|
RE: Avgustovke, kje ste 5.3.2006 7:37:17
|
|
|
|
Tiamo
|
Kok ste bile pridne, da niste skoraj nič napisale, da mi ni treba na vse zgodaj brat, k še ne vidim dobro. Vidim, da ima Jessy spet hud avatar. Drugega nimam kaj napisat. Edino, da smo super spali od 19, pa do 1, pojedla in zaspala do 7. A se vam tudi ponoči zbujajo, ker so lačni. A imate kakšen predlog, kaj naj naredim, da bo ponoči sita. Če ji dam rižolino zvečer v mleko nič ne pomaga. Zdaj že nori po stanovanju. Kaj naj še povem, da se plazi samo nazaj, naprej ne gre. Iz sedečega položaja se prevrne v pozo plazanje, potem se guga, naprej in nazaj...no in nakoncu obleži na trebuhu. Znižali smo posteljico na najnižjo raven, ker se je začela dvigovat, tako da se je prijela za rob ograje in se dvignila. Zdaj se probava dvigniti tako, da se prime za "gautre", pa ji zdrsne, potem se pa ujezi. Aja, zdaj mi kaka po vsakem gostem obroku, je k golob, je in sračka. Včeraj sva s taščo naredile, pire krompir z malo soli, maslom in mlekom in to pa je jedla. Tako, da ji bom vse delala tako kot nama, le solila ne bom tok. Glede mleka ne bom komplicirala in ji ga bom dajala v hrano ali z njim kaj pripravljala. Le samostojen obrok, samo mleko, bo pa vedno adaptirano mleko. Pa še tole, Demi ima samo še zjutraj adp. mleko in zvečer. Čez dan so sami gosti obroki, edino, če je ful tečna in zaspana ji podnudim še mleko. dost nakladanja, grem probat spit kavo, če mi bo pustila.
|
|
|