|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke, kje ste
3.3.2006 0:14:47   
violinski
Samo sporočam, da je Jessy spet podrla en mejnik in spisala sporočilo št. 3000.

user posted image user posted image user posted image avgustovke!!!!!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
3.3.2006 8:49:34   
Tiamo
Jutro, evo za nami je super noč, Demi je spala od  19 pa do 11:30 pojedla in spala do 7.30. Zdaj se že podi za psičko, hehe Danes bomo znižali posteljico na najnižji nivo, Ker Demi že doseže vrtiljak in se lepo oprime ograje in dvigne.  Aja kaj sem pozabila povedat, Demi že sedi cca 1 teden. Seveda jo po 15 min zasene in se lepo ujabe in prevrne na trebuh. Demi ima take čudne glasove, da jih ne morem definirat. Jessy brazo za podrti mejnik user posted image user posted image  Pa sploh mi nisi odgovorila, če se lahko pri tebi oglasim po joške, ko grem na Bukovo, hehe. Zdaj k hujšaš, jih verjetno poleti ne boš imela za oddajo. Glede miksanja hrane, se jaz sploh ne sekiram, ker ko ji dam piškot ga lepo žveči. No so mi pa piškoti iz Evrospina ful boljši, kot od Hippa. So trši in se lepše stopijo. Pa še zdaj je akcija, pa jih je1 krat več kot Hippovih. Zdaj je že sila, moram it, se dere k zmešana...  

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
3.3.2006 10:01:19   
Jessy
Sploh nisem porajtala, da sem natipkala 3000. sporočilo! Bravo jest! user posted image user posted image user posted image  user posted image

Tia, na tvoje joške sem čist pozabila! Joj, katastrofa! Ti kar pridi k meni po špehec, ker ga bom še zmerej imela zadosti, pa ti dava v tiste joškice, da ratajo joške!!! Prav?

Mi smo tudi fajn spali. Sicer sem šla spat šele ob 2h, ampak sem kar fajn naspana. Se je včerej zvečer, ob 23h moj user posted image  spomnil, da bi gledala Lost in seveda sem bila takoj ZA! Pol pa pogledava 14. del in me je tolk držalo ,da sem mogla še 15. pogledat, pa čeprav je bila ura že skoraj polnoč. Pol pa sem se mogla še stuširat, pa je bila ura skor 1, se uležem v posteljo in čez 5 min že slišim Nejo, tako da sem vstala, jo podojila, dala nazaj spat, grem v posteljo, spet jok...čakam 15 minut, jok zmerom glasnejši. Seveda vstanem, grem tja, jo malo pocartam, dam nazaj spat in je bil mir. Čez 20 minut spet jok, spet vstanem, jo obrnem, dam dudo, pobožam in grem. Takrat sem se odločila, da ne pridem več nazaj in mi na srečo tudi ni bilo treba. Tako sem se ulegla v posteljo ob 1.50. Ob 7.50 sem že slišala vriskanje iz sobe ampak sem jo pustila še 20 minutk samo, pol sem pa vstala.
Sva bili pa dopoldne že pridni, ker sva se že skopali, Neja pa zdaj že spi in po tem sklepam, da je bila ona zjutraj že okrog 7h pokonci.

Drgač pa pri nas pada sneg kot zmešan! Naj bi danes prišla k meni mama in ata na kosilo (danes naj bi pekla pice za kar 6 ljudi), pa sva pravkar govorili z mamo in je rekla, da v takem ne upa ven z avtom, ker imamo ful klanec do nas in se boji, da ne bi kje drsela. Zdaj jo bom pekla pa le za 4!

Zdaj pa čakam prijateljico, da se oglasi na kavico! Sem jo že potrebna!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
3.3.2006 10:19:42   
zoya24
Ojla,

pri nas se malo jasni, tak da je kar lepši pogled na ven. Sem pa drugač jaz danes čist user posted image , sem dobila ponoč M in sem že od treh zjutraj budna, saj sem imela takšne bolečine, da sem mislila, da bom znorela. Pol pa še ne smem nič druzga kot lekadol (taboljš je Naklofen v tem primeru, saj zame). Tko da sem se pol noči sam premetavala v bolečanih. Pa sem mislila, da že ne bodo več boleče po porodu, saj prve dve nista bli, no pa mam hudiča. Ko neham dojit grem po tabletke (bom probala te tanove Harmonet), pa upam, da ne bom imela kakšnih težav. Po Cilest sem imela ful močne tenzijske glavobole, libido pa na nuli. No bomo videli.

Drugače pa Žigu ta drug zobek rine ven, se že vidi in je bil včeraj precej siten, sploh nisem navajena, ko je ponavadi tak cuker, no sej ni bilo hudga, sam kar naprej bi bil na rokah. Danes je očitno že bolje, saj je vse po starem.

Jaz pa danes popoldne dobim tasta na obisk, bi mogla nekaj speč, pa sem včeraj čist pozabla, da bi kaj kupla v trgovini, bom probala kar nekaj spacat, kar imam doma.

Jessy user posted image user posted image user posted image za 3000 sporočilo. Smo klepetulje, ni kaj.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
3.3.2006 10:50:02   
MajaPRO
Pozdravljene iz sončnega MB!

Mislim, da me en dan ni bilo gor (sem Vidova spanja izkoristila za čiščenje kopalnice, zvečer pa pred TV), pa sem prvo Vidovo spanje porabila samo za branje vaših postov.
Prvo, ko sem vklopila računalnik, sem šla na COBISS, da si izposodim Pantleyino knjigo Brez joka v sanje, saj takšno spanje, kot ga imamo mi sedaj, ne vodi nikamor. Mali se zbuja, pa nekaj joka, mu dam dudo - jok. flaško s sokom - nekaj časa vleče, potem spet jok, ga dvignem v naročje - spi, ko ga odložim, spet nori... za znoret! To traja mogoče kak teden.

Glede pasiranja hrane - jaz miksam cvetačo, kolerabo, brokoli, meso, melono, hruško, pretlačim banano, breskev (iz kompota), krompir, bučko, jabolko pa ribam (poskusila bom ribati tudi korenček).
Danes sem mu zmiksala melono in noter naribala še jabolko, pa sva jedla več kot pol ure - se mu je jabolko zatikalo, malo se je kao davil,  ni hotel odpreti ust... tričetrt pa sva le pojedla user posted image .

Tista Junior sadna skuta ima le 50 g, zato sem mu jaz dala včeraj 1 skutico in pretlačila 1 banano (pa je bila ravno prava porcija).

Joj, zadnjič je ena od vas rekla, da drekec začne smrdet, ko jejo meso - uuuf, pa še kako prav imaš!! Včeraj sem mu za kosilo dala Hipp-ov meni z jagnjetino, prej pa sem ga previjala in skoraj skupaj zlezla zraven - tako je smrdelo...

user posted image user posted image user posted image Bravo vsem hujšaricam user posted image user posted image user posted image le tako naprej! 

Pri nas pa včeraj ni snežilo (dopoldne je padlo nekaj snežink), tako da sva si privoščila dolg sprehod, danes pa še sonček sije, tako da bo še topleje (vsaj upam...). Baje za ponedeljek napovedujejo 14 stopinj (plusa, seveda!), tako da se res približuje pomlad user posted image .

Grem malo pospravit, se še kaj oglasim!

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
3.3.2006 12:37:24   
tina104
Samo na hitro se malo javim.
Jaz trenutno berem knjigo od Pantleyeve. Sem že na kaki 150. strani. Če bo uspeh, bom poročala. Trenutno je res naše spanje zelo čudno. Ponoči se zbudi kakih 5x. Od tega ga 1x lako potolažim z dvigom iz postelje ali pa se celo sam uspava. 4x pa hoče zizo!
Opažam, da nekaj metod tako že uporabljamo. Je pa knjiga res zanimivo napisana.
Danes je spet bila hrana povsod drugje, samo v ustih ne. Dala sem mu v roke tudi korenček, pa jabolko, hruško in kar ne morem verjet - sploh ni hotel v usta dat. Papir, igrače, posodo... in vse drugo pa da v ustauser posted image

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
3.3.2006 12:37:30   
Tiamo
Mi smo iskoristili 15 min sonca v Lj in šli v BTC, zdaj pa tukaj pada sneg, da sem čist user posted image . Vseeno bomo šli ven z user posted image  , ker moram tudi user posted image . Joj, miševi, čeist sem ti pozablja povedati, da gre Demi kdaj tvoja kaša v slast , kdaj pa ne. Zoya, tudi meni so rekli, da bodo po porodu M manjboleče, so pa full boleče in močne. Jaz sem tudi razmišlala, da bi poiskustila te Harmonet tabletke. Kakšno zaščito imate druge, midva zdaj prakticirava K. Kako vašim rastejo zobki, naravnost v lepi ravni liniji. Demi ima zobka v obliki črke v, samo ne took na v, upam, da me razumete.  

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
3.3.2006 12:47:18   
nanka
Dober dan,

sva se ravno vrnili iz laboratorija. Je bila ful pridna, nič ni jokala ko jo je pičila v prst. Izvidov nama pa ni hotla dati, jih bo dostavila kar zdravnici. Tako da bova rezultate zvedele šele drugi petek, ko imava tehtanje.

Pri nas tudi sneži in piha, prej je bil pa sonček. Joj kakšno vreme.

Jaz uporabljam že tri mesece kontr. tabletke Yarino( so za plačat), pa moram reči, da se mi super obnesejo. Ni boleče user posted image , traja pa tudi samo 3-4dni. Tako da sem zadovoljna. Začela sem jih uporabljati takoj, ko sem si prenehala črpat mleko.

Zoji zobki še zdaj niso prišli ven. Še vedno ima dve veliki buli, zobka se oba vidita, ven jih pa še ni. To stanje zdaj traja že slab mesec.

Tia, a je z mamo kaj boljše? Violinski, je Aljoša že zdrav? 

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
3.3.2006 13:00:05   
Jessy
Bravo Zoja, pogumna punca!!! user posted image user posted image user posted image

Jaz se moram pa malo pohvaliti! user posted image  Saj se že dolgo nisem, tako da mi je dovoljeno, kajne?
Prej sem postavila Nejo na puzzle tako, da sem se usedla zraven in upala, da če se vrže na tla, da se ne udari v glavo. In tako je lepo nekaj časa sedela, potem pa hop rokice na stran in ena, dva in že je bila skoraj na vseh štirih. Eno nogico je imela v tem položaju, ta druga pa je bila še na tleh...si je pa potem premislila in hopla se je ena, dva postavila spet v sedeč položaj. To je potem še 2x probala. Zgleda, da se nekaj pripravlja, da nam jo pobriše! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
3.3.2006 13:55:30   
natasaxy
Oj. Se spet malo oglašam, včeraj sem vas zamudila ker sem se cel dan potepala in kofetkala, kljub temu da je padal sneg...jaz sem ga že tako ssiittta...pa še in še napovedujejo padavine. No danes zjutraj je pri nas kar dosti snežilo, midva z Gašperjem sva vzela dežnik in se vseeno sprehajala zunaj...rezultat tega pa je da sedaj prav fino že 2 uri spančka.

Jaz mu za kosilo tudi velikokrat zmiksam po več vrst zelenjave, včasih potem zmešam malo z rižem, včasih z krompirjem, včasih mu dam eno vrste zelenjave in polento, potem špinačo in krompir, dala sem mu tudi že govejo juhico z malo meska, govejo juhico z korenčkom, do posvetovalnice, ki jo imava v torek še počakam, potem bova pa tudi midva papala jajčka, pa kake rezance v juhici ip. Zelenjava je res okusna če jo malo popraviš z kislo smetano ali pa z malo margarine in vse skupaj zmešaš. Prejšni dan sva jedla pire krompir, malo govejega meska in spasirano rdečo peso, se mi tudi zdi dobra kompinacija.

Po mesku drekec res smrdi, jaz kadar sem mu ga dala ima drugačen vojn kot samo pri sadju in zelenjavi.

Pri nas še ne vemo kaj so zobki, ni še nič vidit da bi blo kaj. Jaz sem tudi včeraj po Baby centru iskala trip trap stolček, ker mi je všeč, ker ga imaš lahko za dalj časa, samo nimajo na zalogi takega z mizico in upam da ga bodo dobili. Ker je fino če ima sedaj še mizico zraven, kasneje pa ko mizice ne rabiš več, pa ga lahko postaviš zraven jedilne mize. Imajo pa fiksno varjanto stolčka z mizo, tako da se je ne da odstranit, to mi pa ni všeč.

No dost nakladanja...se še tipkamouser posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
3.3.2006 14:19:53   
tina104
Naš ima zobke čisto normalno izraščene tako kot jaz, se mi zdi, bom potem še1x preverila.
Bravo, Nejauser posted image .
Naš je še vedno samo pri ležanju na hrbtu, sukanju na bok in ko je dobre volje tudi na trebuh ter nazaj. Najbolj se obrača ravno na previjalni mizi. Hvala bogu, da imam ful široko, ker drugače bi mi verjetno vsak dan dol padel. Drugače pa ful brca in trebušnjake dela, sedi še pijano. Ko najmanj pričakujem včasih naredi kaj drugega. Npr. zjutraj sem ga pustila samo v plenički na tleh in mu je uspelo skoraj zlest iz odeje. Kako je prišel toliko nazaj, mi ni čisto jasno, ker ko sem zraven, skoraj nikamor ne pride oz. se samo vrti okoli svoje osi ali pa kam pride z obračanjem. Več kot 2x zaporedoma se še ni obrnil.
Govori bolj malo oz. največ cvili in govori vse variante glasu e (ozki, široki, polglasnik).

Naša zaščita je trenutno kondom, enih 2x smo šli na metodo paziti...

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
3.3.2006 14:37:38   
natasaxy
Aja o zaščiti se tudi pogovarjate. Naša zaščita je tudi kondom, včasih pa paziti...user posted image user posted image . Moja M je tudi po porodu bolj boleča kot prej, pa tudi več jo imam. Prve dva dni je res kriza, dva vložka in podobno...mali se je zbudil...ga grem nahranit.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
3.3.2006 15:52:54   
Jessy
Najina zaščita je zaenkrat izključno kondom in se ne greva igric, kot so PAZITI SE, ker sem imela CR in moram še malce počakati za naslednjega user posted image . Imam pa v predalu že KT Cilest, ki sem jih že imela, pa so mi zelo ustrezale, vendar dokler dojim ne pridejo v poštev. Bomo pač še malce na kondomih! Saj je tudi tko vredu.

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
3.3.2006 18:29:37   
tina104
Meni metoda paziti tudi ni ravno fajn, ker sem tudi imela CR. Po drugi strani še tudi nimam M. Bila bi pa tudi prava ironija, če bi se zdaj kaj prijelo, pri Aljažu sva se 8 mesecev trudila, pa res pogosto user posted image , da se je končno prijelo.

Verjetno bom, ko neham dojit, šla nazaj na KT, čeprav sem bila v času, ko sem čakala na to, da zanosim ful jezna na KT, ampak zdaj semi pa zdi jemanje KT najbolj komot. Aja, samo to je, da še ne bom kar tako hitro nehala dojit.
Pred časom sem rekla, da bom dojila nekje do 1. leta, zdaj pa mislim, da se bo ta čas kar zavlekel, glede na to, da še nič prav ne je. Pa saj z veseljem dojim. Se mi pa zdi čudno, da bi dojila tam do 3 let ali kaj takega.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
3.3.2006 18:44:20   
Kety
Dober večer!

Komi vas dohajam, ker nisem skoz prisotna, pol vas pa večino časa berem, za pisanje mi pa zmanjka časa!

Bravo Neja za skorajšnje plazenje!user posted image

A o zasščiti se pogovarjate?! Pri nas tako redko počnemo te aktivnosti, da samo pazimo. Do takrat ko sva se odločila za user posted image  sva tudi samo pazila kaka 4 leta, pa je kar zneslo. Ko sva se lotila delat user posted image  pa je v prvem mesecu uspelo. Tudi zdej bomo samo pazili, čeprav se pogovarjava, da bi čez kake pol leta spet poskusila zastavit novega user posted image ....?!?!? Še ne vem, če lahko tako hitro!? Pravijo, da je dobro dve leti počakat al kako?

Naš Timon pa zadnje čase spet fuuul je! Danes je pojedel ful veliko zelenjavnega pirejčka (krompir, koleraba in bučke + malo masla). Skoraj mu gre bolj v slast zelenjava kot sadje?! Smeško!

Zdej sem pa tako fertik, da grem še mal počivat. Pol pa še obiske dobiva!

Tia, kako je z mamico??
Vijolinski, ali je Aljoša že čisto zdrav??

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
3.3.2006 20:54:11   
natasaxy
No jest se spet malo oglašam. Kje pa ste vse danes? Verjetno že vsi spite ali pa ste se namestili pred TV.

Gašper je danes zaspal že ob 19.20, sva bila popoldne še malo zunaj, potem mu pa nisem pustila spati, ker je hotel ob pol sedmih zaspati, tako je  malo čez sedmo popil še mleko in kar z flašo zaspal.

No očka je šel danes se ven malo zabavat, mamica pa ne ve kaj bi počela...verjetno se bom tudi malo pred TV spravila, potem pa spat.

Kdaj ste vi kaj začele malčkom dajati jajčka, (a kmalu po 6 mesecu a ste še malo počakale) pa kruh...jaz bom pri glutenskih stvareh verjetno začela z grisolinotom...naprej pa ne vem še kako.

Kethy zelenjavo naj kar je...to bo zdrav in fejst fant. Naš tudi zelo rad je... kar koli mu ponudim poje brez problema, najprej sem se malo sekirala, sem se bala, da se bo preveč redil, apmak vidim, da res poje toliko kot porabi, si je naredil zalogo...sedaj pa malo bolj raste in so se mu kg se mi zdi malo ustavili...bomo videli kaj bodo kaj v torek rekli, ko imava pregled.

A je sedaj pri pol leta ko imajo malčki pregled tudi cepljenje. Kdaj pa potem kri in vodo vzamejo? No malo sprašujem da vem kaj naju še čaka. user posted image

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
3.3.2006 21:01:04   
violinski
Živjo!

Je, je, Kety, Aljoša je že čisto zdrav in to dokazuje s tem, da mi kravžlja živčke user posted image user posted image No, sej je to čisto prav, vsaj vem, da ga imam user posted image .

Naj vam povem, kakšno mi je zakuhal danes. Sem se lotila kuhanja kolerabe (traja kar nekaj časa) in to DOVOLJ zgodaj, da bi jedel, ko bi se zbudil iz dopoldanskega spanca. Potem sem vrgla not še krompir, takrat se je že začel prebujati, vendar načeloma še ni bila ura za kosilo. Še preden pa se je skuhalo do konca, je začel delat tako faco, kot takrat, ko je straaaaaašno lačen in ne more več počakat (na robu joka, pa "buuuu, buuuu, buuu" začne delat). Kaj sem hotela. Sem mu morala dobesedno 'vliti' Frutek, ker je bil tako lačen, da ni uspel niti dihati med eno in naslednjo žličko. Kolerabo sem pa pripravila do konca in zaprla v posodo, bo počakala na jutri. Sem ugotovila, da je po dojenju podnevi prej lačen, kot je bil včasih, tako da bom jutri že zamenjala tudi dopoldansko malico (dojenje) s sadjem in kasneje prešla na skuto oz. jogurt. Sem šla gledat v dnevnik od Lane, in pri njej sem tudi to morala narediti ob približno istem času, no dva tedna kasneje. Ampak njej sem tudi hrano začela dva tedna kasneje uvajat. Pa ne samo to, Lana je v tem času dobivala že svoj tretji zobek. Aljoša pa še nič.

Je pa Lana v tem času že kak teden sedela, pa tudi z nami je sedela pri mizi za hranjenje, Aljoša se pa še vedno muči z ravnotežjem. Mi je prav zanimivo, kako različno se razvijata, glede na to, da se pa on obrača in kotali, in že dela sklece, medtem ko ona tega ni nikoli.

Petri, če si kje v bližini, sem ti hotela povedat, da že poteka vpisovanje v naslednjo rundo plavanja, jaz sem se že prijavila za ob ponedeljkih ob 10h na DIF.

Tudi jaz sem imela Cilest, ko sem ga imela (v vsem svojem seksualnem življenju sem ga imela 1 leto in to pred več kot 10 leti), drugače pa že od vedno in z vsemi bivšimi partnerji in z možem tudi na kondomih in nikoli na metodi pazenja. BTW: na metodo 'varnih dni' pa je nastal moj nečak. Vse trikrat, ko sem zanosila (prvič sem imela ss) pa sem zanosila iz prve, ko sva se odločila, da ne bova uporabila kondoma.

Čestitam še Neji za podvige!!!

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
3.3.2006 21:16:24   
Jessy
Meni je nekako uspelo zabeležiti poskuse postavljanja na vse štiri iz sedenja, kar sem tudi pravkar dala v albumček. Danes sem imela dan za slikanje in sem poslikala skor 40 slik user posted image . Je Neja že čist posvojila fotoaparat in ko ga zagleda se kar smejat začne.

Natasaxy, jaz sem z rumenjakom začela kar takoj pri 6. mesecih in sicer postopoma. Začela sem z en četrt. V dveh mesecih prideš na celega.
Ko sva midve imeli posvetovalnico pri 6. mesecih, je bila tudi cepljena, vzeli so tudi vodo, kri pa bodo pri 9. mesecih, ko imava ponovno posvetovalnico. Je pa ena omenila, da so ji tudi že kri vzeli pri 6. mesecih. Očitno delajo različno.

Midve sva zdaj že 3 dni jedli marelice in breskev v skutkah oz. jogurtu in pikic NI! Niti jih ni po banani! Zdaj sem čist zmedena in ne vem od česa so bile takrat tiste pikice. Sem šla gledat za nazaj, kaj sva jedli v tistih dneh in sem vidla, da sva tudi polento jedli v bližini pikic, tako da bom polento še enkrat sprobala. Lahko pa so bile pikice tudi le eno prehodno stanje, ki ni nič pomenilo!? Kaj pa vem! user posted image
Ta izkušene, zaj ste pa spet ve na vrsti! Jaz sem se odločila, da kravjega mleka ne mislim dajat do 1 leta, ampak kako za user posted image  bom pa mlečni gres skuhala, če ne ravno na alpskem mleku? Adaptiranega se ne sme vreti! Da bi ga pa na vodi skuhala mi pa še na pamet ne pade! Kaj storiti? Ali naj na alpskem mleku skuham al kako?

Neposredna povezava do sporočila: 3018
3.3.2006 21:39:37   
natasaxy
Jessy jaz mu že sedaj delam krompir, špinačo, pa kadar skuham polento z alpskim mlekom, ker z adaptiranim res ni o.k. pa ni bilo nobenih problemov. To sem mu delala že pri 5 mesecih, pa je vse v redu, tako da mislim da lahko normalno poizkusiš v malih količinah, pa boš videla kako je. Jest sem si rekla, da mu bom dala adaptirano mleko takrat ko bo pil samo mleko, pri jutranjih in večernih obrokih, vmes pa kar bo z mlekom za naredit pa ne bom komblicirala. Ma drugač bomo še dohtarji rataleuser posted image .

S temi pikicami pa je tako, Gašper jih je tudi dobil enkrat po trebuščku malo, pa sem mislila da so krive suhe marelice, ki sem jih skuhala, no pa sem jih pred nekaj dnevi zopek skuhala, pa ni bilo nobenih pikic...tako da poj pa res ne veš več. Lahko da je tudi od pralnega praška ali pa pleničk...

Kako pa izgleda vzeti vodo pri tako majčenih. Vem da dobiš eno vrečko, ki mu jo namestiš, ampak kaj pa če se takrat noče polulat, a poj moraš pa samo zato drugič dodatno hodit?

Neja danes pa imata podvige obe z mamico,user posted image sem gledala slikice, kako je luštna. No pri nas bomo morali verjetno še kar nekaj časa počakati, da se bo plazil, sedaj se mu uspe premakniti za kak meter gor in dol...user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
3.3.2006 21:42:12   
Teya
niti prebrat mi ni uspelo še vsega, pa je že cela panika user posted image
tko, da bi se vam samo rada zahvalila za vse lepe želje, ki ste jih namenile nejcu za pol leta in se pridružila čestitkam za vse ostale....
kaj več pa kdaj drugič....

lep vikend želim vsem...

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
3.3.2006 21:52:53   
Jessy
Natasaxy, meni je tisto vrečko kar med. sestra namestila in to takoj, ko sva se slekli (umije predel spolovila, potem pa se to prilepi gor). Pol je imela tisto vrečko gor, ko smo se tehtali, merili in čakali pediatrinjo in v tistem času se je že polulala. Potem je tisto vrečko odstranila in ko sva čakali pediatrinjo skor pol ure, se mi je v tistem času še 2x polulala, tako da mislim, da ne bo problem dobiti vodo, ker očitno dojenčki zelo pogosto lulajo.

Jaz sem tudi sumila suhe marelice. Prašek ne more bit kriv, ker če bi bil prašek, potem bi bile pikice tudi zdaj, saj vedno uporabljam enakega in isto količino praška, pleničke pa tudi ne, ker so bile pikice le po trebuščku, si pa mislim, da če bi bile pleničke krive, bi bile pikice tudi po ritki. Jaz res upam, da jih ne bomo več ugledali!

Ja, sej navsezadnje s tem mlekom res že skor pretiravamo in si belimo glave. Bom mogla res sprobat alpsko mleko, da vidimo, če smo kaj alergični. Skutke in jogurte smo lepo speljali skozi, brez reakcije, po moje bo pol tudi mleko šlo vredu.

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
3.3.2006 22:02:43   
natasaxy
No  Jessy če že jeste skutke in jogurte, potem mislim da za alpsko mleko sploh ne bo panike.
A tako je s tem pregledom vode, jaz pa sem mislila, da moraš it posebej v labolatorij tako kot za nas...ja sej res ni logičnouser posted image user posted image .

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
3.3.2006 22:15:13   
violinski
Jessy, zelo možno je, da so bile pikice samo prvič, morda tudi drugič, zdaj se je pa že 'privadila' tiste hrane, ki ji je pikice povzročila, pa sploh ne bo alergična nanjo. Mogoče so bile res breskve - spomnim se, da so bile pri Lani prvič hruške problem in tudi marelice, ko sem jih probala pa naslednjič, je pa bilo že vse v redu.

Kar se tiče alpskega mleka - kako narediti gres brez njega tudi jaz ne vem... user posted image Jaz ga preprosto nisem delala in sem pripravljala Milupine kašice, ki se pripravljajo z vodo.

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
3.3.2006 22:25:49   
natasaxy
No tudi midva sva se danes malo slikalauser posted image . Pa predno se opravim spat, sem dala še enih par slikic gor.

Danes pa imam energije...sama sebe presenečam. Violinski a pol do enega leta ji nisi dala nič povezanega z alpskim mlekom? Jaz mislim, da so jogurti, skutke in podobne zadeve tudi iz tega mleka.

Neposredna povezava do sporočila: 3024
3.3.2006 22:27:59   
natasaxy
TUDI MENI JE USPELLLO!!!!

DVE ZVEZDICI..........BRAVO....user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

V življenju mi je najbolj žal za to
Zaprla sem oči in si nas predstavljala čez deset let. Videla sem družinske počitnice s pohodi po kozjih stezah in igro n...
Zgodbe malih junakov: Prezgodnji porod zar...
Sledi operacija, strahu je bilo ogromno, saj nisem vedela, ali se bom po operaciji zbudila že kot MAMA ali še kot nosečk...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?