tinkatonka
|
Hoj punce! Kroksi…men osebno so nagravžni. Modi sledim le toliko, da nisem oblečena kot revež, si pa raje kupim cenejše stvari, pa raje večkrat menjam, kot da bi nosila par stvari, ki so vredne celo bogastvo. Kami…super da ste na dopustu uživali, škoda samo da vam je zdravje malo ponagajalo. Bonnie…upam da boš kljub slabim občutkom izpite zdelala. Pa da se Niku čimprej povrne zdravje. Tudi pri nas je obsedeno stanje glede zdravje in si z Anejem samo podajava viruse, bakterije,… en kup vitaminčkov za Nika. Sazi…škoda za vrtec. Poznam kar nekaj takih primerov, ki so pri temu, da so se selili zviseli pri tamkajšnjih vrtcih kamor so se selili, tako da ti situacije popolnima nič ne zavidam. Upam da boste imeli naslednje leto več sreče. Kdaj boste pa začeli z opremljanjem hiške??? Gradnja…ja pri nas je parket položen in zgleda fantastično, ker je jesenov parket je vse zelo svetlo in so prostori kljub majhni kvadraturi videti večji (bom dala zvečer mal slikce gor). Zdaj naju čaka »barvanje« sten, ker naj bi baje že v petek prišel montirat kuhinjo, če bodo stene seveda suhe. Se veselim tega kot majhen otrok. Naslednji projekt pri opremljanju je pa kot sem že v prejšnjem postu omenila, nakup kavča. To bo spet cela procedura. Jaz ponavadi letam po pohištvenih trgovinah, si izberem model ali dva, pride mož pogledat, in mu ponavadi ni všeč, oziroma ful težko reče zadnjo besedo »ok« to bova pa kupila. Isto je bilo pri kuhinjski mizi. Je povedal kaj hoče, kaj mu je všeč, jaz preletam 10 trgovin, najdem lepo in ugodno varianto, pride pogledat in on ne ve več. Jot ti deci, moj je pri takih stvareh popolnoma neodločen in seveda potem obvelja moja. Anej….je zdravstveno malo bolje, in tudi spimo vse noči, ampak to samo v primeru, če gre spat ob pol desetih, kar je pa meni malo pozno, ker mi je bila varianta spanja ob 20h bolj všeč, sploh zato, ker sva imela potem z možem še malo skupnega časa, preden sva šla spat. No ampak upam samo da bo ostal zdrav čimdlje in da se tudi pri nas končno izboljša stanje in nasmehne sreča glede zdravja. Morma pa povedat da je moj sinko pravo klepetulja. Non stop klepeta, ni niti minute tiho. Sicer je veliko še "dojenščine", ampak besed je vedno več. Pa postal je pravi "zakajček", skoraj vse je "(k)a to", ki pomeni "kaj to". Zdaj pa šibam delat in na en čaj, ker me ful boli grlo, kašljam "gnojno", vglavnem drek od zdravja. Lp Tina