka opazujte, če bo zaspan ali bruhal, če se ne more osredotočit na igračko ali prst ali kaj takega, če je omotičen. Če ni nič od tega je v redu. Pa pretipajte kosti, seveda. No, zdej pa tudi jaz grem. Dejte malo pomagat odganjat to zimo!!!!
|
|
|