nelči
|
Pozdrav Nanka, eno gromozansko za Zojo, da preglede čimbolje prestane. Tia, ko si mi poslala pps, nisem dobila nič priloženo Glede AD3 kapljic mu jih dajem redno (do sedaj sem pozabila le 1x) Glede velike noči je pri nas tako, da imamo vsi zelo radi šunko, jajčka, mlečni kruh, hren,...... skratka vse, kar sem spada in se vsi že prav veselimo tega praznika (no, letos jaz ne preveč, ker sem na dieti - ampak malo se bom ziher pregrešila). Jaz tudi za nas pobarvam nekaj jačk, pa kakšno šunkico tudi kupim, čeprav smo vedno povabljeni na vel. zajtrk k moji mami (pa še en dan prej imamo velikonočno večerjo - kar mislim, da ni preveč "po pravilih"). Tako, da pri nas se za te praznike res najemo vseh teh dobrot, potem pa ni čudno, da gredo kg Petri, res pohvalno - 19 oken . Jaz jih imam le 6 in 4 strešna, pa se jih z veliko težavo lotim. Aja, pa še to. Danes je že 4. dan, od kar se več ne dojima!!! Do tega je pa prišlo tako, da je Jan eno jutro, ko sem ga dojila, zaspal na joški in je pojedel ful malo. Ko se je zbudil, sem mu jo ponovno ponudila, pa se je samo nekaj igral z njo, zato sem mu naredila flašo in je še veliko pojedel. Tako sem vedela, da ni več neke zmage z dojenjem in sem se odločila, da preneham. Jan sploh ne kaže nekih problemov glede tega, se mi zdi, da jih imam bolj jaz Ja, mi je kar malo hudo, ko pomislim, da ne bom več dojila .......... eh, čisto dovolj je bilo. Me pa še nekaj zanima. Jan se je tako navadil oz. sma ga midva, da vedno, ko od naju karkoli jé, bi on tudi in mu seveda ponudima, če pa mu ne daš za probat on protestira. Saj vem, da je večina otrok takšnih, mene pa zanima, ali je prav, da mu dama jed, ki jo on lahko jé, za poskusit? Sprašujem iz razloga, da to kasneje, ko bo večji, ne preide v kakšno grdo razvado. Mogoče lahko kaj iz izkušenj poveste Nanka, Miševi in Violinski in seveda ostale tudi. Joj, zdaj sem se komaj spomnila. Nekaj dni nazaj ste govorile o naših letih. Torej, jaz sem mlada 28. Dovolj bo zaenkrat .... LP
|