|
RE: Avgustovke, kje ste 10.4.2006 10:24:00
|
|
|
|
Jessy
|
Dobro jutro! Tia, ti so pa res pridna z vstajanjem. Midve sva vstali ob 8.30, potem pa sva imeli kopanje v tuš kabini, pa ni bilo velikega navdušenja, ampak je bilo bolj zaćudenje...pa kolk se je tuša bala, ko sem malce tople vode dotočila (se fuuuuuul hitro ohladi ). In, ko sem jo slekla za kopanje me je skoraj na rit vrglo, saj je bila vsa flekasta po trebuščku in hrbtu - očitno res ena alergija . Takoj sem razmišljala, kaj vse je jedla včerej in mi nekako pade na pamet ali jajca (v jušni zakuhi, čeprav je to že večkrat jedla) ali pa kokos (je jedla eno pecivo, kot jaz, pa je bil kokos notri). Ne vem... Sličic nisem šla še nič pogledat, ker je danes kar zahtevna in sem jo še zdaj prav na hitro sem smuknila. Mi pa kar naprej nekaj cmevkari. Še na šolo bi moglap oklicat, da se zmenim z ravnateljem, kdaj ima čas, da bi prileteli malce naokrog, ker se imamo še nekej formalnih zadev za zmenit, pa ne vem, če mi bo uspelo medtem, ko je Neja pokonci. Mene pa od včerej nekej grlo peče. Včerej sem mislila, da je morda zgaga, ampak 2 dni skupej pa zgaga tudi najbrž ni, al kako....pa tudi nikoli nisem imela težav z zgago. V glavnem, nič kaj prijetno ni. Glede hrane: Jaz počasi že dajem tudi hrano, ki jo jeva midva. Zadnjič je dobila riž, polit z omakco od zrezkov, pa tudi en mičken košček zrezka je dobila, potem je jedla tenstano zelenjavo (paprika, bučke, grah, stročji fižol, korenje), pa makarone...V bistvu ji še zmerej kuham posebej, potem ji pa še delček najinega kosila dam, če se mi zdi primerna hrana. Danes pa bom zanju spekla kokoško, pa ji bom dala malo pečenega mesa, pa pire krompir bom naredila, tako da ji danes ne bom kuhala posebej. Jaz ji že dajem večje koščke. Kar je zelenjave, ji vse na vilice pretlačim, meso pa še vedno zmiksam s paličnim, čeprav danes ga ne bom in ga bom poskušala čimbolj na majhno zrezat. Segedina tudi jaz še ne bi dala zaradi zelja.
|
|
|