|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke, kje ste
29.3.2006 13:25:57   
violinski
Tudi jaz, vse najboljše Dominik in Neja!!!

Že letimo za vami.

Midva sva pa od pedontologa. Tudi jaz sem včeraj videla, da je bliskalo (zdaj je pa sončni mrk, pejte gledat - skozi CD se lepo vidi), tako da me je kar matralo, kako bom danes manevrirala Aljošo in dežnik, ker ponavadi, ko je dež, raje ne grem ven z njim. No, pa me je sonček še dovolj zgodaj presenetil in tako sva jo lepo mahnila v zdravstveni dom. Zobozdravnica - pedontologinja naju je vse lepo izpitala, pol pa še zobek pogledala in rekla, da bo ta drug spodaj čist kmalu ven, zgoraj pa se pozna, da so nastavljeni, ampak ne bodo še tako hitro. Uboga Demi, ki jo zdej kar matra..... Aljoša zdejle spi, ker je zaspal že v avtu, pa nisem imela srca ga prestavljat v voziček in it z njim na sprehod, ker v vozičku ne spi dolgo. Zato sem ga prinesla gor, potem jo bova pa spet mahnila ven po kosilu, ker greva v vrtec k Lani na predstavo.

No, tiste povezave trenutkov smrti in podobnih stvari sem doživela tudi jaz - naprimer tisti večer, ko je umrl moj stari oče, mi je v glavi odzvanjal stavek, ki mi ga je ob smrti njenega starega očeta več let prej rekla moja sestrična in sicer "Zdaj vem, kako je hudo, ko ti umre en stari starš". Ker sva do takrat obe imeli še vse štiri žive. Pa preden sem imela splav, mi je v mislih hodila podoba in besede kolegice, ki se ji je to zgodilo ravno tako več let prej, ko smo bili še na faksu. Take primere pa poznam, ja.... Ni se mi pa še nihče vrnil.

Tudi midva bova kmalu imela obletnico poroke, sicer še nisva 'veterana' kot nanka, vendar bo že šesta. V začetku meseca sva pa praznovala najino obletnico 'hodenja' user posted image , ta je bila pa že deveta.

Še o spanju - Aljoša je spal precej dolgo, do 8h, potem se je podojil in spal dalje do 9h. Odlično je bilo. Je pa res, da smo včeraj 'vandrali', Tia, le kako, da se v Sparu nisva srečali?, pa smo prišli domov bolj pozno. Potem sta pa še oba zavlačevala za it spat. No, Lana bolj kot Aljoša, seveda user posted image

Grem jest, preden se Aljoša zbudi, potem bom morala dat njemu user posted image Pa-pa!

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
29.3.2006 17:48:12   
petri85
Dan!

Dominik in Neja, vse naj naj!

Za nami je pa danes najbolj katastrofalna noč od rojstva dalje! Ne vem, a ga tako močno luna trka? V glavnem se je zbudil ob polnoči, pa ob 3eh, pa ob 6ih, potem pa k sreči spal do devetih. Jedel je že ob 6ih, tako, da nama je ves ritem hranjenja zmešal.

Tudi midva sva se danes dopoldne odpravila v Citypark, kjer sem mu kupila bodije s kratkim rokavom, so od danes v akciji - 3 za 1690 SIT, pa so zares ful lepi in zelo prijetni na otip. Sem že večkrat povedala, da sem zelo zadovoljna z njihovimi bodiji in z onimi iz H&m.

Potem sva šla na dolg sprehod z  vozičkom, ko naju je spet malo dež namočil. Naju je že včeraj 2X.user posted image

Sedaj sva se pa ravno z enournega sprehoda z nahrbtnikom vrnila - david je ful užival in ves čas spal, mamici bodo pa rame stran padle, kolk je že težek, ne morem verjet.

Violinski, kako pa to da ste vi že imeli pedontologa? A si jih to ti sama poklicala, če ga lahko pripelješ, a so te oni povabili oz. Aljošo?

Grem mal počit, ker David spet spi, me pa res tako hrbet boli!

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
29.3.2006 19:02:08   
monja
Hvala vam, punce, ker ste tako skrbne in se spomnite vsak mesec tudi na našega veseljačka! Tudi midva vsem za nazaj pa tudi za naprej želiva vse lepo!user posted image user posted image

Žal nisem vsak dan na RR, občasno vas pa kar preberem. Včasih si z Jessy kaj zasebno napiševa, tako da vseeno ostanem malo "in".

Če bo poleti kak piknik avgustovk na vidiku, me pa kar ne pozabite. Sem sicer bolj v ozadju, pa vendar še z vami.

Še enkrat hvala vsem predvsem za to, ker se spomnite. No, jaz pa imam napisan seznam in se tudi spomnim na vaše cartke. Rečem si "aha, danes pa je...... en mesec starejši... Ampak mi ne zamerite, če se ne vključim in vsakemu od njih sproti ne voščim. Enostavno mi ne znese s časom. Ko je le kaj malo prostega časa, sem na računalniku, ampak zaradi diplome...

Lepe dneve vam želim, vam in vašim malčkom

lupčka

Mati ni oseba, na katero bi se opirali,
ampak oseba, ki naredi opiranje nepotrebno...

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
29.3.2006 21:09:30   
violinski
Čer! Te dni smo bolj neaktivne tu?

Petri, David verjetno čuti pomanjkanje lune, ker je ni, pa še sončni mrk je bil danes, zapovrh. user posted image Verjemi, da so res lunatični ti naši otroci, še posebej tisti, ki so se rodili okrog polne lune. Lana se je dva dni za polno luno in je vedno čudaška dva dni po polni luni user posted image

Za pedontologa smo pa dobili vabilo. Tudi za Lano smo ga, ko je bila toliko stara. S tem da z njo nismo šli, ker smo imeli termin ravno 30.6., pa nas takrat ni bilo v Sloveniji (smo se potikali po Bruslju) in ko sem klicala, če lahko prestavim na julij, mi je sestra rekla, da so oni julija in avgusta na dopustu. Potem jih pa nisem več klicala, ker se mi je zdelo zamalo. Zdaj pa itak ni več pedontologa na ZD Bežigrad, ampak v ZD Šiška in se bom z njimi zmenila, da tudi Lano vpišem k njim. ZD Bežigrad je sicer zelo cenjen pri meni, ker imajo perfektno patronažno službo in sploh ker skrbijo za vse otroke svojega rajona, četudi nismo pri njihovih pediatrih.

Tudi jaz sem ravnokar pregledala bodyje za otroke (ne v trgovini, pač pa te, ki jih imam doma) in vidim, da sem dobro založena z njimi. V Intersparu sem kupila štiri te iz akcije in so tudi meni všeč.

(odgovor članu monja)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
29.3.2006 21:12:41   
MajaPRO
Končno sem vas uspela prebrati.

Tia, jaz podobne izkušnje še nisem doživela, verjamem pa, da je nekaj na tem. Moja soseda živi v moževi hiši (tam je tudi tašča, tast pa je umrl) in je pred časom zelo slabo spala. Poklicala je strokovnjaka, ki meri v prostorih negativno energijo (ali nekaj podobnega). Ugotovil je, da je na tistem mestu, kjer ona spi, veliko negativne energije... tam je namreč umrl njen tast. Potem je spalnico prestavila v drug prostor in dobro spi.

Aljaž, bravo za nov dosežek (nogica v ustih) user posted image !

Tudi midva se veliko potepava. Danes sva šla po isti poti kot vedno, pa je ob eni peš poti na hribčku ležal en tip (v bližini je imel parkiran avto). Gledal je na cesto, jaz pa sem si mislila, zakaj le tam leži med drevesi. Kakih 20 korakov za mano je hodila ena mamica z vozičkom. Naenkrat jo zaslišim: "Daj, poberi se, kreten!" Pogledam nazaj, mamica gleda tistega fanta in ga nadira, on pa brezbrižno leži in si ga žuli! Prej sploh nisem videla, kaj počne, potem pa sem videla neotesanca. Sem raje kar počakala mamico in sva skupaj šli dalje. Grozno, kaj vse doživiš sredi belega dne. Pri nas so dnevi kar topli, le veter fuuul piha in še je napovedan user posted image .

Meni se porodniška izteče 11.7., vendar grem tako kot Jessy delat zadnji teden avgusta, ko se začnemo pripravljat na novo šolsko leto.
Tina, tudi jaz ti svetujem voluntersko pripravništvo, saj boš s strokovnim izpitom imela veliko prednosti pri iskanju službe.

Meni tako paše, da se je ura premaknila, saj je popoldan občutno daljši, zato se z atijem vsak dan odpravimo še na krajši sprehod (sicer bo ati zakrnel user posted image ). Mali hodi spat med 19.30 in 20h, zbudi se pa hitro po 6. uri zjutraj.

Imam razpoko na bradavici (mali me je enkrat v postelji brcnil), ki se mi nikakor ne zaceli. Mažem si z lanolinom, pa s svojim mlekom, vendar se z vsakim dojenjem spet odpre. Sem poskusila z nastavkom dojiti, pa ga mali ne sprejme user posted image . Upam, da se bo hitro zacelilo, saj med dojenjem fajn boli user posted image .

Naj bo dovolj za danes... nočko!

(odgovor članu monja)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
29.3.2006 21:52:27   
Teya
ciao, punce....
jao, kaki kažin....mali mi sploh noče zaspat...zdaj nevem, a je krivo to, da sem, smotka, dala prat obe vreči hkrati in sta na žalost ostali še mokri, tako, da naj bi zaspal brez nje, ali pa je tooook zlo zmatran, da mu ne gre zaspat, saj sva bila čist cel dan zunej....danes imam vodni dan, zunaj je sijalo 1000 sonc, tko, da sva kar konkretno izkoristila....

vse naj naj Neji in Dominiku! user posted image

jaz sem včasih prav vesela, da sva z Nejcem bolj pozna avgustovčka, saj imava tako šanso o marsičem vprašat že izkušene user posted image  tko, da...jauser posted image ...spet imam vprašanje....dajate otročkom sadne jogurte? če ja, katere? a obstajajo kakšni brez dodanega sladkorja al to ni važno? pa en dan ste govorile, kateri linoti so ok in kateri samo za občasno rabo, pa sem preveč površno prebrala user posted image in sem sedaj spet v dilemi user posted image  a grisolino je ok?

pa še nekaj....midva sva naročena ponovno na posvetovalnico šele 1.6. a je tudi pri vas tako?

pozdravček vsem vam in poljubček vsem ta majhnim user posted image

ah, ravnokar smo odkrili vzrok vpitja user posted image ...kakamo....user posted image

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
29.3.2006 22:13:14   
tamala83
pozdravček
pri nas pa je zak pihalo, da sma se raje kar notri držale. ble sma celi dan same, mala pa je bla tak tečna da groza, še na wc nisem mogla iti v miru.
Teya jas moji dajem keksolino, govor pa je bil o grisolinutu tudi, tak da ga lahko komot hraniš z tem.
midve sva imeli posvetovalnico nazadje 1.3. zdaj pa jo mama tudi komaj 31. 5, se mi zdi kar velik razpon, mam dosti vprašanj.
tudi meni paše, da sma ene izmed najmlajših, zato tudi dosti sprašujem (upam, da ne preveč)
mene zanima, če ste še v isti spbi ponoči z tamalimi. midva boma zdaj nekaj preurejala in študirama o tem, da bii jo dala na svoje. zanima me vaše mnenje.
mislim, da bojo zobeki kmalu tu in to dva na enkrat. na spodnj dlesni ma tak, kot da ma rahlo vrezano. no saj bomo vidli.

no, pa lep pozdravček za enkrat

31.08.2005 je iz neba padla zvezdica nama v naročje

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
29.3.2006 22:16:20   
MajaPRO
Teya, mi imamo posvetovalnico sredi maja, ko bo Vid star 9 mesecev.

Sporočam vam, da sem dodala nekaj novih albumčkov. Med njimi je tudi Vid nagec, da vidite, kako se je mali iz meseca v mesec redil (ob polnem dojenju). 5. mesec je bil katastrofalen (celulit kjer hočeš) user posted image , potem pa sva začela z gosto hrano in stvar se je umirila. Zdaj se je pa v dolžino potegnil in je sploh OK. Sicer še vedno sodi v težjo kategorijo, saj ima sigurno že 11 kg, ampak se mi ne zdi predebel. Niti ne more biti, ko toliko miga. Zdaj je kar naprej na vseh štirih in se gunca ali pa "gre" ritensko.
Tia, albumček pravilnega ravnanja je the best!

Miševi, naj se tvoji družini obetajo srečnejši dnevi polni zdravja! user posted image

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
29.3.2006 22:28:16   
tamala83
Maja, lepe slikce. sploh ze mi ne zdi da bi bil preveč močen, je pa res da je veliki, koliko te meri približno? moja je pri 6. mesecih bla velika 64cm težka pa 7110g. samo da malo primerjam, ker meni pa se moja zdi močna.

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
29.3.2006 22:31:43   
Teya
kakanje nič pomagalo user posted image

tamala, če ti sprašuješ preveč, potem se jaz raje kar skrijem user posted image
midva sva nejca že dala iz najine sobe in se je full dobro obneslo user posted image  (z izjemo današnjega dne user posted image  ) sva pa to naredila za njegovih 6 mesecev, prej ni zneslo....prve dni je bilo hudo...meni namreč user posted image user posted image , saj ni lepše uspavanke, kot njegovo umirjeno dihanje...zdaj pa sem se tudi jaz že navadla in morm rečt, da je prou fajn imet spalnico spet zase oz. za naju dva  :) , tko, bo mogoče nejc pa le dobil nekoč bratca ali sestrico :)

(odgovor članu tamala83)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
29.3.2006 22:44:02   
tamala83
Teya, pa kaj uporabljaš slučajno babyphone, ker jaz razmišljam o tem, ker me je strah, da jo ponoči ne bom slišala, če bom jo rabla. vrata od njene sobe pa morajo biti zaprte, ker mam muco, pa da slučajno nebi šla k njej.

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
30.3.2006 7:01:42   
Tiamo
Jutro, ste se pa razpisale...user posted image  Violinski, ja čudno da se nismo srečali. Bi šli na user posted image Avatar ti ne deluje. Tamala, slišala boš vse to ti povem iz lastnih izkušenj, tudi če bodo vrata zaprta. Še prisluhe boš imela user posted image  Glede handlinga, Jessy, naj ti povem, da se otroci sami lepo razvijajo, če so zdravi....tudi jaz nisem took vadila z Demi, pa se je glavica uredila, tako, da vadim, če se mi lih da. user posted image   Glede poletnega ali majskega user posted image , imam jaz ful dobro idejo. V Bizoviku je brunarica, je senca, otroško igrišče, pečejo čevapčiče in lahko najameš prostor s žarom za 15.000 SIT....jaz bi dobila ceneje, ker poznam lastnika. Danes smo spali pset super, od 19:15 pa do zdajle, zdaj se že premetava v posteljici. Včeraj sva bile skoraj cel dan zunaj. Bile sva zadaj za blokom, kjer je naše igrišče. Prvo so bili tam otroci iz vrtca, Demi jih je gledala, ggg in se smejala. Prav lepo sva se imeli. Potem sva šle k moji mami na kosilo in tam je bila spet tečka, ampak je psička poskrbela, da se je smejala, prinesla ji je žogico in pomagala sem ji jo metat. Vsakič k sva vrgle, je psička zalajala in Demi je skor počla od smeha. Tudi danes bove bile zunaj... Zdaj grem pa kavico popit, dokler je še pridna... 

(odgovor članu tamala83)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
30.3.2006 7:05:01   
Tiamo
Maja lepe slikice, pa nekaj ti svetujem, odloči se pa sama, če ti take stvari ne sežejo v srce. Že pred časom se je na RR pojavil pohotni gospod, ki rad gleda slikce nagcev...saj razumeš. Odloči se pa sama, kakor je Jessy rekla, če pri slikah ostane ni panike. Jaz imam in druge tudi, take albume pod gleslom.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
30.3.2006 10:42:24   
Jessy
Dobro jutro!

Noč smo lepo preživeli in smo se hranili šele ob 6.45, ko sem šla pogledat, če je kaj nrobe z Nejo, ker je bil celo noč mir, pol se je pa takrat zbudila, tako da sva pojedli in šli nazaj spat, nato pa vstali ob 9.20! PRAZNIK!!!!

Zdaj smo pa tečni, da je kaj! Kar nekej tečnari kar naprej! Zgleda, da bom mogla kar nehat pisat!

Aja, Maja, sam na hitro! Lepe slikce! Je Vid res vredu fant!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
30.3.2006 11:59:39   
violinski
Danes je očitno res praznik. Tudi mi smo vsi naspani, ker sta otroka - OBA!!!! spala vso noč. Tudi Lana - vso noč v svoji postelji. Aljoša je zajtrkoval ob 6:10, potem pa spal nazaj do 9h.

Tia, vem, da avatar ne dela, pa nimam pojma zakaj. Zadnjič sem hotela naložit eno drugo, novejšo slikico, pa ni šlo in ko sem dala nazaj ta staro, sem dobila ta rezultat. Bom v kratkem poskusila še enkrat.

Tamala, mi nismo na začetku sploh imeli babyphona, ker smo vedno trdili, da imamo tako majhno stanovanje, da ga ne rabimo. Res smo Lano vedno slišali, ko se je zbudila, ko je zakašljala, ko je iskala dudo, ko je kaj rabila.... Potem smo pa šli k mojim v KP, ki imajo hišo in ko smo bili zunaj na vrtu in je Lana spala v spalnici (preko dneva, pa tudi zvečer - poleti) smo videli, da nam pride zelo prav. Od takrat ga imamo tudi doma. Sploh zdaj je v redu, ko sta oba v otroški sobi, da ne samo slišimo, da en joka ali kaj rabi, ampak celo znava ugotovit, kateri je user posted image user posted image . Včasih pa celo to preslišiva, ker prespiva. Kar ni nujno slabo user posted image

Veliko sončka želim, jaz imam že vsa okna odprta (pa ves prah se vidi po stanovanju)!!!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
30.3.2006 13:58:46   
tina104
Pozdravček!

Koliko ste napisale od včeraj zjutraj!!!!

Ve jamrate, kakšna noč je za vami, kaj pa naj jaz rečem, ko se je zbujal vsakih par minut. No, od 21. do 1.30 je kar spal oz. se mi zdi, da je nekaj jamral, pa nisem prišla sploh k sebi. Potem pa bujenje nonstop, pa jamranje, pa enkrat taki krik, da me je kar vrglo pokonci. Ob 5.45 pa smo mogli nepreklicno vstat.

Tamala, nič preveč ne sprašuješ, zato pa smo tu, da sprašujemo in svetujemo ena drugi.

Kaj zdaj sploh moram odgovorit?

Glede sadnih jogurtov - jaz jih še nisem dajala, ker vsebujejo največ sladkorja, kar so prazne kalorije, kar je za našega debeluha čisto neprimerno. Če bi jaz imela npr. Zojo, bi jo sigurno hranla s takimi rečmi, če bi le hotela jest, samo da bi se poredila user posted image . Sadni jogurti so nekateri brez sladkorja, ampak vsebujejo sladila, kar pa za naše male sploh ni primerno, tako da veliko bolje, če pojedo sadni jogurt z navadnim sladkorjem. Kateri sadni jogurt bi bil čisto brez sladkorja, ne vem. Vem samo, da se izogibaj sadnim in navadnim LCA jogurtom - se pravi tistim, ki vsebujejo različne bakterije, ker ti tudi niso primerni za dojenčke.

Glede spanja v svoji sobi - če le hočeš, da bo v svoji sobi, je zdaj pravi čas po mojem, da jo navadiš. Kasneje bo verjetno težje. Pri nas se to ni obneslo, ker se je zbujal veliko krat ponoči in potem sem vsakič vstajala, tako da sem se čisto prebudila in nič spala. Zdaj spi pri nama v postelji, ker mi je tako najbolj komot in se najbolj naspim. Tvoja pa kolikor vem, spi celo noč, torej ne bi bilo problemov.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

Neposredna povezava do sporočila: 3466
30.3.2006 14:01:59   
tina104
Sem raje poslala, da me ne vrže ven.

Eno vprašanje - ve nosite modrček ponoči? Kaj pa tiste, ki dojite? Jaz ga prej nikoli nisem, zdaj odkar pa dojim, pa vedno, čeprav mi mleko ne izteka. Kar neki čudni občutek imam, ko nimam modrčka gor.

Meni so rekli, da čokolinota naj ne dajem, razne riževe kašice, še posebej brez sladkorja, lahko. Za druge niso nič rekli.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
30.3.2006 14:11:02   
natasaxy
Oj oj.

Včeraj ste se popoldne res razpisale.

No mene ni bilo doma, tako da sem danes tukaj. Joj včeraj je naš mali neki zvečer štrajkal pri atiju, ko ga je dal spat. Eno uro se je ful jokal, ni hotel jest, verjetno je bil že tako zmatran od celega dneva, ker sva bila veliko zunaj, pa zobki,...

Sem mislila da ne bomo ponoči spali, ker je zvečer nazadnje jedel ob 17.30, pa je zdržal do zjutraj do 6.15, potem pa panika, pet minut ni mogel počakati, tulil je v postelji, sem hitro pripravila mleko, priletim gor, pa ni hotel jest ker je bil že tako jezen.  Sem porabla 15 minut da sem ga umirila, da je ugotovil da je to flaša,...potem pa s hitrostjo sto na uro vse pojedel in zaspal do devetih. Za take primere je pa res fino, da dojiš, ga lahko takoj daš k sebi.

Ja mal sem se razpisala kaj se nam dogaja. Malo zobki, ne vem malo pa tudi verjetno pomladanska utrujenost.

Sadnega jogurta jaz še nisem dala. Raje kupim navadnega in potem sama noter zmešam sadje.

No, se že oglašamo,...pridem še nazaj.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3468
30.3.2006 16:33:16   
Teya
babyphone sicer imamo, a ker slišimo z njim še sosedove otrokeuser posted image , ga ne uporabljamo.....imamo pa zato odprta vsa vrata....se še ni zgodilo, da ga nebi slišala...kot je ena rekla...slišim ga celo večkrat, kot se dejansko oglaša user posted image  če pa bi morala zapreti vrata, pa mislim, da se vseeno nebi najbolje počutila user posted image

jaz spim brez modrca, ko sem dojila, kar je na žalost traja zelo malo časa, sem ga nosila....

hvala za pojasnila okrog sadnih jogurtov.....še kakšno mnenje je še vedno dobrodošlo....

pozdravček!

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
30.3.2006 17:55:12   
Jessy
user posted image Joj, jaz sem danes pa tako lena, da se kar kadi od mene!user posted image user posted image Še ven se mi ni ljubilo iti. Saj bi vseeno šla, sam sem imela tako fajn izgovor, ker tako piha! user posted image user posted image user posted image

Glede babyfona je pri nas isto, kot je rekla Teya - slišali smo tudi sosedovega dojenčka, nakar smo ga mi ugasnili. Odkar je v svoji sobi, smo brez babyfona, pa je tako čisto vredu. Včasih je fajn, da se kak jokec ne sliši, ko je pa ta prav jok, ga boš pa zagotovo slišala. Mi imamo njeno sobo kar 2 sobi stran od najine, pa oboja vrata so lepo zaprta in ko ponoči začne jokat, se jo sliši.

Modrc imam jaz vedno gor. Sem se tako navadila, da na to, da bi ga snela, še pomislem ne. Se mi zdi, da dokler bom dojila, da bo tudi modrc vedno na meni. Mi kar paše, ker še vedno nosim blazinice, ker drugače me bradavice kar skelijo, tako pa mi blazinice pomagajo, da jih ne čutim.

Jogurti...jaz sem ji kupila sadni jogurt od Čebelice Maje, ker so brez konzervansov in barvil, na sladkor pa nisem gledala in se tudi ne mislem s tem ukvarjat. Ponudila sem ji tudi navadnega, pa navadnega s sadjem, pa je bolj ostajal, kot ne, tako da ji raje kupim kar sadnega, pa je.

Pri nas se je pa prej zgodila ena nesreča. Nejo sem dala na kolo in se usedla v gugalnik ter jo opazovala, ko je uživala na kolesu, nakar se je preveč nagnila na eno stran in kolo se je z njo vred zvrnilo na tla. Vse to se je tako hitro zgodilo, da nisem uspela prijeti kolesa. user posted image  K sreči se je samo ustrašila, tako da je jokala kakih 15 sekund. Je bila šola za drugič - kolo bom obrnila tako, da bo ročaj za potiskanje pri meni in bom Nejo raje gledala v hrbet, kot v obraz.

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
30.3.2006 19:18:39   
Tiamo
Jessy je pa lenčina....user posted image      Ja, Jessy bomo mogle paziti na naše user posted image , Demi kriči ko se kotali in z glavo udari ob igračo.  Midve sva bile pa od 10 pa do 16 zunaj, sva prehodile cca 10 km, sva šle na kavico...kar  mi je pa pri Demi najbolj všeč, da ne kaka drugje, samo doma user posted image  Jaz ji ponudim jogurte od Ljubljanskih mlekarn, navadne in sadne polno mastne, pa čebelico Maja, pa pri kolegici je jedla Italjanski jogurt, ker kaše ni hotela. Tudi jaz se več nič ne sekiram zaradi sladkorja in soli. Violinski verjetno si pozabila kliknt gumb uporabi!!!! No pa še novica, Demi je danes prvič kobacala naprej in to pravilno, leva desna user posted image user posted image user posted image  Zdaj grem nekaj pojest, nočko...

< Sporočilo je popravil Tia74 -- 30.3.2006 19:19:49 >

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
30.3.2006 19:26:35   
nanka
Dober večer,

še dobro, da ni bilo Neji nič. Jaz sem ji pa kupila poganjalčka, takšnega ,da ima še obroč okoli in podstavek za nogice. Se prav rada vozi.

Naša je danes začela plaziti po kolenih in to naprej. Smo morali vse umaknit kar je dosegla. Je pa tako hitra, da jo komaj ujamemo. Se je že lotila gumbkov na videorekorderju, so šli očku kar lasje pokonci.

Zoja spi pri nama v spalnici, tako da uporabljam babyphone samo zvečer, preden grem spat, ker je dnevna spodaj, spalnica pa v zgornjem nadstropju.

Sem ji že probala dati sadni jogurt, pa ga ni pojedla dve žlici, zraven se pa kremži. Drugače pa jaz gledam pri hrani, da vsebuje sladkor, da bo šlo kaj gor, pa ne gre čisto nič, še dodatno ji sladkam, da bi ja kaj pojedla. Danes sem jo tehtala doma in ima 5800, kriza.

Moderc sem jaz tudi nosila tako dolgo, dokler je bilo mleko, zdaj pa ga ne več.

Naša pa že tretjo noč stoka in jokca od 2 naprej, tako da sva čisto preč. Vstati moramo pa tudi kmalu po 6 ima dovolj spanja.
Midve tudi danes nisva šle ven, ker je tako nesramno mrzlo pihalo.

Sem že dovolj naložila

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
30.3.2006 20:11:13   
natasaxy
Hoj.

Mi smo našega spravili spat. Jessy se ti pridružujem, meni se danes tudi nič ne da, mi je dan minil...nisem nč posebnega delala.

Gašper je pa ful živahen ratal. Sedaj se tako odriva in z glavo miga, če ga imam na nogi, jaha "konjička", obenem pa z glavo miga levo in desno, se mi zdi kot bi bil na enem ful hudem koncertu. Pa po tleh sedaj tako puza, da ga tudi jaz najdem že na sredini sobe, prej sem ga lahko pustila kjerkoli, sedaj pa kadar je vse tiho, je že sumljivo kaj dela.

Grem sedaj pod tuš, pa gledat trenja, mislim da je tukaj med nami tudi nekaj učiteljic,...upam da nimate tako naporenga urnika kot lahko danes gledamo na TV.

Pridne bodite. Nočko.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
30.3.2006 20:12:22   
nanka
Sem dodala slikico poganjalčka v album.

Demi user posted image  za plazenje naprej. Zoji je tudi danes uspelo.

Vid je že pravi dečkouser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
30.3.2006 21:09:37   
nelči
Pozdravljene

Spet se po dolgem času javljam, da me slučajno ne pozabite user posted image

No, končno sva se dogovorila glede morja in tako sem danes vplačala akontacijo za Makarsko. Sicer je malo daleč, ampak bo že. Ljudje še veliko dlje hodijo z malimi otroci, pa vse gre. Upam, da bo večino poti prespal. Ah, kje je še to user posted image

Glede jogurtov mu dajem navadni jogurt ali skuto Lj. mlekarne in vmešam kakšno sadje, enkrat sem mu dala skuto s podloženim sadjem, ko smo bili na obisku. Te skute bom po vsej verjetnosti uporabljala za takšne namene.

Jaz še vedno nosim dojilni modrc (tudi ponoči), včasih, ko kam grem, si dam gor običajnega in mi je prav čudno. No, dojilnega bom nosila dokler bom dojila, ker so res praktični in udobni.

Jan spi v svoji sobici, mislim, da nekje od 3,5 meseca dalje in mi je res super. Res je enkratno, ko imava spalnico ponovno za sebe! Spi pa v sosednji sobi in imava njegova vrata odprta, najina pa priprta tako, da ni problema, da ga nebi slišala. Sem že večkrat pomislila, da bi obojna vrata  zaprla .... ampak, kaj pa vem ......? Jessy ima prav, vsak vzdihljaj ni potrebno slišat, tapravi jok se pa itak sliši na kmuser posted image

Jessy še dobro, da se Neji ni zgodilo hudega!

Tia, s tisto svojo zgodbico o stanovanju pa si mi pošteno spravila kocine pokonci! V te stvari kar verjamem in če bi se nama to dogajalo ......... user posted image  ne vem, meni se zmeša od straha user posted image

Ja, naš Jan to noč tudi ni spal kaj prida. Mu je nekaj pričelo z noseka tečt in ni mogel dobro dihat, pa še na vse štiri se v postelji non-stop postavlja in prične ful jokat! Tako, da sem se ponoči kar ene 4 x vstala in obračala in mirila. Dude pa mu raje nisem dajala, ker z njo v ustih tak ni mogel dihat. Ubogi revež se je zjutraj zbudil s taaaaaakimi strjenimi špurami pod nosom, no moj user posted image  je rekel, da je zgledal kot Hitler s sivimi brki user posted image

Jaz sem danes tudi kupila bodije s kratkimi rokavi v Sparu. So mi prav luštni in fajni na otip.

Midva sva naročena na posvetovalnico 16.5., ko bo Jan star 9 mesecev.

Mislim, da sem zaenkrat dovolj naložila. Grem še malo na druge forume pogledat.

Mirno noč želim vsem!

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Otroci bi morali spati z mamo do 4. leta s...
Mnenja o tem, ali naj otrok spi skupaj s starši, so zelo različna. A znanstveniki so zdaj dokazali, da je za otrokov raz...

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.