|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke, kje ste
11.4.2006 10:07:02   
nanka
Dobro jutro,

vreme je spet kislo in mrzlo, bova še malo počakali predno se odpraviva na potep z vozičkom.

Vsi bolniki, čimprej se pozdravite.user posted image user posted image user posted image

Naša je prava navihanka, se samo smeji in plazi po stanovanju. Nič ni varno ali dovolj skrito pred njo.

Izgleda da sva z Zojo še edini, ki nisva šle na kopanje v bazen. Čakam poletje in tople dni, potem gemo pa tudi mi. Morja pa tudi še nisem uspela rezervirati, ne najdem nič pametnegauser posted image .

Greva malicat sadje

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
11.4.2006 10:36:31   
Jessy
Dobro jutro!

Tako lepo sonce nas je prebudilo, zdaj pa že skoraj pada dež. user posted image

Naša današnja noč je bila FENOMENALNA!!! user posted image user posted image user posted image  Zaspala je ob 20h in spala vse do 8.30, brez vsakeka najmanjšega prebujanja. Me je zjutraj že skrbelo, če slučajno sploh še diha, ker se tudi za sekundo ni oglasila! Zdaj je pa že spet v postelji, ker je postala izredno tečna. Zgleda, da bo mogla še malce odspati.

Drugače pa sem začela opažat, da Neja ne bo marala mlečne hrane. Zdaj bo že verjetno kak mesec nakoli, ko mi zavrača grisolino, keksolino pa sicer je, ampak z odporom. Ob mlečnem gresu pa ji gre na bruhanje (mlečnega riža in polente pa še nisva probali).  Čudim pa se, da še vedno neznansko rada vleče mojo joško. Ob tem ji pa ne gre na bruhanje. user posted image Pudinge, skute in jogurte pa mara.
Moja sestra je ista. Kar je kuhanega na mleku, ona ne bo jedla že od majhnega, razen jogurtov, skut, sirov in pudingov.

Bolnički, čimprej se pozdravite!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Jessy -- 11.4.2006 10:37:41 >

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
11.4.2006 11:18:32   
tamala83
nanka, nista edine, ki ne hodita na kopanje. tudi midve ne, ker se mi zdi malo dosti za plačat, pa tudi čakam poletje, da se gremo skupaj kopat v katere toplice (ptuj, moravce, zreče). kaj mi pošlješ prosim geslo za slikice, da vas vidim?
mamo pa že rezervirano morje. od 15.7 do 25.7. gremo na Vir. če je že katera bila, se priporočam za informacije.
meni pa ta dež paše. ko je lepo se radi stepamo, tak da že kar nekaj časa nismo bili celi dan doma, bomo pa zato danes. mi odgovarja.
mi pa imamo zdaj spodaj že dva zobeka čisto veni, in je prav srčkana, ko se nasmeje.
o plezanju pa ne duha ne sluha
grem kosilo delat. čao

31.08.2005 je iz neba padla zvezdica nama v naročje

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
11.4.2006 11:18:48   
Teya
zbudili smo se brez vročine user posted image user posted image user posted image

nanka, tudi mi še nismo bili na bazenu user posted image

jokamo........... user posted image
ciao

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
11.4.2006 12:05:50   
zoya24
Pozdrevljene!

Mi smo nazaj iz kontorle, levkociti so se dvignili, uradno je prebolel 6. bolezen, danes je še bolj izpuščajast kot včeraj, pa se mi zdi, da nekam več spi - ma včeraj je bil vsega skup ene 6 ur pokonc, ostalo je prespal.

No mi se še tudi nismo šli kopat, čeprav smo se nameravali, pa je vedno kaj umes prišlo, če ne prej, se bomo junija v Atomskih....

Jessy meni se tudi zdi, da je naš ful naveličan teh mlečnih kašic, vse ostalo gre fino, večerja pa bolj stežka. Pa ko je bil bolan se je ful dojil, včeraj pa danes pa skoraj nič, se mu sploh ne da vleč.user posted image Aja skutke, pa jogurti so pa njami....

Grem zdaj mal delat, najprej pa kavico spit, je danes še nisem....

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
11.4.2006 12:53:27   
natasaxy
Dan. Po nekaj dnevih mi je uspelo priti do računalnika. Smo imeli pestri vikend, smo skoz neki okol šibali, pri nas doma smo prespali, bili na velikonočnem sejmu v Komendi,...

No vidim da je kar nekaj bolanih, nisem uspela čisto vsega prebrat za nazaj ampak vsem želim da se čimprej pozdravijo. user posted image user posted image user posted image Upam da nas ne doleti kaj podobnega. Še nismo bili bolani in me je kar strah tega. A ste imele ve doma vedno na zalogi kakšen sirup ali  pa svečke, ker jaz nimam ničesar na zalogi?
Drugač pa komaj čakam da bo petek da gremo v toplice,...bom vseeno malo jajčk pobarvala, potičko bomo pa kar kupili pa je, kaj pa ve a vse delate potičko, jajčka in vse kar spada zraven?

Pri nas tudi o zobkih ni ne duha ne sluha. Pomoje sva edina še brez zoba, bova imela pa toliko lepše user posted image user posted image

Na morje mi tudi še približno ne vemo kam bomo šli. Mogoče junija za kakšne par dni v Banjole, če bo imela teta prosto hiško, ki jo imajo tam doli.

Naš pa sedaj z hojico tako šiba in se odriva, pa vse bi imel, pa kakšne stvari ne doseže se pa tako jeziuser posted image user posted image Pa preleze tudi celo sobo, pa vtičnice so že zanimiva reč, dobr da imamo zaščitene, pa vedno zleze pod računalniško mizo, potem se pa noter smeje, ne vem kaj je tam tako smešnega.

Jessy mogoče pa je to le začasno, da se je vsega mal naveličala jesti, naš tudi nekaj časa ni hotel več zelenjave jesti, potem pa je bila spet njam, njam.

A jim daste velikokrat rižkote, frutolinote, keksolinote,...jaz mu sploh ne dam tolikokrat. Zjutraj mu včasih dam samo mleko, ko vstane pa malo sadja in je do kosila sit. Včasih pa mu dam notri še kakšen keksolino, pa ima do kosilo sigurno dosti, sadja potem noče. Sva pa jedla za zajtrk tudi že kakšen košček kruha z marmelado, al pa samo malo žemljice, mu je ful všeč če sam nekaj je.

No toliko na kratko,...nekdo noče zaspati,...se tipkamo

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
11.4.2006 14:57:52   
petri85
Živjo!

Danes smo povezani preko ADSLja - KONČNO!!!!!!!user posted image user posted image user posted image
Hvala vam za lepe želje, očitno so že malo zalegle, saj se stanje pri nas izboljšuje! Že noč je bila veliko boljša kot prejšnji dve, zjutraj pa se je David zbudil brez vročine in cel dan je zelo miren in priden. Tudi očka je bolje, tako, da je prav fajn! Ja, včeraj je bilo pa pri nas res kot, da sem sama z dvemauser posted image !
Violinski, hvala za opozorilo glede plavanja! Sem jih včeraj že prej obvestila, da naju ne bo, tako, da bova nadomestila drugi torek (lahko bi že danes, pa raje nisva šla, da ne bi res kaj zbolel, ker imava jutri cepljenje)

Tudi midva z Davidom vsem ostalim bolnikom želiva, da čimprej ozdravite!!!!!

Zoja in Nanka, vama pa želim, da bi se vajino bivanje v bolnišnici obrestovalo (da bi le ugotovili, kaj Zoji krade kg) Vem, da v bolnišnici ni nikoli fajn, ampak, poskusita si plepšati tiste dneve, kakor se da lepo!!!!

Sem uspela tudi pogledat slikice:
-Žiga ima tako lepe učke!
- Timon je tudi tako fejst!
- Demi bo takrat, ko bomo imele piknik lahko vsem našim avgustovčkom prezentirala vsa igrala, ko je že sedaj vse preizkusila! Meni je ta plac tudi zelo všečen!

Nataša, lahko bi se oglasili, ko ste se potikali po našem koncu!

Pozdravček vsem skupaj!

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
11.4.2006 15:47:27   
violinski
Dan!

Joj, kako sem jaz zaspana! Moj otrok pa spi. Pa se je še pred par sekundami bunil, da on pa že ne bo spal. Zdaj pa spi z odprtimi usti in se sploh še ni premaknil. Nekateri otroci so že bolje, vidim....

Natasaxy, ja, mi imamo vedno vsaj dve svečki na zalogi, Calpol pa itak (enega še pri mami in enega pri sestri), ker dojenčki in mali otroci zbolijo ob sobotah popoldne in razen tega ponavadi ne moreš čisto nič pomagat. Marsikdaj smo leteli tudi že v dežurno lekarno.

Pri nas ne kuhamo prazničnih jedi iz preprostega razloga, ker nas vsi starši in stari starši snubijo na kosilo, edino za šunko v testu sva se navadila, od takrat, ko jo je moj mož spekel, ker sem bila jaz 'rekonvalescent' po ss, da jo vedno on naredi, ker mu je tako dobro uspela. Kupimo najmanjši košček šunke, kar jih je in ga zavije v testo, ki ga zamesi iz navadne in iz koruzne moke. Jajčk ne kuhamo, ker jih skoraj nikoli ne jemo user posted image , s potičko je isto: če jo spečeta moj oče in moževa babica (vsak dve), je imamo za vse leto dovolj v skrinji in jemljemo ven kose po ptrebi. Pri tem, da sem tudi že opazila, da nihče več ne jé orehove. Imamo par alergikov in par žolčnih bolnikov. Jaz sem seveda delala plastične pirhe, predvsem za zamenjavo z drugimi ustvarjalkami, Lana pa verjetno v vrtcu, niti ne vem. Najbolj se veselim, da bom letos lahko jedla hren. Prejšnja leta sem bila ali doječa ali noseča, pa sem se ga malo izogibala user posted image .

Tudi mi imamo že polno stanovanje Aljoše, najbolj ga privlačijo kabli od prenosnika, kar ves čas bi bil med njimi, tako kot Gašper, Natasa. Par dni pa ga zanima vse, kar niso njegove igračke. Tumpanje s pločevinko od Sterimarja po parketu se kar obnese. user posted image
Kar se hranjenja tiče, imamo zjutraj vedno mleko in upam, da bo še dolgo zaleglo, ob 11h sadje, ob 14:30 kosilo (en dan zelenjavno, en dan mesno, enkrat v tednu meso zamenja jajček) ob 18h skuto s sadjem in ob 20h žitno mlečno kašico. Včasih skuhano, včasih instant. Linotov Aljoši še nisem dala. Lana pa jé ali Čoko od Kolinske ali pa mleko z žitnimi krogci/medvedki/kroglicami. Razen če pozno malica, potem ne jé veliko, mogoče spije kak kozarec mleka. Ali pa bolj redek Čoko.

No, grem Aljošo prenest v temo v njegovo sobo, da bo dlje spal. Sej je ful zmatran od vsega tega kobacanja.

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
11.4.2006 16:23:50   
petri85
Violinski (zdej bom pa več gor visela, pa naj user posted image  reče, kar če!) a ti zaprosiš za recept, a se dobi brez recepta svečke in Calpol? Katere svečke pa imete? Čemu vse služi oz. pomaga Calpol? Sprašujem, ker smo mi bosi, kar se tiče zdravil. Aja, pe še to....saj veš, ko sem ti zadnjič rekla, da verjetno ne bom mogla včeraj na plavanje - no iz tistega razloga bi lahko šla še tudi danes, tako, da sem malo zaskrbljena.user posted image

Mi bomo tudi letos za praznike kupili najmanjši kos prekajenega vratu, pa pol kilce potičke, pa ene  5 pirhov bomo naredili. Sva ugotovila, da nama sploh ne splača kaj več pripravljat, ker ni nič drugega kot samo prisiljeno basanje naju potem čaka user posted image . Tako, da letos vse v minimalnih količinah.

Pri nas pa David obožuje Grisolino - včeraj, ko ni imel res nič apetita, je šel Grisolino fajn dol po grlu!

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
11.4.2006 16:49:44   
zoya24
Ojla, da se še jaz vključim v vajino debato Petri in Violinski, mam čas ker Žiga spi. Sicer je celo razdejanje pri nas, pa cote moram obest, pa ene škaf speglat, pa se mi ne da user posted image .

Jaz tudi kar nekaj časa nisem imela ničesar na zalogi od zdravil, pol sem si pa kak mesec nazaj naredila zalogo - še pravi čas. Imam Paracetamol svečke in Calpol sirup, so mi pa nekateri svetovali, da so boljše Voltaren svečke, samo te pa so na recept, medtem kot Paracetamol in Calpol nista. Petri ti kar idi v nabavo je to res fajn imet doma, za vsak slučaj.

Kar se pa barvanje jajčk in tega tiče. Mi vedno "praznujemo" to doma pri mojih, kjer še sproti kakšen kos potice in šunke za domov dobim. Letos bom najbrž imela kar plastične jajčke, eno tako malo manjšo dekoracijo, ker pri nas tudi nismo ljubitelji jajc, mali je pa še itak premali. Tako da to bo to.

< Sporočilo je popravil zoya24 -- 11.4.2006 16:50:47 >

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
11.4.2006 17:06:16   
petri85
Hvala Zoya za info o zdravilih!
Jaz imam pa že eno dekoracijo v velikonočnem stilu na mizi.
Jaz sem še zmer tu....David spi in imam kar nekaj čas? Cunje so obešene in zlikane, zunaj ne morem nič delat ker dežuje, smo že po kosilo...tako, da kar tu visim:)
Da se pohvalim, da sem v soboto, ko je ati večalimanj pazil David, pomila vsa okna(jih je kar 19 v celi hiši), pa zavese oprala(no, saj jih je stroj), pa še odločila sem se rože (podtaknjence) kupit in sem vse nasadila v korita - teh je pa še nekaj več kot 20 (tako, da me čaka sedaj 2 ure na teden, da bodo te rožice zalite!).

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
11.4.2006 17:21:50   
nanka
Vau, Petri kolk si ti pridna in imaš že vse urejeno.

Jaz bom samo jajčka pobarvala in jih dala tašči, ker ona pripravi naš žegenček. Potem gremo pa h njej na zajtrk (spodnje nadstropje). Mi tudi ne jemo ne jajc, ne potice, ne šunke. Tako da se mi ne splača nič pripravljati.

Za rožice si pa pravim, da je še premrzlo in odlašam. Moram priznati, da nisem ravno ljubitelj rož. Jih pa bom nasadila okoli prvega maja kot ponavadi.

Jessy, ti si Neji kupovala pudinge, a mi poveš katere znamke? Zoja ga ima še kar rada, kadar sva doma ji ga skuham, če pa kam greva je pa kupljen super priročen. 

Nataša jaz ji dajem za zajtrk in večerjo grisolino posut z kakavom.

< Sporočilo je popravil nanka -- 11.4.2006 17:23:34 >

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
11.4.2006 17:23:49   
natasaxy
No potem pa letos nobena ne bo nič kaj preveč barvala jajčk, no vsaj možekem jih pa pobarvajteuser posted image .

Ja Petri jaz bi že priletela, če bi vedela kje te točno najdem. Ko bo naslednjič šansa se pa lahko zmeniva.

Očitno si bova mogla tudi midva zalogo naredit, ker nimam res čisto nič. Bomo šli mal v nabavo. A poj se tud Calpol dobi brez recepta? Sem skoz mislila da je vse na recept, no nikoli nisem še spraševala.

No grem še jaz mal slikce pogledat, da še malo pokomentiram.

Pozdravček.

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
11.4.2006 18:28:01   
tamala83
alo
da še jaz malo povem na temo Velike noči. vsako leto gremo na zajterk in kosilo na domačijo od moje mame. tam teta vse pripravi za zajterk, ko se najemo, če je lepo smo na dvorišču, če pe ne pa kar v hiši, se pripravi kosilo, spije kavica in to je to. bom pobarvala nekaj jajč, max. 10. drugače pa kake tri leta kupim bele plastične in jih pobarvam z oljno barvo. no ja, v vodi dam par kaplic dveh različnih barv, pa not namočim jajčke.nena glih barvamuser posted image .

mi od zdravil imamo doma ene svečke za vročino, druga ne.

kaj še katera dava kaplice AD3. jaz ji več ne, ker vsaki dan pozabimuser posted image

kaj res še nobena ni bila na Viru?

morem it se še javim
papa

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
11.4.2006 18:45:50   
natasaxy
Sem pogledala slikice. Demi bo res demonstratorka vseh igrač, prava športnica. Timon je tudi prav luštkan, ko gledam druge slikice, se mi zdi da imajo otroci tako podobne poze. Žigec je pa tudi pravi frajer, učke ima pa res lepe.

Mi se v aprilu še nismo slikali, bomo se kaj v toplicah, bo bolj zanimivo.

Ja jaz AD3 kalpljice dam vsak dan, če pa kateri dan pozabim, dam drugi dan kakšno več pa je.

Mi se gremo počasi zrihtat za spanje. Cao

(odgovor članu tamala83)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
11.4.2006 19:35:29   
nanka
Tako, Zoja je skopana in že spančka. Javljam se še zadnjič, ko pa prideva iz bolnice se pa slišimo. Držite nama pesti, da pregledi ne bodo prehudi in da bodo čimprej za nama. Imejte se lepo in bolančki, čimprej se pozdravite.

Lahko nočko

Aja, še kapljice AD3, jaz jih tudi večkrat pozabim dati, mislim da jih ni dobila že kakšen teden. Jih dobi, ko se spomnim.

< Sporočilo je popravil nanka -- 11.4.2006 19:36:35 >

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
11.4.2006 20:41:21   
tamala83
nanka, mi trije bomo mislili na vas, in upam, da ko se vrneta domov, nas čimprej razveseliš s kako pozitvno novico. pošilam vama enega user posted image za srečo.

moj otrok se je zbudo. če bo čas se še javim

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
11.4.2006 20:53:58   
nelči
Pozdrav

Nanka, eno gromozansko user posted image  za Zojo, da preglede čimbolje prestane.

Tia, ko si mi poslala pps, nisem dobila nič priloženo user posted image

Glede AD3 kapljic mu jih dajem redno (do sedaj sem pozabila le 1x)user posted image

Glede velike noči je pri nas tako, da imamo vsi zelo radi šunko, jajčka, mlečni kruh, hren,...... skratka vse, kar sem spada in se vsi že prav veselimo tega praznika (no, letos jaz ne preveč, ker sem na dieti - ampak malo se bom ziher pregrešila). Jaz tudi za nas pobarvam nekaj jačk, pa kakšno šunkico tudi kupim, čeprav smo vedno povabljeni na vel. zajtrk k moji mami (pa še en dan prej imamo velikonočno večerjo - kar mislim, da ni preveč "po pravilih"). Tako, da pri nas se za te praznike res najemo vseh teh dobrot, potem pa ni čudno, da gredo kg user posted image user posted image

Petri, res pohvalno - 19 okenuser posted image . Jaz jih imam le 6 in 4 strešna, pa se jih z veliko težavo lotim.

Aja, pa še to. Danes je že 4. dan, od kar se več ne dojima!!! Do tega je pa prišlo tako, da je Jan eno jutro, ko sem ga dojila, zaspal na joški in je pojedel ful malo. Ko se je zbudil, sem mu jo ponovno ponudila, pa se je samo nekaj igral z njo, zato sem mu naredila flašo in je še veliko pojedel. Tako sem vedela, da ni več neke zmage z dojenjem in sem se odločila, da preneham. Jan sploh ne kaže nekih problemov glede tega, se mi zdi, da jih imam bolj jaz user posted image  Ja, mi je kar malo hudo, ko pomislim, da ne bom več dojila .......... eh, čisto dovolj je bilo.

Me pa še nekaj zanima. Jan se je tako navadil oz. sma ga midva, da vedno, ko od naju karkoli jé, bi on tudi in mu seveda ponudima, če pa mu ne daš za probat on protestira. Saj vem, da je večina otrok takšnih, mene pa zanima, ali je prav, da mu dama jed, ki jo on lahko jé, za poskusit? Sprašujem iz razloga, da to kasneje, ko bo večji, ne preide v kakšno grdo razvado. Mogoče lahko kaj iz izkušenj poveste Nanka, Miševi in Violinski in seveda ostale tudi.

Joj, zdaj sem se komaj spomnila. Nekaj dni nazaj ste govorile o naših letih. Torej, jaz sem mlada 28.

Dovolj bo zaenkrat .... LP

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
11.4.2006 21:24:38   
violinski
Glej jo, glej jo, Petri, a pol boste pa kar še enkrat pestvali? user posted image Bom držala pesti, da bo tako, kot si sama želiš.

Svečke in Calpol dobiš brez recepta, ker so to paracetamolska zdravila, kot je za odrasle Lekadol, naprimer (obstajajo tudi paracetamolske svečke za odrasle, zato pazite, kaj naročite lekarnarjem) in jih odrasel človek lahko vzame do 6 na dan, tako da tudi otrokom načeloma ne delajo preglavic. Pomagajo pa pri vseh vrstah bolečine in pri vročini. No, moje user posted image M sicer zadnje parkrat niso bile hude, ampak pred nosečnostmi sem pa imela grozne bolečine in mi Lekadol ni pomagal niti, če bi jih vzela vseh 8 naenkrat. Oh, sem zašla s teme.

Calpol lahko dobite na recept, v tem primeru je mogoče, da je kaj cenejši ali celo zastonj. Nisem pa prepričana, preverite pri pediatru.

Pa še čisto malo zelene foušije: blagor tebi, ki imaš kar 19 oken za očistit. Jaz jih imam štiri, pa še teh se mi ne da user posted image . Bom raje počakala, da mine ta dež user posted image . Rože mi pa na balkonu ne uspevajo, v stanovanju pa je samo en prostor primeren zanje, in tam kraljuje moj benjamin. Ki bi ga, mimogrede povedano, žihr zalila.

Jaz AD3 kapljice bolj pozabljam, kot ne, pa mi je žal, ker mi je kolegica, ki dela v posvetovalnici rekla, da je vedno več primerov rahitisa pri otrocih, ki niso redno dobivali kapljic. Se moram bolj pogosto spomnit. Ampak mi je tako težko ves čas mojega otroka filat s kakšnimi zdravili, že tako mu moram vsak dan dvakrat pripraviti Aspirin za njegov Kawasaki.....

Nanka, želim vama srečno in da hitro mine, pa bodi močna. Z Zojo bosta v naših mislih!

(odgovor članu tamala83)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
11.4.2006 21:38:22   
Kety
Dober večer!

Najprej Nanki,...Držimo pestke za Zojo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in čakamo na novice!

Jaz še vedno dajem Timonu AD3 kapljice (7), res pa je da včasih pozabim. Sigurno pa jih dobi vsaj 5x na teden. Ima mečavo še vedno ful odprto in me je kar malo strah, da se ne bo zarastla. Kako pa je pri vaših? A se jim je že zaprla???

Timon se še vedno ful rad vozi v avtu in skoraj vedno zaspi, takoj ko speljemo iz garaže, v vozičku pa tudi uživa in če je čas za spanje bo zagotovo v njem zaspal, drugače pa mirno gleda naokoli in si malo poje. Kar neki momlja...user posted image

Petri, kej imaš čas za 19 oken user posted image  Jaz sem se zadnjič lotila pomivanja in mi je v enem dnevu uspelo umit 5 oken, pa mi jih je popoldan že dež nasral, tako, da je šlo vse delo v nič!user posted image  No, malo bolje je že!

Danes smo bili na plavanju in je bilo spet super. Timon je bil tako utrujen, da je bil že ob 19ih pripravljen za spat, pa smo se raje malo igrali, ker bi drugače zjutraj prezgodaj vstal. Danes je spet prespal noč.user posted image

Tudi pri nas je z dojenjem bolj kriza. Odkar se ne dojimo več ponoči je mleka ful manj in se mi zdi da ga ful hitro zmanjkuje. Meni bo tudi mal hudo, ko bo tega konec, ker mi je ful lepo dojit, sploh ko se zna mali tako lepo crkljat. Danes sem ga mogla popoldne mal podojit, pa me je kar bolelo, ko je tako vlekel, ampak pol sem pogledala, če sploh kaj teče, pa je imel polna usta mleka.user posted image  Sej smo dolgo zdržale!!

Glede morja,...mi bomo šli malo v Ankaran v naš apartma, malo pa na Krk, kjer imamo prikolico. Bi ful šla na Pag, ker je dol res lepo in smo hodili vsako leto, do mojega 18 rd.

Ziher sem kej pozabila....aja, dons je bila pri nas patronažna, me je kar šokiralo ko je klicala, da pride. Nič pametnega ni povedala, bolj me spraševala kaj dajem za jest in seveda jo je zanimalo, če še dojim. Zdej so pare čist mahnjeni na to dojenje...aja, pa rekla, je da okrog 1 leta pokliče še zobozdravnik za pregled zobkov. Zdej grem pa še mal posrfat in spat!

Nataša, tudi mi nimamo še nobenega zobka!user posted image

< Sporočilo je popravil Kety -- 11.4.2006 21:43:41 >

(odgovor članu nelči)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
11.4.2006 21:38:26   
petri85
Ne, ne Violinski, tisto o naslednjem je bilo mišljeno malce kasneje - ne še sedaj!!!!! Jaz upam, da je kriva shujševalna - da se mi je mal sistem pomešal! Čakam pa še vedno!!!

No hvala za vso razlago o zdravilih!

Jaz mu pa že ene 10 dni ne dajem D3, ker so mu povzročale pikice, tako, da bom jutri prosila za AD3, ko se greva cepit (upam, da bo brez vročine?)

Nanka in Zoja, vama pa zares želim srečno!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3671
11.4.2006 21:55:01   
miševi

O, ste bile pridne s pisanjemuser posted image .

Zoji Jure pošilja enga poljubčka, vsi ostali pa držimo pesti, da se dobro izteče.
Drugače pa mi tudi še nismo bili v bazeni, tudi jaz čakam sonce in morje...

Petri, sem že parkrat opazila, da imaš vse zelo pošlihtano. Res si zelo zelo pridnauser posted image . Kaj pa to violinski piše o tvoji user posted image ? Ali sem kaj zgrešila ali pa narobe razumela (oprosti, babja radovednostuser posted image ).

Nelči, jaz načeloma Juretu nič (oz. zelo, zelo redko) med obroki ne dajem in tudi Niki nisem. In sicer iz enega samega razloga, ker se bojim, da ne bi imela moje postave. Kar mislim, da če ju bom navadila grickat, da smo potem na slabi poti. No, Niki sedaj malce pustim, ker je prekla, pri juretu pa dam npr. po kosilu ali pa prej, da lažje počaka.

Pirhi in ostale zadeve: mi jih nekaj pobarvamo, ker si jih potem na nedeljo s celo familijo menjamo. Potico mi speče moja zlata mami, jaz jo dam v skrinjo in jo imam za čez leto, tako kot violinski. Vse ostalo dobimo pri mamici - najprej v soboto po žegnu na večerji, pa potem še na nedeljo. Ji raje dam kak denar za šunko ali pa sestavine za potico, poseben "kruh", hren... Drugače imam pa že polno čičk-čačk. Pred hišo sva z Niko okrasili "rogovile" z jajčki in rožicami, pod njimi je piščanec z jajčki, pa notri imamo povsod polno zajčkov, pa pirhov na vejicah... Je Niki zelo v veselje, jaz pa želim narediti malo prazničnega vzdušja, da ni tako kot vsak dan v letu...

AD3 kapljice še vedno dajem.

Danes sem Niko vpisala v vrtec - 1. september. Me je kar malo stiskalo, pa sem mojemu povedala in se je norca iz mene delal, da kaj bo, ko se bo poročila ali pa šla študirat, če bo... Kaj morem, če sem bolj nežna dušica, kar se otrok tičeuser posted image .

Lepo spite...

Neposredna povezava do sporočila: 3672
11.4.2006 21:56:41   
violinski
Petri, saj sem rekla - naj se izteče tako kot sama želiš! user posted image Kako pa kej napreduje pregovarjanje za MSN ali YM? Jaz pa tlele zraven sebe gledam recept za Mireno. Mi ga je napisal G, ko sem bila prejšnji teden pri njem. Pa se kar ne morem odločit. Imam ene tri strahove. Mal me moti, ker je v njej tudi hormon - pa se bojim, kako bo vplival name, mal mi je, ker skorajda moram kredit vzet, da si jo privoščim user posted image , še najbolj pa to, da mi mogoče ne bo ustrezala in bo potem to proč vržen denar. Časa imam še, ker je naslednja M šele okrog 25.4., ampak do takrat, se mi zdi, ne bom nič kej bolj pametna, kot sem zdaj. Ima katera od vas že izkušnje z njo? Kaj pa za KT Yarinna, je katera že slišala? Sicer jaz sem preveč nedisciplinirana za KT, tko da...... Ej, kako kompliciram!

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
11.4.2006 21:58:43   
miševi

Aha, Petri, vidim, da ni to touser posted image . Ti, ti violinski, nas zavajašuser posted image ...

Aja, pa še vprašat sem pozabila - jaz sem dobila na recept Lekadol sirup. Kakšna je razlika med tem in Calpolom?

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
11.4.2006 22:04:53   
Teya
midva z user posted image  imava pa danes obletnico user posted image user posted image user posted image  naj vam povem, da skačejo edino ti slončki user posted image , saj user posted image  leži pod tremi koutri z 38.5 vročine user posted image , jaz sem bolj cool, saj jo imam le 37.5 user posted image , hvala bogu, pa je Nejčko že cel dan brez nje user posted image , je pa še vedno na full sitkan, saj mu full teče z noska user posted image  tko, da....to niso lih naši dnevi user posted image  povrh vsega, pa bi še danes nas dojenček imel 1 leto, če bi poleti nosečnost uspela (vsaj po izračunanem pdp-ju) no, to ne dovolim, da me več gane, saj je konec koncu šlo za slepo jajce, kar NAJ bi pomenilo, da dojenčka sploh ni bilo, a v mojem srcu je vseeno bil celih 9 tednov user posted image  no, konec koncu se je vse lepo končalo, saj imamo zato našga sončka Nejčka user posted image

AD3 kapljice jaz dajem 2krat po 4 na dan...včasih pozabim user posted image  ma ne velikokrat....do kdaj pa se sploh daja te kapljice?

Zoji pošiljam eno user posted image  za srečo!

Petri user posted image user posted image user posted image  svaka čast, jaz nimam časa na pomivanje oken niti pomislit user posted image

eno vprašanjce, tako, malo za razvedrilo....kako, poleg po imenu, še kličete svoje otročke?
jaz nisem nič izvirnauser posted image , tako, da iz mojih ust največkrat prileti "miško" ali pa kakšna pocukrana inačica Nejčevega imena user posted image  je pa moj user posted image  zato tok bolj izviren user posted image  zanj je Nejc dostikrat namreč "čuri muri" ali pa "pidipaldi" user posted image

mirno nočko vsem.....meni je Nejc v tem času, ko sem to pisala 2x jokal user posted image , tko, da jaz si je ne najbolj obetam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Otroci bi morali spati z mamo do 4. leta s...
Mnenja o tem, ali naj otrok spi skupaj s starši, so zelo različna. A znanstveniki so zdaj dokazali, da je za otrokov raz...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?