|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Porodnišnica Kranj
11.2.2010 22:07:37   
JanaB
nosecka24 hvala, grem jutri tja pogledat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 426
   RE: Porodnišnica Kranj
14.2.2010 21:44:05   
JanaB
Sem bila v Kranju na ogledu in moram rečt, da so bili vsi tako zelo prijazni, da si lahko samo želim, da bi na isto ekipo naletela tudi pri porodu. Upam, da bo vse ok in hitro mimo, ko se bo enkrat začelo user posted image

(odgovor članu JanaB)
Neposredna povezava do sporočila: 427
   RE: Porodnišnica Kranj
16.2.2010 12:18:36   
legenda_m
oj!
mene pa zanima. ko se enkrat začne, da morš it v porodnišnico, a greš lahko kamorkol (razn če te ne odpelje rešilc). recmo jst sm iz kamnika pa bi šla v kr, čeprav spadamo pod lj. kko je s tem. a morš kej poklicat al pa kej...

(odgovor članu JanaB)
Neposredna povezava do sporočila: 428
   RE: Porodnišnica Kranj
16.2.2010 12:32:50   
AnciM
Za KR ni potrebno klicat. Samo napotnico za rodit moraš imeti, poleg materinske in zdravstvene. Čez dan se ustaviš v avli pri vratarju in poveš zakaj si prišla. V nočnem času pa pozvoniš pri vhodu in babci po domofonu poveš zakaj si prišla.

_____________________________

27.8. 2008 se nama je pridružil čmrlj Uroš.
17. 2. 2010 pa še Blaž.

(odgovor članu legenda_m)
Neposredna povezava do sporočila: 429
   RE: Porodnišnica Kranj
25.2.2010 21:43:41   
brizit
Pozdravljeni!
Sem v 30.tednu nosečnosti in po vsej verjetnosti bom šla rodit v KR. Ker imam pač svoja prepričanja o načinu poroda me zanima predvsem sledeče:
  • Ali lahko rodiš sede, kleče,... sam de ne leže :)
  • Kolk ti pospešujejo porod? (sama želim, da gre čimbolj po naravni poti, pustimo sedaj urgentne primere)
  • Kolk ti turijo protibolečinske?
  • Kako se obnašajo, če se pojaviš s porodnim načrtom in kako, če ga upoštevajo?
  • A dobiš otročka kuj k sebi ko ga rodiš? Kolk časa ti ga pustijo če je vse ok, preden opravijo rutinske preiskave?
Hvala lepa že v naprej!

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 430
   RE: Porodnišnica Kranj
26.2.2010 13:01:43   
tintin
Brizit:
1. lahko
2. pospešujejo kolikor je nujno
3. ne turijo, meni niso dali nič, ker nisem rabila
4. tega nebi vedela, ker sem imela induciran porod (zelena plodovnica)
5. da, dobiš ga takoj na prsi...nato ga zrihtajo, na hitro pogledajo in ga dobiš nazaj za 3 urce (ko ostaneš v porodni), potem na oddelku ga pregleda pediater in nato ga spet dobiš nazaj.

Srečno!

(odgovor članu brizit)
Neposredna povezava do sporočila: 431
   RE: Porodnišnica Kranj
26.2.2010 20:43:32   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: brizit

Pozdravljeni!
Sem v 30.tednu nosečnosti in po vsej verjetnosti bom šla rodit v KR. Ker imam pač svoja prepričanja o načinu poroda me zanima predvsem sledeče:
  • Ali lahko rodiš sede, kleče,... sam de ne leže :)  ti ne vem povedat...pripomočki so, kaj pustijo in kaj ne pa ne vem...rodila v polsedečem položaju...
  • Kolk ti pospešujejo porod? (sama želim, da gre čimbolj po naravni poti, pustimo sedaj urgentne primere)
  • Kolk ti turijo protibolečinske? nočejo jih dat...saj pri meni je blo tko (in sem vesela, da je blo tako)
  • Kako se obnašajo, če se pojaviš s porodnim načrtom in kako, če ga upoštevajo? tud ne vem...ker sem imela itak željo, da bi popadke doma dobila in šla čim bol pozno v P, pa se je že tukej usatvl, tko da mi je blo pol čiiist vseen kaj bo...so se mi kuj želje podrle...
  • A dobiš otročka kuj k sebi ko ga rodiš? Kolk časa ti ga pustijo če je vse ok, preden opravijo rutinske preiskave? Jaz sem jo dobila takoj na prsi in trebuh, ene pol minutke...morda manj...potem so jo umili, pregledali...ampak ta čas ko sem bila šivana je bila že zrihtana...
Hvala lepa že v naprej!



< Sporočilo je popravil Ploha -- 26.2.2010 20:44:49 >

(odgovor članu brizit)
Neposredna povezava do sporočila: 432
   RE: Porodnišnica Kranj
5.3.2010 14:08:23   
klemenka
Brizit, jaz ti lahko iz moje izkušnje povem, da tukaj bolj gledajo na to, da dobiš svoje popadke in ne dajo umetne tako zlahka. Jaz sem bila pri zadnjem kar nekaj dni čez rok, ker je bila plodovnica še tolk al tolk v redu, me je hotel že ginekolog pri AC domov pošibat, pa sem ga lepo prosila naj me da v porodno na umetne, ker jaz sploh ne vem kaj so to naravni popadki(pri prvih dveh rodila z umetnimi), pa krvavela sem že en teden skup, pa še večjega otroka so mi napovedal. No pa se me je Rejlič le usmilil in me dal v porodno. Tam so mi našopal umetne, čeprav so se na ctg-ju kazali tudi moji in so čakali kake dve uri če bi se moji pojačali. Ker se niso, so potem sprožil. Rodila sem polsede, prosila sem jih sama, da leže nikakor ne bo šlo. Protibolečinska sredstva: dobila le eno svečko, v eni uri je bilo vsega konec, rodila čez 4 kg težkegauser posted image , nič rezana. Če si želiš naravni porod, je KR por. zelo primerna.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 433
   RE: Porodnišnica Kranj
11.3.2010 11:37:07   
Anonimen
Ja, v Kranju so glede umetnih popadkov postali zelo "škrti", včasih so jih pa dajali kar po tekočem traku. Sedaj se je začelo kazati, da umetni popadki le niso preveč dobri za novorojenčka in za porodnico, pa čim dlje kolikor je možno čakajo na naravne-baje

(odgovor članu klemenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 434
   RE: Porodnišnica Kranj
11.3.2010 17:31:16   
AnciM
Odvisno od želja nosečnice. Če nosečnica izrazi željo, da bi rada čimprej rodila; tako kot jaz; so jih dali brez problemov. Še celo pri sprožitvi poroda niso nič komplicirali. Sem bila le 3 dni čez rok, plodovnica mlečna po amnioskopiji. Ampak ker so me neredni popadki zdelovali že 14 dni in sem G jasno povedala, da sem že vsega sita, so me lepo naročili za naslednji dan.

V Kranju zelo spoštujejo želje nosečnic. Naj še omenim, da se je skoraj celotna ekipa sester za otroke na oddelku zamenjala. Ko sem bila drugič v P, so bile vse zelo prijazne in pripravljene prisluhnit težavam in potrebam. Res so bile super.

_____________________________

27.8. 2008 se nama je pridružil čmrlj Uroš.
17. 2. 2010 pa še Blaž.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 435
   RE: Porodnišnica Kranj
17.3.2010 14:37:58   
clara23
Malo offtopic, ampak anciM, tvoj prvi malček je pa samo 1 dan mlajši od mojega..se pravi, sva se mogli kje srečat v Puser posted image

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 436
   RE: Porodnišnica Kranj
22.5.2010 12:36:05   
Še ena T
VSE POHVALE PORODNIŠNICI KRANJ!!!!!

Sem rodila tam pred dvema mesecema in moram povedati, da je bilo vse proti pričakovanjem dobro!!! Sem iz LJ in prvič sem rodila pred 4 leti v Postojni, zato lahko primerjam. V drugo se mi je malo bolj mudilo, sem imela že kar nekaj časa pred porodom blage popadke, zato sem se odločila, da grem tokrat v Kranj, ker je bližje.

Primerjava:
V Postojni: prerezan presredek, bolel še par mesecev, pritiskali so mi na trebuh, ni bilo navodil za pritiskanje, dve sva rojevali v porodni sobi, na oddelku tri v sobi, osebje prijazno, nočni počitek, ko ti oni pazijo na otroka, mi je izredno koristil... Imela sem EA, zelo zadovoljna.

V Kranju: nič rezana, zelo malo šivana, babica odlična, porodna soba zelo moderna (baje je samo ena taka), na oddelku dve v sobi, osebje prijazno, a vse moraš od začetka delati sam, samo prvo noč so mi popazili na otroka za tri ure... Imela sem EA, zelo zadovoljna, ker so mi malo manj dozirali in sem lahko še bolj sodelovala pri iztisu, protibolečinskih sredstev drugače baje sploh ne dajejo, tudi z umetnimi popadki ne silijo...V glavnem zelo zadovoljna, če mogoče rodim še kdaj, grem v Kranj!!!

Je pa res, da je v vsaki porodnišnici veliko odvisno od sreče - povsod so tudi kakšne čudne sestre in babice, na žalost tudi zdravnikiuser posted image  ampak večinoma so zelo OK v obeh porodnišnicah.

V obeh porodnišnicah pa se lahko zgodi, da zmanjka materiala, ker je pač taka gužva, pa tudi malo šparajo, zato si le prinesite kakšne vložke Vir s sabo, pa rezervno brisačo, če jih ravno zmanjka. Tudi nastavke za dojenje in lastno dudo, če se tako odločite, imejte s sabo, ker tega materiala primanjkuje. Spalne srajce so stare 30 let, a to me ni nič motilouser posted image

Hrana je pa v obeh porodnišnicah super, čeprav zelo različna. V Postojni dobiš tudi kakšno dobro picouser posted image , v Kranju te pa razvajajo npr. z roladamiuser posted image

Tako da lahko rečem, da je porodnišnica Kranj zopet na dobrem glasu v zadnjem času - so se zelo popravili, vsaj glede na to, kar so nekatere pisale na začetku te teme.

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 437
   RE: Porodnišnica Kranj
22.5.2010 20:54:23   
marjetica11
Drage nosečnice,

Našla sem nekaj časa, da vam posredujem mojo izkušnjo. Moje izkušnje s porodnišnico Kranj niso najboljše. Na kratko bi rekla, če pričakujete zaplete, nikar v Kranj. Kar ne morem si kaj, da ne bi delila moje izkušnje z vami. Rodila sem pred kratkim.
Noseča sem bila z dvojčki in zaradi napačne lege otrok je bilo potrebno opraviti CR. Ginekologinja mi je svetovala spinalni bolk (najbrž podobno epiduralni) in sem se za to tudi odločila. Prvo, kar me je presenetilo je bilo to, da priprav na operacijo sploh ni bilo. Pred tem sem imela dve operaciji v LJ (laparoskopija in histeroskopija), kjer so nam vsem zjutraj razdelili apaurine (za pomiritev) in nato v prostoru pred operacijsko so me že dali ležat, mi namestili metuljčka v žilo in dodali še nekaj za pomirjanje. V KR porodnišnici se moraš kar sprehoditi v operacijsko dvorano (brez kakršnihkoli pomirjeval) in sam uleči na operacijsko mizo (mene je bilo kar groza). Tako sem na koncu dobila še narkozo.
Dva dni sem bila na intenzivnem oddelku, kjer moram sestre kar pohvaliti. Tudi zdravniki so v redu.
Po dveh dneh so me poslali na oddelek, kjer so se pričele težave. Takoj so mi dali enega otroka in čez nekaj dni še drugega. Čeprav je zdravnica napisala, da mi morajo sestre pomagati pri negi, ni bilo nikjer nobene. Manjši je bil nekaj dni pri sestrah v topli posteljici in je prejemal sladkor po infuziji. To je bil izgovor, da otroka tri dni nisem smela pestovati. Ko jih je mož malo trše prijel pa se je dalo vse urediti. Dobila sem celo stol, da sva se lahko usedla.
Sestre sem prosila, če mi lahko pomagajo obudi neke bele žabe proti trombozi (oni jih dajo) - jih še zdrav komaj spraviš gor, pa so tistikrat celo pomagale, za naprej pa dejale, da moram malo telovadit (s prerezanim trebuhom).
Sobe so majhne, tako ni primernega mesta za otroške koške. Moja dva otroka sta bila kar na sredi sobe pred previjalno mizo in sem jih morala cel dan voziti sem ter tja, ko je cimra previjala svojega otroka ali ko so prišli obiski.
Izkušnjo delim z vami tudi zato, da bi se kaj popravilo.
Lepo pozdravljene,


(odgovor članu Še ena T)
Neposredna povezava do sporočila: 438
   RE: Porodnišnica Kranj
23.5.2010 14:36:42   
samado
IZVIRNO SPOROČILO: legenda_m

oj!
mene pa zanima. ko se enkrat začne, da morš it v porodnišnico, a greš lahko kamorkol (razn če te ne odpelje rešilc). recmo jst sm iz kamnika pa bi šla v kr, čeprav spadamo pod lj. kko je s tem. a morš kej poklicat al pa kej...


Meni je G na napotnico napisala samo porodnišnica, brez kraja, ker sem šla ravno tako rodit drugam. Verjetno te pa ne bodo obrnili, če se tam prikažeš user posted image

(odgovor članu legenda_m)
Neposredna povezava do sporočila: 439
   RE: Porodnišnica Kranj
1.7.2010 12:25:34   
Naina
Tudi moj vtis ni najboljši. Sam porod je bil brez zapletov, popolnoma naraven, počutila sem se odlično, babica pa je bila krasna, strokovna. Na oddelku pa sem osebje doživela podobno kot marjetica 11. Dokler nisem imela potrjene simfize, se niso ozirale na to, da ne morem hitro vstajat, se hitro obračat iz boka na bok, hodit ipd. Tudi potem niso nekatere imele posebnega občutka.
Všeč mi ni bila nega dojenčkov, ker sama rada negujem otroka čim bolj naravno, tu pa so nam dali vlažilne robčke za rito, hladilno mazilo in plenice. O učenju nege ni bilo govora. Zjutraj ti pač odnesejo otroka, ga skopajo z milom za atopično kožo in to je to od nege. Sama komerciala, noro.
3 tedne po porodu pa so se mi začele pojavljati težave - bolečine v trebuhu kot popadki. Nisem šla takoj k zdravniku, ker sem mislila, da bo minilo in, ker sem imela že bolano dojenčico. Ko sem se končno želela iti pokazati v porodnišnico, sem bila grobo zavrnjena, češ naj se obrnem na svojega ginekolga, ker oni sprejemajo samo tiste, ki močno krvavijo. Pač, na materinski so nas učili drugače in ob odpustu nam je bilo povedano drugače. V glavnem mi je bilo v glavo povedano da se izmišljujem in, da me brez napotnice ne bo pogledala oz., da če vztrajam (nedavni primer iz ZD Ljubjana), lahko čakam, da bo pregledala vse stranke in, da potem, če bo imela čas... In jaz naj čakam v polni čakalnici ljudi, z bolnim otrokom????
Šla sem na urgenco v LJ, kjer so mi ob enakem pristopu, skoraj poslali spremstvo do porodnišnice LJ. Tam me ni nihče vprašal kje sem rodila, odpustnica ni bila noben pogoj, nihče od mene ni zahteval napotnice, nihče se ni želel prepirati in nihče mi ni govoril, da nakladam. Nisem mogla verjeti kako preprosto me je zdravnica, ki se ji je videlo da delo krepko čez 2 izmeni, pregledala in to z občutkom človeka, z občutkom ženske do ženske.
Naj se odloča vsak po svoje. Jaz ne grem še enkrat tja, ker se sprašujem kaj bi pa bilo, če bi bilo ...


_____________________________



(odgovor članu marjetica11)
Neposredna povezava do sporočila: 440
   RE: Porodnišnica Kranj
20.7.2010 13:26:02   
baby avgust
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka24

janaB: za EA v Kranju moraš baje prit od 36. tedna naprej na en setanek. Prideš pa lahko vsak dan med tednom dopoldne od 8h-10h kar v porodnišnico in greš do vratarja in poveš zakaj si prišla, pa te potem napoti naprej-tako so nam v MŠ povedali.






Mene zaniam če je to 100% da morš prvo na en sestanek v Kranj če se odločiš za EA,pa zanima me če katera ve tel. številko na katero lahko vprašaš za EA,ali mi lahko katera pove kaj je vzela s seboj v porodnišnico?
hvala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 441
   RE: Porodnišnica Kranj
20.7.2010 14:27:16   
irenav
Marjetica tudi jaz sem rodila v Kranju dvojčke, vendar sem bila zadovoljna. Kar se sobe tiče, bi lahko prej rezervirala sobo, ki je plačljiva in bi bila potem sama v njej. Jaz sem imela srečo, da sva si sostanovalko delili sobo le eno noč...potem pa so bile sestre tako uvidevne, da niso dale kake druge notri in sem bila sama tistih 5 dni. Prve dva dneva pa sem bila na intenzivni. Ati je lahko hodil na obisk kadarkoli - tudi ko ni bilo obiskov(ker smo se tako dogovorili). Tudi jaz sem se sprehodila do operacijske...med potjo imela en orenk popadek in mi je sestra rekla, da naj se kar nanjo oprem :). Ena sestra na intezivni je bila nekoliko tečna (kar je tudi edina negativna stvar, ki sem si jo zapomnila). Namreč obljubila je da ko bo imela čas bom lahko šla gledat mala dva...čakala sem jo cel dan...jaz pa tako neučakana in sem se jo naveličala čakati in sem z atijem z liftom in vozičkom odšla pogledat otročka v drug štuk. Potem je bila ta sestra izredno jezna, da češ če pride do zapletov potem ona ne bo nič kriva, da morat o zapisat v zapisnik...pred tem me je ves čas ganjala naj se sprehajam po hodniku, je pričakovala, da bom kar skočila s postelje in zmajevala z glavo ko se niti dvignit nisem mogla....pšoba zoprna. No sestre gor so bile v redu in sem se lahko spočila...mala dva sta bila v topli posteljici pri njih ponoči, podnevi pri meni (razen zadnje noči ko sta bila pri meni). Pravzaprav so bili tile dnevi v porodnišnici luštni, doma pa pa bi se res prileglo, če bi kdo kaj skuhal, opral, speglal....pa sva mogla vse sama kljub zelooo okrnjenem spancu :) .

< Sporočilo je popravil irenav -- 20.7.2010 14:28:43 >


_____________________________

2.9.08 sta se rodila moja sončka!

(odgovor članu baby avgust)
Neposredna povezava do sporočila: 442
   RE: Porodnišnica Kranj
19.8.2010 15:41:37   
Anonimen
No, jst sem se odločala med Kranjem in Jesenicami, ampak sem potem šla kar v Kranj rodit. In lahko samo rečem da mi nikakor ni žal, ker sem bila zelo zadovoljna sploh z porodnim oddelkom. Mogoče tudi zato, ker sem tisto jutro rojevala samo jaz, tako da so me dali v tisto moderno sobo, lepo sem povedala da bom vzela EA, so mi najprej poslali anesteziologa da mi je vstavil EA, nato pa, so mi dali umetne popadke (voda mi je odtekla že prejšnji dan, ospirala se nisem pa ničuser posted image ). Babica Anka (upam da jo lahko omenim tukaj), je bila stokovna, prijazna, vse je lepo razložila...nisem bila nič šivana, nič strgana, le dr. rizner je rekel da je malo raztegnjeno, ampak bo samo šlo nazaj (in je šlo res). U glavnem bila je gužva, zato smo čakali 4 ure v porodni na prosto posteljo na oddelku. V sobi sva bile dve, soba je bila sicer majhna, ampak mene to ni motilo. Sestre na oddelku so pa tko no, ene ful prijazne, druge pa malo manj, ampak a veste kaj, tiste tri dni ko si tam lih ne boš umrl če te bo nekdo malo bolj postrani pogledal. Vložkov, hlačk in podobnih stvari je bilo kljub gužvi čez glavo. Motila me je edino ena stvar. Tri izmene sester in vsaka izmena ti drugače pove kako in kaj. Sem bila prvorodnica in itak pojma nisem imela kako in kaj, potem so me pa še zbegale ko je vsaka neki drugače govorila.
Je pa tudi tako, da sem bila jaz po porodu izjemno hitro pri sebi, nisem bila šivana, čišče nisem imela nič kaj hude, z malim je bilo vse OK, ne vem pa, kako bi bilo, če bi bilo kaj narobe med porodom, ali pa z otrokom.

(odgovor članu irenav)
  Neposredna povezava do sporočila: 443
   RE: Porodnišnica Kranj
20.8.2010 19:05:30   
*tajda*
Mene pa zanima če je katera hodila v KR porodnišnico v šolo dojenja?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 444
   RE: Porodnišnica Kranj
25.9.2010 12:43:32   
SaMaa
IZVIRNO SPOROČILO: legenda_m

oj!
mene pa zanima. ko se enkrat začne, da morš it v porodnišnico, a greš lahko kamorkol (razn če te ne odpelje rešilc). recmo jst sm iz kamnika pa bi šla v kr, čeprav spadamo pod lj. kko je s tem. a morš kej poklicat al pa kej...


tudi jaz sem iz Kamnika in razmišljam, da bi šla raje v Kr rodit.

AnciM ti praviš, da za Kr ni potrebno ničč klicat? Jaz se še odločam ali bi rodila z EA ali ulltivo, to pa je najrbž fino, da se kaj pokliče in povpraša kako je s tem?

Ali sobo, da si pač sam v njej, lahkko vnaprej rezerviraš ali se na kraju samem zmeniš? Ali katera ve kako je v Lj, ali si tam tudi sam v sobi?

(odgovor članu legenda_m)
Neposredna povezava do sporočila: 445
   RE: Porodnišnica Kranj
26.9.2010 16:16:31   
*tajda*
Jaz sem iz Kamnika in sem prvič rodila v Kr in tudi drugič bom,ker sem bila zelo zadovoljna.Kar v porodni sem se odločila da želim Ea in jo tudi dobila,jaz se nisem nič prej naročala.Se bom šla pa zdaj kak mesec perd pdp-jem zmenit za Ea.user posted image

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 446
   RE: Porodnišnica Kranj
28.9.2010 13:03:38   
florita
Kako pa z nadstandardno sobo v Kranju? Katera ve? koliko stane in koliko sob imajo? Kaj je v tej sobi? oziroma jo moraš najaviti pred porodm? Bom vesela, če katera kaj pove?

_____________________________

Na svetu ni popolnih ljudi, popolni so samo nameni.

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 447
   RE: PORODNIŠNICA KRANJ
14.10.2010 22:17:15   
cowgirl
IZVIRNO SPOROČILO: kamilija

Oj. Moja babica je bila malo večja, črne lase in presledek med zobmi, ki ga ne bom kar tako pozabila.
Je pa menda eno leto pred pokojem. No kljub temu je imela špangico v lasehuser posted image . Je pa iz Tržiča.
V starejših krogih je precej znana po svoji grobosti in vsi se prekrižajo, če komu povem.
No zdaj se sprašujem, kako je lahko zaposlena na takem delovnem mestu?? Se da kaj narediti v zvezi s tem?
Jo prijaviti?
a kvečem za na kakšno kmetijo in ne za v porodno sobo. Ne vem kakšno so pravila tu na ringaraji..lahko poimenujem osebo
ali ne? Nobene spodbude, cmokanje in zmajevanje z glavo, da ne bo nič z mano itd. Ko sem bila v fazi potiskanja je s pomočnico zapustila porodno češ sej tolk nič ne bo in


ali je tale še "delujoča"?

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 15.10.2010 19:51:34 >


_____________________________

Carpe diem

(odgovor članu kamilija)
Neposredna povezava do sporočila: 448
   RE: PORODNIŠNICA KRANJ
21.10.2010 11:28:08   
m.rudovic
ne
hvala bpogu

(odgovor članu cowgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 449
   RE: PORODNIŠNICA KRANJ
8.11.2010 11:49:48   
ilena
Jst mam pa konc novembra PDP,pa me zanima če je katera v kratkem rodila v kranjski porodnišnici.V bistvu se odločam med LJ.,in KR. porodnišnico.Ker pa majo v Lj. totalno gužvo me zanima kaka je situacija v Kranju...Pa tud tko me zanima nasplošno kako je-osebje,prijaznost...če bo kšna tolk prijazna da mi malčk razloži-hvalauser posted image

Lep dan vsem skupi:)

(odgovor članu m.rudovic)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?