|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke, kje ste
3.3.2006 22:30:07   
violinski
Jaja, seveda sem, dala sem ji vse, razen čistega alpskega mleka, kakava, čokolinota, ..... Skute, jogurte in vse te 'predelane' stvari pa ja. Sej če tako pogledaš, je res čudno, zakaj se enih stvari izogibamo ko user posted image križa, ene pa kar na hitro že dajemo....

< Sporočilo je popravil violinski -- 3.3.2006 22:31:01 >

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
3.3.2006 22:54:58   
natasaxy
No sej zato pa jaz pravim, da je najbolje delat po svojem občutku...sej itak takoj veš kaj otroku paše in kaj ne.

Danes je toliko napisanega kaj dati, kdaj dati, kaj zdravo, kaj ni zdravo,...da če res samo o tem razmišljaš in bereš se ti skoraj zmeša. Sej še pediatri niso usklajeni, kako bomo pa potem mi....dost filozofiranja za danes.

Sladke sanje vsemuser posted image    in njihovim mamicam,  se tipkamo jutri.

NOČKO! NOČKO!

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
3.3.2006 22:56:12   
nanka
Da se še jaz malo oglasim. Jaz dajem Zoji Grisolino z adaptiranim mlekom, v pire krompirček pa zlijem malo alpskega mleka in ji nič ne škodi. Dodam tudi maslo in kislo smetano, To delam zdaj že cel teden, pa ni nobene reakcije. Sem pa zadnjič naredila preveč gost grisolino, pa sem dolila kar kuhano domače mleko, ki ga imamo doma. Pa je vse OK.

Pri nas moramo vodo dati v laboratoriju, tako da sem jaz z mojimi otroci hodila tudi večkrat, ker nisem znala prav dobro vrečke prilepit, pa je vse steklo mimo.

Naša je bila na pregledu pri 6m tudi tretjič cepljena in malo je preverila razvoj.

Drugače sva pa tudi že cel teden na skutkah in ji grejo še kar.

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
3.3.2006 23:00:50   
nanka
Jessy, Zoja je danes tudi tako nogice postavljala, samo se je na koncu zvrnila na trebuh. Sploh ni hotla sedeti, takoj je nogice obrnila, se z rokicami naslonila naprej in hop na trebuh.

Gašper je pa že pravi korenjak.

Lahko noč

< Sporočilo je popravil nanka -- 3.3.2006 23:08:20 >

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
4.3.2006 0:18:49   
miševi

Samo na hitro, potem pa spat...

Violinski, hvala za tel.št. in ostale informacijeuser posted image . Mogoče pa res dobimo kakšnega brez "prednjega" dela. Želim si pa pravi trip-trap, ker je ponaredek nestabilen.

Jessy, bravo za akrobacijeuser posted image user posted image .

Tia, me veseli, da je vsaj včasih Demi kašica všeč.

K: midva že odkar sva skupaj (več kot 10 let) prakticirava samo metodo pazenja. Ko sva se odločila za user posted image , sva se prvič par mesecev "matrala", drugič je pa šlo s ta prve... KT imam pa samo, če je potrebno M user posted image prestavit. Le-ta pa je, kot sem že pisala, sedaj po Juretu zopet boleča in zelo močna. Po Niki pa kot da je ne bi bilo.

Gres: sem delala isto kot violinski (spet nekaj skupnega, aneda, violinskiuser posted image ): do 1. leta samo kupljene kašice za zmešat z adaptiranim mlekom. Trenutno tudi še ne dajem skutk, mesa, rumenjaka in glutena.

Zdej grem pa res v mižule...

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
4.3.2006 9:10:18   
Tiamo
Jutro,  natasa ima spet nov luškan avatar user posted image  Demi se je že ob 6 zbudila in rajala do zdaj, zdaj je zaspala k top. Mami je že doma tako, da smo user posted image peljali k njej.  Jessy, Neji user posted image  za akrobacije. Veste kaj , da ful kompliciramo pri user posted image Jaz sem prav user posted image , ko pišete kaj vse pripravljate svojim user posted image . Meni kar ji pripravim nič ne user posted image , pa po eni strani sem ful user posted image za pripravo user posted image .  Demi no 20 min user posted image  se je končalo. Danes gremo na Ig, ker moram zrihtat en računalnik, tako da se zvečer kaj tipkamo. Aja še nekaj čakam in čakam M pa je ni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
4.3.2006 9:41:55   
Jessy
Dobro jutro!

Pri nas lije kot iz škafa! Se ni za prikazat ven, ker si takoj moker! Že spet bomo notri! user posted image

Ponoči smo imeli dojenje ob 4h, vstali pa ob 8.30. Je bilo prav fajn še 30 minutk pospati. Zdaj pa že slišim Nejo, kako se napenja za kakat. Se mi zdi, da je zadnja dva dni kar zaprta, ker tudi pokaka prav trd drekec. Zgleda, da je banana naredila ta svoje. Ji jo zdaj kak teden ne bom dajala, pa bo.

Natasa, se pogledala Gašperja in so prav luštne slikce! user posted image user posted image user posted image

Neja pa drugače že zelo lepo sama sedi, tako da jo zdaj posedem tudi na tla na puzzle in ni več treba sedeti za njo, ker se ne vrže več nazaj. Tako sedi tudi cele pol ure in se igra. Zdaj se zna prevrniti na trebušček is sedečega položaja, tako da sploh ni več panike. Nanka, saj Neji tudi še ne uspe, da bi se obdržala na nogicah, ampak pristane na trebuščku. Mi je pa všeč, ker se je zadeve pravilno lotila.

To z gresom pa res ne vem, kaj bom naredila. Zaenkrat bom še malo počakala, potem bom pa vidla kako in kaj. Morda počakam do posvetovalnice pri 9. mesecih in bom tam vprašala, čeprav se mi po svoje zdi neumno spraševat, ker navsezadnje imamo svojo pamet, pa čeprav je včasih čist zgrešena! user posted image

Tia, sem vesela, da je z mami boljše!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
4.3.2006 10:59:19   
zoya24
Ojla,

pri nas tudi dežuje, je prav grdo zunaj. Jaz bom pa skrvavela, če bo šlo tako dalje, tako močno M pa ne pomnim, kdaj sem imela. Iz mene kar lije, jaz pa čakam, kdaj se bo vse to vsaj mal ustavilo. Sem se sredi noči tuširala. Brez veze

Mali tudi pri nas spi. Je šel ravnokar. Tko da bo kakšne dve urici sigurno mir user posted image .

Neja user posted image user posted image user posted image za akrobacije.

Glede kravjega mleka, jaz ga bom dala Žigu nekje med devetim in desetim mesecem, moramo sprobat, saj gre pol z enajstimi (še malo prej user posted image ) v vrtec in tam, pač ne pazijo, amapk vsi po vrsti pijejo kravje mleko. Rajši vidim, da se doma kaj pokaže, kot pa pol. Do takrat bom delala pač kašice, ki že vsebujejo mleko.

Kar se urina tiče, pri nas dajo za domov vrečko. No jaz nisem imela problemo z nastavitvijo, pa mali se je itak takoj polulal, saj kaj ko sem mislila, da dela labaratorji do sedmih, pa je samo do šestih in sem prepozno prinesla vrečko. Pa je isti dan Žigova pediatrinja delala, pa smo šli po nove vrečke. Jo je pa pri fantku po moje 100x lažje namontirat, kot pri punčkah.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
5.3.2006 7:37:17   
Tiamo
Kok ste bile pridne, da niste skoraj nič napisale, da mi ni treba na vse zgodaj brat, k še ne vidim dobro. Vidim, da ima Jessy spet hud avatar.  Drugega nimam kaj napisat. Edino, da smo super spali od 19, pa do 1, pojedla in zaspala do 7. A se vam tudi ponoči zbujajo, ker so lačni. A imate kakšen predlog, kaj naj naredim, da bo ponoči sita. Če ji dam rižolino zvečer v mleko nič ne pomaga.user posted image  Zdaj že nori po stanovanju. Kaj naj še povem, da se plazi samo nazaj, naprej ne gre. Iz sedečega položaja se prevrne v pozo plazanje, potem se guga, naprej in nazaj...no in nakoncu obleži na trebuhu. Znižali smo posteljico na najnižjo raven, ker se je začela dvigovat, tako da se je prijela za rob ograje in se dvignila. Zdaj se probava dvigniti tako, da se prime za "gautre", pa ji zdrsne, potem se pa ujezi. Aja, zdaj mi kaka po vsakem gostem obroku, je k golob, je in sračka. user posted image user posted image  Včeraj sva s taščo naredile, pire krompir z malo soli, maslom in mlekom in to pa je jedla. Tako, da ji bom vse delala tako kot nama, le solila ne bom tok. Glede mleka ne bom komplicirala in ji ga bom dajala v hrano ali z njim kaj pripravljala. Le samostojen obrok, samo mleko, bo pa vedno adaptirano mleko.  Pa še tole, Demi ima samo še zjutraj adp. mleko in zvečer. Čez dan so sami gosti obroki, edino, če je ful tečna in zaspana ji podnudim še mleko. dost nakladanja, grem probat spit kavo, če mi bo pustila.

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
5.3.2006 8:56:09   
tina104
Včeraj pa res niste veliko pisale. Tudi jaz nisem imela časa, ker Aljaž ni veliko spal, enkrat sem šla tudi jaz zraven spat. Podnevi je bil včeraj ful priden. Sem ga dala v ležalnik in zraven celo hišo poseala, pa skoraj vse pobrisala, pa perilo obesila... Zadnje čase se sicer malo izogibam ležalniku in ga poskušam dajat čimveč na tla, ampak včeraj sem res mogla čistit in le v ležalniku je bil priden.

Zdaj sem prebrala skoraj celo knjigo od Pantleyeve in je res ful dobra. Všeč mi je njen način razmišljanja, ampak nasveti pri nas verjetno ne bodo delovali. Ene nasvete sem zdaj upoštevala tri dni in nič ni boljše, samo še slabše. V bistvu obred pred spanjem imamo že nekaj časa bolj ali manj enak, narobe je samo to, da na zizi zaspi in ko se ponoči zbudi, hoč zizo. Zdaj sem mu začela zizo odmikat, preden dokončno zaspi in je groza - tako vreščanjeuser posted image . Tudi srdi noči se zdaj zbuja s ful glasnim jokom. Ne vem, če se boji, da ne bo dobil več zize ali kaj. Se mi zdi, da bom kar opustila moj načrt za nekaj časa in čakala, da bo začel sam od sebe bolje spat. Ker prej ko je zaspal na zizi, je zaspal skoraj takoj in niti včasih ni prav jedel, zdaj pa ko mu zizo odmaknem, ful začne sesat in sploh ne more nehat.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
5.3.2006 9:02:19   
tina104
Aja, Tia, hvala za poslano predstavitev - res ful dobra. Sem jo včeraj pogledala, ko je Aljaž spal in se je budil, pa sem ga prinesla k računalniku in ga je pogled na Demi spravil v jokuser posted image . Ponavadi se sicer dojenčkom smeji.

Jessy, natasa dobre slikice!

Kaj naj počnemo v tako sneženem in mrzlem dnevu??? Jaz bi šla venuser posted image

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
5.3.2006 9:12:24   
Jessy
Dboro jutro!

Včerej pa res ni bilo sile s pisanem na RR! Ne vem, kam ste vse pobegnile!

Mi smo danes spali celo noč! Zdaj pa ne vem, a se res ni nič zbudila ponoči ali pa je nismo slišali? Sicer se mi zdi čudno, da je ne bi slišala, ker ponavadi jo zaslišim že ob prvem pisku.
Tia, drugače se pa naša zadnjih 14 dni al pa že več redno zbuja vsako noč in je lačna. Pa kako vleče, da včasih mislim, da se bo zadušila! Čist je prestradana, pa pred spanjem poje cca 150 ml mlečne kašice, povrhu pa še mleko, kolikor ga hoče, tako da gre spat res napokana do vrha. Kljub temu se zbudi. Po moje so se malo razvadili!

Tina, jaz upam, da vam uspe poštimati to s spanjem! Zdaj, ko berem tvoje težave, se v mislih full zahvaljujem svoji patronažni, ki mi je rekla, da naj se pazim, da ne bo postala ziza kraj za uspavanje in cartanje. Zmerom mi je rekla, da je ziza za hrano, cartava naj se pa potem, ko ne bo na zizi in če bi zaspala, da naj bi jo narahlo malce zbudila, da se zave, da ni zaspala na zizi. In še kako je imela prav! V glavnem, držim pesti, da bo kmalu vse ok!

Danes popoldne nameravamo iti proti Postojni, pogledat eno dojenčico od moje prijateljice in sošolke s faksa, ki je stara skor 2 meseca. Upam samo, da ne bo začel padat sneg. Zaenkrat pada na litre in litre dežja in nič ne kaže, da bo kaj ponehal.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
5.3.2006 9:17:29   
zoya24
Ojla,

jp, včeri smo ble vse bolj boge s pisanjem. Jaz sem pol dopoldneva itak prespala, pa z mojim sva en film pogledala, pol je pa sestrica prišla na obisk, pa sva mal kafetkale je ful pasal.....

Tia meni se ne zbuja več ponoči. Zdaj prvič jeva med 7-8 uro zjutraj. Torej spi v kosu tam cca 12 ur. Setovat ti pa ravno ne znam, najverjetneje ni lačna, je pa možno, da je žejna, zato se zbuja. Jaz dam Žigi takoj po kašici zvečer še čaj, nato pa ga pred spanjem še podojim, sej ne spije ne vem koliko, ampak prednjo mleko pa vedno spije, ta pa fino odžeja. Probaj ji ponudit še čaj po rižkotu.

Tina pri moji sestri so se vsi otroci dojili na tri ure ponoči dokler je dojila, potem so se pa počasi nehali zbujati. Ampak počasi, mali pri dveh letih in še mal še vedno pri njej spi, pa tudi zbujati se še zna. Ampak nje ni to nikoli motilo. Če te ne moti, da se dojita ponoči, se ne sekiraj. Drugače se pa pri meni tudi Žiga, če zaspi med večernim dojenjem - kar redko, joka, ko mu odmaknem joško. Samo, ko ga dvignem in nesem v posteljico se neha jokati, pol pa itak dudo dobi. No upam, da bo Aljaž kmalu začel kaj bolje spat.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
5.3.2006 9:23:00   
Jessy
Tina, kaj pa če bi ga podojila pol ure predno je njegova ura za spanje, da ne bi zaspal na joški? Jaz to delam vsak večer in jo imam zadnje pol ure raje v naročju, na povštru in jo malce žgečkam, kot da bi mi zaspala na joški! Pol dobi pa dudo in gre spat!

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
5.3.2006 13:02:00   
natasaxy
Pozdravček še od naju. Včeraj vas res ni bilo veliko tu gori, no tudi mene ne, smo bili več ali manj od doma. Proti večeru smo šli na rojstni dan, kjer je tamal zaspal, tako da smo lahko malo poklepetali in se okoli desetih vrnili domov - sem mislila da bo problem glede spanja, ker smo bolj pozno prišli pa je blo vse o.k.

Tudi naš mucek sedajle spi, pa danes je tako turobno zunaj, tako močno dežuje...da bi človek res samo spal cel dan.

No tisti, ki pa imate sneg, pa upam da vas ne bo zamedlo.user posted image

Tina glede spanja ne znam nič kaj dosti svetovat, ker naš zaspi v petih minutah, ko ga dam spat,...dojila sva se pa tudi zelo malo časa.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
5.3.2006 13:08:51   
natasaxy
No sej govorim kako pri nas dežuje, pogledam skozi okno in že fino sneži. Tudi gorenjsko bo zamedlouser posted image user posted image !

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
5.3.2006 14:23:14   
Tiamo
Mi smo zdajle prišli iz kosila iz Iga in je že tok snega, da smo se vozili ko po jajcih. Še dobro da imamo fino avto in gumb proti zdrsavanju. Sneži pa toook, KDAJ BO ŽE KONC TEGA SNEGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Midve imava takole zvečer zrihtane obroke: od 18 ji dam večerno kašo + čaj ob 19 ali 19:30 220ml mleka in se vseeno zbudi ob 1 ali 2, ji dam čaj, še za 5 min zaspi in spet tečnari, potem ji dam pa 220ml mleka in je do 7 mir. Tako, da nevem kaj naj naredim. Grem še malo po formu pogledat

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
5.3.2006 15:48:09   
Jessy
Na...pa smo lepo ostali doma!
Ob 14h smo se začeli oblačiti in takrat je še full padal dež. Ko smo bili oblečeni je že padal sneg. Ko pridemo do avta (imamo le 7m do avta) je bil avto že popolnoma bel. Predno ga očistiva je zapadlo že skor 3 cm snega. Se vsedemo v avto in odpeljemo do ovinka, kjer se lepo obrnemo nazaj, saj je bilo že preveč snega, da bi reskirali vožnjo, če pa to ni pod "mus". In zdaj pada kot zmešan in ga je zagotovo že 5 cm, ura pa še 16 ni. Ne vem, kaj še bo! Sem prav slabe volje, ker sem se tako veselila, da gremo pogledat Tinkaro. user posted image

Tia, jaz ti ne znam nič svtovat, ker imamo mi podoben problem. Očitno so naše pike ponoči sestradane!
Pa ful imaš lep avatarček!

Naša se je pa včerej zvečer naučila kašljat in zdaj to počne kar naprej, da je že prav smešna. Pa danes je prvič dvignila rito in tako za 2 sekundi pristala na vseh štirih. Ene parkrat je probala, sam se ne more še obdržati na kolenih.

< Sporočilo je popravil Jessy -- 5.3.2006 15:50:50 >

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
5.3.2006 16:16:41   
nanka
Dober dan

pri na sje noro. Imamo že 20 cm novea snega, pa je starega včeraj komaj začelo pobirati. Pa bova zopet par dni noter, ker tudi nosa ne moreš ven pokazat. Pa kako piha. Jaz pa sem se že pomladi veselila.

Drugače pa ni pri nas nič novega. Zobkov še vedni ni ven, to pa zdaj traja že cel mesec.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
5.3.2006 17:23:25   
zoya24
....lep pozdravček še enkrat od mene, Žiga spančka svoj popoldanski spanec, ati je pred TV-jem, jaz pa seveda takoj za računalnik user posted image .

Mi smo danes dobili drugega zobeka user posted image user posted image user posted image , pa danes sem prvič videla kako naš Žiga po vseh štirih plazi, ne na en čuden svoj način (prej se je bolj puzal, pa mal po rokah, pa mal po nogah.....), ampak po "pravilih" (torej roka, noga, druga roka, druga noga..........) Smo seveda zadevo takoj posneli user posted image user posted image . A imate tudi ve toliko "materiala" - slik in video posnetkov. Mi je moj zadnjič rekel, da bomo morali pri Žigovih 10 letih, kar eno stanovanje še zraven najet, da bomo imeli kam za shranjevat vse te fotke in CD-je user posted image . Sam jaz si ne morem pomagat, sploh zdaj ne, ko je vsak dan kej novega.....

Drugač nas bo pa tle v Domžalah čist zamedel, pomoje je že sigurno 15-20cm snega. Kriza.

Grem se zdaj mal k mojem pocartat, .......

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
5.3.2006 18:02:11   
Jessy
Pri nas ga imamo že celih 20 cm. GROZA! kje je že ta pomlad? Pa tako dobro je kazalo!!!

Zoya, to sem se tudi jaz že spraševala, kam bomo z vsemi CD-ji, saj vsak mesec naredim toliko slikic, da ravno 1 CD zapolnim, vmes pa še kak kratek filmček na aparatu. Kamere k sreči nimamo, drgač bi pa res rabili še eno sobo za arhiv!
A ve sploh še dajete kaj slikc delat al jih imate zgolj na CD-ju? Jaz sem jih do zdaj dajala delat, ampak ne vse. Se jih je že nabralo tolko, da je joj! Zdaj sem pa rekla, da bom dala delat samo še kakšno slikco, tako, ki je res nekaj posebnega. Druge bodo pa na CD-ju počakale na oglede!

Jaz grem tudi pred TV, dokler mi Neja še spi!

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
5.3.2006 18:04:58   
Jessy
Žiga, bravo za zobek!!! user posted image user posted image user posted image  Mi smo še brez! user posted image

Sem pozabila povedat, kaj sem delala popoldne. Vse puzzle sem zlepila. Lepila sem sredinske slikice z živalmi, ker so sestavljene iz večih koščkov. Ko se bodo živalce posušile, bom pa še v puzzle prilepila, tako da bo cel kvadrat in se bo dalo samo kvadrate narazen dajat! Zihr je zihr!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
6.3.2006 7:45:20   
Tiamo
Jutro, spali smo super user posted image user posted image  Sem včeraj malo prebrala forum in sem našla, ko je ena punca napisla: če naš je zvečer preveč, se ponoči zbuja full lačen. Tako, da sem včeraj Demi on 15:30 dala skuto in do 19 220ml mleka, prvič se je zbudila ob 4 pojedla in spala do 7:30. Evo tako, da danes bom prakticirala isto, samo da ji bom v mleko dala še rižek. Včeraj sem ji kašo naredila iz navadnega mleka in hlastala je tako, kot da še ni nič jedela cel dan. Reakcije do zdaj ni, bomo videli čez prar let na kaj bo alergična user posted image user posted image  Joj, te slike, midva imava že prek 1000 slik za vsak mesec posebaj. SEm pa lih ta teden naredila selekcijo in izbrisla slabe slike, se pravi temne ali čudne. Midva imava tudi kamero (je pa prejšni teden crknila) in imava še 4 kasete posnete, da ne govorim kok filmčkov posnetih s fotoaparatom imava, uglavnem je ed DVD narejen, vseh slik in filmov od Demi, če se nama poruši računalnik. Jessy kako si zlepila puzzle oz. s čim? Demi je že pogruntala, da so eni fini delčki za v usta. grem popit kavico  aja Žigec user posted image  za zobek. Mi smo rešeni tečnobe, sta oba zunaj

< Sporočilo je popravil Tia74 -- 6.3.2006 7:46:11 >

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
6.3.2006 8:31:36   
nanka
Dobro jutro,

tudi mi smo splai super. Zbudi se 2x ponoči, dobi čaj in zaspi do 7. Midve pa večerjava ob 18.30 grisolino z žlico in ob 19 gre spat. Ob 22.30 ji nesem flaško mleka z malo grisolinota in včasih poje 120, včasih pa samo 50. Tega obroka zaenkrat še ne bom izpuščala ( pa bi ga lahko, ker se ne zbudi in ne joka), bom videla kako bo z kg.

Zoja user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pri nas pa nimamo puzlov.

Slik tudi nimamo preveč, imamo vse na kameri( iz kamere pa tudi posnameva na DVD). Zdaj sem se lotila skeniranja še vse ostalih slik ( digitalni aparat imamo šele 2 leti), tako da imam kar veliko dela. Bom vse slike poskenirala in shranila na DVD.

Grem na kavico.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
6.3.2006 9:19:19   
Tiamo
user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
V življenju mi je najbolj žal za to
Zaprla sem oči in si nas predstavljala čez deset let. Videla sem družinske počitnice s pohodi po kozjih stezah in igro n...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?