|
RE: Avgustovke, kje ste 29.3.2006 13:25:57
|
|
|
|
violinski
|
Tudi jaz, vse najboljše Dominik in Neja!!! Že letimo za vami. Midva sva pa od pedontologa. Tudi jaz sem včeraj videla, da je bliskalo (zdaj je pa sončni mrk, pejte gledat - skozi CD se lepo vidi), tako da me je kar matralo, kako bom danes manevrirala Aljošo in dežnik, ker ponavadi, ko je dež, raje ne grem ven z njim. No, pa me je sonček še dovolj zgodaj presenetil in tako sva jo lepo mahnila v zdravstveni dom. Zobozdravnica - pedontologinja naju je vse lepo izpitala, pol pa še zobek pogledala in rekla, da bo ta drug spodaj čist kmalu ven, zgoraj pa se pozna, da so nastavljeni, ampak ne bodo še tako hitro. Uboga Demi, ki jo zdej kar matra..... Aljoša zdejle spi, ker je zaspal že v avtu, pa nisem imela srca ga prestavljat v voziček in it z njim na sprehod, ker v vozičku ne spi dolgo. Zato sem ga prinesla gor, potem jo bova pa spet mahnila ven po kosilu, ker greva v vrtec k Lani na predstavo. No, tiste povezave trenutkov smrti in podobnih stvari sem doživela tudi jaz - naprimer tisti večer, ko je umrl moj stari oče, mi je v glavi odzvanjal stavek, ki mi ga je ob smrti njenega starega očeta več let prej rekla moja sestrična in sicer "Zdaj vem, kako je hudo, ko ti umre en stari starš". Ker sva do takrat obe imeli še vse štiri žive. Pa preden sem imela splav, mi je v mislih hodila podoba in besede kolegice, ki se ji je to zgodilo ravno tako več let prej, ko smo bili še na faksu. Take primere pa poznam, ja.... Ni se mi pa še nihče vrnil. Tudi midva bova kmalu imela obletnico poroke, sicer še nisva 'veterana' kot nanka, vendar bo že šesta. V začetku meseca sva pa praznovala najino obletnico 'hodenja' , ta je bila pa že deveta. Še o spanju - Aljoša je spal precej dolgo, do 8h, potem se je podojil in spal dalje do 9h. Odlično je bilo. Je pa res, da smo včeraj 'vandrali', Tia, le kako, da se v Sparu nisva srečali?, pa smo prišli domov bolj pozno. Potem sta pa še oba zavlačevala za it spat. No, Lana bolj kot Aljoša, seveda Grem jest, preden se Aljoša zbudi, potem bom morala dat njemu Pa-pa!
|
|
|