|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 19 20 [21]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PORODNIŠNICA KRANJ
18.11.2011 10:31:10   
okaidi
Pohvaliti moram še dr. Rozmana, anesteziologa in sestro (žal ne vem imena), ki je bila z mano na obeh amnioskopijah. Vsi omenjeni so prispevali k temu, da se je moja zelo naporna nosečnost s tistim mojim nesrečnim išiasom lepo iztekla. Da sem imela terapijo s TENS, je njihova zasluga in dvomim, da bi brez nje uspela roditi z naravnimi popadki, brez sproženega poroda, ki sem se ga tako bala. Meni je vse to ogromno pomenilo.

Imela sem tudi srečo, da je bila nadstandardna soba na voljo ves čas mojega bivanja. Veliko mi je pomenilo, da sem imela svojo zasebnost. Pa tv-ja vseeno nisem rabila, bi ga rade volje odstopila tistim, ki so ga pogrešale user posted image .  Malo sem pogrešala le razumevanje in znanje sester v zvezi z dojenjem, predvsem to, da zaradi išiasa nisem mogla dojiti v vseh položajih. Vse ostalo osebje pa je bilo 100 %.


< Sporočilo je popravil okaidi -- 18.11.2011 10:35:25 >

(odgovor članu okaidi)
Neposredna povezava do sporočila: 501
   RE: PORODNIŠNICA KRANJ
20.4.2012 18:38:10   
Adryanca
Helou!

No, kokr sem brala nekatere punce tukaj gor k so res zelo, zelo popljuvale P KR, moram sama napisati kontradikcijo temu.

Sama sem našega malega zakladka rodila 8.4.2012 v Kranjski porodnišnici in res lahko rečem samo pohvale o vpletenih, ki so pomagali pri porodu. Res, nimam niti ene žal besede za rečt. Ne vem, mislim, da je treba sodelovati z babicami in verjetno z anesteziologi. Vem, da je težko v danem trenutku, sploh ko nastopijo popadki, ampak vseeno... Pri nas problemov ni bilo. Niti, ko sem zahtevala EA, niti ko mi je odtekla voda, ... Skratka, res so bile vse prijazne.
Pohvaliti moram babico Evo Ješe, katera me je tudi ponoči ob 1ih sprejela, ko sva z mojim dragim uletela v porodnišnico. Ko mi je pobirala podatke in so bili vmes ornk popadki, je bila dosledna in me mirila.
Še ko mi je dala klistir, sva se hecali in smejali, da sem se lahko ja malo bolje sprostila. Ne rečem, da je bilo kot v nebesih (ker ko so popadki, je lahko samo pekel user posted image ), ampak se je pa toliko potrudila, da nisem bila še bolj nervozna, ker je bil to moj prvi porod.

Tko, da... punce oz. drage srečke nosečke - naj vas ne bo strah te kranjske porodnišnice in tako kot druge punce opevajo, kako je grozna... Naj vam povem samo to: Sodelujte z babicami, zdravniki in anesteziologi in verjemite, da bodo do vas zelo prijazni. V kolikor boste trmaste in hotele biti bolj pametne kot ostali v porodnišnici... potem verjemite, da kakšen lep sprejem ne boste doživele. user posted image

Drage nosečke, želim vam čim lepši in čim hitrejši porod. In vsekakor, bodite brez skrbi in brez panike. Slej ko prej boste držale svoje male drobižke v rokah in zadeve bodo pozabljene user posted image

_____________________________

Zgodil se je veliki POK in 8. aprila 2012 se rodil je mali ROK - 2630 g, 50 cm

(odgovor članu okaidi)
Neposredna povezava do sporočila: 502
   RE: PORODNIŠNICA KRANJ
1.11.2012 21:50:47   
Blond1
V Kranjski porodnišnici sem rodila letos maja in kar ne morem prehvalit user posted image

Vse je potekalo super, babice so profesionalne (sem zamenjala dve) sestre so fuuulll prijazne in ustrežljive, da ne govorim o hrani - njamiiiiii, same sladice user posted image

Če grem še kdaj rodit, grem definitivno v Kranj user posted image

Ko poslušam negativne kritike o Kranjski porodnišnici mi je prav smešno, ker se počutim kot da bi govorili čist o tretji porodnišnici user posted image


(odgovor članu Adryanca)
Neposredna povezava do sporočila: 503
   RE: PORODNIŠNICA KRANJ
27.11.2012 17:07:08   
Bubbly
Se strinjam z vsem kar je napisala predhodnica Blond1user posted image
Tudi sama sem oktobra prvega otroka rodila v Kranju (čeprav sem iz LJ) in bila izredno navdušena nad vsem porodom, osebjem, postrežbo,...Mislim da v 4-ih dneh bivanja pri njih nisem našla niti ene pomankljivosti oziroma kritikeuser posted image

Tako da porodnišnico Kranj priporočam vsem, ki želijo prijazno, strokovno in dobro porodnišnico ter osebjeuser posted image

(odgovor članu Blond1)
Neposredna povezava do sporočila: 504
   RE: PORODNIŠNICA KRANJ
21.1.2013 17:42:52   
Porodne zgodbe
MAME IN MAMICE, VABLJENE!

Ker pripravljam knjigo z naslovom Porodne zgodbe, ki naj bi izšla predvidoma v tem letu, in ker ste dragocen vir porodnih izkušenj, se obračam na vas in vas vabim, da sodelujete pri soustvarjanju tega zanimivega projekta.

Med vsemi prispelimi porodnimi zgodbami bodo izbrane najboljše, ki bodo objavljene. Zgodbam lahko dodate tudi svoje fotografije (seveda, če želite, da bodo objavljene), ki se dotikajo tem nosečnosti, poroda in starševstva – zraven pa ne pozabite pripisati imena njihovega avtorja.

Posebnih omejitev pri pisanju ni, za orientacijo pa prilagam nekaj opornih točk, ki pa jih ni nujno upoštevati:
-Kako se je porod začel?
-Koliko časa je trajal?
-Vaši občutki pri porodu?
-Kdo je bil prisoten ob porodu?
-Za kak porod je šlo (vaginalen, carski rez)?
-So bile pri porodu kakšne posebnosti?
-Če bi ocenjevali stopnjo bolečine od 1 do 10, kakšno vrednost bi dali?
-Je šlo za čisto naraven porod, ste uporabili epiduralno analgezijo ali kakšno drugo sredstvo za lajšanje bolečin?
-Kaj vam je v porodni sobi najbolj ostalo v spominu?
-Kaj vam je bilo najprijetnejše in kaj najmanj?
-Kako je potekala faza iztisa?
-Vaši občutki po koncu poroda?
-Drugo.

Da bom porodne zgodbe lažje klasificirala, jim, prosim, dodajte nekakšno osebno izkaznico, ki naj vsebuje naslednje:

VAŠE IME (lahko tudi psevdonim):
SEDANJA STAROST:
STAROST OB PORODU:
PORODNIŠNICA:
KATERI VAŠ POROD JE TO:
OTROKOVO IME (ni obvezno):
POSEBNOSTI (ni obvezno):

Svoje porodne zgodbe pošljite na e-naslov: porodne.zgodbe@gmail.com. Vse mamice, katerih zgodbe bodo izbrane, bodo o tem obveščene. Če imate kakršno koli vprašanje v zvezi s tem projektom, ga brez zadržkov pošljite na zgornji naslov.

Za vaš dragocen prispevek se vam vnaprej zahvaljujem in vas vabim, da k temu projektu povabite tudi tiste, do katerih to vabilo ni prišlo (mame, babice, prijateljice, sodelavke, sosede itd.).

Pa prijetno starševstvo še naprej!

(odgovor članu okaidi)
Neposredna povezava do sporočila: 505
   RE: PORODNIŠNICA KRANJ
25.7.2017 12:19:53   
mojmag
Pozdrav vsem,
ker se odločam med porodnišnicami bi rada spet malo obudila tole temo. Sama bi najraje namreč obiskala porodnišnico Kranj, mi je namreč najbližje in moj ginekolog je tam, vendar sem slišala toliko negativnih mnenj o tej podrodnišnici da sem sedaj res zbegana, še posebej zato, ker je večino mnenj od takih, ki same niso rodile v tej porodnišnici (ampak so slišale to in ono...). Zato bi prosila za kakšno konkretno izkušnjo od letos ali lanskega leta.

Posebej me zanima - ali imaš pred porodom na voljo tuš? Ali so sobe, kjer se nahaja več porodnic hkrati, zelo problematične kar se tiče zasebnosti?

Hvala za odogvore :)

(odgovor članu Porodne zgodbe)
Neposredna povezava do sporočila: 506
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 19 20 [21]
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 19 20 [21]
Pojdi na:





11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?