|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktoberčki 2023
16.5.2023 14:29:22   
Vrtnica89
*snowflake* hvala! Upam da tebe zapustita tako glavobol kot tudi slabost. Sej smo tko rekoč na polovici in je čas za Mal uživanja 😊 zdj C povzamem - večina nas ma se morfologijo, če se prov spomnim je okol 24. tedna OGTT pa okol 26 pregled krvi pr Rhd neg. nosecnicah. Se kej pol? Najverjetneje se kontrola rasti zdj C ta nov zakon že velja pa bris za streptokok b. Pol pa "sam se" rodit hehe 😁

(odgovor članu *snowflake*)
Neposredna povezava do sporočila: 376
   RE: Oktoberčki 2023
17.5.2023 9:05:57   
Atena*
Hej,

Vrtnica, kako je bilo na pregledu? Seveda držim pesti zate user posted image user posted image

Sicer pa je mislim da tako kot si napisala s pregledi, hitro bo okoli user posted image , jaz imam čez slaba 2 tedna OGTT test, pol pa samo še 1 mesec in sem na dopustu, komaj čakamuser posted image Predvsem, da se končajo tudi šolske in obšolske dejavnosti, da bo bolj umirjen tempo.

(odgovor članu Vrtnica89)
Neposredna povezava do sporočila: 377
   RE: Oktoberčki 2023
17.5.2023 9:54:14   
JackieO
Vrtnica vse bo ok. Ce te dodatno spremljajo ni nic slabega. 😉 
Ja, nas pa caka se nekaj takega kot si napisala. Js imam v ponedeljek morfo, OGGT ne bom imela, ker sem ze na zacetku padla, bom pa morala dat kri, ker sm RH neg. Sine je pozitiven, tako da sem lani dobila injekcijo, bomo videli kaksna je situacija letos. 😁  Gremo pa na dopust cez tocno 1 mesec in se res ze veselim. Ceprav trenutno ni nekega obcutka za morje, se mi zdi da bom morala bunde zraven vzet. 😅 

(odgovor članu Atena*)
Neposredna povezava do sporočila: 378
   RE: Oktoberčki 2023
18.5.2023 10:14:06   
Vrtnica89
Atena* pregled mam šele 23ga. Vmes se mi je spet spustu Flek počutje je pa katastrofalno. Zdj pa že dva dni slab čutim dojenčka, dons pa se nič. S tem D bi dons bil moj PDP C nebi zgubila dojenčka in sm že tko napsiherana... Ma jutri bo bols.
JackieO, js sm tud RHD- in sm ful vesela D zdj obstaja test D ne dobiš injekcije že po defoltu. Js pr prvem nism dobila k je bil tud neg, pr drugemu pa po splavu pa obakrat. Bomo videli kako bo letos. 
Js mam pa dopust planiran zadnja dva tedna v avgustu k mož ne more prej. Zdi se mi noorooo delc. Kam pa kej greste tiste k greste na morje? Mi mamo namen it na Kolpo kokr tud vsa leta do zdj ampak si noro želim vsaj za vikend na morje. 

(odgovor članu JackieO)
Neposredna povezava do sporočila: 379
   RE: Oktoberčki 2023
18.5.2023 10:52:17   
JackieO
Vrtnica, ce te skrbi se pa pojdi pokazat. Da bos vsaj mirna. Mi je pa zelo zal zaradi splava. 😔
Drugace pa tudi mene ze 2. dan kar fino zbada v krizu pa noznici oz. sramni kosti, pomoje medenica dela svoje in na vse vpliva. Pa najbrz se vse skupaj siri. Upam da je samo to. Bomo videli v ponedeljek na morfo kako kaze.
Glede dopusta - zdaj junija gremo do Sibenika, bi pa avgusta sla kam blizje -  kar na naso obalo ali pa nekam takoj za mejo. Ziher je ziher 😅  lani sem bila 32t noseca, ko sva sla na dopust in sva tud raje sla blizu Slovenije, ce karkoli pride. 

(odgovor članu Vrtnica89)
Neposredna povezava do sporočila: 380
   RE: Oktoberčki 2023
18.5.2023 11:02:46   
*snowflake*
Vrtnica89, mislim da psiha dela svoje, sploh ko praviš, da bi imela dojenčka verjetno že sedaj, če ne bi imela splava. Tudi jaz bi imela verjetno že zdaj dojenčka, če nazadnje ne bi imela splava, bi imela 12.5.rok in še dobro, da se je sedaj vmes veliko dogajalo, da sploh nisem razmišljala o datumu. Bodi pozitivna in verjemi, da je in bo vse ok. Sploh pa, glede na to, da smo še tako zgodaj, menim, da včasih lahko tudi slabo čutiš ali pa sploh ne, sploh če si komaj začela čutiti otroka. Jaz ga sploh še ne čutim, danes imam polnih 18 tednov. Če te pa res zelo skrbi, pa raje pokliči ali pa poslušaj bitje srca, če imaš slučajno to možnost. Jaz imam angel sound pa ko me kaj psihira, grem poslušat, da se pomirim, sicer pa ne poslušam redno, mu dam mir :)
Glede dopusta pa, mi gremo julija, na Cres. Mislim da bo to en in edini dopust letos. Upam, da se kaj bolj otopli do takrat, ker ne maram mrzlega morja. Da ne bo kakih presenečenj, pa da bomo bunde morali vzet sabo, kot je že ena napisala, mislim, da Atena :) hehe.Lansko leto sem pozabila tudi na kake dolge rokave, ne vem kje sem imela glavo... pa je bilo celo mrzlo, še posebej zjutraj, pa smo tudi julija bili. Sem morala potem v trgovino, da imam vsaj kak pulover, pa za malega kaj. Joj, sem bila jezna nase. No, tokrat bom bolj pazljiva :)

(odgovor članu JackieO)
Neposredna povezava do sporočila: 381
   RE: Oktoberčki 2023
18.5.2023 12:10:08   
Atena*
Hejla,

Vrtnica, žal mi je za prejšnjo izgubo user posted image Verjamem, da te še bolj prestraši potem. Ampak zaradi 5. bolezni te zdaj ne rabi še skrbet, sem brala Puškota, da bi se simptomi pri plodku pojavili najprej 6 tednov po tvoji okužbi, če bi se sploh. Jaz tudi kak dan slabše čutim oz. je tamala bolj mirna, kakšen dan pa pol veliko rogovili.

Mene je danes presenetlo res boleče otrdevanje trebuha, trajalo kakih 5 min, sem mogla prav predihat, jao. Sem šla malo hitreje gor po stopnicah v službi, zgleda je to krivo, se bom kar bolj pazla, je še čisto prezgodaj, da bi začelo kaj dogajat.

Jaz sem tudi Rh-, sem vedno dobila injekcije, verjetno bom tokrat tudi, oz. upam, da bo punči +, da njej potem ne bo treba user posted image

Mi gremo kar na Hrvaško spet, v Kvarner, upam pa res, da ne bo treba bund, ja user posted image

(odgovor članu *snowflake*)
Neposredna povezava do sporočila: 382
   RE: Oktoberčki 2023
23.5.2023 8:01:06   
JackieO
Pozdravljene punce, kako ste? Vrtnica kaksna je situacija pri tebi?
Js sm imela vceraj morfologijo, zgleda vse ok, meritve so sicer ocenjene na 1 teden manjse dete, ampak sva pustile PDP 1.10. Tako da zdej rinemo dalje. Se psihicno pripravljam na vrocino, vceraj mi je ze bilo prevroce, pa se se niti ni dobro zacelo. 😅
Upam da ste vse ok, kdaj imate kaj morfologijo?

(odgovor članu Atena*)
Neposredna povezava do sporočila: 383
   RE: Oktoberčki 2023
24.5.2023 11:40:58   
*snowflake*
Ojla. Sem vesela, da je vse ok JackieO :) mi imamo 12.6.morfo. Zdaj je bil moj otrok nekaj bolan, bruhal, tako da imam pestre dneve za seboj, danes sem pa kar zmučena in malo se mi vrti... sicer pa po starem. Glavoboli pa križ.. na hrbtu ležati mi je že težko, čeprav je to moj najljubši položaj. 
Kako ostale?

(odgovor članu JackieO)
Neposredna povezava do sporočila: 384
   RE: Oktoberčki 2023
24.5.2023 16:31:22   
Atena*
Hej punce,

JackieO super za morfo user posted image Si pa potem prava oktokerke user posted image Jaz upam, da bom bolj proti začetku septembra rodila user posted image Morda zato, ker misedenje v slućbi preseda, sploh zdaj, ko imam tolko sestankov, prav boli me potem vse.

Sicer pa sem v redu, mala pridno brca, začela sem počasi že pripravljat stvari, bom poskusila, da imam nekje do julija že vse doma, da potem začnem s pranjem in sortiranjem. Bi rada imela poletje na off, če se bo le dalo user posted image

Uh, te razumem, snowflake, bolni otročki so pa zalogaj, kar počivaj.

(odgovor članu *snowflake*)
Neposredna povezava do sporočila: 385
   RE: Oktoberčki 2023
29.5.2023 10:36:45   
Vrtnica89
Pozdravljene user posted image

evo bilo kar naporno, sem še do srede na bolniški, mož imel dopust, otroka oba doma... tako da ja. V torek sem imela prvi pregled v porodnišnici zaradi 5 otroške bolezni. takrat sem bila 19/5 in je zelo malo meritev pred 24 tednom je težko primerjave delat in pa še dete ni čisto nič pri miru haha :) drgač pa čutim otročka od 16/3 in me lepo pomirja... zdj vsak dan hvala bogu!

Ja tudi jaz sem prebrala Pušenjaka. Prve simptome sem zaznala okrog 30.4. in štejem te tedne... Zdaj nej bi mela do nadaljnjega vsak teden pregled v porodnišnici. Sem se spoznala še z eno oktobrko če se lahko tako izrazim, ima isti PDP kot jaz, isto okužbo kot jaz vendar brez simptomov razen slabega počutja. Isti dan imela v porodnišnici pregled kot jaz. Vendar ima ona samo še en pregled v porodnišnici in to je naslednji teden, ji bodo opravili morfologijo in potem vsakih 14 dni pri svoji ginekologinji. Ne vem zakaj taka odstopanja. Mogoče res zaradi mojih simptomov... Res upam upam upam da bo vse OK.

JackieO super za morfologijo :D jaz jo imam v sredo, komaj čakam.

A je kdaj kera od vas delala test s sodo bikarbono za ugotavljanje spola user posted image jaz še v nobeni nosečnosti do sedaj, sem pa dva dni nazaj probala pa da vidim kaj bo povedal ginekolog. In sicer si moj starejši sin noro želi sestrico in vsak ki mu da pet minut pozornosti mu pove, da ma mami v trebuščku njegovo sestrico user posted image sej ni hudga ampak so mi pa vzgojiteljice v vrtcu čestitale za punčko a men ni blo nič jasno. In če bo fantek... Kako povedat mu jao jao. Sej sem si želela fantka ampak ja no želim si da bo punčka user posted image

(odgovor članu *snowflake*)
Neposredna povezava do sporočila: 386
   RE: Oktoberčki 2023
31.5.2023 18:16:52   
Vrtnica89
Atena, kdaj pa imaš ti PDP?
Mene ponavadi na koncu vedno čas povozi in bom letos probala prej. Da mam do 1.10. nastiman pa nevem C bo 1m dovolj 🤔 Konc avgusta smo se na dopustu in mislm D bo treba že res prej začet D bo do dopusta vsaj kej nastiman. 
Mela dons morfologijo, 20/6, vse ok načeloma 😁 dete ma 410g, velikost na datum. Naj bi Mel pa se enga fantka 🤩🤣🥳 pac moj starejši sin je že reku D se ne bo več z mano pogovarjal ker si tako noro želi sestrico. Ma upam D si do rojstva premisli. 
Lep dan vam želim 😁

(odgovor članu Atena*)
Neposredna povezava do sporočila: 387
   RE: Oktoberčki 2023
31.5.2023 19:15:12   
JackieO
Vrtnica super za morfo, vazno da je vse ok. Ce te pa dodatno spremljajo pa ni nic slabega, vsaj veckrat vidis svojo pikico. 😁  drugace imas doma 2 fanta ali zakaj si tvoj sine zeli sestrice? 😅 no karkoli je oz. bo, vazno da je zdrav/a. Na te stvari se pa res ne moremo vplivat, zal. 😁
Drugace upam da ste tudi ostale ok. Js sm sedaj v 23. tednu in dnevi res hitro tecejo, sploh ne morem verjeti, da se mi cez 2 meseca zakljuci prva porodniska. Se mi zdi da sem sele oddajala vlogo, pa bom ze spet novo imela za izpolnjevat. 😅

(odgovor članu Vrtnica89)
Neposredna povezava do sporočila: 388
   RE: Oktoberčki 2023
1.6.2023 7:52:19   
Vrtnica89
JackieO jaaa doma imam že dva fanta, 4 in 2 leti stara in starejši prav D bratca že ima in zdj je v obdobju spoznavanja spolov in seveda ker sm js punčka morm met punčko like ddddd. In zdj šok. Prav bratca že imam. No in pol sta se z atijem vceri pogovorila in pride do mene pa pravi no ok bratca.... In sestrico! zdj naj bo bratec ampak pol pa sestrico. Jao. Tole bo se pestro 🤣

(odgovor članu JackieO)
Neposredna povezava do sporočila: 389
   RE: Oktoberčki 2023
1.6.2023 8:40:22   
*snowflake*
Vrtnica89, te popolnoma razumem. Je kar neke vrste pritisk to, ampak kaj ko ne moremo vplivat. Jaz imam tudi že enega fantka, zdaj je na poti še eden. Sin je rekel, da si tudi želi sestrico, ampak ni kompliciran, ko smo povedali, da bo bratec, je bil tudi tega zelo vesel. Tako da vsaj to. Čutim pa pritiske s strani družine. Njim noceva povedat, češ da bo skrivnost do poroda, ampak skos pritiskajo na punčko. Pa si mislim svoje res. Niso fajn ti pritiski, kot da imamo vpliv res. 
Tvoj sinček se bo pa že sprijaznil in bo bratca ravno tako zelo vesel. Mislim, da sploh ni vprašanje tukaj 😀
Meni je praktično vseeno, važno mi je, da bo dete zdravo, vse ostalo ni bistvenega pomena.
Sem pa danes polnih 20 tednov, točno na polovici. Morfologija me čaka 12.6. Sem vesela, da je bilo pri ostalih vse tako kot mora bit, zdaj pa še jaz, držite pesti 😀

(odgovor članu Vrtnica89)
Neposredna povezava do sporočila: 390
   RE: Oktoberčki 2023
1.6.2023 9:06:19   
JackieO
Joj, joj, joj, sploh ne razumem pritiskov druzine kar se tice spola, res ne. Kot da gremo v trgovino in se odlocimo katerega bi imeli. 🙄 Mi je res zelo mimo. Hvala bogu, da je vse ok, glede na to kaj vse se dogaja. Js sm bla zelo neobremenjena obakrat s spolom, prvic sm sicer takoj cutila, da bo fanticek, zdaj se mi niti sanjalo ni, najbrz zato ker je bila nosecnost res veliko presenecenje. In ce bi bil se en sine, bi bila prav tako zelo oz. isto vesela. Samo da je dete zdravo. 
Snowflake cestitke za polovicko, se pol pa smo 😁💪💪 hitro bo morfo, tudi js imam pregled 13.6., potem pa koncno malo na dopust. Hitro se bo obrnilo in bomo namesto pristevale tedne, odstevale. 😅

(odgovor članu *snowflake*)
Neposredna povezava do sporočila: 391
   RE: Oktoberčki 2023
1.6.2023 9:10:17   
Vrtnica89
No sej midva z možem sva cis vesela fantka 🥰 je pa tko D zdj mamo v familiji po moji strani 4 fantke in 1 punčko. In sva tud povedala zato k se men ne da ukvarjat s tem - zih bo punčka... Pač težje je z darili, oblačili ipd. Drgac pa pravi da zato želi sestrico k bratca že ima.
Evo držim pesti da bo tudi pri tebi vse ok z morfologijo pa to 😁

(odgovor članu *snowflake*)
Neposredna povezava do sporočila: 392
   RE: Oktoberčki 2023
1.6.2023 9:13:17   
*snowflake*
Ja, tako je :) hvala, hvala, sam naj bo vse ok! Tudi jaz se že veselim dopusta.
Ti naši pritiski pa tako zgledajo, da govorijo kok čutijo, da bo punčka in bla bla bla, že v prvo je bilo podobno, jaz pa k vem kaj bo, se mi zdi vse skupaj brezveze kar govorijo. Čutijo ja.. bolj zelje so kot pa obcutki.. eh.. sej ne vsi, ampak nekateri pa. Sej brezveze, važno mi je, kaj mi čutimo in želimo. Da bo dete zdravo in to je najbolj važno! 

(odgovor članu JackieO)
Neposredna povezava do sporočila: 393
   RE: Oktoberčki 2023
1.6.2023 9:19:24   
*snowflake*
Ja, sej pravim, da to ko otroček nekaj reče je povsem drugo kot pa odrasli.. da se mi zdi zelo narobe, če se odrasli tako vedejo. In isto pri nas, po naši strani bodo 3 fantje in 1 punca in bi si želeli verjetno ravno zaradi tega še kako punčko. Mi smo pa tudi zelo veseli fantka! Sicer sem pa že vajena, da imam same moške okrog sebe 😀 bom še naprej kraljica 😇😀 hehe. 
Sej to nisi taki pritiski na hard, da bi ne vem kaj, ampak ti dajo občutek pritiska, ker oni pa "čutijo", da bo punčka in navijajo pol za to. Pa ne daje lih dobrega vajba. Pač vsaj meni ne. Ker jaz kot nosečnica sem zelo občutljiva..

(odgovor članu *snowflake*)
Neposredna povezava do sporočila: 394
   RE: Oktoberčki 2023
1.6.2023 9:58:48   
Vrtnica89
Ja no to je moja tašča. Ona ve D sm noseča se predn zanosim, ve D rodim se predn grem v porodnišnico in zmeri ve kerga spola bo otrok. In v prvo si je želela fanta ker to je nek statusni simbol po njihovo no od tkt naprej pa za vse napove D bo punčka in ime je zbrala itd 🤦 in mi gre res na živce. Sej ne wem kaj bi Mel oni od tega 😅 in to neko vmešavanje mi gre res na živce. S tem D ma večina mojih kolegic pa same punčke pa si želijo fantkov.

(odgovor članu *snowflake*)
Neposredna povezava do sporočila: 395
   RE: Oktoberčki 2023
1.6.2023 13:59:16   
Atena*
Hejla punce,

ma prou ne uspe mi do tule pridet, tolk se dogaja user posted image V službi sem začela počasi zaključevat, mam ogromno še za speljat do konca pa samo še 1 mesec časa...konec šole, glasbene šole, ah ja, pestro.

Super za preglede, punce! user posted image

Jaz imam PDP 17.9., ampak je mala večja za cca 5 dni po UZjih, pa še zmeraj sem prej rodila, tako, da zna bit bolj na začetku septembra.

Uh, tole s spolom mi je pa kar nekaj res, saj otroka razumeš, ampak odrasli, da tako pritiskajo, jao user posted image Vrtnica, pri vas bo pa treba še enega naročit očitno user posted image mali je dober pogajalec he he.

Jaz sem dala čez cuker test, pa še en uz sem imela, mala je celo obrazek pokazala user posted image Sem pa na +6 kg, trebuh pa ogrooomen, ne vem kam to pelje, je tudi G rekla, da ima mala placa koker češ notri.

(odgovor članu Vrtnica89)
Neposredna povezava do sporočila: 396
   RE: Oktoberčki 2023
12.6.2023 7:35:13   
Vrtnica89
Hello Atena, tole s službo zna bit naporno ampak je velik boljši filing ko svoje stvari lahko sama zaključiš Ane 😊
Js sm zdj en teden zaposlena po 4h. Katastrofa. To se komej kej naredi 🙈 ne hodim ne na kavo, ne na malco ker mi tolk hit mim pade. Al sm pa cis gotova. Komaj čakam D se stanje Malo izboljša. 
Začel so me dajat krči C prehitro hodim, predolgo ali pa če prevec dolgo sedim. Kar sem pa po 4h me pa vsaj križ več ne matra tolko. 
Me je pa groza D bi bla v bolniški ker moja zdravnica ne daje izhodov. In sem lahko doma celo poletje ma to mi ni opcija 😵‍💫 mamo bone za bazene za ponucat 😅
Vidim drgac D se je ta skupinica kr Mal zdeset_kala 😔

(odgovor članu Atena*)
Neposredna povezava do sporočila: 397
   RE: Oktoberčki 2023
13.6.2023 11:29:04   
*snowflake*
Živjo punce. Res smo v nekem zatišju v tej skupinici, se strinjam z Vrtnica89. Ampak saj vemo kako hitro se življenje odvija in čas kar beži. Jaz sem imela včeraj morfologijo in je vse ok, je bil z mano tudi partner in sva ful uživala v gledanju najinega fantka ❤️ naslednji pregled imam tudi jaz že test glukoze, to bo čez tri tedne že. To mi je malo mučno, ker traja dolgo, pa še ta ogaben napitek je treba spit. Ampak nimaš kaj, kar je treba je treba. Gre pa noro hitro vse skupaj, se mi zdi. Oktober bo še prehitro tukaj. Moj trebušček tudi raste, končno sem začutila tudi premike, sem se nacakala 😀 na točno 21.teden sem začutila in to kar konkretno. Pa vem, da sem tudi v prvi nosečnosti začutila premike okrog morfologije. Tako da zgleda, da pri meni ni bilo bistvene razlike, ko pravijo, da v drugi nosečnosti čutiš prej. Sem pa na slikah videla tudi obrazek in je prav noro, kako je obrazek čisto isti kot ga ima že moj prvorojenec 😀  sem pa na že +8 😮 ne vem kako in od kje, ker mi vsi pravijo, da me je samo trebuh, ampak zgleda, da kg kar grejo gor. Že v prvi nosečnosti sem jih pridobila 16, kaj bo sedaj?? Haha. Sem pa sicer bolj drobne narave, pa baje tudi v tem primeru naj bi dobili ravno okrog 16kg. Vsaj tako mi pravi ginekologinja. 
Sicer pa moje počutje je takšno, da imam še vedno precej pogoste in močne glavobole, magnezij mi po mojem malo pomaga, ker vsaj niso več vsakodnevni, ampak na nekaj dni..tudi slabosti še vedno pridejo, vendar ne tako hudo kot je bilo, pa križ me je začel matrat. Kako ste ostale??

(odgovor članu Vrtnica89)
Neposredna povezava do sporočila: 398
   RE: Oktoberčki 2023
13.6.2023 16:52:16   
Vrtnica89
Snowflake, super za morfologijo 😊
Js mam pa se kr vsak teden v porodnišnici preglede, Glih dons mela. Drug tedn v sredo, naslednji teden pa že mam tudi kontrolo pri svojem gin. Men so se pa zdj začeli krči morm bi pozorna da ne hodim prehitro ali dolgo ker rata kar noro. Drugače pa komaj čakam dopust Al ga mam šele konec avgusta jaooo. 
Kdaj boste pa kej začele pripravljat za prihod dojenčka? 

(odgovor članu *snowflake*)
Neposredna povezava do sporočila: 399
   RE: Oktoberčki 2023
14.6.2023 8:40:41   
JackieO
Pozdravljene punce! @snowflake najprej cestitke za morfo! Upam da sta se nagledala malega miskolina 😁 Tud js sm imela vceraj pregled, na hitro jo je premerila, se vedno je par dni manjsa, ampak nic pretresljivega. 
@vrtnica, predvidevam da je dete ok? Verjamem, da je naporno hodit vsak teden na preglede, ampak ziher je ziher 😊 vazno da bo vse ok. 
Drugace pa dnevi kar letijo, mi gremo koncno v soboto na dopust, ko pridem iz dopusta pa dam se kri za RH faktor, da vidijo kako je z dojencico in njeno skupino. 
Pripravljam seveda se vedno nic ne, naceloma je itak vecina pripravljeno od sineta. 😅 Dobila sem ze nekaj rabljenih cunj od kolegice za puncko, nekaj se bom, nekaj bom pa seveda se kupila. Za duso 😊 Ostalo je pa vse ready, glede na to da je sine se dojencek. Enkrat avgusta bom se zase narocila vlozke in gatke, ko bodo imeli pri toto akcijo. Lani sem si tega res premalo narocila, nisem si sploh predstavljala koliko tega rabis. Sem pa imela res mocno cisco in skoraj do prvega pregleda. Tako da letos naredim zaloge. 😁
Je pa puncica zelo aktivna, sedaj ko primerjam s sinetom, vidim da je bil pravi lenivec. 😅 Je pa res da imam tokrat posteljico zadaj, pri njemu sem jo pa imela spredaj. 
Kako ste s pocutjem? Pri meni (trkam) je trenutno vse ok, upam da cimdlje tako ostane. Rinem pocasi proti 3. trimesecju, tako da bomo videli kako bo. 😅 Vsaj vrocina nam trenutno se malo prizanasa. 😇😁

(odgovor članu Vrtnica89)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
Prihaja Baby Expo sejem za nosečke in bodo...
Nosečke in mamice pozor! Rezervirajte si datum 13. april. V Ljubljano prihaja že drugi Baby Expo, sejem za bodoče in mla...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?