|
RE: Avgustovke, kje ste 7.3.2006 16:28:06
|
|
|
|
violinski
|
Spet bom dolgo pisala, ker se nisem že od petka javila . Vsi tisti, ki ste se v nedeljo obrnili in šli domov, namesto na obisk (no, miševi, vi ste šli peš), ste naredili prav. Mi smo od doma odrinili že dopoldne in je bilo v LJ 11°C, prav tako na Vrhniki. Potem, ko je enkrat začelo, je pa tako padalo, da smo ostali prespati. Seveda nisem s seboj imela ne dovolj plenic za oba moja pleničarja, kaj šele večerno hrano za Aljošo. Lani smo torej dali plenice od bratranca (6 namesto 5), za Aljošo sem pa šparala njene (5 namesto 4), ampak je bilo nazadnje treba uporabiti le eno, ker sem njegovih imela s sabo skoraj dovolj . Še dobro, da smo našo prenosno posteljico pustili tam že za Novo leto, ko smo bili tam in je nismo vozili domov. Ponoči smo spali bolj ne, kot ja - ob 23h se je Aljoša začel dreti (še sedaj ne vem, kaj mu je bilo), pa se je v otroški sobi (tri dve sobi narazen) zbudila še Lana in začela jokat, da ona ne bo več tuki - spala je v postelji skupaj z bratrancem, ker ima posteljo veliko 120x200 in sta oba škržatka in je dovolj prostora za 4 take, kot sta onadva. Pa se je selila v najino, NAPIHLJIVO posteljo iste velikosti (120x200), kjer smo potem spali vsi trije. Mož in svak sta šla ob 22h, ko je nehalo snežiti, kidat, da ne bi bilo treba zjutraj, ko je mož šel v službo in peljal tudi Lano v vrtec in sta kidala do polnoči in še čez. Aljoša se je še zbujal na dve do tri ure, ob 6 pa je trdno zaspal in spal do 9h. Zjutraj sem odpravila ta druga dva, pa nista šla na šiht, ampak domov, ker smo prejšnji dan pustili okna odprta (da se prezrači, ko nas ni ) in parkirat avto, ker je mož vedel, da v Tivoliju ne bo mogel parkirat (plužijo obupno, več kot pol parkingov zasedejo s kupi snega). Zato sta od tu šla z avtobusom. Moja dveletnica se je PRVIČ peljala z avtobusom in zraven uživala ko ptička - ko sem razmišljala o tem, sem mislila, da še dobro, da do sedaj nikoli ni bilo potrebe se peljat z avtobusom, da smo se vedno dobro zorganizirali . Je rekla, da bo šla še kdaj (itak sta potem tudi domov prišla z avtobusom) in da enkrat se bo peljala tudi v vlakom, ampak da ga bo ona vozila. Seveda, draga, kako da ne. Zdej je v fazi, ko hoče vse naredit sama. Jo kar vidim, ko je rekla "Jaz bom pelala!" Včeraj zvečer sta oba padla v posteljo totalno utrujena in Aljoša je posal lačen okrog 1h in potem zaspal do 7:15, pojedel v spanju in spal do 9h. Ko se je zbudil, sem ga odpravila za plavanje in sva šla. Po plavanju sva imela še ene opravke, in ko sva prišla domov, je bilo zunaj tako lepo, da sem ga kar spokala v voziček in šla en krog na sprehod. Z eno najmanjšo napako. Ruzak s plavanja sem spravila v prtljažnik in ko sem vzela ven iz ruzaka denarnico (če bi jo slučajno rabila ), pustila v ruzaku ključe od avta in zaprla prtljažnik. Tako sem sedaj brez ruzaka in brez ključev od avta No, pravzaprav se ne dobro spomnim, ampak res upam, da sem jih pustila tam, ker če jih nisem, sem jih zgubila nekje v snegu. Vsekakor jih sedaj nimam in čakam, da pride mož domov, ki ima še ene ključe od tega avta, da pogleda, če so not. O tem, kako sem zjutraj odpirala vrata od mojega avta, ker je bilo vse zamrznjeno vam raje niti ne povem. Je tudi avantura svoje vrste. Aljoša je pojedel kosilo okrog 14:30 in zaspal in še zdaj spi - je spet ful utrujen. Upam, da bo tudi ponoči vse v redu. Se še beremo!!!!
|
|
|