petra81
|
Ojla punce!! Jaz imam zdej minutko miru, tamala spi, ta velik pa tudi verjetno!! Jaz pa itak pred računalnik, zraven sem še cunje obesila, pa en stroj se pere, en pa še čaka, samo kaj ko se bojo v tem vremenu tako dolgo sušile!!! Tami je danes prvi dan brez driske in je prav fajn!!! Sej prej se ji niti ni poznalo, da bi bila bolna, edino previvali smo se oz sem jo kakih dvajset krat, da se ji ne bi ritka vnela, pa se ji res ni in sem se kar oddahnila!! A ve slučajno katera kako naj pozdravim eno tako rahlo čudno kožo zadaj na ritki, ampak malo višje pa na obeh straneh ima že nekaj časa!!!?? Sem poskusila že z Bepanthenom, pa z Riboderminom, pa z oljem, ampak nič ne pomaga!! In zadnjič, takoj ko je dobila drisko, sem se ful ustrašila, ker so se ji tam na tej kkoži naredili taki mehurčki!! Jaz nimam pojma kaj več naredit!! Zdej ji gre počasi ven še desna spodnja štirka in upam, da bo kmalu zunaj, da si malo oddahnem!! Drugače smo fajn, v ponedeljek smo imeli ene prjatle na obisku in sem naredila sirov fondi in so ga pohvalili, seveda sem bila potem ful žejna in sem bila rahlo pijana , po cca 2,5 letih!! Je blo prou zanimivo po dolgem času!! Pa včeraj smo bili mi na obisku pri svakinji in je Tami dala ena majhna darilca sestričnama, pa jo vpraša stric, kaj si pa meni prinesla in ona mu vsa resna reče, da NEČ!! Smo se tako nasmejali, no seveda je stric dobil sladoled, tako da ni ostal praznih rok!! Bom poskusila danes naložit par novih slikic, ker je ravno tako vreme!! tinaktonka, jaz bi se res bala jo pustit kar v taki postelji! Meni se zdi res premajna za kaj takega!! No, pa saj vsak naredi tako kot se mu zdi najbolj prav!! Upam, da si že kaj bolje!!! sazi, ti si pa kar naprej tako zaposlena, da ne vem, od kod ti toliko energije!!!?? Rečem lahko samo bravo zate, pa kar tako naprej!! Pa glede bagrov te čisto razumem, Tami ima zdej eno foro, ko si na roke natakne tiste večje obroke od stolpa in potem hodi okrog s tistimi obroči, potem pa hoče it tudi spat z njimi!! Seveda ji tudi jaz pustim gor, ko zaspi ji pa dol snamem!! jer.za, za dopust, pa ne sekiraj se, boste pa kako drugače prebile ta čas skupaj, mogoče bo pa še bolj fajn!!! Kahlica je pri nas aktualna tako, da je zdej v njej ena račka, če sem pa jaz na stranišču, hoče tudi ona sedeti na kahklici, ampak oblečena!! Če je nagec se noče niti vsesti gor!! Bomo vidli kako bo, jaz sem imela v načrtu konec avgusta začeti malo bolj intenzivno, zdej se mi zdi da še ne bi razumela, za kaj se gre!! Kami čestike za vse IZPITE!!!! Eviii, očitno sem bila prepozna včeraj za čvek!! Mogoče pa danes!! Sarazan, ti se pa še kar kej oglasi, tako vsaj vemo, da je Sara fajn in da ste zdravi, čeprav te zdej spet nekaj časa ne bo!! Upam, da se boste imeli fajn na dopustu!! No, se beremo še kaj zvečer!! Lep dan Petra
< Sporočilo je popravil petra81 -- 4.7.2007 17:30:24 >
|