|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 4 [5] 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NAJBOLJ GROZEN KRAJ ZA DOPUST :)
1.3.2008 23:13:36   
piščanc
najbolj grozna izkušnja iz dopusta je bila, ko so nas pozabili v španiji. ene 10 parov po malorci so pozabili, ker je bil let odpovedan. ampak se je rešitev kmalu našla. je bila pa to nemška agencija.

eni najlepših dopustov so bili pa v prekmurski vasi, tako da tja grem pa kadarkoli. pa barbariga mi je bila tudi všeč. sicer res kar nekaj let nazaj, pa s kolesi smo se vozili na plažo (otroci pa v sedežkih zadaj).

na cresu mi ni bilo prveč všeč, premajhna plaža, pa v banjolah pri puli tudi ne (podgane in mrzla voda).

jaz imam 100 krat raje hrvaško, kot all inclusive hotelske instant variante v turčiji ali egiptu. ker rada diham z domačini in naravo. to mi pa nek ******** hotel ne more zagootoviti. prav tako je neskončno težko rezervirati družinske sobe v hotelih, ker jih primanjkuje. če pa vsi 4 je spimo v dvoposteljni sobi s pomožnim ležiščem, mi pa niti ****** ne pomaga.


_____________________________

iz malega zraste veliko

(odgovor članu mokra)
Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: NAJBOLJ GROZEN KRAJ ZA DOPUST :)
10.5.2008 7:55:23   
amaya
Jaz sem iz Izole, pa v kamp ne bi šla niti da mi plačaš....že od zunaj zgleda katastrofa...pa še zraven ceste: haloooooooooooo.

Najgrše pa mi je bilo na Pagu. Ne vem no, ene sence, same skale in ovce...sej verjetno ni tako slabo....pač zame ni, tako da ne grem več.


_____________________________

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: NAJBOLJ GROZEN KRAJ ZA DOPUST :)
12.8.2008 9:04:52   
user
Se podpišem za Pag.Mi smo bili v Potočnici sami breg z vozičkom nisi mogel iti na sprehod po vrhu pa makadam. Pika na i pa še 135 stopnic do peščene plaže.

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 103
   RE: NAJBOLJ GROZEN KRAJ ZA DOPUST :)
14.8.2008 10:06:02   
lunca77
Aja nisem še imela dopusta, ki bi bil res štala. Tudi Ljubljana poleti je super - nobene gužve, samo malo drago.

(odgovor članu lunca77)
Neposredna povezava do sporočila: 104
   RE: NAJBOLJ GROZEN KRAJ ZA DOPUST :)
29.4.2009 11:15:25   
josephine27
tud jaz nism še imela slabega dopustauser posted image . je pa res da nisem zahtevna in da je v katalogih kaj olepšano oz. zamolčano. večkrat grem tud v lastni režiji tako da se nimam komu pritožiuser posted image

prijatelji pa so imeli že dvakrat smolo s hotelom v Grčiji in so se pritožli že v samem kraju ( enkrat so jim že takoj nov hotel zrihtali,z eno zvezdico več za isto ceno, ker v tistem ni bilo drugih prostih sob). Drugo leto jih niso imeli kam premestit tako da so stvar poslikali, poslali pritožbo na agencijo ko so domov prišli in brez problema dobili del denarja nazaj.


_____________________________



(odgovor članu lunca77)
Neposredna povezava do sporočila: 105
   RE: NAJBOLJ GROZEN KRAJ ZA DOPUST :)
2.5.2009 15:53:18   
Bojana82
Najslabši dopust do sedaj je bil Pag....same skale, nič sence na plažo smo se vozili po eni obupni makedam poti ( bogi avto, dobesedno ) ene 15 minut....da ne govorim o apartmajuuser posted image , ki je bil na samem, nikamor nobenega razgleda notranja oprema pa taka da mi je še sedaj slabo, ko se spomnim....

No tisti dopust je bil nateg s strani agencije, ki je imela čisto drugo predstavitev apartmaja! Bil naj bi v bližini morja, z veliko teraso in čudovitim pogledom na morje.....noja dobili smo ravno nasprotno od obljubljenegauser posted image !

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 106
   RE: NAJBOLJ GROZEN KRAJ ZA DOPUST :)
4.5.2009 17:47:46   
Taddy78
Sicer nimam kaj extra slabih izkušenj (zgleda da zato, ker ne potujemo na hrvaško user posted image  ), ampak mogoče da samo omenim Terme3000...ne spomnim se točno meseca (bilo je lani), ampak nas je iz zunanjega bazena pregnal dež, v notranjem pa je otroški bazen imel tako mrzlo vodo, da je tamalega kar treslo....tako da nam ni nič drugega preostalo, kot pa da sva ga nosila po tistem tavečjem...

Sva pa bila z mojim do sedaj v Romuniji, na Krfu, Rodosu vedno v hotelih z **, pa vam povem, da sva bila vedno pozitivno presenečena, saj je nasploh romunski bil bolj za ****, da se o količini in dobri hrani sploh ne menim....No pa v Portorožu sva tudi bila, pa je bilo tudi super...

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 107
   RE: NAJBOLJ GROZEN KRAJ ZA DOPUST :)
6.6.2009 0:12:07   
nežoli
Travma od dopusta na Ižu "kod Zlatka". "Polnipenzion, v hiši 50 m od mora, zelo ugodna cena". Hiša je bila v eni luknji, soba v kleti, okno v breg oz. zemljo, oprema za zjokat, 50 m do morja- v morje speljana kanalizacija, hrana revna, gospodinja je imela točno preračunano, kako bo prišla najcenejše skozi. Jesti sva morala v eni veliki jedilnici, garaži in ne zunaj, ker se jim ni dalo pogrniti zunaj. Tako me je dušilo in tiščalo v prsih, da sem mislila, da me pobere. Na srečo sva imela v avtu šotor in sva po 4 dnevih spokala, poravnala račun (bilo naju je zelo sram, ker sta lastnika ena reveža, ki se matrata) in se preselila v bližnji kamp (zelo poceni). Zjutraj sva se najedla, preživela ves dan na samotni plaži in se vsak večer mastila v domačih gostilnah, kjer sva si privoščila hobotnico izpod peke in podobne dobroote naslednih 10 dni. Zapravila pa nič več kot bi bila "kod Zlatka". Samo Zlatko in žena sta šla vsak dan iz trgovine, mimo najinega šotora... 

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 108
   RE: NAJBOLJ GROZEN KRAJ ZA DOPUST :)
15.6.2009 21:51:01   
BAMBINA_
Ne vem, no... saj se pa ja da vse prej pozanimati... a je plaža peščena, skalnata, betonirana... koliko blizu je mesto (pa katero mest). Na netu so slike hotelov/apartmajev... malo preveriš izkušnje tistih, ki so že bili.. Jaz sem se doslej še vedno predhodno pozanimala o izbrani destinaciji, pa tudi kakšen EUR več dam raje, da ne rabim imeti celega dopusta pokvarjenega... tako, da še nimam slabega dopusta. Itaq je pa ni čez Dalmacijo in mediteransko klimo. 

_____________________________


•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 109
   RE: NAJBOLJ GROZEN KRAJ ZA DOPUST :)
16.6.2009 21:11:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

http://www.palma.si/?n=catalog&cat=944&id=LESHA1


No ja, ce bi bilo kaj blizje kot 17 km od mesta, bi se slo...meni ne potegne, samo hotel in plaza, nekaj animacij, okrog pa nic. Ce pa isces samo all inclusive storitev so pa to ugodne variante, Egipt, Turcija,....

Sicer se pa fajn imej.


Oprosti, ampak a ti ves kaj pomeni 17 km v Egiptu?

Moj moz se vsak dan vozi v sluzbo in nazaj tudi po 400km. Pa to ni dalec. Ko peljem otroke k zdravniku je do tja 30km in to je absolutno cisto blizu.
Moj najljubsi soping center je 50km od mene in tudi to je blizu...

V Egiptu so razdalje mal drugacne kot v Sloveniji. Ko sem zazivela tukaj sem sele ugotovila kako je Slovenija res majhna in kako smo zaplankani.
Saj mi je bilo tezko it velikokrat do brata ki zivi v Krskem jaz sem zivela na Vrhniki. Ma to se mi je zdelo tako dalec...
Sedaj bi sla veckrat na teden, ja kaj pa je to 100km, pa se pri tako urejenih AC in sedaj brez cestnin... Pa to je tko kot tuki pri nas naslednaj ulica...

Skratka v Egiptu je razdalja 17 km tako majhna da je niti ni vredno omenjat...


Drugace pa itak v Hurghadi ne vem kaj bi imel za videt... A je tam kaj za videt pa da ne vem?  Inlighting me, pls.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 110
   RE: NAJBOLJ GROZEN KRAJ ZA DOPUST :)
16.6.2009 21:30:22   
Primoza
Samo pogledati je treba da sta potrebna dva odrasla in en otrok. Se pravi da pride trićlansko družino 2krat529plus89
štiričlansko pa 2krat529plus89plus449, to je nekaj takega kot zapravimo v Bohinju tri tedne skupaj z udobno namestitvijo. Za tričlansko družino pa bi rekel, da je res kar dobra varianta.

(odgovor članu ssevin)
Neposredna povezava do sporočila: 111
   RE: NAJBOLJ GROZEN KRAJ ZA DOPUST :)
16.6.2009 22:00:36   
Anonimen

Primoz:

A mi najdes v Bohinju ali pa na Slovenski ali Hrvaski obali, nekaj takega za 16 euro.  ( za manj zahtevne )

klik

Ali pa takole 5 zvezdic in zame ze totalen luksuz za  borih 56 euro. ( za malce bolj zahtevne )

klik

Oboje seveda ze s taksami...

No saj mas vse na linkih...od fotk do ponudbe, tako da bos zlahka vedel kaj bi bilo primerljivega.


(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 112
   RE: NAJBOLJ GROZEN KRAJ ZA DOPUST :)
16.6.2009 22:16:53   
Anonimen
To nima veze, ko si na dopustu.
Tega pac izbiras po svojih zeljah in ne po tem, kaj je obicajno. V Parizu je tudi obicajno, da se dve uri vozis v sluzbo, pa si dopusta ne planiras na ta nacin, ce ti to ne pase.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 113
   RE: NAJBOLJ GROZEN KRAJ ZA DOPUST :)
16.6.2009 22:29:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Na dopustu ogromno, da nimam mesta na dohvat noge, da bi sla zjutraj popit kavo. Ampak saj sem rekla, da to meni ne pase, nekomu, ki isce AI pa je kul. Ne tako osebno jemat user posted image .


Ma sej ne jemljem osebno...user posted image  Sam razumem te pa tud ne...
Kavo lahko pijes v stevilnih kaficih v hotelskem kompleksu...ki ti je dohvat noge user posted image .
AI je meni osebno kul sam za otroke, zarad mene pa tud ce je sam polpenzion...
Ampak otroci so pa tisti, ki ce ni AI porabijo se enkrat toliko kot dam za dopust... ( 100 cocacolc, pa sladoledov, pa pizz, pa tobogan pa ta colen pa kanu, pa un trampolin pa.... ma sej ves kako to zgleda )

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 114
   RE: NAJBOLJ GROZEN KRAJ ZA DOPUST :)
16.6.2009 22:37:28   
Anonimen
Sam razumem te pa tud ne...
Kavo lahko pijes v stevilnih kaficih v hotelskem kompleksu...ki ti je dohvat noge user posted image .
AI je meni osebno kul sam za otroke


Saj me ne mores, ker imamo razlicne potrebe.
Jaz rabim to kavo (ali dve ali tri user posted image ) v nekem starem mestu, rabim, da se en teden ne peljem z avtom (najraje ga sploh ne vidim, zato mi Hvar idealen), tebi pa to ne pomeni nic.

V bistvu je nesmisleno primerjati cenovne ponudbe, ker nam dopust zadovoljuje nase potrebe. Meni je en tak kompleks 17 km od vsega bv in mi je se 500€ cisto prevec, drugemu to pase in mu je poceni in kul. Samo veliko ljudi gleda na dopust v osnovi z vidika denarja...pri meni je prvo, kaj si zelim, potem pa vidim, koliko dni mi bo zneslo. Ne kupujem pocitnic v smislu aranzmaja 14 dni preko agencije. Nekomu, ki komaj caka, da da 14 dni mozgane na paso, da ne rabi nic delat in da imajo otroci Kids club, je pa tole cisto kul.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 115
   RE: NAJBOLJ GROZEN KRAJ ZA DOPUST :)
16.6.2009 22:49:42   
claud
Tkole...katastrofo smo vidl na Rabu-kako že rečejo tistemu delu...SANJSKA PLAŽA-al neki podobnega...govorim za kamp...
-pridemo tja,postavimo šotor, gremo na ogled plaže....povsod mivka, voda čist rjava, hodš 5oo m po vodi, pa je ta še kar do kolen....
-pridemo do šotora noter polno mivke
-hočemo pojest zajtrk, na kruhu polno mivke....
TOREJ MIVKA POVSOD, WC-JI PODEN, ZANEMARJENO VSE.....
-spakiramo prtljago, šotore in smo čez 3 ure na trajektu za na paguser posted image

Vidim da kritizirate Pag!
Najlepši kamp kar sem jih v življenju vidla je ravno na Pagu-kamp Straško!!user posted image
-Šotori pod drevesi-torej senca je!
-WC in kopalnica-super...ko se greš tuširat lahko celo s sabo vzameš cunje za preoblečt-pa te niso mokre, saj ima vsak tuš prej garderobo za preoblečiuser posted image
-plaža super urejena...smo šli zgodaj zjutraj na sprehod in so na plaži vse smeti pobrali, tako da je bila ob 8h kot nova....

Drugače pa sem najboljši dopust preživela na Kreti!
Do takrat smo hodili na dopust na hrvaško, torej o odnosu turist-domačin oz. natakarji in ostali turistični delavci-pojma nismo mel kaj je dober odnos....
Na kreti je blo to res čist neki drugega, morje super, ljudje tud, in imaš vse za vse...
torej za mlade željne žura, za mlade družine, za upokojence....
Ogromno krejev in znamenitosti vrednih ogledauser posted image user posted image user posted image
No HOČEM POVEDAT DA JE BLO SUPER

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 116
   RE: NAJBOLJ GROZEN KRAJ ZA DOPUST :)
17.6.2009 23:19:08   
BAMBINA_
No, jaz se definitivno poleti ne bi pla pajsat v Egipt, samo zato da bi jedla in pila, ležala na ležalniku pod senčnikom in športala, ker to lahko znatno ceneje delam doma. Raje grem na en hrvaški otok, kjer je ugodna klima, prijetno pihlja, kjer se da normalno plavati v morju, kjer je prijetna senčka borovcev, kjer pojejo škržati, svira dalmatinska muzika, kjer lahko greš zvečer peš ob morju v mesto...

Tole pismo nezadovoljnega dopustnika pa samo za poslastico user posted image :

Sem jebeni potnik iz ove destinacije matr vam turistično........
gospa šefica za egipt, sorry šarm el šejk

hvala za tak dopust,

1. adria zamujala na brniku skor 3 ure, baje smo čakal važga
vodiča, ker je mel izpit na faxsu, matr vam študentsko
2. v avionu ni piva mrzuga, jebe jih baje hladilnik...
3. stevardesa neprijazna, sem čaku na wiski 45 min., baje zarad
turbolence, boli me za to pa naj tablet uzame al pa doma ustane...nešolana
4. v šarmu vroče ko svina, to ni men na šalterju noben reku, matr
vam nešolano,
5. hotel oz. meven pik jajca bi reku lahko temu, recepcija mrzla
od klime da je žena prec vzela coldrex (upam da veste kaj je to , matr vam nešolano), pol mi je v recepciji en črn v smešni uniformi hotu spizdit vse kufre, matr vam arabsko. Sem ga prec prtegnu ko vola, mene nebojo ****le kamele.
6. sobo smo čakal 3 ure, ker so popravljal wc, ker so ga eni
angleži demuleral, **** jim kralico neutesanci pegasti
7.spal smo slabo ker je žena skoz kašlala zarad jebene klime u sob, pol sem jo ugasnu pa smo se zbudl vsi zabuhli ker je blo 42c v sob, matr vam klimaško.
8. sem šou v recepcijo in jim jebu arafata, pa so mi pol ponujal neke suite, boli me za slašice ker jih ne jem...
9. zajtk u ****u ene baklave ne znajo narest, kava za prašiče, vodo sam za drisko poplahnt,....
10. bazen u ****u totalno, nepravilne oblike neveš kje bi šou sploh not v vodo, povhn klora, sem mel usta ko malancani zvečer, žene nebi umenju ker ni šla iz sobe 2 dni zarad kože razžrte, matr vam klorirano
11. na bazenu je skoz en zanam hodu z brisačam, pol smo se mal stepl pa je nehu, matr vam žeparsko al kaj je že bil on....
12. plažo smo najdl po 3. dneh, a neznate dat kakšno mapo zraven uherja, ker jest se nebom jebu dol z arafati k ne znajo nč jezikov svetovnih, matr vam nešolano
13. vodiča nismo vidl 2 dni, baje je ene **** lovil, matr vam kurbersko
14. uturavate izlete po vroči mivki, da sem fasu opekline na potplatih, ker je **** žena pozabla papuče u fužinah u lubljan, še premal jo je klor zjebu, matr ji pozablivo
15. potaplu sem se na koralah in urezu u roko, a nezna noben povedat, da so ostre ko svina, una na šalterju jih bo še dubla po pički, loh ga tud faše......
16. na večerji smo se skor zastrupl, žena pa zadavla z nekimi škampi al kva je to ,a neznajo povedat prej, da se je samo repke ne pa celo žvau.
17. zadn dan sem zvedu da smo mel olinkluziv, hvala , smo pa pijačo kupval u trgovin hotelski, draga ko svina, sploh wiski.
18. avion za dam spet zamudu ko svina, baje zarad vremena nad grčijo, **** pilotova a nezna ukol grčije do nas, matr vam nešolano, sam stevardese bi nažigal.......
19.u avion ista štala spet topu pir, grde stevardese, wiski zmankal, matr vam pijano....


< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 2.7.2009 7:03:21 >


_____________________________


•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 117
   RE: NAJBOLJ GROZEN KRAJ ZA DOPUST :)
23.7.2009 23:18:36   
jacinta
mi je prav bad user posted image ampak se pridružujem , da je to ankaranska Adria. zdi se mi, da so vsako leto slabši. Lani so ukinili žetone za toplo vodo....pa tud če bi jih obdržali , če bi ostalo porihtali.  mi vsako leto rinemo tja , ker so eni fejst dol pavšalisti....so letos tako razočarani, da jih verjetno drugo leto ne bo user posted image več....nas pa tudi ne user posted image

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 118
   RE: NAJBOLJ GROZEN KRAJ ZA DOPUST :)
10.8.2009 23:39:47   
manyka
Ojla,

definitivno letošnja izbira SOLARIS ŠIBENIK - Hotel Andrija. Kaj tako zanič pa še ne.


LP Manyka

(odgovor članu jacinta)
Neposredna povezava do sporočila: 119
   RE: NAJBOLJ GROZEN KRAJ ZA DOPUST :)
22.6.2010 14:16:03   
kakadoo
Terme Ptuj!!! NIKOLI VEČ! Čakaš na mizo za zajtrk, čakaš na mizo za kosilo, čakaš na mizo za večerjo... Žal smo bili ravno v času, ko otroci iz šole hodijo na plavanje. Za ostale goste nimajo niti malo poskrbljeno.
Da ne govorim kako je na bazenu. Družine z dojenčki ne smejo z vozičkom na bazen, ne smeš imet natikačev za na bazen, ne smeš se tuširati z gelom, folk lovijo po kopališču (če se je slučajno kdo pozabil stuširat pred vstopom v bazen), bog ne daj da bi otroku dal en piškot na bazenu. Takoj prilaufajo k tebi: "tukaj se pa ne sme jest". S tem da nam je sobarica ki je čistila apartma, pustila vse odklenjeno in samo hvala bogu, da ni kdo kaj ukradel. Mislim - katastrofa. Nikoli več me ne bodo videli tam.

(odgovor članu Gothika)
Neposredna povezava do sporočila: 120
   RE: NAJBOLJ GROZEN KRAJ ZA DOPUST :)
18.4.2011 12:19:32   
Saša_
Do sedaj sem bila že nekajkrat na Pagu, na različnih lokacijah in povsdo mi je bilo zelo prijetno. Glede Paga nimam nobenih pripomb.
Smo pa bili lani na Hvaru. Jao meni. Sin je bil star 1 leto in 3 mesece in nismo imeli kam iti na plažo, ker je bilo povsod neprimerno za male otroke. Še dobro, da imajo eno in edino plažo, ki je dostopna za otročke in tam je gužva, saj so vse družine tam. Dali smo čez 1 teden, a ne grem nikdar več pa če mi kdo šenka.
Letos gremo pa na Rab, bomo videli kako bo.

(odgovor članu kakadoo)
Neposredna povezava do sporočila: 121
   RE: NAJBOLJ GROZEN KRAJ ZA DOPUST :)
18.4.2011 13:41:11   
Anonimen
Edino potovanje / dopust v mojem življenju, ki je bil zares grozen je bilo potovanje na Malto...na žalost mi otok ni ostal v lepem spominu, predvsem zaradi nesposobnih vodičev in arogantnosti turističe agencije. Hotel je bil milo rečeno katastrofa, pa čeprav je imel 4 ****, v večernih urah so nam izklapljali klimo (menda zaradi varčevanja z el. energijo), hrana je bila obupna (v tednu dni sem shujšala 3 kg, ker preprosto nisem mogla jesti hotelske hrane), da o bazenu in plaži sploh ne govorimo...edina dobra stvar tega dopusta je bilo kopanje v Blue Lagoon, pa še to izkušnjo so nam pokvarile meduze, ki jih je bilo toliko, da si marsikdo ni upal v vodo. Od takrat naprej potujemo izključno samo še v lastni režiji in zaenkrat je šlo še vse kot po maslu.

(odgovor članu Saša_)
  Neposredna povezava do sporočila: 122
   RE: NAJBOLJ GROZEN KRAJ ZA DOPUST :)
18.4.2011 14:02:14   
ronja
hehe, morje spominov, zdaj so prav zabavni, takrat pa niti ne... niti ni bil to dopust, ampak humanitarna akcija iz katere sva na koncu pobegnila, vseeno pa recimo da šteje. Če povzamem lubija - on si je po tej najini dogodivščini zaželel, da mu napišem na majco na eni strani: "Panama, I will never forget you" in na drugi strani "But I promise I will try to!"
Sem mu seveda ustregla in je to majico še dolgo nosil in se je vsak raznežil, ko je videl prvo stran, pa je vsakega hitro postavil na realna tla, da mora pogledat še drugo stran - jap, vedno je treba gledat obe straniuser posted image


_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 123
   RE: NAJBOLJ GROZEN KRAJ ZA DOPUST :)
18.4.2011 16:10:28   
Anonimen
Meni je bilo totalno bedno v Makarski ... sredi sezone si bil na plaži kot sardela v konzervi in smo se na ukaz obračali, pa ne vem al je po vseh lokalih tako, al smo samo mi tako nesrečno izbirali lokala, ampak povsod so bili do slovencev nenormalno nesramni. Tako da hvala lepa in nikoli več.
Drugače pa najhujši poden ki sem ga kjerkoli doživela, je bilo pa eno silvestrovanje v Bratislavi. Nastanjeni smo bili  venem hotelu (če mene uprašate je bil tisto bolj opuščen samski dom), kjer je pri oknih tako pihalo notri, da so zavese konstantno postrani stale, lift je bil pa še tisti, ko sploh ni bilo vrat na liftu pa niti se vstavljal ni ... konstantno je vozil gor in dol in če si se hotel z njim peljat, si moral pač skočit v pravem trenutku not. Samo glede na to, da je imel v tleh kar konkretno luknjo pa en ploh čes, smo v 7. nadstropje raje pešačili user posted image user posted image

(odgovor članu tamala83)
  Neposredna povezava do sporočila: 124
   RE: NAJBOLJ GROZEN KRAJ ZA DOPUST :)
9.11.2011 9:51:33   
tosja
1) Baška Voda

2) Vis

3) Istian Villas Umag

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 4 [5] 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 4 [5] 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kam na družinski izlet?
Bi radi konec tedna oziroma prost dan izkoristili za družinsko potepanje, pa ste brez ideje, kam bi šli? Zbrali smo neka...
Na družinski izlet z vlakom
Se je vaš otrok že peljal z vlakom? Toplejši dnevi so idealni za družinski izlet z vlakom - po Sloveniji ali za več dni ...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?