|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki in februarčice 2006
14.6.2007 23:10:53   
petra81
Ojla!!

Kako ste kej danes? Mene malo daje to vreme in pritisk, imam že na splošno nizkega in se mi kar vrti, pa še soparno je ful pri nas!!

Tami obožuje jagode, sva jih prej nabrale eno veliko skledo in zdej jih je ostalo prou malo še za dragega!! Jih pa tudi mačku ponuja!!user posted image
Aja, glede mačka, jo je moj dragi navadil, da data mačku jest, in sice ji odpre omaro, kjer so mačji briketi, ona pa naredi vse ostalo. Vzame škatlo, jo malo potrese, da pokliče muca, če ga slučajno ni, potem mu nasuje brikete v posodico in pospravi škatlo v omaro, pa še vrata zapre!! Ful je dobra, ko pridemo domov, dela papa, papa, pa k omari rine!!!user posted image user posted image
Pa zdej ji je ratalo že prakrat, ko se kopa, ima take lončke in ji je ratalo se polivat po glavi in ji je ful smešno!!user posted image

Nekaj me pa zanima, a imajo vaši otročki čisto lepe ravne prste na nogah? Tami se namreč malo ukrivljajo, pa kot da bi bli mal stisnjeni, čeprav vedno preverim, če ima zadosti veliko obutev in nogavice?? Al je to kaj dedno, jaz jih imam tudi malček, no sej tud Tami nima dosti, dragi bi rekel, da pretiravam, ampak kako je pa pri vas!!??

lolipop; hvalauser posted image user posted image !!Ne, sej v bistvu nisem bila nič zivčna, ker sem šla tja samo po dnar!! Studio je pa v bistvu ful bogi, sestavljen je iz iverke, prekrito s časopisnim papirjem in čez plastificirano!! Vse skupaj pa naredijo luči!!!

bonnie_, ja super, da si že boljše volje, pa da je Nik že zdrav!! Upam, da tako ostane!!

Aja, kako pa je z vrtcem čez poletje? A so tudi odprti?

tinkatonka, no, sej če si bla pri Lingotu, potem pribljižno veš, kakšni so občutki!! A si prav ugibala tiste besede??

Nič grem jaz gledat Gospo predsednico al pa bom še malo pofirbcala med reklamami!!

Lahko nočko vsem

Petra

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
15.6.2007 11:03:00   
tinkatonka
petra81...vrtci so tudi poleti odprti, samo je res dosti manj otrok in so ponavadi skupine združene.

kaj počnejo v vrtcu...smo gledali včeraj kako poteka dan v vrtcu in je prav super. Smo videli da že skupinsko lulajo in kakajo na kahlicah. Mi je ful všeč ker jih vzgojiteljice že dajejo na kahlice. Pa kako hitro zaspijo, ko se vležejo na ležalnike. So ornk zmatrani.

Šibam delat...

Lp Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
16.6.2007 21:29:48   
suky
KONČNO prišla do računalnika!! Je kao od brata, ki non stop igra igrce in potem morem js že kr ornk met krompir da pridem do internetaJ

Gaja že eno urco pridno spančka. Men tko paše tale ritm, ki si ga je ustvarla ene tri mesece nazaj. Mam potem cel večer samo zase.Včasih zraven nje že zaspim, so pa večeri, ko grem tud ven na kakšno pjačko s kolegicam al pa doma kej koristnega naredimJ

Dons sem, šele opazla, da je Gaji pršu na plano šesti zobek-bravo Gaja!! Tko, da ma zdej zgorej tri(enki in levo dvojko) ter spodej tri(enki in levo dvojko). Zgleda, da je desna stran mal bl počasna.

Ene par dni zdej opažam, da mi ne zaspi več na joški, ampak jo sprazni potem pa hoče ležat in tako zaspi. Včasih je obvezno tok časa cuzala dokler ni omagala. KOK PA VAS KEJ ŠE DOJI NAŠE VELIKANE?? Js mam občutek, da najinega dojenja ne bo tako kmalu konec. Smo že vse sorte probal sam brez uspeha. Pa po pravici povedano me sploh ne vleče tok v to smer. Ponoči mi celo noč prespi (od 20h do 7h, 8h) tko, da se mi ne zbuja več in mi ne visi več na joški tako kot včasih. Če bi se še zbujala bi razmišljala v tej smeri, da bi jo dol z joške dala, tko mi pa dojenje ne predstavlja nobene ovire. Sam včasih pomisli kako hitro je šlo leto naokoli in bo glih kr dve leti in pol tri, štir in ooooooo otrok še kr na joški!!??? To me mal vrže s tira. No, sej mogoče bo pa sama nehala, tko kot je nehala z nočnim dojenjem. Ji bom pustila še mal časa, da se odločiJ

Vidm, da so eni prave klepetulje…mi smo še kr bl pri dojenčkastem brbotanjuJ Ni kakega velikega napredka- mama, dada, dedi, kaj zej, piza(hm hm to je pizuser posted image ), Čtri(ČRT naš pes), tiči(ptič), iha(Miha-njen stric), Gaja, pa če jo pokličeš reče Kaj. To je pa tud vse.Živali sploh noče oponašat, neki mrmra pa vse se kr isto oglašajoJ Razume pa vse tko, da ni panike. Bo že, ko bo prpravlena.

Zdej ma pa zanima, če je katera kje zasledila LESENO OTROŠKO KUHINJO. S plastiko smo skreganiJ Če je katera kej bla v Avstriji v Toysu?? Tm bi jo skor mogl met pa če kej veste kok je cena. Js mam tko bliz(20min) pa sem brez prevoza in tko težko grem v Avstrijo. Zdej pa da bi mi še ratal it pa da pol sploh nimajo kuhinje al pa da je prov draga….hm hm….znorim!!! Če katera kej ve, nej mi prosm sporoči.

Zdej grem pa mal počivat, ker me ful koleno boli in bi moglo bit v mirovanju, js sem pa cel dan okol skakala. Ja, kaj čem pa druzga pri 16.mesečni hiperaktivni pupiciJ

Lepo se mejte in se smejteJ sej veste…smeh je pol zdravja, če ne še več!

Otroci so naše največje bogastvo!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2653
16.6.2007 23:02:06   
petra81
Čer!!

Bom na hitrco neki napisala, grem potem gledat Beg iz zapora!! Mmmmm je sladek moj ubežnik!!user posted image  Sem kar v user posted image , ko ga gledam!!!

Tami ima nekaj novih besed oz itak jih ima vsak dan, danes je bila PACA- PACKA, pa že kaka dva mesca nazaj je eni teti pred eno trgovino rekla BIŠI, BIŠI, ko je glih brisala!! Take ima, da dol padeš! Vse razume in vse hoče ponovit, pa ko ji rečem naj pazi bučo, se skloni, potem pa potipa rob in reče BUCA BUBA!!!user posted image  Cuker tapravi!!!

suky, te je lepo brat, edino bolj pogosto spravi bratca malo na zrak, pa ti prišibaj na net!! Aja, glede dojenja, midve sva končale začetk maja, zaradi mojih zdrav. težav. Pa je mislim, da samo parkrat še pogledala, če bo še kaj, potem pa ne več in ni bilo res nobenih težav, no sej že prej ni visela gor!!
Glede lesene kuhinje pa nimam pojma!!
Zakaj te pa koleno boli?
user posted image user posted image Gaja za šesti zobek!!

Nič, grem jaz, da slučajno ne zamudim!!

Lp, Petra

(odgovor članu suky)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
17.6.2007 14:31:48   
sazi
dan

zunaj je prečudovit dan, pa sem se vseeno odločila, da malo napišem, ker se vam drugače sploh ne javim.
Danes dopoldne sta Lev in mož preživela sama, jaz pa sem se odpeljala na primorsko (tisko od koder se ne vidi morjauser posted image ) in se udeležila klubskega prvenstva (če je katera pozabila, se "kao" ukvarjam z orientacijskim tekom). Prav pasalo mi je malo se zlaufat po gozdu, ko si res sam s sabo in narisano potjo. Rezultat je itak bolj tako, ker mi manjka kondicije, ampak sem res vesel,a če se lahko udeležim kake tekme - so kar naprej, ampak nimam časa, pa še velko jih je tako daleč (v Prekmurju, pa v Avstriji, na Hrvaškem), da se ne spravim, ker je preveč izgube časa s prevažanjem.

Včeraj dopoldne smo bili v živalskem vrtu, popoldne pa smo odpraznovali moževih 30. Je bilo prav lušno, pa otroci so bili zelo pridni. Le organizirati sva morala vse tako, da smo zjutraj namenova zgodaj vstali in sva zbudila tudi Leva, da je šel potem dovolj zgodaj spat, da je bil za skupno kosilo in "žuriranje" spočit in dobre volje.

Počasi klestim spisek, ki me živcira in se počutim mnogo bolje. Vem, da je treba malo več energije vloiti v vse skupaj in imeti nekaj volje, pa gre. Vsake toliko me malo pesimizem pograbi, ampak načeloma sem pa optimist, sploh, če se pote končno kaj premakne.

Lev je končno zdrav - in tak cukr...
Glede kredita sva dobila "požegnano" od prijateljice pravnice.
Dobila sem rezulatate zadnjega izpita z inštituta (na magosteriju mi žal še 2 manjkata) in opravila zelo uspešno.
Danes sem šla na tekmo, torej sem poskrbela za prezračevanje mojih pljuč in nekaj nujno potrebnega gibanja.
Na hiši izvajajo sanacijo in če bo vse po sreči, jo prevzamemo v naslednjih dveh tednih. Le z možem morava pri notarju vse urediti glede pooblastil ,ker gre službeno v tujino in ga ravno takrat ne bo tu. Sva že narisala tlorise z glavnim pohištvom (kopalnice, kuhinja), da veva, kje naj se postavljajo stene, potem pride pa na vrsto vse ostalo.
Avto sva načeloma tudi že našla (enega so nama pred nosom prodali), le preveriti moram, če ga še imajo. Malo cincam med limuzino in karavanom (ker enega že imamo), ker razlika v ceni ni tako velika, jaz pa prtljažnik vedno poln (voziček, tricikel), pa fino je, ko Leva vedno kar v prtljažnik postavim, ko sestavljam voziček in on potem pleza in se igra.
Bila sem pri frizerju in koš za perilo je skoraj prazenuser posted image user posted image user posted image .

Danes zvečer še na lotu zadanem, pa bo teden popoln, jutri pa spet v službo in na lov za informacijami za moji zaključni nalogi.

bonnie_, upam, da je Nik že zdrav.

Umivanje zobkov - mi jih umivamo zjutraj in zvečer, sladkarij pa ne je, razen kakšne rozine sem in tja in piškotov, ki ne vsebujejo sladkorja.

Alergije: sem Leva spet naročina na alergološki. Če je na dieti, je stanje super, čim pa kaj dobi iz mleka ali jajc, pa se mu spet pojavijo fleki. Prav bogi je, ko bi rad kaj pojedel z mojega krožnika pa ne more vedno, ker je včasih kaj od tega zraven. Se trudiva tako kuhat, da ne dodajava nič od obojega.

ninaki, hvala za vspodbudne besede. vem, da si ti zelo pridna in te verjetno zato tudi ni toliko tu gor. Se moram malo zresnit in zagrabit.

fore med hranjenjem - pri nas je podobno, kot pri petri81, le z manjšo pomanjkljivostjo - mi ga moramo ponavadi hecat za vsak grižljaj, najtežji pa je res prvi. Ampak ga moram pohvaliti, ker res bolje in več je. Po novem kaka 2-3x na dan, prej je pa vedno samo 1x, pa še to je včasih izpustil. Mora nadoknadit izgubljeno težo med boleznijo. Pri nas po novem pri količini hrane pomaga samo to, da ga vzamem v naročje in potem je sam - oz mu pomagam. Tako poje zelo veliko, ampak si morava res vzeti čas - in si tudi ga. Sem tako vesela, ko tako veliko poje.

Kami, mislim nate in držim pesti. Ko boš pa opravila z izpiti, pa kako popoldne pokliči, da se kaj dobimo. Res je jedec Evan. Pri nas je toliko hrane za 2-3 dni. Zato pa verjetno tudi mi še nismo na 10 kg.

Hranjenje - veste, kaj sem izvedela. Se spomnite, ko sem jamrala, da je bil Lev na mleku do 10. meseca - non stop in brez GH, kljub ne vem kakšnemu trudu? No, se zadnje čase veliko pogovarjam z eno RR-jevko, ki ima podobne težave (oz njen mali - od alergij, do hipotonosti, le da je leto mlajši) in mi pove, da ji je fizioterapevtka razložila, da imajo hipotončki pogosto probleme tudi s požiranjem in da lahko, da za toliko časa zavrača GH. Meni ni pa nikjer nihče kaj takega omenil.

Sadje - Lev ga ne poje nič - oz. skoraj nič. 1 krhelj jabolka na dan, pa še to traja pol ure. Sploh noče nič poizkusiti. Odkimava in obrača glavo stran, če se mi pa uspe s sadjem dotakniti ustnic, se pa nakremži in potisne z jezikom stran. Zjutraj poje kašo z banano in jabolkom - vsak dan isto že nekaj mesecev in to je to.

prsti na nogah - petra81, pojma nimam, kakšni so. Nič posebno ukrivljeni se mi ne zdijo. Zagotovo pa je odvisno od tega, kakšne imata vidva.

suky, lepo da si se uspela malo priklopit, še kdaj se daj. Glede dojenja ali kuhinj pa tu ne morem pomagati.

srečanje - kaj pravite na srečanje v Bizoviku enkrat v tednu od 25. do 30. junija? Enkprat popoldne okoli 17. ure? Pišem že zdaj, da napišete svoje komentarje, predloge. Meni je načeloma vseeno, kateri dan.

No, zdaj grem pa kaj skuhat, preden se Lev zbudi, pa gremo potem popoldne spet kam - tokrat skupaj.

Lep dan vsem.

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
18.6.2007 0:22:51   
Bonnie_RR
Samo tole:

user posted image Draga Eviii, čestitke ob 2. obletnici poroke!user posted image user posted image user posted image user posted image

Želim vama, da se imata še naprej zelo, zelo rada, Dejana cartata in razvajata, ko bo pravi čas, mu pa še kakšnega bratca ali sestrico naročita. user posted image

(BTW: Na forumu Čestitke sem ravno Čestitko objavila (če boš slučajno gledala) in sem morala hitro še sem skočit...user posted image )

Kej več pa upam, da mi jutri (oz. danesuser posted image ) uspe napisat, zdejle grem samo še v posteljo...user posted image

Lahko noč!

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
18.6.2007 7:19:24   
tinkatonka
Evii ČESTITKE ob obletnici poroke!

user posted image user posted image

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
18.6.2007 8:22:02   
sazi
Eviii, čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Včeraj popoldne smo bili v Bizoviku - super senčka in ful gužve, Lev je pa 2 uri tako šibal naokrog, da še zdaj spiuser posted image  (no, se je vmes zbudil, spraznil flašo in zaspal nazaj).

Neposredna povezava do sporočila: 2658
18.6.2007 9:06:25   
Eviii
punce, hvala za čestitke... sicer bo pa najina obletnica malo drugačna. jst sm v izoli, moj možek je pa včiri šou na bled in pride jutri oziroma v sredo, ker ima turnir... vsekakor mu želim, da mu spet uspe in da me bo lepo nagradil za najino obletnico. sicer je pa včiri praznovala svojo prvo obletnico marty user posted image user posted image user posted image .
sazi, super, da je lev bolši in da ga ne matrajo več raznorazne bolezni.
suky, lepo, da si se nam spet javla. kr pridi še večkrat. veste koga še močno pogrešam? ursop.
kar se tiče dojenja. dejan se je zadnič dojil 4. maja. sem mogla enostavno prekinit, ker ni šlo več nikamor. na joški je bil po cele noči in posledično nismo spali, pa čez dan je bil tečen, ker je bil neprespan. ukinit nočno joško je bil cel projekt (to je blo nekje sredi aprila). kmalu za tem smo ukinli še večerno in jutranjo joško. to pa zato, ker sem sredi maja moglait za 5 dni službeno v prago in ni šlo drugače. je pa to šlo zelo lahko. od takrat dejan prespi celo noč (od devetih oziroma desetih pa do šestih oziroma sedmih). čez dan pa odspi eno rundo, okoli dve urce.
drugače je tudi naš dejan pravi jedec. lahko vam napišem njegov tipičen jedilnik:
okoli sedmih - 1,5 dcl mleka s keksolinotom, čokolinotom al kej podobnega (more bit bolj trdo vse skupi, drugače ne poje)
okoli devetih in pol - sadje (5 domačih velikih jagod in pol banane ali cela domača breskev)
okoli dvanajstih za dve urce zaspi
okoli dveh ima kosilo - kar jemo mi (recimo pire krompir in špinača v njegovem globokem plastičnem krožniku + 1 zrezek ali riba - zadnič je zmazal enega mola in pol)
okoli petih - navaden jogurt z rjavim sladkorjem
okoli osmih - 1,5 dcl mleka s keksolinotom ali večerja z nami
meni se to zdi ogromno. poje več kot jst. ima pa 9,3 kg in okoli 78 cm. suha južina. kakat hodi na dva dni. ta teden moreva it malo k zdravnici na kontrolo, da se zaprav zmerimo in zvagamo in da mi pove, kaj je s tem fantom, da samo je in se nič ne redi. moja mama pravi, da je "butta vija šoldi" oziroma metanje dnarja skoz okno...
no, tolko od nas za zdej. se še kej oglasim.

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
18.6.2007 10:11:26   
tinkatonka
Da se na hitro javim...

Pri meni totalna gužva. V službi in doma. Popoldne odhajam na en "sprejem". Jutri celodnevna pot v Bruselj. Mi grejo kr solze v oči, da pomislim, da bom danes in jutri prikrajšana za čaz z Anejem, ampak sej bo. Žal je pa moj dobrovoljček tik pred tem da zboli. Smrka, kašlja,...O moj bog. 14 dni zdravi, 14 dni bolani. 

Šibam delat, da bom lahko šla čimprej iz službe in si utrgala čas za mojga sončka.

Lp Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
18.6.2007 17:25:16   
Valentina76
Oj!

Mi smo že od 9.6. doma in smo se počasi že navadili eden na drugega. Mali je pravi cuker. Spi in je. Trudim se dojiti a zvečer zmanjka in moram dat dodatek. Upam da dojenje kmalu steče tako kot mora.

Porodna izkušnja:

6.6.2007 Odpravim se spat k Joštu, ki nekaj stoka in zato se nagnem k njemu v posteljico in mu ponudim čaj. Ko zaspi se tudi sama prijetno namestim a takrat nekaj v meni poči. Tak čuden feeling. Kar nisem upala pomislit da je to to. Nato pa nekaj toplega po nogah. Pokličem Gregorja in mu povem kako in kaj. Kar ni najbolj verjel se mi zdi. In takoj ko je odtekla voda so se pričeli popadki... in to na TRI MINUTE. Kriza. Hitro pod tuš in gremo. Jošta pa je čuval deda. No to se je vse skupaj pričelo ob 00.00. Ob 00.30 prideva v porodnišnico kjer mi odteče še preostanek vode (veliko) in takrat se je intenziteta popadkov res povečala. V sprejemni vse popišejo in me pregledajo pa babica pravi da že čuti glavico.... tak nagubana je... je rekla. O moj Bog. Kaj to gre tako hitro????? IN ob 01.00 me priklopijo na CTG. Babica reče to bo hitro. Ja ja sem si mislila. Popadki so bili ubijalski. MEni se je mešalo. Še posebaj sem čutila razliko ker sem prvič imela EA sedaj pa ne.  Ob 02.45 sem po vseh teh popadkih in mukah rodila drugega sina JAŠO(3850g, 52 cm). Tako hitro se je vse odvijalo da sem potrebovala kar nekaj časa da sem vse skupaj dojela. Rezali me niso, na srečo tako da sem bila drugi dan že fit. Po porodu je sledil prvi podoj - zelo lepa izkušnja.  Nato pa na oddelek in tako naprej.

To je bila moja porodna izkušnja zelo na hitro. Sedaj sem zaključila z rojevanjem. Grega bi sicer imel tri otroke a jaz več ne.
Sta dva fakina dovolj.

Lepo bodite in se beremo!

Valentina, Grega, Jošt in Jaša

P.S.

Hvala Eviii za SMS!

Neposredna povezava do sporočila: 2661
18.6.2007 20:46:27   
sazi
čestitke, Valenitina, tebi in tvoji družinici
lepo si napisala in res se vam je odvijalo zelo hitro, pa še brez problemovuser posted image
želim, da bo tako tudi naprej
bodite zdravi, močni, veseli in radi se imejteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Valentina76)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
19.6.2007 0:44:40   
petra81
Čer!!

Na hitrco tudi jaz:

Evii, čestitke ob obletnici, kar tako naprej!!user posted image

Valentina, pri vas je šlo pa res hitro!! Čestitke še enkrat, pa oglasi se še kaj!!

Pri nas vse po starem, nič kaj pretresljivega!!

Ko je glih Eviii omenila, res pogrešam par takih, ki so se redno javljale, sedaj pa ni ne duha ne sluha o njih!! Bi blo fajn slišat, kako jim gre!!

Nič, grem jaz ninkat!!

Lahko nočko

Petra

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
19.6.2007 22:12:43   
Eviii
pa kje ste kej danes, punce?
mi smo bli danes zjutri pri zdravnici, se vagat in merit. in ne boste verjele, da po vsem tem, kar moj sine zbaše vase (sem vam pred par dnevi napisala), je shujšal za 100 g v zadnih dveh mescih. se je pa za 2,5 cm podalšal... zdej ima 8955 g in 77,5 cm (kakega več verjetno, ampak se je obračal ko vrtavka na mizi). drugače je zdrav ko riba naš dejanček. pa je rekla zdravnica nič sikirat. bo že nadoknadu. očitno zdej vse pokuri tale moj škratek.
hodimo še ne. po mojem ne bo shodu nikoli.
zobka nismo dobili nobenega novega, čeprou smo tečni, ko da bi nam jih vseh preostalih 14 lezlo vn.
vroče mu je za znoret. cel dan šeta naokoli v sami plenički in švica ko nor. komi čakam, da se gremo na švedsko malo shladit.
govori tudi samo v dojenščini al pa v kakem meni nerazumljivem jeziku. mah...
valentina, super, da je šlo tko hitro in vse v najlepšem redu. kako je zdej z dvema s tako majhno razliko? pa wallery, kako se vi rihtate? no, kire ste zdej na vrsti, da boste spet user posted image (razen karin in malamishe, ki imata avgusta rok)?
grem pod tuš. pridem pol še malo pošpeglat sm, če bo kira tle (petra skori sigurno). drugače pa: nočko user posted image .

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
19.6.2007 22:28:52   
Bonnie_RR
Čer! user posted image

Imam malo več časa, zato lahko kaj več napišem...
Najprej čestitke tudi marty5 za obletnico! user posted image user posted image user posted image

Mi smo (zaenkrat) ok, Nik sicer še mora 2 dni jemati antibiotik, ampak je že čist ok in tud že v vrtcu. Danes sicer ni bil, ker sva imela zobozdravnika. Je bil pa to bolj posvet in ne pregled. Malo mu je sicer že pogledala tud zobke, poudarek je bil pa na pogovoru o navadah, negi, nevarnostih... Ful fajn, res. Je bila navdušena nad tem, da smo opustili flaško.user posted image
No, sedaj ima Nik uradno vse enke, vse dvojke in zgornji štirici. 10 zob torej.user posted image

Drugače pa se skoz nekaj dogaja. Metanje stvari še vedno traja, se pa malo umirja. Pri govoru smo napredovali do besed: JA, KA (kaj), VALA (hvala). Prevladujeta pa kimanje in odkimavanje.
Na previjalni je prva stvar na sporedu sezuvanje nogavic, zadnje dni nenormalno uživa na gugalnici (včeraj je bil 1 uro gor, js sm ga morala pa vsako minuto poganjat - me je skoz opozarjal, ko je bil prepočasenuser posted image ) Če mu rečeš, naj zapoje, začne pet (vedno eno in isto melodijo - verjetno iz vrtca), zraven pa še nekaj z rokami kažeuser posted image . Če ga vprašam, če je pokakan in mi pokima (vedno, ko je pokakan), si pri vprašanju, če se greva previt, vedno premisli.user posted image Pa še bi lahko naštevala... Ful se mi zdi že "velik". Se že čist normalno lahko pogovarjaš z njim.user posted image

V soboto je dobil avto (ki je tud na daljinca) in zdej se ati sprehaja z daljincem v roki, Nik se pa vozi. Je čist navdušen!user posted image Je tak gospod noter, ki si vsake par minut vklopi še glasbo...user posted image Smo bili v nedeljo v parku in je že čez nekaj minut dobil sopotnico Saro, ki kar ni hotela ven.user posted image

S hrano je bolj slabo, ampak se vse manj sekiram. Ga bomo že nekako prepričali, da je treba jest. Pije pa zadnje dni res veliko. Verjetno tud vročina dela svoje in mu ne paše toliko jest.
Pa naj še js napišem njegov današnji jedilnik:
- ob 8h: najprej polenta z mlekom, ki je ni hotel (niti 1 žlice); nato je pojedel 5 žlic navadnega tekočega jogurta z nekaj čokoladnimi kroglicami
- ob 10.30: pol mlečnega kifeljca
- ob 13h: sadna kašica: breskev z nekaj borovnicami - niti ust ni odprl; pojedel je par rozin
- ob 14.30: pražen krompir, stročji fižol, ribji file - pojedel je 5 žlic krompirja
- ob 18h: pol kosa (zelo majhnega) višnjevega zavitka
- ob 20h: pol kifeljca z zdenka sirom in mleko (1,5dl)

Včeraj, ko je bil v vrtcu: zajtrk: graham štručka, karamelno mleko
                                    malica: nič (jabolko)
                                    kosilo: nič (zdrobovi žličniki, pa ne vem kaj še)
                                    doma je potem pojedel pol kosa kruha s sirom, za večerjo pa polento z mlekom.

sazi... Super, da ti gre bolje glede seznama in načrtov!user posted image Pa fajn, da je Lev že bolje...user posted image

valentina... Lepo, da se se spet malo oglasila in da ste se že navadili na najmlajšega družinskega člana. Lepo se cartajte!user posted image

tinkatonka... Lepo potuj, pa hitro se vrni!user posted image

Lp

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
19.6.2007 23:07:17   
petra81
Čer!!!

Ja, Eviii, jaz sem itak tle ob tej uri!! Če se ti da, pridi kej čvekat!!

Drugače smo mi danes dobili 9. zobek in sicer spodnjo desno štirkico, na vrsto čakajo pa še ostale štirke!! Upam, da bojo hmali, če ne, si bo vse prste pogrizla!! Pa ubožica ima zaradi teh zobkov poln nosek, malček vročine!!

Sem malo brala in primerjala, koliko pojedo vaši škratje in moram rečt, da Tami poje več! In sicer: zajtrk: 200ml keksolino ali kaj takega,
malica: banana in 2 nektarini in dva piškota,
malica: navaden jogurt 180g ali pa skutka,
kosilo: ponavadi poje največ tistega kaj je prvo na vrsti in to je ponavadi juha precej gosta ali pa razne zelenjavne mineštrice, po tem pa še kakšne jagode direkt iz vrta
večerja: 200ml keksolino ali pa kaj drugega, kakšen kruh s sirčkom, al pa ful ima rada Rio mare pate, al kaj takega mlečni riž al mlečni zdrob!

Meni se zdi, da ful poje, no sej se ji tudi vidi na trebuščku, da ni lačna, po kilaži sicer ne ampak trebušček ima res velik. Ima pa po zadnjem tehtanju 11,1 kg!

Grem gledat Alias, med reklamami pa bom počekirala, če se je katera oglasila!!

Drugače pa lahko noč

Petra

Neposredna povezava do sporočila: 2666
19.6.2007 23:31:08   
Bonnie_RR
Končno sem dala nove slikce v album - geslo ostaja enako!user posted image

Lp

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
20.6.2007 0:04:30   
petra81
bonnie_; sem pogledala slikce in Nik je res lušten fantiček!! Pa kakšen kul avto ima!!! Res lepe slike!!

Nočko

Petra

Neposredna povezava do sporočila: 2668
20.6.2007 11:26:28   
Bonnie_RR
Dobro jutro!user posted image Spet js...user posted image

Petra, hvala!user posted image

Sazi je zadnjič spraševala:

IZVIRNO SPOROČILO: sazi

srečanje - kaj pravite na srečanje v Bizoviku enkrat v tednu od 25. do 30. junija? Enkprat popoldne okoli 17. ure? Pišem že zdaj, da napišete svoje komentarje, predloge. Meni je načeloma vseeno, kateri dan.

Mene pa zanima, če ima mogoče katera že ta tedn (v petek) popoldne kej časa? Midva z Nikom (dragi popoldne dela) se bova zelo verjetno zapeljala v LJ moji babi na obisk, pa bi se lahko kaj dobile in malo počvekale.user posted image Verjetno potem spet dolgo časa ne bom imela priložnosti, da se spoznamo. No, če ima seveda katera čas...user posted image

Lep dan!

< Sporočilo je popravil bonnie_ -- 20.6.2007 11:28:24 >

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
20.6.2007 13:25:02   
sazi
se samo na kratko oglašam, da odgovorim bonnie_
žal v petek popoldne  nimam časa - upam, da se bo kakšna našla, da se spoznate

Neposredna povezava do sporočila: 2670
20.6.2007 22:46:57   
petra81
Bonnie; jaz na žalost tudi ne morem v petek!! Upam, da bo katera prebrala in se udeležila tvojega povabila!!

Lp, Petra

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
20.6.2007 22:48:46   
petra81
Joj, ampak je pa dolgčas tukaj na naši temi!! Upam, da se še katera izgubljena pojavi in malo počveka z nami!!

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
21.6.2007 7:22:24   
tinkatonka
Hoj punce!

Ja res je, vedno manj čvek se oglaša. Če vas mogoče zanima kako je z uršo_p, vam lahko povem da so sicer super, zdele so sicer spet nekaj bolani, ampak drugače pa je Gal že pravi korenjak. Ima pa urša veliko dela s službo, Galom, psi in pa še šolo, tako da nima časa pisat tukaj gor. Tudi bere nas bolj slabo. Za sarazan tudi kdaj slišim sme pa tja kako besedo, kar od Sare prababica, pove Anejevemu dedku. user posted image  

Srečanje in bonnie....sem za. Lahko tudi ta petek popoldne. Samo pri nas popoldne pomeni tam okrog 17h, oz. ob 17:30. Če bo vroče, pa lahko prideta z Nikom na kopanje k meni domov na vrt. user posted image

kopamo se....kopajo se v vrtcu v bazenu in zdaj se kopa tudi doma. včeraj sem mu prvič nalila vodo v pokrov od peskovnika in je tako užival, sem ga komaj notr spravla.

Bruselj....sem šla mal po štacunah in vam povem da bom pomojem samo še dol obleke kupovala zase in za Aneja. Cene so približno iste, sploh kakšen C&A je ugoden, pa ful lepe stvari. Ker bom dvakrat mesečno dol, bom kr izkoristila to in nas na jesen oblekla v nova oblačila.

šibam na kavo...pol pa delat. Tukaj v pisarnah crkujemo od vročine, ni klim.user posted image

kaj pa sarazan, evii, marty5,....?Kje ste?

Lp Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
21.6.2007 12:07:51   
Bonnie_RR
Oj, punce!user posted image

Madona, je vroče!user posted image

tinkatonka... Js bi bila prav vesela, če se nam uspe spoznat.user posted image Škoda, da so ostale zasedene. Pa drugič! Glede ure pa sploh ni problem. Nik je dopoldne v vrtcu do 14.30 ure, potem se bova pa počasi spravila proti LJ. Prej bova šla k moji babi na obisk, potem pa se lahko zmenimo. Torej, če malo premislim...Nekje okrog 17. ure (ali malo čez) bi bilo ravno prav.
Glede poznavanja LJ sem pa bolj "švoh".user posted image Poznam Šiško, pa Center, malo Kosez (bloke okrog policije), pa do BTC-ja znam pridet. To je pa tud nekak vse.user posted image Aja, pa tablo za Bizovik sem tud že videla!user posted image No, najboljše, da ti poveš, kako in kje bi ti bilo najlažje, kje je fajn. Brez navodil lahko pridem recimo v Tivoli, za vse ostalo (kar nisem prej naštela) pa bom potrebovala natančna navodila.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2674
21.6.2007 21:09:51   
ninaki
Hej punce,

samo pozdravit sem vas prisla. Nisem prebrala kaj je novega, zato tudi ne bom nicesar komentirala. Ce so se zgodile kake novosti, cestitam vsem user posted image

Mogoce se vam jutri pridruziva tudi midva z Enejem. Nisem cisto ziher, ce bova uspela, bom poklicala Tinkatonko, da vidiva kje ste, velja? Jutri imamo en kup obveznosti, tako da bom videla kako se bo izteklo.

Pri nas vse po starem. Danasnje kosilo je ostalo nedotaknjeno. Je samo pogledal notri (polenta in omaka) in niti probati ni hotel.... Ne pomaga nobena animacija.  Drugace sva se dopoldne malo potepala, popoldne sva sla pa na tobogan in sprehod. Sprehod je bil bolj tako tako, saj je trmaril in sedel na cesti user posted image Pol pa roke gor pa mami nosi me...

Zdaj pa sibam delat. Vceraj mi je nekaj ratalo pogruntat, tako da danes upam da se sfinisiram, pol gremo pa naprej. Imam voljo, k je vceraj ratalo user posted image Ceprav, ce vam po pravici povem, sem takoooo crknjena, da se mi oci zapirajo in bi sla najrajsi pred TV.

Uzivajte,

N

Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?