|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: Ypsilon
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2023
3.6.2023 15:12:39   
ironic
foxy_cat boga. Res te muči. Sploh ločiš če bi šlo za prave popadke? Glede na to da imaš tako pogosto mislim?
Ja zato sprašujem,ker jaz imam bolj deljeno mnenje.. prej sem bla res ful navdušena pa zakupla predavanja, potem pa ne vem.. na sredini me ni tolk pritegnilo. Ok, saj je blo kar nekaj informacij,ki jih ni zapisanih, ampak ko je tolk o tem že govora, da si lahko že sama preberem..pa še zdaj nisem do konca pogledala 🤦🏼‍♀️ bom samo tisto meni ključno šla skozi. Ker jaz mislim da bom takrat tak vse to pozabila in se čisto na sebe fokusirala pa na babico. Upam, da bom mela eno res super, ker polagam vse v njo, nekak imam res zaupanje. Pa tak se mi zdi da sem vedno bolj pripravljena, ko prej, sploh pomislit nisem smela o vaginalnem porodu,prav CR sem si želela. No zdaj pa je že 3t glavično 😄 pa tudi res zelo visok prag bolečine imam, tak da mislim da mi bo šlo. Pa nočem ne vem kaj nabavljat pa prakticirat za bv.. 
Kaj pa mg? Jaz res tega nisem vedela, da se naj po 35t ne bi ga več jemalo, saj zavira popadke in na splošno vpliva na MV? Zanimivo.. a ko zatekaš pa ti rečejo vzami mg, te kaj boli - vzami mg.. saj ne vem

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
   RE: Julijke 2023
3.6.2023 15:58:16   
4.mama
Sedaj je bila soseda pri meni in mi pove da je njena hčerka verjetno prebolela 5. Bolezen ker razsaja na šoli in prejšnji teden je bila vsa v pikicah. Zdaj pa ne vem ali naj kličem v ponedeljek ginekologa al kaj naj naredim, ker mala je bila full pri nas.

(odgovor članu ironic)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
   RE: Julijke 2023
3.6.2023 16:48:53   
ironic
Na tvojem mestu bi poklicala in povedala. Raje preventiva

(odgovor članu 4.mama)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
   RE: Julijke 2023
3.6.2023 20:03:35   
Stella Marella


IZVIRNO SPOROČILO: ironic

Res? Super, potem pa bom aktivna. Samo upam da zdržim do takrat 😁 potem pa začnem pomagat da se začne pomikat nižje 😄😄

Danes si lahko plela, ko je fajn vreme, hladno. Prav paše mi. Moj pa kar zapira vse kar odprem, ga zebe 🤦🏼‍♀️🤣

Ravno, ko si to omenjala.. me zanima.. a ste si mazale presredek? Pa pitje čaja iz malinovih listov za mehčanje MV?Potem razne vaje za medenično dno, ali splošno razgibavanje? Ste kaj od tega počele oziroma počnete? Pa ve,ki ste že rodile. Je to dejansko res potem pri porodu pomagalo? Ker meni se zdi da bi že to moralo biti dovolj da sem na splošno aktivna (sprehodi, doma vse sama postorim,..) ali je res pravo dejansko gibanje/aktivnost imet? Ker sedaj bi se res morala začeti pripravljati, zadnji mesec. Se ve kaj pripravljate? Ker vem da ima vsaka drugačen pogled na to me res zanima. Meni je tak.. Nevem, jaz bi bolj spadala v obdobje ''''80 😄 ker tolk malo pozornosti polagam na vse res, pa zdravniki mi grejo na živce,ker samo psihirajo.. ma včasih tega nič ni bilo, niti teh preiskav, UZjev..Pa se mi zdi da so nosečnice bolj uživale. Tudi ker že njim se ni tolk govorilo, ta prehrana, pa to gibanje ipd.. saj razumete kaj mislim povedat ne? Meni se zdi, da je ženska ustvarjena za to in ji bo v vsakem primeru uspelo, največ pa ima poleg psiha in umirjenost, kakor pri vsaki stvari. Po moje no.. 🤷🏼‍♀️ ker se mi zdi, da kot da je sedaj nek trend da se pretirava v vsem.



te cist razumem glede pretiravanja (glede vsega v zivljenju, ne samo nosecnosti in poroda). jaz ne spremljam socialnih medijev, me pa zanima, kaj imajo za povedat izkusene babice in dule. in se pocutim bolj pripravljeno in povezano z otrokom, ce to pocnem. in sicer: masaza presredka vsak dan, pitje caja malinovih listov 1x dnevno, pitje caja plahtice 1x dnevno, epi-no (do zdaj sem ga 2x). nimam pojma, kolko mi bo pomagalo (prvic mi je verjetno delno, mislim pa, da nisem vsega pravilno izvajala), mi pa daje boljsi obcutek. ce se ti pa zdi, da ne verjames v te priprave in so ti odvec, pa ne rabis delat, saj ne bos prva 🙃 jaz sem po naravi bolj take sorte, da se rada pripravim, kolikor se pac da 🙂 

aja, magnezija pa res ni dobro vec jemat v pozni N, ker zavira popadke/krce. 

(odgovor članu ironic)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
   RE: Julijke 2023
3.6.2023 20:54:52   
Anonimen
Pa je to glede magnezija sigurno? Nic ne najdem po netu kaksne ziher info 😃 jaz ga se zdaj pijem 400mg na dan, ker mi vsaj malo pri prebavi pomaga… 🤣 bom prav v torek na pregledu vprasala mojega G. Ziher bo reku, da ni problem, to je itak odgovor na vsa vprasanja 😅
Saša

(odgovor članu Stella Marella)
  Neposredna povezava do sporočila: 1780
   RE: Julijke 2023
3.6.2023 21:22:04   
4.mama
Jaz to tudi prvič slišim, sem pa zdaj malo pobrskala in to je odgovor od Pušenjak ko je ena spraševala če res po 35 tednu odsvetujejo: sicer težko ocenjujem konkretno situacijo, vendar magnezij še nikoli ni preprečil poroda niti splava, lahko pa zmanjša neprijetne krče, kadar so ti res preveč neprijetni. Če želite, vam magnezija torej ni treba prenehati uporabljati, bi pa morebiti priporočil poleg magnezija piti tudi kalcij, saj je za mnoge krče, zlasti drugje po telesu odgovorno relativno pomanjkanje kalcija.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
   RE: Julijke 2023
3.6.2023 21:34:55   
Stella Marella
res je, ni nekih zagotovil glede Mg, vsak pravi malo drugace. samo meni se zdi logicno, ce ga prej vso nosecnost jemljemo, da ne bi bilo nepotrebnih krcev in krvavenja, da potem tudi zmanjsamo njegovo porabo, ko bi rade, da krči pridejo 😁 seveda pa ne prerano, mogoce sele po 38. tednu ali kaj takega? 

(odgovor članu 4.mama)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
   RE: Julijke 2023
3.6.2023 21:53:00   
ŠeenaSanja
Pumce, se prav spomnem, da ste nekatere šle na pregled k dr. Žebeljanu? Kakšen se vam zdi? 🙂

(odgovor članu Stella Marella)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
   RE: Julijke 2023
3.6.2023 22:14:24   
ironic
Saj zato. Pač zasledila sem, da naj po 35t ne bi več. Pa se mi zdi to malo hitro. Ker šele s 37t je tisti polni teden za porod, pa še to vsak poskuša en teden podaljšati. Tudi sama ne vem več. 

Pa jaz imam tak.. deljeno mnenje, ja in ne. Pač dosti v sebe polagam. Vedno pa rada slišim mnenja in izkušnje iz prve roke. Se nekak lažje usmerim.


ŠeenaSanja 


Ja jaz sem bila pri njemu na morfologiji in kontroli rasti. Odkrito povedano sem mislila v drugo it drugam, pa moj ni hotel,ker nama je pač on najbližje. Pač bolj za to, ker se mi zdi da vsaki nosečki reče da ima otročka,ki je rahlo preko tednov, da bo večji. Kolikor sem zasledila je dejansko vsaki tako povedal. Drugače pa mi je ok. Saj itak je povsod drago in plačaš res dosti, ampak za morfo je res ogromno slikc naredil, mi ene natisnil, vso delo ki je delal 1 uro pa mi je potem poslal na mail. Edino pri kontroli sem rekla da ne rabim dodatnih slikc, ker je tudi doplačilo 10€. Itak se bomo kmalu v živo videli 😁 na tisti vmesni UZ pa nisem hodila (4D), mi je bilo čisto nesmiselno in potratno, odkrito rečeno. Ker tu dejansko greš samo otročka gledat.. pač to je moje osebno mnenje za sebe. 🤷🏼‍♀️🫣 Brez zamere kateri! Greš k njemu na kontrolo da te zanima ali imaš kako določeno izkušnjo z njim? Tu v Mb ti njega priporočam. Tudi ni mu odveč če vmes kaj rečeš ali vprašaš. Za razliko od UKC 🤢

 


(odgovor članu ŠeenaSanja)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
   RE: Julijke 2023
4.6.2023 8:33:07   
foxy_cat
Na pa sem spet cel post natipkala pa dam pošlji pa napiše error. Ah.. uglavnem ironic jaz imam znane popadke že od 14T, pač moram s tem živet. Ko trajajo dva dni imajo manjši vpliv na mv (že celo nosečnost skače 3.3-6.5), ma gre pitem vedno nazaj.Kar se tiče Mg jaz v prvi nosečnosti ne pomnim tega, sem pa tudi zdaj parkrat to že prebrala, ma če bo otrok tak prehiteval kot zdaj bom nehala v 34-35T, tako kot z Buscopanom, tako je G rekla da grem lahko komot s 35T rodit.Šeenasanja jaz sem bila pri Žebeljanu na nuhalni.

(odgovor članu ironic)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
   RE: Julijke 2023
4.6.2023 8:40:03   
ŠeenaSanja
Ja k njemu grem v torek na kotrolo rasti. Glede na to da mi je nuhalno in morfologijo moja ginekologinja delala sem se odločla it še nekam drugam (Po pravici povedano ker me je zaskrbelo ko sem slišala toliko pripomb na njo). Pa sem z njo sicer zadovoljna pa tudi verjamem da je vse vredu z najinim fantom ampak mi skos en škrat v možganih govori da pa naj grem. Sva pa tudi midva misla preskočiti 4D uz ampak sva se zdj odločla da še to vzameva za 10e doplačila (bolj za mojo dušo kot od mojga 😂) 

(odgovor članu ironic)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
   RE: Julijke 2023
4.6.2023 8:59:46   
4.mama
Jaz pijem mg samo zaradi krčev v nogah, sem imela grozne v prejšnjih nosečnostih in to je super, bom pa tudi jaz poskušala prekiniti po 35 bomo videli potem kaj bo

(odgovor članu ŠeenaSanja)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
   RE: Julijke 2023
4.6.2023 11:54:44   
Stella Marella


IZVIRNO SPOROČILO: 4.mama

Jaz pijem mg samo zaradi krčev v nogah, sem imela grozne v prejšnjih nosečnostih in to je super, bom pa tudi jaz poskušala prekiniti po 35 bomo videli potem kaj bo



kompresijske nogavice pomagajo pri krcih v nogah; jih imas? tiste zelo ozke, za nosecnice... jih je pa zihr muka zdaj poleti nosit 😩

(odgovor članu 4.mama)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
   RE: Julijke 2023
4.6.2023 22:29:04   
ironic


IZVIRNO SPOROČILO: Stella Marella



IZVIRNO SPOROČILO: 4.mama

Jaz pijem mg samo zaradi krčev v nogah, sem imela grozne v prejšnjih nosečnostih in to je super, bom pa tudi jaz poskušala prekiniti po 35 bomo videli potem kaj bo



kompresijske nogavice pomagajo pri krcih v nogah; jih imas? tiste zelo ozke, za nosecnice... jih je pa zihr muka zdaj poleti nosit 😩




Ja zato sem za mg tudi spraševala, meni zvečer noge kar skačejo v zrak. Grozno je.. včeraj ponoči sem mela take krče.. Sem brala da bi naj ravno kalcij se priporočal za krče, bolj kot mg. Pa bom s tem probala. Samo preden bo efekt... Bom že tak rodila. Je pa grozen občutek, pa prav boli že, pa še leva noga me začne pečt če mi preveč zateče (po vrhu)... Groza res. Končno sem ok in se vredu počutim (splošno zdr stanje), pa mi na mehur pritiska, pa noge zatekajo. Ma super 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤦🏼‍♀️


ŠeenaSanja ne, jaz sem mislila prav posebej pregled, ko je prav samo da na 4D greš.Na kontroli rasti pa kar sam dela vmes 4D, edino na koncu te vpraša če bi želela imeti vso preiskavo da ti pošlje, ali so ti dovolj slikce ki je natisnil (mislim da sem jih dobila 7). Tisto je doplačilo 10€ da ti pošlje. Ker ko je meni delal, je vmes dal na 4D. Ti kar idi njemu, 100% boš zadovoljna, pa če te karkoli zanima, vprašaj ga, sedaj imaš možnost, ker res odgovori. Kar izkoristi. Meni je samo to smešno, da vsaki reče za odstopanje. Daj povej kaj bo tebi rekel, res me zanima 😁😁😁 Res pa si vzame čas. Mene je pri morfologiji pri njemu cel trebuh bolel ves dan še, ker mi je tolk pritiskal, da se je pokazala z obrazom in dala rokce dol (nonstop jih drži prek obraza, zdaj isto na kontroli rasti 🤣). In res se potrudi. Edin zdaj nevem kaj je blo, da mi je zamujal na termin, saj se je opravičil,ampak je malo pohitel, tak da ni bilo pol ure kakor piše. Ampak ok. Vse bilo bp. 😊😊 Poročaj 🍀



(odgovor članu Stella Marella)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
   RE: Julijke 2023
5.6.2023 9:00:51   
Anonimen
Začela sem spati z to materinsko blazino, ker se mi, če sem brez pojavljajo zoprne bolečine v medenici in trtici, kakor, da bi me zbadala elektrika, in potem mi to vleče v levo nogo dol do kolena. Joj kako smotano ... ta blazina mi pa tudi ni glih OK, ker mi je prevelika, jaz bi rabila pol manjšo ... in potem to obračanje z njo ... OBUP! Pa moj pravi, da grozno smrčim, kar nikoli, res nikoli nisem! user posted image user posted image ... imam pa res že zelo dolgo zamašen nos, zvečer in ponoči itak najhujše, ker ležim .. ampak me čez noč večkrat poboža, da se mal prestavim, da ker ga moti user posted image .. (tudi on ne smrči). Res upam, da se bo to z porodom nehalo ...

Evo danes točno 36t0d, torej smo že v 37 user posted image .. izcedek se mi še vedno pojavlja, ampak mislim, da nima nič s čepom user posted image .. ponoči sem imela neke krče kot pri M, samo blažje ... včeraj mi je pa (v primerjavi s prejšnjimi dnevi) precej otrdeval trebuh.

Polna luna je bila včeraj, sem videla, da se je v PO porodnišnici rodilo 3.7. oz v tistem času kar 16 otrok! Naslednja polna luna pa je 3.7. (ravno na moj rok user posted image ), a mislite, da ima kakšen vpliv? user posted image

BDW Tosama ima danes pa do vključno srede -30% OFF na TO.TO izdelke, če katera še rabi. V primerjavi z DM, Tuš drogerijo, je ceneje user posted image Jaz sem si cela pametna pred časom kupila stvari za porodnišnico (mrežaste hlačke, vložke, blazinice ...) za doma sem pa pozabila! Tako, da bom zdaj še to naročila.

Saša

(odgovor članu ironic)
  Neposredna povezava do sporočila: 1790
   RE: Julijke 2023
5.6.2023 9:42:23   
4.mama
Saša nekateri pravijo da full upliva, mene je ta vikend kar dobro načela, bi te vprašala koliko si vzela vložkov za v porodnišnico jaz sem.vse pozabila kupla sem pa enih 5 paketov

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
   RE: Julijke 2023
5.6.2023 9:47:35   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: 4.mama
bi te vprašala koliko si vzela vložkov za v porodnišnico jaz sem.vse pozabila kupla sem pa enih 5 paketov


4. mama v torbo sem si dala 2 paketa VIR natur, v vsakem jih je 10. A je to premalo? user posted image

Saša

(odgovor članu 4.mama)
  Neposredna povezava do sporočila: 1792
   RE: Julijke 2023
5.6.2023 9:49:01   
foxy_cat
Jaz sem prvo rodila 3 dni pred polno luno, je bila pa noraaa gužva takrat v porodnišnici, vse porodne polne. Hehe...

(odgovor članu 4.mama)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
   RE: Julijke 2023
5.6.2023 9:50:36   
foxy_cat
P.s. A ne dobite vložkov tam? Jaz sem prvo rodila v Lj sem jih imela tam, v Mb pa pravijo da tudi dobiš vse. Imam en paket za vsak slučaj v torbi, tudi pri prvi sem imela to pa je to.

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
   RE: Julijke 2023
5.6.2023 10:02:17   
ironic


IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

ta blazina mi pa tudi ni glih OK, ker mi je prevelika, jaz bi rabila pol manjšo ... in potem to obračanje z njo ... OBUP! Pa moj pravi, da grozno smrčim, kar nikoli, res nikoli nisem! user posted image user posted image ... imam pa res že zelo dolgo zamašen nos, zvečer in ponoči itak najhujše, ker ležim .. BDW Tosama ima danes pa do vključno srede -30% OFF na TO.TO izdelke, če katera še rabi. V primerjavi z DM, Tuš drogerijo, je ceneje user posted image Jaz sem si cela pametna pred časom kupila stvari za porodnišnico (mrežaste hlačke, vložke, blazinice ...) za doma sem pa pozabila! Tako, da bom zdaj še to naročila.

Saša




Joj Saša jaz sem tak srečna ko sem tvoj post prebrala,ker pri meni je isto 🤣🤣🤣 sovražim blazino, ampak brez nje ne morem. Ker ko se obračam iz boka na bok, si jo pod trebuh podložim, ker drugače je taka grozna bolečina.. otroka prav čutim kak ga vrže iz ene na drugo stran 🫣😁🤦🏼‍♀️ prav ko je tista teža taka... Najbolj sem se nasmejala, glede smrčanja 🤣🤣🤣🤣 Oprosti 🤣🤣 Ampak naj te potolažim. Jaz nikol prej nisem smrčala, sicer imam težave s sinusi, sem imela OP zaradi deviacije, pa ne priporočam nikomur ker meni je držalo 3 leta pa je že slabše.. sploh ne diham skoz eno nosnico.. v glavnem pa vseeno je blo ok, zdaj med nosečnostjo enako kot pri tebi. Skoz v eno zamašen nos, moj je rekel da sem bila kot traktor pri zagonu, potem pa motorka 🤣🤣🤣🤣🤣 da sem žagala cel gozd in da me je ruknil pa se nisem zbudila 🤣🤣🤣🤣🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🫣🫣 In imam zdaj to v glavi, ker me je prav sram 😁😁 pa sem se že 4x slišala kak smrčim, ker sem se zbudla v tistem. Omg 🤣🤣🤣

Saša pa tudi ostale.. imate kaj težav s krvavenjem iz nosu? Zjutraj ko se zbudim moram spihat nos, in potem se mi tako usuje kri iz vedno desne nosnice. Ampak konkretno. Da se mi prav moti. In res prav traja. Zadnjič ko sem čistila,pa sem bila sklonjena pa kar naenkrat začelo kapljati po tleh, pa se vlije. In to vsako jutro... Samo včeraj in danes se mi to ni zgodilo. Ne vem zakaj.. imam pa to zdaj kar nekaj časa že. 

Glede vložkov. Jaz sem naročila Abeno,mi je super. So širše in ziher boljše da ne steče kaj ven. Toto ima ožje.. imam 5 paketov po 15kos. Pa ene mrežaste hlačke (5kom). Je to premalo? Za doma sploh nisem razmišljala... To sem mislila za prve dneve ker so širši, potem pa bi prešla na to.to.. 

Ste šle v Lidl? Jaz sem takoj šla, še peš, komaj priracala. In dobila, srečna res. Sem vzela 2 paketa obeh barv. Kak so pa ti modrci udobni, res. Kot da nimaš nič na sebi. Noro. Pa eno pižamico sem vzela, tud ful fajna in mi je žal da nisem še ene 😁😁 so pa imeli pižame na izbiro, modrce pa samo po eno velikost vsake barve, razen prvi dve najmanjši številki po 2 kom. Kak so skopi postali no.. 


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
   RE: Julijke 2023
5.6.2023 10:36:17   
Anonimen
Foxy, sigurno povsod dajo, vprašanje je le koliko - zato sem si jaz vzela ''samo'' dva pakata, ker pričakujem, da bom ja kaj dobila tam user posted image .. če ne pa bo že kdo prinesel naknadno user posted image

Haha Ironic, no lepo, da sem te spravila v dobro voljo user posted image .. blazina je res hudič. Vsako noč jo preklinjam pa zbrcam na tla, čez dan jo mam v dnevni .. zvečer jo grem pa spet iskat za spat, ker brez ne morem. En čas sem si podlagala trebuh pa noge s pouštri iz dnevne, zdaj so mi premali user posted image

Ja smrčanje. user posted image Moj je včeraj zvečer nekaj prigovarjal malemu v trebuhu, v smislu, če prepozna njegov glas.. da ziher je navajen na glas samo od mami, da ker je tako lep, samo ne ponoči, ponoči smrči kot motorka al pa Martin Krpan žaga... hahaha sem se tako nasmejala. Ampak mi se res smili, ker jaz itak ne spim, vsaj on da bi lahko. Hkrati pa sem jezna, ko me ponoči budi. Ampak ja, tudi jaz sem se že nekajkrat zbudla sama sebe s tem smrčanje, KATASTROFA! Se bojim v porodnišnici, da bo cimra trpela, bi šla kar v nadstandarno sobo, pa bo, kolikor mam sreče v lajfu itak ziher zasedena user posted image

Meni se kri ni nič vlila, sem imela pa, ko je bilo še bolj mraz skozi krvave robce, ko sem si nos brisala, in poln nos krast. Pomagala mi je slana voda, tako, da imam sedaj uno šprico za čez dan pa ponoči, da mi vlaži user posted image

V Lidl bom šla jaz jutri zjutraj (takoj po pregledu). Tiste pižamice si mi všeč pa oblekice, za doma bi bile top. Za modrce pa so mi rekle, da niso glih zadovoljne, bom jih jutri pogledala. A so kaj podloženi, da imajo vsaj malo blazince ali je samo blago? Če ne bo vse že pobrano, ponavadi vse zmanjka. Boš šla pa v več njih pogledat če bo treba haha.

Punce še nekaj. A se je pri kateri pojavilo to 'prvo mleko'? Jaz sem zadnjič opazila, da mi je malo teklo... ampak res malo. Včasih je kakšen flekec na modrčku... sem za foro stisnila, pa je pol tudi rumeno vn priteklo ... sem bila kar vesela, čeprav vem, da to ni nobeno zagotovilo, da bo mleka dovolj user posted image

Saša

(odgovor članu ironic)
  Neposredna povezava do sporočila: 1796
   RE: Julijke 2023
5.6.2023 11:04:08   
ironic
Saša, ne. Samo blago je, ni podložen, niti kosti nima. Čisto navaden. Ma jaz sem vseeno vzela, čeprav bi raje imela podloženega, teh nisem vajena. Ampak iskreno, mi je vseeno, mi je bolj pomembno da mi je udobno, vsaj zdaj od začetka. So pa res meni udobni, kot da nimaš nič na sebi. Ti si slišala negativno, jaz pa res pozitivno. So pa res ful malo meli na izbiro, pa sem bila ob odprtju tam. Sploh ne dajo več tolk številk.. Pižama pa je tudi fajna res.

Jaz ciljam nadstandardno sobo, zato tudi razlog , da ne bom v Mb. Se dovolj dobro poznam in vem da bom želela mir in res molim boga, da ne pristanem še s katero, ker mi ne bo ok. Pogreznem se od smrčanja, da bi me slišala. Men je to tolk nerodno, res 🫣🤦🏼‍♀️ 

Joj, pozabila sem na pršilo. Hvala da si spomnila. Bom si nabavila, ker mi je tako zmanjkalo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
   RE: Julijke 2023
5.6.2023 11:08:44   
ironic


Takšen je evo:


user posted image



(odgovor članu ironic)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
   RE: Julijke 2023
5.6.2023 11:40:17   
4.mama
Ironic super da si dobila, jaz sem ostala brez avta in upam da dobim popoldne, sem že prejšnji kupla 1 škatlo in so mi uredi, sem si pa se 2 uzrla u h&m, te so tudi dobri a so dražji. 

(odgovor članu ironic)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
   RE: Julijke 2023
5.6.2023 12:10:28   
ironic
Ja jaz sem tudi brez avta, ampak imam tam nekje 20/30min stran lidl. Pa sem šla polžje danes ker me je usekalo v križu, ampak samo za te modrce 🤣🤷🏼‍♀️ ker sem vedla da bo takoj pokupljeno. Ko sem prišla,sem že vidla 4 mamice in nosečke pri policah. Ampak včasih so dali več paketov, zdaj pa tak malo... Samo upala sem da sem vzela pravo velikost,ker ni variante da bi zmogla spet nazaj. Pa na srečo sem 👍 jaz sem iz zalanda enega naročla, podložen in s kostjo. Živi obup. Ob straneh mi visi kot da mam tam blazino špeha. Prav grdo 😡 pa dva iz alija, ko se tud pri nas oglašuje.. pa so mi premali, naramnice kr popustijo in dol lezejo. Se prepognem pa mi desna kr vn pade... Kr neki 🤢 ti iz lidla pa so mi res super, kot koža. Prav zadovoljna. Če bi bili malo podloženi bi mi bili še boljši, ampak nima veze. Samo da končno imam in da sem umirjena. 😊😊 Saj mogoče pa še bo popoldne, samo moraš takoj it kak si prideš do avta. Vem da v določenih poslovalnicah še dobiš, v enih pa gre v roku pol ure. Spet pa tudi katero številko rabiš. Meni se je obseg in košarica povečala, pa še za ziher sem vzela večjo, tak da mi ni bilo tolk panike 😁😁


(odgovor članu 4.mama)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?