|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki in februarčice 2006
4.7.2007 17:16:26   
petra81
Ojla punce!!

Jaz imam zdej minutko miru, tamala spi, ta velik pa tudi verjetno!!user posted image

Jaz pa itak pred računalnik, zraven sem še cunje obesila, pa en stroj se pere, en pa še čaka, samo kaj ko se bojo v tem vremenu tako dolgo sušile!!!user posted image

Tami je danes prvi dan brez driske in je prav fajn!!! Sej prej se ji niti ni poznalo, da bi bila bolna, edino previvali smo se oz sem jouser posted image  kakih dvajset krat, da se ji ne bi ritka vnela, pa se ji res ni in sem se kar oddahnila!!

A ve slučajno katera kako naj pozdravim eno tako rahlo čudno kožo user posted image zadaj na ritki, ampak malo višje pa na obeh straneh ima že nekaj časa!!!?? Sem poskusila že z Bepanthenom, pa z Riboderminom, pa z oljem, ampak nič ne pomaga!! In zadnjič, takoj ko je dobila drisko, sem se ful ustrašila, ker so se ji tam na tej kkoži naredili taki mehurčki!! Jaz nimam pojma kaj več naredit!!

Zdej ji gre počasi ven še desna spodnja štirka in upam, da bo kmalu zunaj, da si malo oddahnem!!

Drugače smo fajn, v ponedeljek smo imeli ene prjatle na obisku in sem naredila sirov fondi in so ga pohvalili, seveda sem bila potem ful žejna in sem bila rahlo pijanauser posted image , po cca 2,5 letih!! Je blo prou zanimivo po dolgem času!!

Pa včeraj smo bili mi na obisku pri svakinji in je Tami dala ena majhna darilca sestričnama, pa jo vpraša stric, kaj si pa meni prinesla in ona mu vsa resna reče, da NEČ!!user posted image user posted image user posted image Smo se tako nasmejali, no seveda je stric dobil sladoled, tako da ni ostal praznih rok!!

Bom poskusila danes naložit par novih slikic, ker je ravno tako vreme!!

tinaktonka, jaz bi se res bala jo pustit kar v taki postelji! Meni se zdi res premajna za kaj takega!! No, pa saj vsak naredi tako kot se mu zdi najbolj prav!!
Upam, da si že kaj bolje!!!

sazi, ti si pa kar naprej tako zaposlena, da ne vem, od kod ti toliko energije!!!?? Rečem lahko samo bravouser posted image  zate, pa kar tako naprej!!
Pa glede bagrov te čisto razumem, Tami ima zdej eno foro, ko si na roke natakne tiste večje obroke od stolpa in potem hodi okrog s tistimi obroči, potem pa hoče it tudi spat z njimi!! Seveda ji tudi jaz pustim gor, ko zaspi ji pa dol snamem!!

jer.za, user posted image  za dopust, pa ne sekiraj se, boste pa kako drugače prebile ta čas skupaj, mogoče bo pa še bolj fajn!!!
Kahlica je pri nas aktualna tako, da je zdej v njej ena račka, če sem pa jaz na stranišču, hoče tudi ona sedeti na kahklici, ampak oblečena!! Če je nagec se noče niti vsesti gor!!user posted image
Bomo vidli kako bo, jaz sem imela v načrtu konec avgusta začeti malo bolj intenzivno, zdej se mi zdi da še ne bi razumela, za kaj se gre!!

Kami čestike za vse IZPITE!!!!user posted image user posted image user posted image

Eviii, očitno sem bila prepozna včeraj za čvek!! Mogoče pa danes!!

Sarazan, ti se pa še kar kej oglasi, tako vsaj vemo, da je Sara fajn in da ste zdravi, čeprav te zdej spet nekaj časa ne bo!! Upam, da se boste imeli fajn na dopustu!!

No, se beremo še kaj zvečer!!

Lep dan

Petra

< Sporočilo je popravil petra81 -- 4.7.2007 17:30:24 >

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
4.7.2007 18:53:51   
jer.za.
Petra81:kaj pa če bi probala s praško pasto? Pri nas to vedno pomaga. A misliš da kakšne glivice pa niso?Ker če je pikasto, so to lahko glivice. Pri nas smo jih že imeli, takrat nam pomaga Daktarin.

Risank je konec, tamali pa že nagajatauser posted image .
Se še kasneje kaj oglasim.

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
4.7.2007 22:49:23   
Kami
Čao punce,
en kup kufrov sem že napokala za jutrišnji odhod na morje. Sicer samo za 4 dni, pa ful mal sem za vsakega spakirala, ampak "stranskih" produktov, ki jih vedno vlečemo s sabo, je pa noro veliko. user posted image  Pa sigurno se bom spomnila tam, da sem še kaj pozabila....Upam, da bo vsaj Evan med vožnjo spal in da ju varno pripeljem do cilja. Pol pa juhuhu! user posted image

Bizovik... ja, nam je bilo tudi prav luštno. Šele doma sem ugotovila, da ima Liam do riti mokre hlače in hlačke. Pesek je bil očitno fula moker. Tudi on pravi, da je bilo "preluštno" in čisto grozno, da smo moral it. Evan pa tako fura svojo zgodbo.

Zobje.... mislim, da po nekajmesečnem zatišju udarjajo novi na plan. Glede na to, da smo zdaj prišli do številke 8, je že čas. Ga pa ultra matrajo.. Skoz ma prstke v ustih. Pa siten in jokav je bil cel dan. In za piko na i, je ves čas nekaj padal in se spotikal. Nazadnje se je tako udaril, da mu je še iz nosa kri tekla... Jao jao, naj pridejo že ven!

Petra81.... pri nas smo pri zadnji driski fula uspešno odpravli pikice v 12ih urah z Laseptonom. Do takrat še nikoli nisem slišala za to kremo, zdaj pa jo velikokrat namažem, ker ima občutljivo kožo (in glede na to, da sračka 4x dnevno niti ni čudno!). Noro hitro in uspešno obnovi kožo. Ne grem na noben dopust brez nje. Pri nas se praška pasta sploh ni obnesla, nasprotno, še slabše je bilo. user posted image

Katjandraž... nujno srečanje v avgustu!

Eviii.... vidim, da si v elementu! user posted image  Joj, a se kaj spomnite, kako smo srečke nosečke klepetale ko ene raglje! Se mi zdijo 300 let daleč tisti časi...

Uživajte v vikendu, se vam javim kaj drug teden, preden jo zares pobrišem na ta pravi dopust!

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
5.7.2007 0:56:45   
petra81
Čer!!

No, glede Tamine ritke, mogoče sem zmedeno napisala, te izpuščajčke al kaj so, je imela že prej, niso pa pikice, so se pa naredili kot eni mehurčki na isti koži že prej poškodovani, prvi dan driske, pa sem malo eksperimentirala s kremami, pa ni nobena nič pomagala!! Praška pasta, pa tudi nam ni pomagala že ko je imela vneto ritko! To je pa tako zadaj, pa na obeh straneh, čisto pod vrhom pleničke!!! Upam, da sedaj veste kje mislim!!
Kami, bom poskusila še to kremo, upam, da bo kaj pomagala!!

Hvala za nasvete

Lahko nočko

Petra

(odgovor članu Kami)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
5.7.2007 8:51:37   
lolipop
Jutro!

Petra - mogoče so pa pleničke krive. Pri nas ne smemo uporabljat Pampers, ko je ful vroče zunaj. Zdaj je sicer hladovina, sam če je bila Tami bolana in je imela malo vročine, zna bit od tega. Poskusi zamenjat pleničke. Čudno se mi zdi, da Bepanthen ne bi nič pomagal.

Dopust - vse se že na veliko odpravljate.user posted image Kot veste, nisem ravno nameravala z Lanom na morje, ker je preveč živahen.user posted image  Nekako ga ne bi tauhala ven iz morja. Sam zadnjič mi je eden od sosedov razlagal, da z mulčkom (iste baže kot Lanuser posted image ) hodi v Zambratijo pri Umagu. Da je tam cel kup družin z majhnimi otroki, peščena plaža in dolgo časa nizka voda. Pa sva z mojim dragim rekla, da greva en vikend pogledat dol, če bi se obneslo. A je že bla katera?

Bizovik - sem razmišljala, da se pridružim, potem se je pa vlilo in sem spremenila svoje plane in smo šli bolj zgodaj k noni na kosilo.

Besede - zdaj se pokakamo in rečemo: "kaku" Da ga lahko mama previje, ki zaradi nahoda nič ne voha. Vsaj ena dobra stran prehlada. user posted image  

Taja - meni so pušpani prav pognali. Več kot 5 cm zagotovo, zato se bom ta viken spravila k rezanju. Poleg tega moram odstraniti še vso travo in plevel, ki sta zrastla okrog. Ko bo terasa dokončana, bom dala okrog malo večje bele kamenčke. No, v knjigi o pušpanih piše: "Cette taille se pratique normalement au debut de mois juin. Ensuite autre taille legere est souhaitable en juillet. Il est alors preferable de ne pas tailler apres le 1 aout." Torej, rezanje v začetku junija, potem malo v začetku julija. Po 1 avgustu naj se ne bi več rezalo. Če sem tole narobe prevedla, naj me katera popravi. Moja francoščina je že bolj zarjavela.user posted image   

Mejte se in se beremo. 

nof = nos
mama, nona = telefon
vala = hvala
vion = avion

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
5.7.2007 11:20:25   
tinkatonka
Hojla punce!

Ja jaz sem zbolela in sem ostala na bolniški. V ponedeljek sem šla prej iz službe ker sem se tresla od vročine, no danes sem že dokaj OK in grem jutri že delat. V torek grem za 3 dni službeno na Otok (upam da ne bodo kaki napadi) in imam že 1001 stvar v službi za postorit.

Bolezen….kot vedno sem bila spet čisto flekasta, samo ker je to že ena tipična reakcija sem zdržala tako da sem se hladila z tušem da se nisem spraskala do kosti + seveda Claritine, ki če sem ga vzela samo pol urce prepozno sem dobila tak napad alergije in srbečice, da bi me lahko v »Polje« poslali, tako sem norela. Danes sem dobila od doktarce tudi napotnico za alergološko ambulanto. Da ugotovijo mogoče tam kaj je »narobe« z mano.

Srečanje…me veseli da ste se dobile in počvekale.Mi je bilo ful hudo, ker se vam nisem mogla pridružit, ampak sem ležala doma in se tud premaknit nisem mogla. Sem pa urši_p poslala sms, da me ne bo, samo ga še do danes ni prejela, tako da pomojem še ni prižgala mobitela. Se vam pridružim drugič.

Naslednji teden bo pestro. V ponedeljek, torek služba, v tor popoldne let, v četrtek popoldne nazaj, v petek šibamo na morje k Aneju, ki bo tam z babico in dedkom kampiral (upam na lepo vreme) in potem v nedeljo vsi skupaj priracamo domov. Ja luštno bo mojemu fantičku.

Šibam mal počivat…

Lp Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
5.7.2007 12:06:07   
marty5
Hejla user posted image

Se me še spomnite user posted image ? Ja, če bi mi kdo rekel, kako hitreje bo tekel čas po porodniški, mu ne bi verjela....Poleg s službo, sem imela še veliko dela s podiplomcem, ker ga želim čimhitreje spraviti pod streho in zaenkrat pridno izpolnjujem plan user posted image .
Zadnjič sva se videle z Eviii in Dejanom in sem si prav rekla, da moram prit kaj pogledat med dobre stare februarčice user posted image .

Tudi jaz vam že dolgo ne uspem slediti - razen zadnjih dveh strani. Jernej je pravi mali mož - ima mere dvoletnika, 16 zobkov (upam, da bo zdaj nekaj časa mir), in pa sršenčke v riti user posted image . Niti sekunde ni na miru, non stop tečemo za njim, skratka hiperaktiven otrok.......Blagor tistim, ki imate bolj mirne otroke user posted image . Se je začelo tudi izredno izrazito obdobje hudega trmarjenja, kateremu nisem prav nič kos. Ko mu kaj ni prav, ali ga ne pustimo, se začne dret, metat po tleh.....joj me joj user posted image . Še dobro, da jih baje mine tam nekje, okrog 4. r.d. user posted image .

Drugače se tudi mi v ponedeljek odpravljamo za nekaj dni na Lošinj, kasneje še za par dni na Bled, da malo zamenjamo zrak.

Kot berem je že kar nekaj februarčic še enkrat postalo mamic oz. bodo v kratkem. No, pri nas imamo tudi v planu ponovno "naročilo", tokrat brez kakega hudega planiranja - ko bo, pač bo. Rekla sva, vsaj 2 leti razlike in zdaj je ta pogoj dosežen user posted image . Hm, Eviii......bova spet dvigali skupaj rodnost na Obali user posted image .

Toliko samo na kratko, da se vrnem od "izgubljenih". Imam v službi goro dela, saj sem bila najprej 10 dni na dopustu, zadnjih nekaj dni na bolniški, ker je Jernej zbolel (viroza...). V ponedeljek pa spet dopust za naslednjih 14 dni. Si morate mislit, kako so v službi navdušeni.....Pa si ne delam sivih las - sem že zdavnaj ugotovila, da je potrebno dati prioriteto pravim stvarem.

Želim vam lepe in sončne počitnice, če se pa oglasite kaj na Obali, se lahko kje tudi dobimo - Sazi, ko boš v Izoli in bosta z Levom na volji, kar pokliči user posted image .

En lep pozdravček user posted image

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
5.7.2007 12:19:26   
Bonnie_RR
Oj!

Se še js na hitro oglasim...user posted image

Mi smo bili včeraj zjutraj pri zdravnici na kontroli in je že zdrav. Jupi!user posted image Hvala za vse lepe želje.user posted image

Kami moram čestitat za opravljene izpite! user posted image user posted image user posted image Super!user posted image Pa uživajte na dopustu!user posted image

tinkatonka... Upam, da se hitro pozdraviš! Naslednji teden boste imeli res pester, zato bo pa Anej toliko bolj užival na morju...user posted image

Kahlica... Kadar je kdo na wc-ju, se hitro še on vsede na kahlico in se smeji zraven, drugače pa zdaj bolj počiva. S toplejšimi dnevi pa jo bomo začeli malo bolj uporabljat...
Mi je pa že večkrat, ko se je pokakal, prišel pokazat na plenico in ko sem ga vprašala, če je kakal, je prikimal, potem pa hitro odkimal pri naslednjem vprašanju, če se greva previt.user posted image

kako pozdravit ritko... ne vem, ker je imel Nik samo 1x probleme z ritko (imel je zelo vneto od driske) in smo jih rešili s praško pasto. Mogoče bi pa še na forumu Otrok vprašala...

nove besede... Zdej so aktualne bejz (bejž), ko zagleda muhouser posted image , pa mama je non-stop na tapeti. Zadnje dni me res skoz neki kliče (ja, zdej že pa točno ve, ka sem to jsuser posted image ).

Drugače se morem pa malo "pohvalit", da je zadnje dni Nik ratal tud veliko bolj nežen in crkljiv in tako dobim že veliko lupčkov na dan.user posted image Prej mi je vsakič, ko sem ga vprašala, če mi da lupčka, odkimaval, zdej ga pa že velikokrat da. Takega mokrega, sladkega in iz srca...user posted image Js sem pa user posted image user posted image user posted image . user posted image user posted image user posted image

Tako, pridne bodte... Se beremo...

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

Neposredna povezava do sporočila: 2733
5.7.2007 14:57:49   
suky
Na hitrco, bom samo petri odgovorila za radi Tamine ritke....Čisto enako opisuješ, kot je bilo pri moji Gaji.Tud ni nič pomagalo pa sem jo kr z enimi žavbami mazala in ga tok časa sračkala da se ji je razširilo na nogice...pol sem pa en kup plenic zamanjala(po nasvetu zdarvnika za alergije) in ugotovila, da je šel izpuščaj nazaj le pri Huggies pleničkah, tko da mamo zdej te in nima več problemov!Je pa prej skoz Pamperske mela!

No, tok za zdej...šibam
lp

Otroci so naše največje bogastvo!!!

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
6.7.2007 13:42:15   
petra81
Ojla!!

Glih tolk, da nas vrže nazaj gor!!!

Pa kaj je čvekice, je spet prelepo vreme za sedet pred računalnikom, al kaj!!!user posted image user posted image

Se oglasim verjetno še kaj popoldan al pa zvečer!!

Bodte fajn

Petra

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
6.7.2007 15:04:21   
sazi
ne morem verjet, da sme tako smotana - sem napisala cel roman, označila tekst, da ga skopiram (kot vedno, da ga ja ne bom izgubila) in sem namesto ctrlC pritisnila ctrlV in čez cel tekst nalepila en star link, ta glupi okenček za pisanje sporočil pa ve vsebuje mežnosti za Back - a je to možno?????!!!!

bom povzela moje pisanje, ampak oprostite za kratkost - sem bila prej zeloooo radodarna z besedami...

hiša - celo naselje je takorekoč stalo v vodi - prevzem prestavljen, upam, na pravilno sanacijo - sem pisala o tem, da sva jih z možem opozarjala na napake, pa sva bila samo tečna, nadležna, zoprna in arogantna - najbrž zato, ker sva oba gradbena inženirja, no, pa še dobro za tale dež, da se je pokazalo, da je res vse narobe...

bravo za Saro klepetuljo, mi pa ostajamo pri BRRRMBRRRM.

Kami, čestitke za izpite - na srečanju niso prišle na vrsto, ker sem večino časa letala za Levom. Lepo je bilo spet vse videti.
Ste za ponovitev in okrepitev srečpanja tam med 16. in 19. julijem?

Zelo vesela sem, da sta se spet oglasili izgubljneki sarazan in Marty5 - druge pa me razveseljujete skoraj vsak dan.

tinkatonka - sem pisala o podobnih zdravstvnih težavah, ki sem jih imela pred 10imi leti, pa niso ugotovili vzroka. Zdaj teh težav nimam več, sem bila pa takrat 10 dni na dermatološki kliniki, kerj so me filali z antihistaminiki - Claritine ni nič v primerjavi s tistim - sem spala po 20 ur na dan (od injekcij in enih hudih tablet). Upam, da se ti ne ponovi več ali pa da vsaj najdeš vzrok.

čaka me naporen teden - mož v tujino, sama v službi, staršev tudi ta teden ne bo...
za vikend smo želeli kam, pa ne gremo, ker je mož še vedno malo bolan in bomo doma bolj na "easy"

dopust - sem nameravala po 15. v Izolo, pa spet čakam na prevzem hiše. Pridem proti koncu meseca in te pokličem, Marty5, Eviii pa mi bo že ušla na Švedsko - mogoče pa najdem še pikapoko?

dvojne mamice februarčkov - bravo za tiste, ki ste to že, pri nas pa razmišljamo tako nekako kot pri Marty5 in Eviii. Čestitke nuki.

zagotovo sem prej napisala še kaj o čem, ampak se ne spomnim.
No, lep vikend vsem

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
6.7.2007 15:11:48   
sazi
no, tule je prilepilo tekst zgornjega posta še 1x - ne vem, komu se je bolj zrolalo - meni, računalniku ali medmrežju, ampak na žalost se je prejšnji post pa dokončno izgubil, pa sem ga pisala 45 minut user posted image

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
6.7.2007 22:18:48   
jer.za.
dober večer!

kje ste, čvekice?

Moji punci že pridno spita dve uriuser posted image , mož je šel na eno pivo, jaz pa hitro še malo vas prebrat.

V album sem dala nekaj slikic, geslo je je&za. Ko bom imela malo več časa, jih dodam še več.

Sedaj pa šibam v posteljo, jutri je pred nami naporen dan-poroka najboljše prijateljice. Z Zalo sva imeli danes vaje, kako se meče rožice, tako da upam da ji jutri ne bo nerodno pred vsemi ljudmiuser posted image . Bom dala slikice v album, da boste pogledale, kako se je odrezala.

Lep pozdrav, se oglasim gotovo šele v nedeljo zvečer, ko se bova z dragim že malo odpočila. Tamali namreč ne bosta spali doma, ampak pri atu in moji sestrici, da bova midva prišla malo k sebiuser posted image .

papa

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
6.7.2007 22:27:11   
lolipop
Čer jer.za!

Sem si že ogledala tvoje slikice. Fletni punci imaš, ni kaj! Uživajte na poroki in držim pesti, da Zale ne popadla kakšna trema. Pošiljam ji en user posted image za srečo.

Ne pozabi poročati v nedeljo, ko se seveda spočijeta od žuriranja.user posted image

Lahko noč.

nof = nos
mama, nona = telefon
vala = hvala
vion = avion

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
6.7.2007 23:31:24   
petra81
Čer!!

Tami je zaspala cca eno urco nazaj!! Upam, da bo lepo spala, ker ima spet malo vročine in malo driske!! Ubožica!! Sem ji dala kar malo calpola, pa dlesni sem fajn namazala!! Upam, da je ne bodo boleli!!

jer.za, res imaš luštni punčki!!! Kakšni nasmeški!!
Imejte se fajn jutri!!

sazi, ne sekiraj se, se zgodi!! Upam, da se naslednjič ne zmotiš in boš spet radodarna z besedami!! Še dobro, da je bil ta dež, da ste to ugotovili!! Kaj bi bilo, če bi bili že notri, pa vse opremljeno, si ne smem niti predstavljat!! Mi smo imeli podobno situacijo, ampak v manjši obliki!!
Uživajte doma!!

Hvala za nasvete glede ritke, bom poskusila tisto kremo od Kami!! Mogoče bo pomagala!! Suky, če ne bo šlo s kremico, bom poskusila zamenjat plenice, čeprav upam, da jih kmalu ne bomo več potrebovali!! No, bomo videli!

marty5, seveda se te spomnimo, kar oglasi se še kaj!!

Nič, grem jaz še malo pred TV, potem pa spančkat!!

Lahko nočko

Petra

(odgovor članu lolipop)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
7.7.2007 22:36:23   
petra81
Čer punce!!!

Spet sem sama tukaj!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes smo bili kar doma, je kar nekaj dela okrog in v hiši, tako da je kdaj pa kdaj treba tudi kaj postoriti! Smo se mislili it malo kopat, pa se meni glih ni preveč dalo, ker me malo prebava matra!! Pa Tami tudi!! Sploh ne vem če ima še drisko al ne!!??user posted image  Danes je kakala petkrat, pa ni bila prava driska ampak nekaj vmes med normalnim in nenormalnim!!

Je pa bila danes malo brez pleničke in je takoj povedala ko se je pokakala v hlačke!! Se je začela vlečt za njih!! Se je pa potem še polulala in to za mojim ležalnikom na balkonu, pa nisem niti videla, pa prede dragi in jo dobi, kako se igra v lužici!!user posted image

Nič, ker ni nič za komentirat, grem še malo pogledat kaj se dogaja, potem pridem še prečekirat če je katera kaj napisala in potem spančkat!!

Lahko nočko

Petra

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
8.7.2007 13:56:25   
Bonnie_RR
Na hitrco vas pozdravim...

Mi smo imeli včeraj manjši piknik s kolegi in je bilo prav fajn. Nik je ful užival v bazenčku, potem, ko je bilo pa treba ven it (ker je bil že plav), smo imeli pa 15min borbe in proteste (sva ga morala oba ven spravljat user posted image ). Sem ga kr v brisačo zavila, nesla gor in je bilo kopanja konec. Potem pa spet ista zgodba s tuširanjem pred spanjem. Je celo popoldne po peskovniku in zunaj skakal in ga je bilo seveda treba fajn stuširat, ker je imel povsod polno peska. In itak spet jok. Ni in ni hotel iz banje. Pa to ni res no... On bi bil noč in dan v vodi!user posted image Pa če se bo že tresit začel, bo še kar težil, da ne gre ven... Jao!user posted image user posted image user posted image Ko zagleda bazenček oz vidi, da točiš vodo, se začne kr sam slačit...user posted image
Kaj bomo mi na morju delali mi ni jasno.user posted image Skoz bomo v vodi.user posted image Ko bo pa vseeno treba ven, bo pa to cel Bernardin poslušal...user posted image

Ni kej, pravi vodnarček!user posted image

No, drugače pa moja fanta spita, js grem pa počasi kosilo pripravit, da bomo potem, ko se zbudita, lahko jedli.

Lepo nedeljo!

Se beremo...

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
8.7.2007 22:37:29   
petra81
Čer!!

Sej to je vedno tako, ko bi jaz čvekala, ni nobene, no razen bonnie, se je oglasila, ko pa ve čvekate, pa imam jaz ravno toliko časa, da vse preberem, ampak ni časa nič komentirat!! That is life!

bonnie_, Tami ima tudi zadnje čase finto, da ko jo skopam in dam v pižamo, se začne ona lepo slačit!! Ponavadi ji takrat ravno za jest štimam, pa je ne gledam vsaki dve sekundi!! Ko pa se obrnem, je že v sami plenički!!! user posted image Zadnjič je ful dolgo spala, skoraj do 9h, pa pogledam kaj se dogaja!! Očitno se je vmes za kratek čas že zbudila, pa potem nazaj zaspala, ker je imela pižamo do pasu slečeno!!user posted image

Mi smo se danes potepali, smo bili na Mostu na Soči na ledeni kavi (imajo fenomenalno dobro) in smo se potem mislili peljati s tisto ladjo malo po jezeru, ampak smo se potem premislili, ker sem pozabila fotoaparat in bomo šli verjetno kar drugo nedeljo!! Nam je blo kar fajn!!
Tami je kričala BAKA- barka ČAU ČAU!!!
Pa ene par novih besed obvlada tiger-tiga, lisica-sica, packa-paca, pa preklinjat tudi že zna DIO BONO, se je pri noni tega očitno naučila, pa smo nono že za ušesa, pa imam občutek, da ko bo kdo na obisk prišel, mu bo pokazala kaj Tami zna!! Ponovi pa to stalno skozi dan, velikokrat, jaz jo ignoriram, ampak zdi se, da točno ve, kam spadajo te besede, ker jih kar v parvi kontekst postavi!! Ko ji kaj ne gre kot si je zamislila!!

Mogoče bosta pa še sazi in suky kaj napisala!! Bom še prečekirala!

Lahko nočko

Petra 

< Sporočilo je popravil petra81 -- 8.7.2007 22:38:01 >

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
8.7.2007 22:48:22   
suky
Ja tuki res samo Petra pišeuser posted image  POhvalnouser posted image
Pa tvoja Tami more bit ena taprava regljačica. Bi jo mogla mal za našo Gajo skup spravt, da bi mal vidla kaj pomen govoriti. Pri nas je to bl švoh....Samo me je ena kolegica zadnič potolažila, da je bla njena tamala ista...nč ni govorila do 18.meseca pol se ji je pa kar na enkrat odprlo in je začela cele stavke govort ne samo besede in od takrat naprej je ne morejo več ustavit...samo govori in govoriuser posted image

Tud midve sva dons  izkoristile sončka in sva se odpravile v Rateče k prababici. Cel dan je skakala okoli hiše, se igrala v peskovniku in sploh bila cel dan hiperaktivna. Sej zdej pa spi ko angelček.

uglavnem morem nehat ker me moj zoprni brat podi dol iz računalnika in bi mu najraj eno okrog glave dala..GRRRRRRRRRRRRRRRRRR

lahko noč

Otroci so naše največje bogastvo!!!

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
8.7.2007 22:51:33   
petra81
Ojla suky!!

Ja iz kje pa si, da se malo dobimo, pa da prenesemo to našo klepetavost tudi na tvojo Gajo???!!!user posted image user posted image user posted image

Ja, danes je bil tak dan za it malo na lepše!!

Pridi še kej, pa bratu eno rahlo okrog uše, bo že malo potrpel!!user posted image

Pozdravček

Petra

P.S. Pa mogoče bo tudi Valentina kaj napisala!!user posted image

(odgovor članu suky)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
8.7.2007 22:59:30   
lolipop
Čer!

Jaz sem tudi tukaj! Ampak ne bo nič s klepetanjem, ker grem v mižule mažule. Moram jutri zgodaj vstat.

Imam samo eno kratko vprašanje. V čem spijo vaši malčki? Jaz mojega še vedno tlačim v spalno vrečo. Plus bodi s kratkimi rokavi. Drugače sploh ne spi dobro. Sem gledala danes v HM ene spalne vreče, pa so bile tako debele.

Če se vam da, bom zelo vesela.
Čvekice, lahko noč.

nof = nos
mama, nona = telefon
vala = hvala
vion = avion

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
8.7.2007 23:05:34   
petra81
Lolipop, jaz jo imam v bodyu s kratkimi, plus pižamica brez rokavov, pa je pokrita samo del noči, zato še body, da se ne prehladi proti jutru, ko se pri nas shladi!! Tami bi po moje znorela v spalni vreči, meni je bila strašno nekomot in jaz tudi ne bi spala v njej, tako, da sem imela samo na začetku sposojeno, ampak še tisto ne velikokrat v uporabi!! Je pa pokrita s tako fajn dekico iz takega super materiala, da je glih prav pozimi in poleti. No, ko je tako vroče,da moramo klimo vklopit, je pa pokrita samo s pleničko (lani) al pa prevleko za kovtrček, pa v kratki pižamici!!

Mah, zdej je pa ratala ena klobasa, če boš kaj znala razbrat!!

(odgovor članu lolipop)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
9.7.2007 7:34:18   
tinkatonka
samo na hitro...

Včeraj smo bili na morju in pustili tam Aneja z babico in dedkom. Anej je takoj ko je zagledal morje, oblečen laufal k njemu in začofotal. user posted image user posted image  Verjamem da bo užival, ampak namaje pa hudo dolgčas. Ko sva prišla z možem domov je bila  v hiši smrtna tišina, nobenega smejanja, zjutraj Anejeva postelja praznauser posted image , nobenega "mami, oči" iz njegovih ustk. FUL FUL GA POGREŠAM!!!!!!!!! Se mi kr mal meša. user posted image  Ampak jutri grem pa v London (mi nič ne diši, če sem iskrena, zaradi teh napadov in visoke stopnje ogroženosti), pa v četrtek nazaj, v petek pa bom že šibala k mojemu sončku nazaj na morje.user posted image

Uživajte, se javim kaj ko pridem domov.

Lp Tina 

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
9.7.2007 7:35:29   
tinkatonka
spanje....Anej spi v dvodelni pižamici, pokrit z rjuhico. Imamo v sobi ful vroče, ker trije dihamo, okno imamo pa priprto da nam sveži zrak uhaja notr.

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 2749
9.7.2007 8:05:05   
jer.za.
En lep sončen pozdravček vsem čvekicam!

Najprej nja povem da smo se imeli v soboto na poroki FENOMENALNOuser posted image . Moja ta večja princeska je tako lepo metala rožice, da se meni kar solzice tekle. Pa tako pogumna je bila, nič jo ni bilo sram pred vso tisto množico ljudi!user posted image user posted image  Bom dala slikice v album, vam sporočim, ko bom to naredila. Domov sva pa s predragim prišla ob 7.00 zjutraj. Plesali smo celo noč, tudi skupina ki nam je igrala je rekla da smo "ta pravi"user posted image .Moram se pa pohvalit, da sva z možem tudi zmagala pri eni igrici in sicer smo se morale punce znotraj kroga držati za roke, fantje pa zunaj kroga in smo plesali vsak v svojo smer. Ko je pevec rekel stop, je bilo pa potrebno poiskati svojega partnerja in mu skočiti v naročje. Tista, ki  je skočila zadnja, tisti par je izpadel. Ko smo na koncu ostali le še trije pari, pa je pevec rekel:sedaj boste pa plesali labodje jezero. Dva para sta šla ven, tako da je plesal vsak posebej, da ni bilo kopiranja. Midva z možem sva plesala prva, in na koncu po aplavzu publike prepričljivo zmagalauser posted image user posted image .

Tinkatonka:user posted image user posted image da bo potovanje minilo brez zapletov, probaj čimmanj misliti na slabe stvari. Še enauser posted image zate in za Aneja, da ti čimprej mine čas do petka, ko boš spet skupaj s svojim sinčkom. Lahko pa ti povem iz lastnih izkušenj, da je pri dedku in babici vedno najlepše, saj dedki in babice razvajajo svoje vnučke "od spredaj in od zadaj."user posted image  

Spanje: Jerca spi v bodiju s kratkimi rokavi in v zelo tankem žakeljčku. Pokrita ni nič sedaj, ko je tako vroče. Če pa je zunaj malo bolj hladno, ima pa oblečeno še pižamco. Vedno, ko pridem k njej v sobo pa je topla, tako da predvidevam da jo ne zebe.user posted image

Sedaj pa šibam še nekaj ven iz pisarne uredit, se še potem javim če ne bom imela preveč ljudi.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako disciplinirati otroke, mlajše od treh...
Postavljanje meja, spodbujanje želenega vedenja in odvračanje od nezaželenega se lahko začne že, ko je vaš otrok še doje...
Če boš mojemu otroku kdaj rekel: »Ne povej...
V našem domu so presenečenja dovoljena... skrivnosti niso.

Bolj ali manj glupo...
HuAnita

Koliko je ura?

Ura je... (68%)

Ne vem. (32%)

Število vseh glasov: 154

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!