|
RE: Avgustovke, kje ste 15.3.2006 10:21:56
|
|
|
|
Kety
|
Dobro jutro! Joj, vsi že dobr spite, naš pa še zmeraj rogovili ponoči...no, je že ful dobr spal, brez nočnega obroka, zdej pa spet. Do 1ih zjutraj se mi je zbudil 3x, pol sem ga pa dala na joško je pa spal do 6:30 pol se je pa do 7:30 sam s sabo pogovarjal, pol sem ga pa vzela k sebi, da je pojedel in sem upala, da bo nazaj zaspal pa ni. No, zdele je pojedel 170ml mlečne kašice, pa se igra pod igralnim mostom. Čakam, da se utrudi in malo zaspi, pol bi šli pa nekam na sonce! Jessy, meni je Neja tako luškana, tak cortek, da bi jo kar posvojila! Res!!Ne zamert!Pa ful je že pridna, kar ploska in skoraj puza,.... Sicer se mi pa zdi, da smo se zdej ko smo mamice ful raznežile nad in so nam vsi tolk cortkani. Jaz prej niti nisem dost porajtala drugih otrok, zdej me pa kot magnet vleče k njim! Aja, sem dala Timonu piškot, pa ne ve kaj bi z njim počel. Sem mu ga dala v roke in potem nesla z njegovo roko v usta, pa je mal pocuzal pol se je pa naprej igral z njim in ga čist razdrobil! Pojma nimam zakaj si nič, ampak res nič ne daje v usta!!?? No, edino rokice daje v usta in je pol zgovoren, kot 100 mater! Jutri pa cepljenje!!
< Sporočilo je popravil Kety -- 15.3.2006 10:23:44 >
|
|
|