sazi
|
Dan, oprosti petra81, če sem te včeraj z "nečvekanjem" razočarala. Res sem prišla malo pogledat, ampak novih postov na naši temi nisem odkrila , pa sem malo pogledala drugje, medtem pa ste očitno začele čvekat. No, mogoče se vam kdaj pridružim (do četrtka sem sama z Levom in bo zvečer bolj dolgčas, ker ne bo moža). Vikend je bil zelo ležeren. Malo po sprehodih,malo smo imeli obiskov in bili samo na obisku - pri mojih starših, pa je vikend minil. Mož je končno ozdrael in za nagrado danes odhaja na Madžarsko. Lev je bil pa včeraj takoooo zeloooo priden. Res še nikoli ni bil tak cukrček - takorekoč cel dan se ni nič pritoževal, se je pa v soboto zato za cel teden naprej. hrana - spet imamo probleme, ker ne poje dosti. Sem včeraj brala eno temo, ko je mamica enoletnika spraševala, kako naj prepriča otroka, da bo več pojedel, pa so jo napadle, da toliko star bi pa itak moral že sam znati z žlico jest in da smo za neješčost i n nesamostojnost otrok krive mame, ki jih v nedogled pitamo . Meni so bili odgovori malo mimo. Saj mi je jasno, da je Lev glede hrane in "pitanja" razvajen, ampak če pa ga prepustim njegovi želji po hrani, pa ne je nič. So ljudje (in očitno tudi otroci), ki jim je hrana nekaj odvečnega. Sem pa včasih kar slabe volje, ker imamo s hrano toliko dela. pa vedno je treba kuhat, tako da za kaj dlje sploh nikamor ne moremo - no, če gremo v kakšno gpstilno, če imajo tam kaj zelenjavnega, da poje, potem v redu, drugače nič ne je - nobenega sadja ali kakšne stvari v lončkih (ala skutice in jogurtke - OK, itak je alergičen na mleko, ampak sojine zadeve) ne spravim vanj. Upam, da bo kmalu začel jesti več stvari, ker res ne vem, kam to pelje. Si je pa v zadnjih tednih toliko opomogel, da ni več čisto koščen, čeprav je še vedno en dolg suhec. spanje - spi v bodiju s kratkimi rokavi in pajacku-pižami. Pokrit ni z ničemer. Ima odprta vrata v sobo in v kuhinji na stežaj odprto okno, tako da pride zrak tudi do njega. Lani poleti, ko je bilo najbolj vroče, je spal samo v bodiju s kratkimi rokavi, čez nogice pa sem ga pokrila s pleničko - letos to ne bo šlo tako, ker se med spanjem veliko bolj premika in obrača in pokrivanje ne pride v poštev. Se pa ponoči spet (oz. še vedno, saj mu je spet uspelo spati celo noč le 3x zapored) zbuja. pogovarjanje - nekaj čeblja, ampak besed pa ne uporablja jer.za - čestitke za pogumno hčerkico in lep žur tinkatonka - Leva še nisem pustila pri starših - sta raqvno zdaj z nečakom in nečakinjo na morju - jih bom morala počasi navaditi drug na drugega, te pa čisto razumem, da ga pogrešaš - tudi jaz bi ga. Pa srečno v Londonu. bonnie_, tole o kričanju v Bernardinu si z lahkoto predstavljam. Zadnjič nas je cel Bohinj buljil, ko smo Leva vlekli od vode stran, pa je bila voda takoooo zelooo mrzla, da je imel nogice, ki jih je notri namakal, čisto mrzle, ampak on bi ŠEEEEEE. Je kričal, kot da ga iz kože dajemo - vsakič, ko smo bili pri vodi. hiša - smo šli včeraj malo pogledat - malo odpravljajo napake, ki smo jih zadnjič napisali, ampak imajo še kar dosti dela. Komaj čakam, da jo končno že prevzamemo, da čimprej začnemo z delom in hišo končamo. SIcer noseča še nisem, imam pa željo kmalu zanositi, druga želja je pa, da bi se preselili preden rodim drugega otročka... no, toliko od mene zaenkrat - lep dan vsem
|