|
RE: Avgustovke, kje ste 6.3.2006 19:36:12
|
|
|
|
MajaPRO
|
Tudi jaz sem se malce sekirala, ker Vid ni hotel nobenega čaja pit, dokler je bil polno dojen. Sem pa mu ga tiščala predvsem zato, da bi podaljšala čas med obroki. Zdaj, ko pa je na gosti hrani, kar sam zahteva tekočino (tečka in ko mu dam flaško s sokom, pije in je zadovoljen). Tako, da ne skrbi, Tina, ko bo sprejel gosto hrano, bo tudi pil. Tudi jaz bom vsak čas porabila 2. paket Mullerjevih plenic. Prvo noč mu je plenička premočila, ampak se je izkazalo, da je očitno nisem dobro namestila. Potem ni niti ena več premočila do včerajšnje noči (ko je popil 2 flaši soka). Sem zelo zadovoljna, polnitev se mi zdi dobra, ne bi pa vedela, če je notri vata ali kaj. So pa po velikosti nekoliko manjše od ostalih pleničk (jaz sem najprej imela tiste od 11 kg naprej, pa so mu bile čez pas - kljub elastiki- malo bolj tesne, tako da imava sedaj večje - od 15 kg naprej). So pa res ugodne - za 38 plenic 1440 SIT. Je pa šel mož pravkar v Hoferja, pa sem mu naročila, naj pogleda njihove plenice (jih ene zelo hvalijo). No, mali je imel pravkar težavo zaspat, pa je malo jokcal in sem ga namenoma pustila, ker me je zanimalo, če bi sam zaspal. In se je tako razjokal , da je skoraj dihat pozabil. Sem ga morala vzet v naročje, da sem ga potolažila in je v hipu zaspal. Da se ne spomnim na pripetljaj s plazma keksom. Mali se je danes z njim skoraj zadavil. Resnično me je stisnilo, ko je začel kašljat in sem videla, da je odlomljen velik kos keksa. Potem pa ga ni mogel ven izkašljat. Sem ga trepljala po hrbtu, na koncu sem ga kar preko roke položila in fajn po hrbtu poknila, pa ga je izbruhal. Vendar ni bil cel kos, ampak se je že raztopil nekje v sapniku ali kje je pač obtičal. Finta pa je bila v tem, da ga nisem samega pustila s keksom, ampak sva bila oba v kuhinji - on v stolčku, jaz pa za štedilnikom. In mislim, da ni minilo pol minute, odkar sem mu ga dala in do davljenja. Kriza, res zna biti nevarno... Lep večer še naprej!
|
|
|