|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke, kje ste
31.3.2006 7:34:32   
Tiamo
Jutro, spali smo spet celo noč, brez hranjenja. Zoja bravo za kobacanje in full lepega poganjalčka ima. DEMI JE DANES STARA 8 MESECEV user posted image    Upam, da bo danes spet lep dan, da bove šle ven. A boste ve kupile voziček marelo. Jaz sem tokk lepe videla v Emporiumu, ampak so toook dragi voziček 10000 SIT, zdarvem dežnik 6000 in torba 10000 SIT..to mi je too much za marelco. Zdaj grem na kavico

(odgovor članu nelči)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
31.3.2006 8:19:24   
Jessy
Dobro jutro!

Demi, vse naj naj! user posted image user posted image user posted image

Midve sva pa danes že od 7h pokonci. user posted image  Sploh ne vem, kaj jo je pičilo, da ni hotela še malo nazaj zaspati. Jaz sem se pa še malo razveselila, ko sem jo zaslišala jokat ker sem upala, da bo tako kot včerej, da bo potem še do 9h zaspala. No, pa le ni bilo tako! Sva pa spali celo noč brez hranjenja. user posted image

Spet na s čaka eno turobno vreme! Jaz hočem sonce, ne pa te oblake in dež. Že res, da je april pred vrati, sam nekej sončka bi pa lahko posijalo, a se vam ne zdi.

Mi ne bomo kupovali vozička, ker ga že imamo, pa tudi kot marela se zloži in nam čisto odgovarja. Ravno zaradi tega sva se midva takrat odločila za Pramette, da ne bomo pol še enga kupovali. Edino, kar bi kupila je en dežniček, ker je zdaj le streha, pa se mi zdi, da poleti ne paše streha nad glavo, da bi bilo bolje en dežniček nabaviti. Bomo vidli.

Zdaj moram pa še poganjalca it pogledat!

Aha, vidim, da ste takega kupili, kot smo ga tudi mi ogledovali, sam smo se potem kar za kolo odločili. Je pa dobra zadeva oboje! Je videt, da Zoja kar uživa na njem! user posted image

< Sporočilo je popravil Jessy -- 31.3.2006 8:22:32 >

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
31.3.2006 8:43:18   
tina104
Dobro jutro!

Najprej želim vse naj boljše Demi, Gašperju, pa tudi Neji in Dominiku malo z zamudo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo spali standardno do malo pred šesto z večkratnim zbujanjem ponoči. Pa smo rekli, da se ne bomo več tako sekirali zaradi tega, saj če bi še spanje bilo boljše, bi naše življenje bilo že kar preveč popolno user posted image .

Vid, sem pogledala slikice, je tak luštn user posted image user posted image

Voziček smo mi marelo kupili, čeprav nismo imeli najbolj namena. Imeli ga bomo samo, če gremo kam z matizom, ker mi v njega naš večji voziček ne gre. Marela je v Intersparu prišla 10.000, dežnika zraven zaenkrat ne nameravam kupit, pa torbe tudi ne. Če gremo kam, imam tako vedno nahrbtnik zraven, če pa gremo samo tu okoli na sprehod, pa tako vzamem ta večji voziček.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
31.3.2006 8:53:11   
zoya24
Dobro jutro,

Demi vse naj naj za 8. mesecev. user posted image user posted image user posted image

Midva sva spala OK, od 19.30 do 8.00. Je pa bila včeraj ena čudna noč, se je Žiga zbudil okoli enih s takim jokom, prvič od rojstva, da sem ga komaj pomirila. Verjetno se mu je res kaj groznega sanjalo.

Sva pa včeraj tudi midva pohajkovala, najprej sva šla na dolg sprehod, kjer je eno odspal, potem pa še po trgovinah, sem si morala nekaj kupit, imamo jutri fešto, stric ima 50 let. No sva bila skoraj tri ure vzunaj. Je bilo pa včeraj, vsaj tu v Domžalah toplo, pa tudi pihalo ni veliko.

Mi imamo poleg tega vozička še eno marelo, mi jo je sestra dala. Jo bomo pa začeli zdaj počasi uporabljat za trgovine, samo še opret jo moram prej.

Jaz sem Žigi ponudila sadni jogurt od Ljubljanskim mlekaren, prav tako navaden, pa nad nobenim ni bil najbolj navdušen, nad navadnim sploh ne, sadni je šel pa za silo. Skutke pa obožuje. Moram še probat to Čebelico Majo o kateri pišete. Drugega mu še nisem ponudila, sem pa mal razmišljala o pudingih, a jih je katere že dala?

Aja Tamala Žigo smo dali v svojo sobico malo pred 5. meseci in pri nas se je izkazalo kot zelo dobra rešitev, saj od takrat prespi noč. Imam pa vrata odprta.

Midva sva tudi naročena na posvetovalnico nekje na sredini maja, ko bo star 9. mesecev.

Zoja ima pa ful lep poganjalček user posted image user posted image user posted image !. Se vidi, da uživa.

Zdaj grem pa nekaj pojest, pa kavico spit....lep pozdrav.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
31.3.2006 9:00:08   
zoya24
Sem pogledala še Vida, lušten fantič user posted image user posted image user posted image .

Pa še Dominiku in Gašperju želim vse najboljše! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
31.3.2006 9:36:51   
nanka
Dobro jutro,

Demi vse naj, najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Spanje je bilo še kar, samo nekajkrat sem vstala. Mi že imamo voziček, ki je skoraj kot marela, Hauck. Je lahek, ima košaro in naslonjalo se lahko sputi. Bil je 13990, zraven pa sem kupila še dežnik za 2000 Sit. Tako, da smo preskrbljeni za sprehode. Drugače pa naša sploh noče zaspati na sprehodu, tako da bi bilo vseeno. če bi imela navadno marelo.

Midve imava kontrolo pri zdravniku 10.4., tehtanje. Tako da bova takrat dobile datum za posvetovalnico pri 9 mesecu.

Danes spet ne greva ven, ker pri nas ful piha, pa še mrzlo je. Kje je tisti sonček?

Kavica kliče  

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
31.3.2006 10:02:04   
tamala83
dobro jutro
mi smo tudi danes spali do pol osmih, ne da bi prej sploh zajmrala.
mi imamo da nes dva razloga za veselje:
danes smo stari 7 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
imamo dva zobla. nista še cela veni, ampak že kukata venuser posted image user posted image .

Demi vse najlepše za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mesecev

smao kra me jezi je dež ampak kaj hočeš ja pač april tu.user posted image user posted image user posted image

kaj se tiče sadnih jogurtov, še jih nisma jedle, jema pa sadne skute, in jih ma rada

mi smo kupili vozček - marelo v ponedeljek v Pikapolonici in smo dali za njega 8000 sit. ima strho, ne dežnika in košaro odspodaj. je prav lepi in majo različne barve (modro-sivi, rozo-sivi in oranžno-sini - takega mamo mi in je res lep). se mi zdi kar poceni. aja če gledate na firmo je la ta Pikolo.

Zdaj pa smo postali tečni in jo grm dat malo spat (čez dan noče zaspat sama - nič hudega se malo caetama)

vsem ki še danes praznijete vsega lapega vam želimo iz naše strani

se še oglasim

31.08.2005 je iz neba padla zvezdica nama v naročje

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
31.3.2006 10:24:46   
natasaxy
Jutro.

Ja Demi tudi midva želiva vse naj naj, pa Ema tebi tudi, Gašper pravi, da bosta skupaj svečko pihala.

Spali smo kar v redu. Se je enkrat ponoči zbudil in on bi se kar igral, celo posteljo premeče, vse od posteljnine do plišastih igračk, čez kako uro pa je zaspal nazaj.

Drugače smo pa imeli že pestro jutro. Moj je šel zjutraj v službo in ugotovil, da je guma prazna. No jo je šel tast zamenjat, pa so rekli, da se vozimo z smrtno nevarnimi gumami, da so vse 4 zanič. No tako smo lahko vse gume kupili nove. Hitro lahko zapraviš denar ni kaj.

Sedaj pa kavica...se tipkamo.

(odgovor članu tamala83)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
31.3.2006 11:08:45   
nanka
Ema in Gašper vse naj, naj za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pri nas tudi dežujeuser posted image

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
31.3.2006 11:41:29   
natasaxy
Pri nas je pa malo nehalo deževati, tako da sva bila sedaj na sprehodu. Je v vozičku zaspal, potem bova pa juhico z jajčkom jedla.

Še meni se je pasalo malo zluftati. Danes bova pa tudi midva probala Čebelico majo. No mislim da jo bo jedel, sej ponavadi vse poje kar mu ponudimo.

Jutri pa prvi april, to pomeni da lahko vsakega malo hecnemouser posted image user posted image user posted image .

Bom dala še kakšno slikco od Gašperja gor, če mi bo uspelo danes.

Pa pa

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
31.3.2006 11:51:46   
natasaxy
No sem bla pridna pa sem dala še enih par slikic gor.

user posted image user posted image Če katero zanima, naj malo pokuka.

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
31.3.2006 11:56:40   
miševi

Zdravo, imam kar nekaj stvari za napisat; upam, da ne boste jezne, ko bo toliko za bratuser posted image . Bom pa napisala v 3 delih, ker me je včeraj zvečer po dooooolgem "romanu" ven vrglo in sem bila tako besna, da sem šla raje dol z računalnika.

Najprej, da ne pozabim: slavljenci: Demi, Gašper, Ema, pa seveda še Neja in Dominik - vse najboljše!!!!user posted image

No, pa začnimo....
Mi še vedno smrkamo (veliiiiki, zeleni, vlečoči se smrkljiuser posted image ) in kašljamo. Posledično sta zbujala eden drugega ponoči in nekaj časa smo kar slabo spali (Nika itak koraka k nama skoraj vsako noč, čeprav lumpa zna tud sama do jutra zaspat - ko je bil moj bogi, sem ji rekla, da naj spi sama, da se bo ati spočil in je prikorakala šele zjutraj ob 8-ih; maliuser posted image ). Mislim pa, da bo tudi Jure kmalu dobil 1. zobek, ker je bil zadnje dva dni tako cmerav, da ga sploh nisem poznala. Samo kriv prst sem mu pokazala, pa je žeuser posted image . No, danes ponoči je bilo pa že bolje. Za zobe pa še nisem prečekirala.

No, jaz se vsak dam borim, da me ne bi prijela tale viroza. Zaenkrat še uspešno, čeprav se vsak dan zbujam z bolečim grlom. No, če me ne položi viroza, me pa kaj drugega. Sem že pozimi pisala, kako sem elegantno padala. Včeraj grem pa popoldan na sprehod in na istem hribu, samo že čez glavno cesto, padem kot sem dolga in široka - mi spodrične na tistem kuser posted image  pesku, ki je ostal od posipanja. K sreči sem Nikino roko spustila, ko sva prišli čez cesto, sem pa za sabo potegnila voziček z Juretom. S kotičkom očesa vidim, da so se na cesti avtomobili ustavili in čakali, kaj bo, z drugim očesom opazim sosede... Sem tako hitro vstala, kot bi bila prava akrobatka. In smo dobesedno odleteli k našim. No, Juretu ni bilo nič, še pisnil ni, ker sem vse tako hitro pobrala (dobro, da ga vedno full prepasam). Jaz pa imam krvavo in obtolčeno koleno (levo), pa popraskan desni komolec, pa bolečo rit in desno joškicouser posted image . Mi ni jasno, kako sem zgrmela, da so nastale vse te poškodbe. Ljudje so pa po moje user posted image . Skrita kamera bi super zaslužila z mano.

No, to sem bla jaz. Ste spraševale, kaj je bilo mojemu. To je že 1x doživel, ko sem še v LJ študirala. Ko se je vračal od tam domov, je komaj prišel do urgence. Takrat je cel dan delal z apnom. Na dopustu na Djerbi je jedel "surf-surf" (rakci) in odsrfal podobno situacijo. No, zdaj pa sumiva arašide. Tako, da ga moram zvlečt na testiranje, da sva malo bolj sigurna. Pa po set za samopomoč mora it.

Zdej pa rajši pošljem...

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
31.3.2006 12:16:40   
miševi

Spet jazuser posted image ...

Moram pozdravit tamalo, ker je še nisem - torej dobrodošlauser posted image !!! Sem pa tudi jaz mislila, da se violinski malce igra s svojim nickom...
Spraševala si za debelost in morebitno dednost. Jaz sem že 3. debela generacija v naši družini, pa se ne varam s tem, da bi bilo to dedno. Naša stara mama je kuhala vedno bolj močnate in zabeljene jedi, pa bolj zapečkarska sem bila in to je to. Tako, da pri otrocih pazim, da sicer jedo, vendar ponujam, če se le da, več zdrave, manj redilne hrane (no, tudi to občasno, da ne bi imela preveč luštov - ker tisto, kar ne smeš, te bolj mami). Dejstvo je to, da če v otroštvu "pridelaš" veliko maščobnih celic, ob nepravilnem hujšanju teh ne zgubiš, ponavadi zgubljaš mišice, maščobne celice se pa še množijo in je potem kar težko vse skupaj... Bomo mal pazile pri prehrani naših cufkov, pa jaz Niko na telovadbo vozim, čeprav je taka kot glistauser posted image .
Baby-fone mi imamo in sicer takega, da ne lovi drugih frekvenc. So imeli vse sorte probleme, ko niso lovili samo sosedovih otrok ampak tudi policijo. Imamo za na morje - ko otroci spijo v apartmaju in pa za doma - popoldan otrok spi noter, jaz pa lahko plevem... Men je to fina stvar. Drugače je pa Jure še vedno z nama. Nika je šla v svojo sobo z malo manj kot 3. leti - brez problema. Jure bo šel prej, samo pred enim letom sigurno ne.

Tia, tvoje zgodbe so prav user posted image . Ne bom rekla, da ne verjamem, ker ko je stara mama umrla, je ob uri smrti full butalo po balkonu. Sta slišala mami in oči. Tko da... Jaz sem pa večer, preden je umrla, z njo v mislih govorila in ji rekla, da ji v imenu vseh dovolim odit, da naj se ne matra in trpi zaradi nas. Naj odide k svojemu možu, nam je že dovolj dala. Jaz mislim, da jim moraš v določenem trenutku dovolit, da odidejo.... Ne bi pa rada jaz kaj takega doživljala, ker sem preveč strahopetna.

Drugače si pa super pripravila slike pravilnega ravnanja. Jih imam malo za orientacijo. Jaz sem Niko s fizioterapijo kar fino porihtala. Je bila zelo "premehka". Jure je pa zgodba zase. Sedi sedaj super in to zelo dolgo časa, na vse štiri mu je ratalo ene 2x it, drugače pa pride povsod z obračanjem, zvijanjem, plazenjem. Predno zvečer zaspi, razišče vso posteljouser posted image . Kar se tiče omar, sem pri Niki vse dosegla z NE, samo ona je bila taka, da je vse zapirala in pospravljalauser posted image , Jure bo pa glih obratno, ker ga full vse zanima.

Jaz grem delat 21.8. Si bom pustila le 4 dni dopusta. Porodniška mi pa poteče 13.7. Bomo koristili dopust in morje, kar se da.

Ne vem, katera je spraševala za voluntersko pripravništvo. Jaz sem ga tudi tako delala. Vožnjo in malico moraš dobit povrnjeno, pa en haklc je - kolikor časa si volunter za toliko časa te morajo oni potem vzet - jaz sem bila 6 mesecev volunter, 6 mesecev pa za določen čas.

Zdaj pa spet pošiljamuser posted image ...

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
31.3.2006 12:29:11   
miševi

Še zadnjič - obljubimuser posted image  (danes je Nika po dolgem času pri naših, Jure pa spi, pa si lahko dam duška; vreme je pa itakuser posted image )...

Jessy, Petri in ostale, ki delate na izgubljanju teže - user posted image . Bravo, super greste naprej. Jaz pa tudi še vztrajam. Sedaj sicer stoji, ker sem malo jedla vmes, ampak to je full napredek, da stoji in ne gre gor... Jutri pa zopet strogo naprej.

Mi smo za Niko imeli eno marelico, pa smo jo rabili samo ene 2x. Je ta vozek tako kamot, da ga bomo letos povsod  s sabo vlekli, tudi na morje. Imam pa en senčnik, za poleti, ko je sonček - da je streha odprta, sonček pa ne nagaja...
Tudi mi imamo nahrbtnik za nošenje, samo ne kakšnega full hribovskega. Bolj za v gozd za našo hišo, pa za na morje - do plaže (pri prijateljih je potrebno po hribu peš do plaže in imaš potem fino še obe roki frej za nosit ostalo šaro)...

Sedaj pa hrana. Patronažne še vedno ni bilo, zato sem mu kar dala gluten, pa ene 2x na teden meska, pa 1x sem dala četrt rumenjaka. Jutri ga spet dobi četrt. Če bom čakala, kdaj pride, ne bo nič. Pa v juho mu tud zakuham nudlčke, zvezdice, ribano kašo... Dala sem mu navadno skuto, pa je ne mara preveč, pa z vmešanim sadjem tudi ne. Ko sem pa kupila 100g marelično in borovničevo od LJ mlekarn, je pa jedel. Navadnega jogurta ne mara, sadnega še ni dobil, prav tako če ne junior skute, čebelice maje... Od mlečnih kašic jemo riževo, gresevo - vse brez glutena in dodanega sladkorja. Sedaj bom počasi uvedla kašo "7 žit" - Niki je bila zelo všeč... Čokolešnik pa Nika šele zdaj bolj je, prej ji ga niti nisem kupovala. Moram pa rečt, da naš že zna eno "besedo" - pa ne mama ali pa ata. Vedno, ko je zelo lačen, začne delat am-am-amam. Vedno isto in vedno ob hrani (ali pa ko mi jemo). Da se malo považičkam...

Zdej bom pa pustila, da še ve kaj napišete........

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
31.3.2006 13:43:26   
natasaxy
No, ko sem dala slike na javni album, sem se potem premislila in sedaj sem se tudi jaz odločla, da imam vse pod geslom.

No, če ga rabite, rade volje posredujem.  

Naš cukerček spančka. Miševi si se pa razpisala, verjamem da te po tako dolgem tekstu lahko ven vrže. Jaz sem tudi uporabljala baby fon pa smo sedaj izgubili tisti del spodaj pri bateriji za filanje, pa ga ne morem več uporabljati. No sej zaenkrat spi v najini sobi, vendar je fino kadar si zunaj, pa otrok spi in ga lahko uporabljaš.

Jaz glede prehrane kar delam po svojem občutku. V bistvu sploh nič več dosti ne gledam česa mu ne bom dala. Veliko pojeva juhic takšnih in drugačnih, rižoto sva tudi že jedla, pa špinačo, krompir, ko sem delala zrezke v omaki sem mu tudi kakšen košček privoščila, jedla sva rdečo peso, palačinko ima zelo rad, pa kruh da ga malo žveči. Gledam da dobi dosti sadja in zelenjave, pa obvezno mleko zjutraj in zvečer.

Čez 14 dni gremo pa mi na velikonočne počitnice za tri dni v Čatež. Komi čakam, da vidim kako bo tamalmu brcat v otroških bazenčkih. Moram še kupit pleničke za v vodo, kasneje pa tudi kakšen šlauf, da bo lahko bolj svobodno brcal.

No če smo imeli danes že toliko opravka z avtom, sem se pa odločla da ga še malo posesam.

Se še tipkamo. Lp.

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
31.3.2006 16:03:14   
Teya
vse naj naj Demi, Ema in Gašper! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
31.3.2006 18:39:28   
nanka
Natasa, Gašper je pa že pravi šarmerčekuser posted image

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
31.3.2006 22:02:01   
violinski
Dober večer!

Čestitam Demi za 8 ter Gašperju in Emi za 7 mesecev!!!

Miševi, kako lepo te je brati - določene stvari spet, kot da bi brala sebe (kako Nika pride spat k vama, čeprav zna prespati v svoji sobi, kako se te je prijela viroza - jaz sem se je rešila z dvema lekadoloma na dan, menda vsaj tri dni, kako si ti ena od 'generacij debelih zaradi čičanja' user posted image in kako tudi zaradi tega paziš, kaj daješ otrokom jest, kako Nika sploh ni jedla Čokolina, ga šele sedaj.....), s to razliko, da jaz ne padam. Drži se, ženska, mal preveri svoj center za ravnotežje, tako kot preverjajo policaji, če si pijan. Jaz sem bila 'off center', ko sem bila noseča. Ves čas sem se spotikala, zdelo se mi je, da ne bom točno zadela stopnice, ko sem hodila navzdol, sploh nisem imela nobene globinske percepcije in tako naprej. Mogoče je, da je pri tebi to, da si že veliko shujšala, pa nimaš več težišča tam, kot si navajena. Pa ko si bila noseča, je čisto logično, da se ti je to dogajalo iz istega razloga....

Tia, mi imamo Plikota in nam je super, še posebej, ker se je Lana zdaj naučila, da se na zadnji polički ona vozi, jaz ga zložim z eno roko in z Aljošo v naročju in ga spravim v mojo malo Fiesto, tako da ga ne zamenjam za nobeno drugo marelo. Še posebej, ker ni čisto obična marela.

Naš mišek je to noč pridno spal, do 7h, potem je dobil mal jošk, sam ni bilo nič kej dosti not, potem je pa dobil še Aptamil, pa ga je pozaugal ko profesionalc in nazaj zaspal do 9h. Drugače spi v svoji sobi odkar imamo novo otroško, zdaj je že skoraj dva meseca. Takrat se je najprej en teden zbujal za mleko ob 1h ali 2h, potem mu je mož dvakrat ponoči dal čaj, namesto mama jošek in od takrat se je nehal ponoči zbujat. Te dni je pa začel pospešeno klepetat. Prav besed sicer še ne obvlada, sem pa opazila, da pri igranju ves čas posnema Lano - karkoli ona naredi na igrači, poskusi tudi on.

Popoldne smo se odpravili proti KP, kot je pri nas običajno, je napovedan dež. user posted image user posted image user posted image (a sem vam kdaj povedala, da naju je na potovanju po Avstraliji ves čas lovil dež, naju v Sidneyu tudi ulovil in šel z nama tudi v puščavo, na Uluru - kjer je tri dni tako lilo, da so domačini povedali, da je v teh treh dneh padla že celoletna količina vode?????)

Aljoša jé že vse mlečne izdelke, sam po njih neverjetno poliva. Verjetno ima precej visoko kislino v želodcu in mu jo skutke in jogurti še spodbudijo. Ko pa skutko polije, pa gre v dveh sekundah vse v pranje, ker to pa takoooooooo smrdi!!!

No, včeraj sem naredila 'eno nočno', sem bila pokonci do 2:40, ker sem za Lano za vrtec naredila tole: http://www.moj-album.com/vstopnica/u7mdbcykpr/

Danes nimam namena toliko časa bedeti, je pa vse mogoče. ČAO!

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
1.4.2006 21:46:11   
tamala83
alo
se vidi, da je blo danes lepo vreme, ker ni nobena nič napisala. tudi mi smo se stepali celi dan, pa smo komaj zdaj domav prišli. emo ati hrani, jaz pa sem pogledala kaj je tu novega.
mi pa imamo prvo buškouser posted image user posted image . smo bli na obisku in sem za emo sedela na tleh, kamor ji je moja 3 leta stera sestrična nosla same igrače. med njimi je bil tudi neki plastični traktor, kamor se se z glavo ruknila, ko se je malo preveč naprej nagnila. zdaj oa ma čelo malo rdečo in čisto malo buško. me je kar groza ratala.
danes smo tudi prvič jedli kivi. sem ji dala zraven sadne kašice(jabolka, banana in keks) še dva mala kivija. po kolkem času te izbruhne alergija, če jo ima?
nekaj me zanima. če bi rada vidla zasebne albume, vem da moram geslo vtipkat. me pa zanima, kak lahko pridem do kakega gesle?

nič zaenkrat, mala noče zaspati, in moram iti atiju malo pomagat

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
1.4.2006 21:50:50   
MajaPRO
Pozdravljene že tretjič!

2x sem vam namreč že pisala, pa me je zavrnilo . Upam, da v tretje gre rado...

Vsem slavljenkam in slavljencem želim vse lepo ob obmesečnici!
Iskrene čestitke Zoji in Demi za plazenje!

Tia, hvala za opozorilo o pedofilskem pokvarjencu na RR. Kdaj se je pravzaprav pojavil in kako si zvedela zanj?

Tamala, sorry za tako pozen odgovor glede Vidove velikosti in teže. Pri 6 mesecih (to je bilo pred mesecem in pol) je bil velik 71,5 cm in težek 10540 g. Nimam občutka, da bi od takrat kaj ekstra zrasel in se zredil.

Tina, tudi jaz sem si večkrat mislila, da bi bilo skoraj popolno, če bi Vid še ponoči lepo spal. Nekje ga očitno mora biksat... Bi pa bila presrečna, če bi lahko kakšno noč prespala do jutra brez zbujanj.

Očitno gremo za 1. maj za 4 dni na Mali Lošinj (v hotel). Trenutno se ubadam z Vidovim spanjem. Najprej sem mislila, da bo spal med nama, po drugi strani pa se bojim, da doma ne bo več hotel spati v svoji posteljici (sem že slišala nekaj takih primerov). Mogoče bi bilo pametno nabavit prenosno posteljico... kaj pa vem? Kakšne izkušnje???

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
1.4.2006 21:56:45   
MajaPRO
Tamala, tisti osebi, katere albume želiš pogledati, pošlješ zasebno sporočilo (z.s.) in jo poprosiš za njeno geslo. Koliko pa kaj Ema meri in tehta, da se ti zdi premočna?

Poljubček Emi na buškico, da čimprej izgine.

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
1.4.2006 22:31:07   
Kety
Evo me!

BILANCE ODDANE in zdej spet lahko malo zadiham...

Ste se pa ful razpisale medtem in sem vas komaj prebrala. Kolk novega se vam je zgodilo.

Čestitam vsem slavljencem za 8-mesečnico in enemu za 7-mesečnico.
user posted image  Demi in Zoja za plazenje!!! Sta pa ful že napredovali! in Neja gre hitro nasproti!

Naš je pa nekaj posebnega. Sem že omenila, da je začel štrajkat pri hrani,...no, zdej ko sem bila veliko zdoma (v službi), se je ponovno začel fuuuuul dojit, čez dan. Nič drugega samo na joški bi bil. Grozno! Itak je suhec in kaj naj naredim, valjda ga ne bom stradala, da bo tolk lačen, da bo jedel zelenjavo. Skutke in sadje je normalno, zjutraj in zvečer pa mu dam še mlečno kašico. Še vedno ima tam nekje 7.800g. Plazi še ne, j pa začel vleči k sebi nogice, čeprav se mi zdi, da mu ni ravno v interesu, da bi puzal.

V torek smo bili na plavanju na Difu in je bilo super. Timon je fuuul užival, samo rokami je ful čofotal, nogice so bile pa na miru in jih e vlekel za sabo, kot da ne bi vedel da obstajajo in da se z njimi lahko tudi kam pride. Sej zato je pa tečaj,...ga bodo že naučili.

Danes smo mu v BC-ju kupili hojico, ki je bila v akciji in je ful zadovoljen notri. Premika se pa v glavnem v rikverc. Imela sem ga notri 2x po 15 minut.

Zobkov še vedno ni na spregled, je pa postal kar neki sitkan čez dan in rabi 100% pozornost. Scrkljanček mali!!!!!

Še glede modrcov. Jaz še vedno dojim in ga nosim samo podnevi, zvečer si ga pa dam dol in oblečem oprijeto spodnjo majico, ker drugače tudi ne bi prenesla, da se mi skoz neki smuka okoli jošk!

Kaj bi še mogla povedat,....aja, glede vozička, mi imamo Q.Freestlya 3XL in bomo tudi mi rabili eno malo marelo. Sem gledala zappa, pa ne gre naslonjalo na ležeče...bomo mogli še mal iskat!

Še jutri mal....grem spat, ker mi še vedno ne spimo celo noč in tako moram vsaj malo not prinest z zgodnjim spancem!

Lahko nočko!

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
1.4.2006 22:53:10   
nanka
Dober večer,

ja midve sva se potepale z vozičkom cel popldne, bilo je krasno.
Aljoša vse naj, najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Bošček Ema,enouser posted image , da buška izgine.

Violinski,zelo lepo si naredila.

Maja, jaz ti priporočam prenosno posteljico. Mi jo bomo vzeli s sabo, če mi bo le uspelo kje rezervirati apartma, kjer mi je bilo všeč, je že vse zasedenouser posted image .
Kety user posted image  za oddane bilance.

Lahko noč 

< Sporočilo je popravil nanka -- 1.4.2006 22:57:18 >

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
1.4.2006 23:11:19   
Jessy
Sem skorej učke ven vrgla, ko sem vidla, da se ni še nobena javila....no, ampak zdaj, ko sem prišla sem, da kaj napišem, ste me pa že ene prehitele!

Bom začela kar z našo zadnjo nočjo. Spat je šla normalno. Ob 22h začne kričat, kot nora. Seveda grem tja, jo pocartam, pa ni nič pomagalo. Več kot 1 uro se je dristala, s tem, da mi je vmes izpraznila obe joški in je potem vlekla kar prazne - si lahko predstavljate kakšne so danes??? Auč, bolijo kot 100 user posted image user posted image user posted image ! Tako so me bolele prve tedne, ko sem začela dojiti....v glavnem, nekje ob 23.20 je zaspala. Grem spat in ob 5.20 spet joooook. Grem tja, Neje pa nikjer (luč imam samo toliko prižgano, da približno vidim kje sem), pa gledam in premikam kovtrček, pa zagledam, da je na vseh štirih, čist dol, kjer ima ponavadi noge in joka. No, pa jo dvignem, pa sem slišala njen mam-mam-mam in me je bila kar groza. Ok! Pa spet damo joško, pa ta drugo, pa dudo in spat, ona pa kriči...Spet ji dam, da vleče prazno joško in po eni uri obupam in jo dam v posteljico in sem rekla, da pa naj kriči, če hoče in sem šla spat. Čez točno 10 minut je utihnila - sem pa prepričana, da so jo slišali tudi v sosednje hiše, tolk je kričala. No, pol pa zaslišim enkrat zvonec in butnem pokonci vsa prestrašena in vidim, da je ura že 9.35. user posted image  Joj, me je kar jezilo, ker sem mogla ustat, ker sem tako lepo spala. Pol mi pa ni bilo jasno, kako to, da je Neja tiho in grem pogledat v sobo, pa je bila čisto tiho in pri miru, da me je zaskrbelo, če revca sploh še diha (mi je bilo že kar malo žal, da sem jo pustila kričat), zato sem jo nežno prijela za rokico, da sem ugotovila, da je še topla. OK! Grem najprej sebe umit in preoblečt, pol pa nazaj k njej, ona pa še zmerom NIČ! Me je pa že fajn zaskrbelo, če je pa le res kaj narobe z njo in sem malenkost dvignila roleto, takrat pa se je zbudila.
Tako, vidite, je pri nas zgledala noč!

Smo se pa danes šli potepat v Ljubljano. Smo šli v lov za oblekico za h krstu. Oblekic je polno, le cene so zelo lepe - od 10 jurjev naprej, pa še lepe mi niso bile, ker so vse nakranclane in kičaste. Nazadnje sem dobila ful lepo, sicer roza user posted image , oblekco, ampak je res lepa, spodaj pa bel bodi, za katerega sem šele doma ugotovila, da je fuuuuuul prevelik, tako da bom mogla še enega kupiti, oblekica bo pa ravno pravšnja. Kupila sva tudi bel klobuček za zraven, potem smo v BC kupili še čeveljčke za zraven. Ne bo tista Barby varianta, ker meni to ni všeč, bo pa športno elegantna, kar se meni dosti bolj dopade. Vem pa, da moji mami niti pod razno to ne bo všeč in se ji bo zdela oblekica neprimerna za krst, sam me prav malo briga, kaj si misle, ker ona je mene oblekla, kot je njej pasalo, jaz bom pa Nejo, kot bo meni pasalo, pa če se vsi na glavo postavijo! user posted image user posted image user posted image user posted image
Smo pa šli kupiti tudi plenice v Mullerja - tiste njihove - da jih sprobam, če so res tako fajn, kot sem slišala. Na prvi pogled in otip so videt prav fajn, jutri pa jih še preiskusimo. Mi je pa cena kar zelo všeč! user posted image

Popoldne je bilo kar dolgo in domov smo prišli šele ob 21h. Neja je v avtu lepo odspala svojo kitico in ko smo prišli domov se je ravno prav naspala, da je potem še do 22.30 lepo razgrajala, nakar sem jo spokala spat. bomo videli, kaj nas čaka to noč!

Demi in Zoja, čestitam za plazenje!!!! user posted image user posted image user posted image  Naša še zmerom gre 1 korak naprej, pa 5 korakov nazaj! user posted image  Počasi je začela ugotavljat, da se lahko premakne tudi naprej.

Ena je nekej spraševala glede pudingov. Ja, jaz jih dajem že kake 3 tedne in sicer vanilijevega, pa ji gre kar fajn po grlu! Zaenkrat sem kupila že kuhane, ga bom pa v bližnji prihodnosti tudi sama skuhala.

Violinski, sem šla pogledat, kaj si naredila Lani! Zelo, zelo lepo je!!! Bo Lana vesela!!! user posted image user posted image user posted image  Drugače pa vidim, da akrobacije še vedno znaš izvajat! Verjetno doma kaj treniraš, da si potem na cesti bolj spretna, kajne? user posted image user posted image user posted image  Si te pa kar predstavljam, da boš vedela! user posted image
Aljoša, tebi pa vse naj naj!

Tamala, za buško se ne sekiraj! Naša se je že pred enim tednom z ličkom fajn ruknila v rob mize, tako da ima kar podpluto na tistem mestu! Pač, to bo zdaj pogosto, upam pa, da ne preveč hudo!
Alergija po hrani lahko izbruhne tudi 72 ur po zaužitju! Meni so kivi odsvetovali zgolj zaradi velike vsebnosti vitamina C, ker so ritke rade rdeče po njem, tako da bom z njim res še malo počakala.

Jaz sem pa včerej tehtala Nejo in sicer tako, da sem stehtala najprej sebe, potem pa še skupaj z njo in sem naračunala, da tehta točno 8400 g. Se mi zdi, da je kar vredu teža.

Kety, lepo, da si se uspela javiti po dolgem času!

Saj mislim, da sem se več kot preveč razpisala, tako da bom kar nehala in odpeketala spat, ker ne vem, kaj me še čaka to noč!

< Sporočilo je popravil Jessy -- 1.4.2006 23:13:26 >

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
2.4.2006 10:31:44   
tamala83
dobro jutro

včeraj sm še htela nekaj napisat pa me samo ven mezalo. zakaj te to dela?

MajaPRO moje je bila pri 6. mes. velika 64 cm težka pa 7110g. mogoče res ni tak, fejs močna, kak saem jaz "obsedena" z tem, da nebi bla, ko bo zrasla. ker sem jez močna in ji tega res ne želim.
mi imamo prenosno posteljico, in je super. če gremo na kaki roj. dan - čago, in imaš malega zraven, ga daš tam noter in spi kot doma, če pa ga nimaš zraven pa je pri babici prostor za spanje vedno urejen. zdaj ko je toplo, ka lahko reztegnem tudi na terasi. ko pa je skupaj, pa ni nič kaj večji od marele vozička. res je super.
Jessy hvala za nasvet, se bomo te še nekaj časa izogidali kiviju.
kako sadje pa vse dajate vašim malčkom? mi jemo nonstop isto, samo zalo rada je to.

dovolj za zdaj, se še oglasim

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
V življenju mi je najbolj žal za to
Zaprla sem oči in si nas predstavljala čez deset let. Videla sem družinske počitnice s pohodi po kozjih stezah in igro n...

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.