|
RE: Avgustovke, kje ste 3.3.2006 21:01:04
|
|
|
|
violinski
|
Živjo! Je, je, Kety, Aljoša je že čisto zdrav in to dokazuje s tem, da mi kravžlja živčke No, sej je to čisto prav, vsaj vem, da ga imam . Naj vam povem, kakšno mi je zakuhal danes. Sem se lotila kuhanja kolerabe (traja kar nekaj časa) in to DOVOLJ zgodaj, da bi jedel, ko bi se zbudil iz dopoldanskega spanca. Potem sem vrgla not še krompir, takrat se je že začel prebujati, vendar načeloma še ni bila ura za kosilo. Še preden pa se je skuhalo do konca, je začel delat tako faco, kot takrat, ko je straaaaaašno lačen in ne more več počakat (na robu joka, pa "buuuu, buuuu, buuu" začne delat). Kaj sem hotela. Sem mu morala dobesedno 'vliti' Frutek, ker je bil tako lačen, da ni uspel niti dihati med eno in naslednjo žličko. Kolerabo sem pa pripravila do konca in zaprla v posodo, bo počakala na jutri. Sem ugotovila, da je po dojenju podnevi prej lačen, kot je bil včasih, tako da bom jutri že zamenjala tudi dopoldansko malico (dojenje) s sadjem in kasneje prešla na skuto oz. jogurt. Sem šla gledat v dnevnik od Lane, in pri njej sem tudi to morala narediti ob približno istem času, no dva tedna kasneje. Ampak njej sem tudi hrano začela dva tedna kasneje uvajat. Pa ne samo to, Lana je v tem času dobivala že svoj tretji zobek. Aljoša pa še nič. Je pa Lana v tem času že kak teden sedela, pa tudi z nami je sedela pri mizi za hranjenje, Aljoša se pa še vedno muči z ravnotežjem. Mi je prav zanimivo, kako različno se razvijata, glede na to, da se pa on obrača in kotali, in že dela sklece, medtem ko ona tega ni nikoli. Petri, če si kje v bližini, sem ti hotela povedat, da že poteka vpisovanje v naslednjo rundo plavanja, jaz sem se že prijavila za ob ponedeljkih ob 10h na DIF. Tudi jaz sem imela Cilest, ko sem ga imela (v vsem svojem seksualnem življenju sem ga imela 1 leto in to pred več kot 10 leti), drugače pa že od vedno in z vsemi bivšimi partnerji in z možem tudi na kondomih in nikoli na metodi pazenja. BTW: na metodo 'varnih dni' pa je nastal moj nečak. Vse trikrat, ko sem zanosila (prvič sem imela ss) pa sem zanosila iz prve, ko sva se odločila, da ne bova uporabila kondoma. Čestitam še Neji za podvige!!!
|
|
|