|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
11.6.2006 12:19:11   
sazi
Rižolino - tudi jaz sem si razbijala glavo, "kaj" naj bi to bilo.
Pa sem hitro ugotovila (ko sem bulila v neskončne police različnih kašic), da je to katerakoli riževa kašica, ki pa se lahko pripravi na različne načine.
Levu dajem Milupino, ki se meša s prilagojenim mlekom (ene se z vodo). Na škatli je navodilo tudi za pripravo redke kašice za v flašo in sicer 5 žličk v 200 ml mleka. Jaz mu je dam toliko v manj mleka (ker toliko ga itak ne spije), mora pa biti luknja v cuclju večja, da sploh lahko mali "rižolino" potegne ven.

Prehladi - smo ponoči 2x čistili nosek s fiziološko, pa je potem nazaj zaspal - kar v redu, le bolj zgodaj se je potem prebudil, danes je malce bolj siten, utrujen, temperaturo se mi zdi, da ima malo povišano, ampak prav vročine pa nima - pa še smeje se na trenutke, tako da mu zgleda ni preveč hudo.
Le skrbi me, ker tako malo poje. Bom videla konec dneva, kako bo. Če bo šlo na slabše, greva pa k zdravniku, samo po mojem ne bo treba.

Uživajte v lepem dnevu - jaz ga bom zabila za knjigami.

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
11.6.2006 13:07:05   
tinkatonka
HOJ!

Mi smo še vedno prehaljeni in bolani. Anej je sicer bolje, jaz pa slabše. Mož pa "čudežno" zdrav. Ko kihne Anej je tko prisrčno, da se vsi, z Anejem vred, nasmejimo. Ko pa kihne mami, se pa zastrese vsa hiša in Anej plane v hud jok, ker se me tko ustrašiuser posted image . Po hiši hodim z masko na obrazu, ker non stop kiham in tudi če bi si dala roko pred usta bi 1 milijon bacilov letelo mimo, tko da imam kar masko, da vsaj malo zaščitim Aneja pred bacili.

Me je ravno klicala mami, da je na gradu red bull show in če grem, da bi ona Anej čuvala. Sej bi ful šla, samo s tem riskiram, da bom še kak dan več bolana, tko da bom raje mal notr potrpela, pa bom šla lahko potem prej ven.
Pa da se še malo pohvalim....ulili so nam tlakeuser posted image user posted image user posted image user posted image  Zdaj pa res zgleda čist fancyuser posted image user posted image user posted image . Sva se danes z možem zjutraj, ko sva še ležala v postelji hecala, kdo bo imel glavno besedo pri opremljanju kakšne sobe. Pa kakšne zavese bova imela, pa parket in ploščice... Sva se prav narežala, ko sva tam sklepala kompromise. Sem mu rekla, da naj on kr daje predloge, jaz bom dala pa na koncu žegen, če bo kakšen predlog tudi realiziran. user posted image user posted image  

Uživajte na sončku še namesto mene, jaz ga glecam samo čez okno.user posted image

Lp Tina

_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
11.6.2006 15:31:31   
karin412
Pozdrav s Primorske!
Ja tuki je res lepo vreme, Ajla je tako gledala morje!
 
Bratci in sestrice: jaz sem v dveh tednih nazaj sanjala, da sem noseča (kar 2x), in enkrat da sem celo rodila, bilo je pa kot na kakem izpitu. Mene zelo mika, samo se mi zdi, da je še malo prezgodaj, kake pol leta bi še počakala, potem pa ja.
 
Spolnost: mene brazgotina nič ne boli. Sem pa bolj suha spodaj, tako da je kot med nosečnostjo. Zaradi hormonov pač.
 
Hrana: jaz sem ji provala dat jabolčni in korenčkov sveži sok, pa je bolj pljuvala ven, mislim da še ni pripravljena.
 
Slinjenje: se ful slini, ima take pikice po dlesnih, ni pa še zobk.
 
Razkuževanje: samo pod vročo vodo. Na Aventovi flaški s kljunčkom piše, da se prekuha, to pa bom.
 
Spanje: tudi še težko zaspimo in podnevi, ponoči se zbudi 1-2x. Zaspi brez problemov – zvečer. Včasih mi rata, da zaspi, ko jo kar položim v posteljo, grem ven iz sobe, nekaj si poje, jamra, pa zaspi. Včasih pa se začne jokat in jo dvignem in ponovim zgodbo z dojenjem.
 
Danes je bila moja sestrična na obisku, mi je prinesla polno cunjic za večjega otroka; včeraj pa sem v Arielu kupila flaške na mehke kljunčke – so v akciji, po dve skupaj. Stolček bi pa rada od Stokkeja, pa so ful dragi.
Ne boste verjele, kako mi je danes zaspala Ajla – ko sem igrala klavir, mama jo je nosila na rokah in je kar zaspala. Tako da takoj ko se kam na svoje preselimo, prinesem klavir iz KP.
 
Kile: meni kar puhtijo, +2kg. Samo joške imam pa velike, tako da me ozke majice tiščijo.
 
Nuka: če se kaj oglasi, naj mi na ZS pošlje GSM; ker je ne morem priklicat. Stalno piše User busy.
 
 

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 103
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
11.6.2006 20:06:57   
Bonnie_RR
Pozdravček!

Jaz imam jutri popoldne izpit in me že kar malo stiska. Je že toliko časa minilo odkar sem bila zadnjič na faksu in na kakšnem izpitu (nazadnje novembra), da sploh ne vem, če bom še našla svoj faks...user posted image

Je pa danes Nik zaspal že ob pol 7h, tako da imam kar mir. Se pozna, da je danes čez dan spal samo pol urce in je bil že od 6h tečko. Potem pa ni bilo druge kot da sem ga preoblekla v pižamo in dala spat. Potem sem mu pa samo še 2x dudo popravila in je že zaspal.

Danes sem mu dala spasiran košček banane in mu je bilo ful všeč. Se je kar tresit začel, če sem se vmes kaj obirala.user posted image Ja, zgleda da bo kar rad jedel. Bom pa čez par dni probala še z zelenjavo, da vidim, kako jo bo sprejel.

Naj vam povem kaj se je danes zgodilo...
Zjutraj se Nik zbudi okrog 7. Ga previjem in mu dam jest. Potem ga dam pa nazaj v posteljico, jaz grem pa tudi nazaj v posteljo. Pa začne nekaj pojokavat in jaz čakam, če bi se mogoče Jure po pomoti spomnil in mu on dal dudo. Malo čakam (Nik je bolj ko ne nekaj jamral), potem se pa le zgane, da mu bo dal dudo. Pa ga slišim: Kje pa maš dudo? Ej, kje ma Nik dudo? Kam si dala dudo?... Pa pregleduje po posteljici, pa ga vzame iz vreče, pa prestavlja posteljico, pa jemlje ven kovter. Pa dude ne najde. Se vleže nazaj in reče: Nik nimaš dude, mami jo je nekje zgubila. Jaz znorim (sem že par dni neprespana), se vstanem, grem dol po drugo dudo (ima 2) in mu jo dam. Se nazaj vležem in zaspim. Pa se zbudim malo pred pol 10, slišim Nika čebljati in pogledam v posteljico. Pa vidim Nika, ki drži modro dudo (tisto, ki naj bi čudežno izginila) v roki in se z njo igra, druga (tista, ki sem jo šla iskat) je pa ležala zraven njega. Ni mi preostalo drugega, kot da se samo nasmejim. Aja, pa še to: Jure je dudo iskal ok. pol 8 zjutraj, potem me je pa (ko se je zbudil) spraševal, kam je PONOČI izginila Nikova duda.
Jao, moški...user posted image

Lp


_____________________________

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu karin412)
Neposredna povezava do sporočila: 104
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
11.6.2006 21:01:25   
natalia
user posted image  ja, res bi se lahko včasih kaj sami spomnili!! kakšna opravila pa kaj vaši user posted image  opravljajo, kar se tiče otrok?

lp

_____________________________

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 105
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
11.6.2006 22:01:23   
sazi
Naši moški:
ker je mali hranjen po steklenički, ga ko je on doma, hraniva oba približno enako pogosto
kopava ga zaenkrat skupaj - on ga drži med kopanjem, jaz ga po kopanju preoblečem - včasih zamenjava
po potrebi ga včasih sam previje
včasih (kak dan med vikendom) se zmeniva, da on zjutraj vstane in je z Levom do njegovega 1. spanja, da se vsaj malo naspim in odpočijem
zdajle, ko sem imela malo več za študirat, ga je peljal sam ven, da sem imela kako urico miru
pa z njim se igra in ga zabava, ko potrebujem čas zase
aja, pa ponavadi mu ga uspe hitrehe uspavat, kot meni - sploh popoldne
mogoče sem še kaj pozabila, ampak nimam časa tuhtat
tako da, user posted image  za user posted image

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 106
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
11.6.2006 22:44:36   
taja27
najin moški

počne z Avo vse, razen joške ji ne more dat user posted image , no pa nohtke ji vedno strižem jaz. kadar je Ava hudo pokakana se mi ponudi, da jo lahko on previje, tudi če jo imam jaz na previjalni. njemu nič ne smrdi user posted image . kopava jo ponavadi skupaj enkrat na teden, v čebriček jo da včasih tudi sam. z njo se igra, večkrat jo pelje sam na sprehod ali gre z rolarji, da lahko kaj postorim v miru. edini problem je, ker dosti dela in smo veliko same. se mi zdi, da potem uživa v vsakem trenutku ko je z njo, pa tudi če je to menjanje pleničke.

midve z Avo ga ne menjava user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 107
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
11.6.2006 23:13:23   
sarazan
Jaz tudi mojega user posted image  ne menjam. Naredi vse kar rečem user posted image , samo sam se bolj malo spomni... res rabi točna navodila user posted image . Edina stvar, ki je ne dela, je večerno dajanje Sare v posteljo. To je izključno moje delo, ampak bo treba tudi to spremenit.

Rižolino ... jaz sem kupila Milupino bio riževo kašico, ki se meša z mojim mlekom, je brez sladkorja, glutena, barvil, konzervansov (in mleka v prahu). Sara jo je odlično sprejela - dajem ji jo izključno po žlici (ker jo zdaj dojim, je ne bi rada navadila na flaško) zjutraj in/ali zvečer + dojenje. Ampak mi je grozno črpat mleko - mene to tolk peče user posted image .
Ostalo hrano sem zaenkrat opustila, ker bom počakala na alergološke teste.

Izpuščaji ... danes smo bili veliko zunaj - v gozdu (Rožnik) in ob travnikih. Sara ima poslabšano kožo. Zdaj pa res več ne vem, če ni (tudi) na kakšen cvetni prah občutjiva user posted image  Komaj čakam teste, da ugotovimo, kaj je s temi izpuščaji.

Kile ... mene je pa včeraj skoraj kap, ker sem zapela svoje stare kavbojke. user posted image  Očitno so boki že tam, kjer so včasih bili, ampak trebuh.... tega se moram pa še znebit. Za trebušnjake mi kar zmanjka časa in volje. A ve katera še kakšen način za izgubo trebuha? user posted image

Varnostna ograjica za stopnice ... za tiste, ki jo seveda sploh rabite. Midva imava do stanovanja v hiši nekaj stopnic. Stopnišče je odprto (nasploh imamo v celem stanovanju samo troje vrat - kopalnica in spalnici) in bomo morali narediti zaščitno ograjco, da nam Sara ne pobegne, ko se bo začela plazit in hodit. Imamo pa problem, ker je precej nestandardna širina te ograje in nič, kar prodajajo, ne pride v poštev.
Ali bo pri kateri user posted image  sam svoj mojster in bo naredil ograjico? Kako? Nama ne preostane drugega ali pa poklicat mizarja in mastno plačat. Moj mož je drugače precej spreten in imava marsikatero stvar "home made". Matra naju predvsem, kakšen patent "ključavnice" narediti, da otroci ne bodo odpirali ograjice. Dobrodošle so vse ideje.

user posted image   grem spat...

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 108
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
12.6.2006 8:01:47   
tinkatonka
da odgovorim na par tem....
 
najcenejši Aptamil...je zagotovo v baby centru. Tudi v Mullerju je poceni, ampak imajo tiste pakete po 600g, v BC pa kupujem paketke po 900g. Najcenejši nakup zame je zagotovo prek spleta. Kupim dve škatli Aptamila. Pride me nekaj manj kot 6000 SIt, dostava ja brezplačna in še na dom ti pripeljejo. Če grem v BC je nakup Aptamila namreč kar dražji, če štejem bencin, čas in pa še to, da se ne morem zadržati, da ne kupim še česa, kar sploh ne potrebujem za Anejauser posted image , potem je spletni nakup zagotovo najcenejši.

prehod iz adapt.mleka 1 na 2 - je katera to že naredila. Anej bo čez 11 dni dopolnil 4 mesece. V tistem tednu bom začela Apatmil 1 mešati z Aptamilom 2. Na primer dve merici Aptamila 1 in 3 merice Aptamila 2 na obrok. Potem ko bom pa zalogo Aptamila 1 porabila, bo začela dajati samo Aptamil 2. Kako ste pa ve mislile prehod  izvesti??

ograjica za stopnice - ja sarazan, najbolje da stopita do trgovine in si ogledata različne patente ograjic in nato stopita do mizarja da vama da en okvirni predračun. Pri moževi sestri so ograjico naredili kar sami na patent, kot ga imajo na primer vrtna vrata, vendar je pri takih vratih potrebno veliko "švasanja". Žal kakšne bolj pametne ideje nimam.

moj user posted image ....zaradi obilice dela bolj malo doma, ampak takrat ko je si z Anejem privoščita igralne urice. Anej kar vriska ko pride oči domov. Kopava ga vedno skupaj, previjam ga pa večinoma sama, včasih tudi on. Drugače pa mi moj mož veliko pomaga pri hišnih opravlih. Tako meni npr skoraj ni potrebno pomivati posode (nimamo pomivalnega stroja) in ni mi potrebno sesati hiše, ker to vse on "profesionalno" posesa. user posted image  Ja tudi jaz svojega možeka ne menjam za nič na tem svetu!user posted image

mi...še vedno prehlajeni a brez vročine. Danes imava spet nevrofizioterpaijo z Anejem. In če bo Anej vredu popoldne bova kar šla. Drugače pa veliko več spi zdaj ko je bolan, bolj bi se crklal in nosil, božal,...Pravi mali crkljanček. Jaz sem pa totalno brez energije, bom morala kakšno sadje pojest da mal vitaminčkov dobim.

Danes bom šla pa tudi jaz za pol urce na sonček, tukaj pred domačo hišo, pa še toplo bo.

Želim vam lep dan...

_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 109
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
12.6.2006 8:17:06   
marty5
Dobro jutro!

Vidim, da ste zvečer ful aktivne user posted image . Jaz še pred 22. padem v posteljo. Včasih tudi kaj prej.

Pomoč - jaz lahko mojega tudi le pohvalim. Delava vse približno enako. Le kopanje in nočna vstajanja (ko so) med tednom so moja. Večkrat gre tudi sam z jernejem ven, da jaz kaj pospravim ali grem po kakem opravku. Ker ga hranimo po flaši, ga tudi on nahrani. Po novem tudi previja - odkar nimamo več povijalke (ne vem, kaj je bilo tako groznega na njej) user posted image
Je pa tudi pri nas tako, da potrebuje natančna navodila - kaj naj mu obleče (če ne je jernej vseh barv), koliko in kdaj naj mu da jest ipd.....Me pa bonnie_e-va zgodba zeloooo spominja na stanje pri naju doma. Vedno "mama" kaj pozabi, ko gremo ven, pa kaj založi ipd.....Ja, seveda, če pa mora mama držat v glavi toliko informacij in vsega! Ni lažjega kot bit pameten, ne? Res, lahko le MOŠKI, rečemo user posted image .

Rižolino - hvala za odgovore. Grem danes tudi jaz po Milupino. To podravkino bo pa kar mama pojedla user posted image .

Včeraj sem se sprehajala po San simonu in ljudje se že kar kopajo - polna plaža! Tudi majhne otroke sem vidla v vodi, samo meni se zdi kar prezgodaj za to user posted image  Mi bomo še kr počakali nekaj časa.

Nič, gremo počasi začet dan......

_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 110
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
12.6.2006 9:31:26   
BaGSi
No tukaj pa je malo drugačna zgodba o moški pomoči doma: moj tamalo kdoj popestva in jo včasih preobleče; pa še plenice vedno nosi v smetnjak. Drugače pa ima ponoči tamalega, ki se še vedno zbuja večkrat kot Anja, gre z njim na nogomet, se igra itd. Kuhinja in stanovanje pa je moj a domena. Zaenkrat mi je ta delitev del super, sploh ker vem, koliko časa je v službi.

LP!

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 111
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
12.6.2006 10:30:36   
sazi
Milupino kašico imam isto kot Sarazan
Pri mleku še nisem prešla na 2, ker pri Novolacu je 1 do 5. meseca, tako da enkrat konec meseca dobi 2. Ne vem pa, če se res kar meša obe formuli mleka skupajuser posted image  Jaz mu bom dala kar cel obrok 2 in potem malo kombinirala (nekaj obrokov 1 in nekaj 2, ne nameravam jih pa mešat za isti obrok).
Morje, komaj čakam, da se spravimo dol - to bo spet cela selitev narodov, pa še na miljon stvari moram misliti, kaj potrebujemo za na plažo - (od oblekic, igračk, hrane - za malega in za naju...)

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 112
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
12.6.2006 12:23:06   
Eviii
še jst, da se oglasim.
dejan pridno spančka v vozičku. se ima pa kmalu za zbudit, ker ni jedu že skori 4 ure. dokaj nenavadno za njega user posted image , ki ponavadi je čez dan na 2 ure. danes zjutraj sm ga mogla zbudit, ker mi je skori razneslo desno joško in sm rabla malo pomoči. pa se ni kej preveč upiral user posted image .
midva z možekom sva bla danes zjutri na banki. sva šla plačat še zadnji obrok stanovanja. zvičir smo zmenjeni z investitorji, da nam prnesejo original pogodbo. v sredo grem pa na zemljiško knjigo uredit prepis in takrat bomo uradno postali lastniki stanovanja user posted image .
jst dejanu še ne bom nič dodajala čez poletje. samo dojenje. sicer mu pa vsake tolko prleti v ustka kak košček čokoladice al pa sladoleda. in vse tko pridno poliže in se pol še kr neki cajta oblizuje user posted image . očitno bo dobr jedec tudi on.
moj dragi možek je pohvale vreden, ko je doma. zdej je pač sezona in ima kr precej treningov in učnih ur in turnirjev. drugače pa je njegova naloga dejanova jutranja nega. on ga more preoblečt in se malo z njim ukvarjat. zjutraj pa se ukvarja z njim tudi v postli, da lahko mama kej postori. seveda velja tko kot pr marty, da dejanove oblekce izberem jst, on pa samo previje. zvičir ga skopava skupi, v postlo pa ga ponavadi položi možek. če je doma, ga previja tudi čez dan. pa igra se z njim in mu poje. zdej pa uživa, ko skupi gledata fuzbal in lahko z nekom strokovno komentira tekme user posted image . tudi jst mojih dveh fantov ne zamenjam za nič na svetu!!!
marty, kaj ste se vi že cepli? kako je blo? al te čaka to ta teden? me zanima tvoja izkušnja, glede na to, da imava isto dohtrco.
tinkatonka, glede ograjice ti žal ne morem dat nobenega pametnega predloga. jih tudi sama iščem. v stanovanju si namreč nameravam uredit svoj fitness kotiček (orbitrek, velika naprava in klopca) in bi to rada ogradila, da ne bi dejan slučajno vmes prstke vtaknu kdaj. se mi zdi, da sm neki takega vidla v obiju al merkurju za okoli kamina. zdej bom mogla it v akcijo in še to iskat.
vsem, ki ste bolani, želim, da se čimprej pozdravite in da lahko začnete uživat poletje (ja, res, lahko rečem, da se je danes končno začelo poletje pr nas).
lep dan vsem skupi user posted image .

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 113
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
12.6.2006 13:13:09   
Kami
Marička pomagi, a me res tolk časa ni bilo???? Sem eno uro samo brala, pa še to bolj "v letu". user posted image  Kolk ste pa pisale?! Vidim, da vam vsem ful dogaja. user posted image  No, nam pa tudi, zato se nekaj dni sploh javila nisem. V soboto sem imela izpit, bomo videli, koliko sem si prislužila. Pa v ponedeljek imam še enega. Tale študij mi zadnje tedne res že čez ušesa gleda in res potrebujem počitnice. Še tega stisnem, pa bo mir do jeseni....
Sicer pa se po tanovem Evan tudi zbuja ponoči. Jep, iz tistega krasnega 10 ali več urnega spanca je ratal en drek. user posted image  Sigurno se enkrat ponoči zbudi, čeprav takrat popije ful malo, tako da se mi zdi, da se ne zbuja zarad lakote. Mal ga zobi dajejo, slini se kt polž, tako da ima skoz slinček gor. Vidim, da ima otekle dlesni zgoraj ampak jih ima takšne že par dni...
9kg imajo že vaši dojenci????!!!user posted image Madre mia, mi pa še na 6ih nismo, pa smo danes stari točno 5 mesecev!!! user posted image  Glede na išijas, ki me je spet zagrabil in glede na to, da živimo v tretjem štuku brez lifta sem kar vesela. Mali pa tko zgleda zadovoljen.
Aptamil... je sigurno najcenejši v industrijski trgovini od Kolinske v Ljubljani (zadaj za tovarno). Ne me prašat za ceno, ampak zihr lahk pokličete tja pa vprašate. Sem ga kupovala za ta prvega.
Gosta hrana... en obrok imava že gost, ponavadi je to sadje ali zelenjava z rižolinotom in sicer okrog 12h pol pa spat. Vse mu še kuham, nič svežega, je pa že ful lepo. Zraven mu dam po kozarčku sok (par požirkov, da smo si na jasnem). To mu je ful všeč. Bi pa stvari pustila tukaj intuiciji. Če bi bil dojen in bi lepo spal ponoči, mu tud slučajno ne bi začela goste hrane uvajat. Če pa bi videla, da je lepo spal najprej, potem pa se je začel ponoči zbujat, bi mu pa hitro kaj zraven dodala (tako kot sem tudi naredila). Pri nas je zadeva delovala 1 mesec, je spet lepo spal, no, zdaj pa se mi spet zbuja....
Počitnice... joj, jaz že tako težko čakam, da gremo na morje, da se sama sebi zdim kot en velik otrok.user posted image
Kile... celodelne kopalke bodo to sezono pač mus. Obročkov okrog pasu imam pa za varnost v morju. Utopila se gotovo ne bom...user posted image
Zabava... ja midva sva bila prejšnji teden enkrat v kinu, enkrat na žurki in enkrat na kartanju (Ninaki - kar dobro mi je šlo, ampak smo čist premal igrali in preveč čvekali, moj je bil čist nervozen user posted image ). Ta teden greva na koncert Depeche Mode, ki ga imava pred nosom, saj stanujeva blizu stadiona. Nad tem se res ne morem pritoževat. Mulca hitro zaspita, midva pa se izmenjujeva al pa varuška pride. Po prvem porodu sem čist premalo ven hodila. To ni dobro, ker mi zelo paše mal ven pobegnit in bit kaj druzga kt mama in gospodinja. user posted image  Boste vidle po drugem! user posted image
Punce, uživajte v končno toplem sončku! Se beremo čez kak dan!

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 114
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
12.6.2006 13:24:43   
ursa_p
Dobro jutro!

Vceraj smo se imeli zelo zelo fino ... Gal je bil kar priden, a ravno takrat, ko sva bila oba na "delu" - razne pasje zabave, je Gal kar naprej jokal in jokal ... revcek je bil zejen, a mamice ni bilo zraven ... oci se pa tudi ni spomnil, ko ga je prisel na hitro pogledat. No, potem je bilo vse ok ... pa vroce je bilo za znoret, ampak smo bili v sencki. Tam smo oddelali en cel delovni dan ... res je bilo fino, pa tudi ljudje se niso kaj dosti vtikali v malega, ampak kar v vse nas ... no, samo da je imel Gal mir. Pa tudi varusko smo imeli ... hehe ... kako prav pridejo takole prijatelji in znanci. user posted image

Sem mislila, da bo tako utrujen od celega dneva, da bo celo noc spal ... pajade ... ob treh laaaaaaaceeeeeeen. No ja ... sej pravim, da ni vec nujno, da prespi celo noc (vsake toliko ga zbudi lakota).
Se je pa danes zjutraj zbudil tako, da je kar hlipal, kot da bi eno uro jokal ... sem mislila, da ima ze nosek zamasen, pa ni bilo to ... sploh ne vem kaj je bilo ... ko je pojedel je bilo vse OK.

Sicer pa sem v soboto zacela piti Donat (no, kupila sem Tempel, ki je veliko cenejsi) ... in rezultat ... Gal je danes po treh dneh kakal ... pa ni tako smrdelo kot po enem tednu ... tako da probajte z Donatom (mi je Katjandraz ze nekaj casa nazaj svetovala, pa sem zatrdila, da meni nic ne pomaga ... no, sej meni res ne, Galu pa). Spijem pa samo 1 dcl na dan.

Marty5 ... no, pa nisem edina, ki razkuzuje user posted image  ... drugace pa hvala za razlozitev barv ... mi imamo marelicno kuhinjo, spalnica je zelena, dnevna soba bo modra, WC je vijolilcen (nora barva), kopalnica je turkizna, vezo sva hotela pobarvati z rumeno, a bi jo raje "dala" Galovi sobici ... meni je zelo prijetna, topla barva ... pa tudi ucilnice so po novem v vecini za to barvo, ne vem pa kje sem to brala, bilo je tudi na netu. Aja, drugace nama pa za eno sobo zmanjka barve ... imava pa ne prevec zive barve, bolj pastelne, tako da ena barva manjka user posted image  .
Kar se pa plenick tice nam Beauty Baby nikoli ne premocijo, ce so pravilno namescene (se pravi lepo poravnani vsi zavihki).

Karin412 ... jaz sem za suhost spodaj dobila vaginalete ... sicer se ne vem kako pomagajo, ker imam se vedno menstro, potem bomo pa videli.

Otroske cunje ... jaz sem prav vesela, da sva vse cunje dobila ... kupila sva samo 2 kompletka v H&M-u, pa na BC sem narocila dva kompleta upssovih hlack, to je pa vse. S temi cunjami se mi zdi, da sva prihranila res ogoroooomno denarja. No, za naprej sicer ne vem kako bo, ampak se mi zdi, da imava za malo kasneje bolj malo cunj ... bom videla.

Natalia ... Matic skopa Gala vsaj 6x na teden in ga tudi sam uredi, ga previja (razen ce je pokakan je to moje delo - ker kaka na tako malo casa, potem je pa cel pokakan ... Maticu se pa obraca, ko drekec zavoha - tudi pasjega komaj pobere! ... takrat, ko je kakal se vsak dan veckrat, ga je tudi pokakanega sam ustimal), samo hrani ga ne user posted image user posted image user posted image user posted image , drugace pa dela vse. Sem mu pa kar nekajkrat zatezila, naj se z njim ukvarja, pa mi je priznal, da se sploh ne spomne kaj vse bi lahko naredil, no potem ko sem mu pa par stvari povedala kaj naj pocne je pa veliko bolje in prav vriskata skupaj.
Aja ... pa zjutraj oziroma tudi vsasih ponoci mi ga vzame iz postelje in prinese, da se podojiva, pa kupcke tudi on podira v vecini, jaz pa vmes zamenjam stran, ker je Gal tako neucakan, da kadar ga nima Matic cez, ga pa zbudi, ker se tako dere ... je treba imet papico takoj.
Kar se pa dela doma tice, sem pa ze pisala, da je vedno bolj priden. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


Sem pa ugotovila, da je Gal pravi mali obcutljivcek ... na primer ... prejle se dojiva in sva imela odprto okno, pa zunaj na cesti na kratko zatrobi tovornjak (nic posebnega) in takoj v jok ... pa to, da se (ze zdej) ljudi boji tudi ni OK.

Dons sem ze kar malo slabe volje, ker se Gal ves cas samo steguje ali pa dviguje (kot bi delal trebusnjake ali most) ... je pa noro mocen ... ne vem od kje otrokom toliko moci. Pa kupcka med hranjenjem ne morva vec podirat (ali pa mora imeti dudo, da uspe) ... je tolk siten, pa kar stal bi ... se opira na kavc, na moje noge, ... Komej cakam pregled v razvojni!!!
Je pa smesen ... se mu med sitnobo zacnem smejat, pol pa nekej na pol sitnar in se napol smeje. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdej je pa zarad svoje sitnobe pristal z dudo v vozicku in sitnari naprej. user posted image

Joj, jaz berem, ve pa vmes pisete in nikakor ne morem zakljucit.

No, zdej sem prebrala se Kami.

Lepo se imejte danes.

Ursa

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 115
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
12.6.2006 14:22:46   
taja27
februarčice smo pa res srečke. zgleda, da smo tolk fejst punce, ker imamo očitno vse super user posted image , da ga noče nobena menjat. blagor nam in user posted image  za naše možeke in lubije.


Ninaki kako pa je kaj Enej? upam, da je kmalu nehal driskati in da je s kilažo vse ok. pa kako slikco od nove frizurce nam privošči.

ograjica glede stopnic in ''home made'' variante nimam nobenega nasveta. vem pa, da se drugače prodajajo tudi take ograjice, ki so iz nekakšnega mehkega materiala in se potegnejo kot zavese. mogoče bi kaj takega pasalo na vaše stopnišče sarazan.
mi bomo potrebovali ograjico v dnevni sobi, ker bomo naredili Avi igralni kotiček in nočem, da se Max sprehaja tam, kjer bo lezla naša Ava. tako, da rabimo ograjico za Maxa in Avo. sem pa vidla takšne plastične, ki izgledajo kot nekakšen  barvast plot in so zelo stabilne. samo problem je, ker se ne morem spomnit kje sem jih videla. tko, da bomo šli kmalu v akcijo iskanje te ograjice.

popoldan sva za Avo povabljene na pico user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 116
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
12.6.2006 22:52:44   
ursa_p
Kaksno zatisje ... se vidi, da je bilo danes lepo vreme.

Gal je dobil po trebuscku pikice .. cisto drobne, malo rdece ... je mozno, da je to od vrocine ... so ravno na tistem mestu, kjer imajo hlacke patent (kjer je po mojem mnenju tudi bolj vroce).

Drugace pa taksne sitnobe, kot je bil danes, se nismo imeli ... sej ne vem a ga dajejo zobki al pa kej drugega. Drugace ima pa dve beli lisi na dlesnih, ampak ne vem ce to kaj pomeni ... a katera kaj ve?

Sarazan ... kaj pa ce bi na doma narejeno ograjo namontirala kaka od varoval za pecico ali pa kaj podobnega?
Si pa poglej tole:
http://soncek.si/shop/page/detail/gitm/3879/Varnostna_ograja_za_stopnice_KiddyGuard/-/
In pa se na Peg peregovi strani:
http://www.mami.si/lkg.html

Zdej grem pa cakat, da kera kej napise ...

Lp, Ursa

< Sporočilo je popravil ursa_p -- 12.6.2006 22:53:49 >

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 117
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
12.6.2006 22:54:01   
Bonnie_RR
Sem eno uro (po delih) pisala post in ga budalo nisem kopirala, zato sem ostala brez vsega napisanega...user posted image user posted image user posted image

Danes sem bila v Lj, sem imela izpit in mi je šel cel dan. Sem se po izpitu dobila še s kolegicama in smo se malo zadebatirale. Potem sem na hitro skočila še v Mullerja v BTC, kupila plenice - 1 paket Pampers Total care (ker so samo 4-7kg) in 1 paket Pampers Active fit. Sem jih takoj pregledala, ko sem prišla domov in sem končno zadovoljna s kupljenim.user posted image
Kupila sem tudi Millupino riževo kašico, da jo probamo tudi mi.

Sem pa prišla domov šele okoli 8h in je Nik že spal...

pomoč in opravila... Jaz ga previjam, mi je to tako fajn, da ga prepustim Juretu samo v primerih, če me res ni doma. Je mali kar dolgo na previjalni, ker počneva zraven vse sorte. Telovadiva, se smejeva, lupčkava, igrava, pogovarjava... Skratka meni je to v užitek. Jure večinoma sprazni kanto s plenicami, jesti mu dajeva oba, spat ga dajeva oba, kopa ga večinoma Jure, jaz pridem le redkokdaj na vrsto, ponoči oz. zjutraj ga previjem in nahranim jaz, ker se prej zbrihtam in vse skupaj opravim (Jure potrebuje vse preveč časa da sploh vstane...user posted image ). Sprehajamo se (če je le možno) skupaj, čeprav se dopoldne bolj sama okrog potepava, če je lepo vreme. Jaz prekuham vodo za mleko, moje delo je tudi umivanje in prekuhavanje flašk in cucljev. Se pa z njim igrava in nasploh ukvarjava oba (+ vsi ostali user posted image ). 

Glede gospodinjskih opravil... Kuham pri naši hiši večinoma jaz (drugi prihajajo bolj pozno domov), jaz tudi zlikam za nas 3, zjutraj posteljem postelje. Jure in ati sesata in brišeta prah, mami pere perilo, lika za njih 3, skrbi za rože (zunaj in noter). Posodo umivamo oz. zlagamo v pomivalni stroj vsi (vsak dan eden), tudi smeti nosimo ven po razporedu. Razpored smo uvedli predvsem zato, da smo malo zaposlili tudi mojo sestro in zdaj nima več nobenih izgovorov. Sploh se več ne kregamo, ker vsak točno ve, kdaj je na vrsti, da opere posodo ali nese smeti ven. Pri nas se obnese edino ta sistem, ki zaenkrat dobro funcionira...user posted image
Verjetno sem še kaj pozabila, ampak v glavnem je to to.

Aptamil1 in 2... Jaz imam doma še 2 škatli Aptamila1 (po 900g) in moramo najprej te porabit. Potem pa še ne vem ali bomo preklopili na dvojko ali ne. V lekarni mi je rekla, da je v dvojki samo manj vitaminov in je manj prilagojeno mleko kot enka in da v bistvu menjava sploh ni potrebna.
No, kako se bomo odločili, pa še ne vem. Zaenkrat smo še na enki.

ograjica... Za pamet mi ne pade niti ena dobra ideja...user posted image

trebuh in trebušnjaki... Meni so punce v Linei razložile, da je trebuh takšen del telesa, ki je skoz pri miru in se ga je zato najtežje znebit. So pa baje edini recept za to samo trebušnjaki.
Jaz sem zdaj na +2, vendar pa sem, odkar hodim tja, izgubila že 37,5 cm. Kljub temu da se mi na kilah pretirano ne pozna (3kg), pa je očitna razlika v oblikovanosti mojega telesa (tako vsaj pravijo in oblačila to potrjujejouser posted image ). Smo pa ugotovile, da mi na veliko zastaja voda v telesu (še od nosečnosti, ko sem bila fejst napihnjena in otečena - skratka polna vode), zato imam sedaj tudi posebno terapijo. Je pa to razlog, zakaj mi grejo kile tako zelo počasi dol. Morem zdaj veliko vode pit.

Mogoče pa tudi kateri od vas voda zastaja in se zato ne more znebit teh kilogramov? Ne vem, samo razmišljam...

Toliko zaenkrat...

Na, pa je Urgence že zdavnaj konec...user posted image




_____________________________

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 118
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
12.6.2006 23:06:02   
Bonnie_RR
Baje ima Nik tudi eno belo piko (ne vem, videla naj bi jo Jure in ati), pa tudi bolj se je začel slinit. Pa kar naprej si nekaj dlesni čoha...user posted image Karkoli pride pod roke je dobro...user posted image Siten pa ni... Mogoče se je samo malo začelo že pripravljat za zobke, čeprav je meni tako zelo všeč brez zobkov... Tako je lep, ko se smeji pa tiste dlesni kaže...user posted image

laski... So vaši user posted image še kaj "plešasti"? Nik ima zadaj tak mali krogec čisto gol (brez enega laska). Zgoraj je imel pa nekaj časa bolj malo las (sva mu jih večinoma dol ščohala skupaj s temenci), zadnje dni so mu pa fejst pognali in ima zdaj pribl. centimeter dolge laske povsod po glavi. Res so mu vidno začeli rasti. Ma že prav lepo frizurco...user posted image

učke... Se vašim user posted image že kaj spreminja barva učk? Nik ima še vedno takšne temno modre. Se mu še nič kaj ne spreminjajo...


Lp

P.S. Ja, tudi jaz svojih dveh fantov ne zamenjam!


_____________________________

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 119
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
12.6.2006 23:20:54   
ursa_p
Bonnie ... Gal ima tudi eno veliko okroglo pleso zadaj, ker sam glavo vedno tako obrne, jaz ga dajem vedno na bok spat ali lezat (tudi v vozicku). Ima pa cisto druge laske, kot jih je imel ob rojstvu.

Ucke ... Gal jih ima ze mislim da nekje od 2. meseca posvetljene (modre), tako da sem prepricana, da se mu ne bodo vec nic spremenile ... je imel pa na zacetku cisto temno modre. Sicer imamo pa v druzini vecinoma vsi modre oci.

Gal daje tudi CISTO VSE v usta ... pa tako si prste notri porine, da skoraj bruha ... naredi ze tako. Lump.

Ostale so pa danes zaspale.

Lepe sanje, tiste ki ze spite.

Ursa

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 120
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
12.6.2006 23:31:12   
Bonnie_RR
Zgleda, da sva midve res še edine pokonci...

No, saj grem jaz tudi počasi spat! Mislim, da bom od utrujenosti kar dol padla...

Pa lahko noč!user posted image


_____________________________

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 121
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
13.6.2006 5:54:01   
Eviii
jutro user posted image .
ja, pa res malo vlada zatišje tle po začetni evforiji pred par dnevi. se vidi, da se je vreme popravlo in da nas stalno sili vn, na svež zrak. in tako je tudi prou.
mi smo šli včiri popoldne na naše novo stanovanje in smo končno dobili pogodbo, tako da me jutri čaka skakanje po uradih in birokracija. se že vidim, da se mi bo zmešalo... nazaj grede smo se pa z mojimi starši ustavli v eni restavraciji in smo zapili novo stanovanje (seveda smo tudi jedli zraven user posted image ). sm bla prou vesela, ker moji drugače ne hodijo preveč vn. sm ji to dobesedno kr usilila...
tudi dejan vlači te rokice non-stop v usta. pa ne samo rokice, ampak vse, kar mu pride v bližino. zaenkrat pa nism še opazla nobenih belih pikic na dlesni.
mi imamo tudi eno veliko plešo zadaj. sicer ima dejan kr precej lask (in to dolgih), ima pa en kos glavice, kjer je skori neporaščen. in je prou smešen videt user posted image .
kar se pa učk tiče, so se mu full posvetlile. v bolnici je imel skori črne, zdej ima pa modre. v moževi familji so itak vsi modrooki. jst mam modrosive oči. tko da se mu ne bojo kej preveč spreminjale, se mi zdi.
no, lep dan vam želim. jst sm se odločla, da bom danes pridna in bom pisala doktorat.

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 122
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
13.6.2006 7:59:48   
marty5
Jutro,

Jernej se pogovarja z vrtiljakom, tako da izkoristim za kako rečt na RRju user posted image

Eviii, madona si zgodnja! Pa sem jaz mislila, da spadam med jutranje ptice....user posted image . Glede cepljenja - mi smo secepili v četrtek, reakcije pa ni imel prav nobene. Jokal se je še največ takrat, ko smo ga dali na trebušček in sem ga jaz morala držat za ritko, da se ni premikal - je že vedel, da imamo "zle" namene user posted image . Pol pa sem ga mogla malo tolažit - moj fantek je namreč prava mamina maza - zdravnica pravi, da je nežen in občutljiv kot njegova mamica (me vedno heca na ta račun).....Skratka, smo preživeli brez večjih pretresov in pa brez nobenih reakcij. Je pa tudi zdravnica rekla, da pri prvem cepljenju skoraj ni reakcij, znajo pa bit pri drugem...

Plenice - jaz ne vem, kaj naj. Beauty baby mi vedno premočijo zadnje čase. Pa sem včeraj ekstra pazila, da sem jih lepo zalepila (včasih, ko hitim jih res malo šlampasto) in lulija obrnila dol. Menjavam bodije kot za stavo.

Rižko - sem kupila včeraj milupino in jo bomo sprobali. Je pa res bilo ene 5 vrst različnih riževih kašic.....ne moreš verjet user posted image . da tistih z dodatkom tega in onega sploh ne štejem!

Novalac NF - sem ga kupila včeraj in smo ga tudi sprobali. Prejšnjo noč se mi je namreč jernej po 3eh tednih celonočnega spanja, zbudil 2×. Pa sem hitro tekla v lekarno, da mu ne bi prišlo v navado user posted image . Včeraj smo dali to nočno formulo in smo spet spali do 7ih. Moj dragi pa itak pravi, da se pustim nategnit vsaki novi farmacevtski fori user posted image ....pa še res je najbrž!

Punce moje, jaz sem takoooo živčna zaradi sobote user posted image . Zaradi poteka samega, vremena, pa tudi v končni fazi iz preprostega razloga, ker se poročim user posted image . Sem si prav smešna sama sebi. Jernej bo imel varuško, sem pa začela razmišljat v smeri, da bi ju z varuško kar domov poslala spat. Bom še vidla, kako bo reagiral tisti dan na vse skupaj.

Jaz vas prosim le, da držite pesti, da bo v soboto lepo vreme! Vsaj ne dež....user posted image .

Evo, Jernej hoče ven s postelje - me prav kliče user posted image . Lep dan želim!

_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 123
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
13.6.2006 10:01:53   
ursa_p
Jutro!

Gal je danes lepo prespal celo noc ... ne vem od cesa je odvisno, da se na vsake toliko zbudi lacen.

Marty5 ... da bo zakon srecen mora padati tudi dez ... vsega po malo mora biti, tako da jaz navijam za kako ploho.
Plenicke ... a jih dovolj zategnes? Kje ti pa premocijo? Na boku?

Cuko ... hvala za geslo ... sem se takoj spomnila kako ti  je ime ... sem vedla, a je uslo iz glave.

Zdej grem pa cunje obesit, pa se eno rundo dat prat, ker se zunaj ob takem vremenu takoj posusi.

Lp, Ursa

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 124
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
13.6.2006 10:20:36   
ninaki
Helou punce,

Vsem ta bolanim zelim, da se cim prej pozdravite!!!!

Cuko, drzimo pesti, da se cim prej znebite krckov!!!

Spanje ponoci...te dni bolj na random. Cez teden obvezno zbujanje okoli 1, 2, cez we pa tega preskoci. Ne vem od cesa je to odvisno.

Hrana...zadnje dni spet strajka. Kar smeji se in naokoli gleda. Ravno prejle bi "moral" jesti, pa je rajsi zacoril user posted image   Dokler je zadovoljen, me to ne skrbi. Sploh pa ne vec, odkar je spet zacel pridobivati na tezi. Driska pa se vedno. Jaz sem ze skoraj vso novo hrano ukinila iz svojega jedilnika user posted image Pijem pa samo se vodo in zjutraj eno dozo caja za dojenje. Je pa zdaj pogruntal, da mu je vsec spanje dopoldne. Tako da skoraj celo dopoldne prespi. Hmja, no pol zvecer je pa druga pesem. Midva z dragijem sva ze v pizami, jaz sem koma, ze kar sanjam poleg tv. Zdramim se samo, ko kateri od komentatorjev vpije gooool, gooool, goool, pa se to ne vem dobro za kaj se gre. Enej je pa buden kot cuk. Bolj ga prepricujem, naj hitro zapre ucke, da bo hitro nov dan, da se bova igrala in kaj fajnega delala, bolj se smeji, cmerka, gleda, gleda, gleda user posted image

Danes ga bo prvic cuvala tasca. Sej, ko bi imela z dragijem kake fajne plane, pa zal nimava user posted image


Ja, moja nova frizura je bolj kratke sorte z blond prameni. Joj, punce, kolk je pasala sprememba user posted image Samo pri odpadanju las pa nic ne pomagajo kratki user posted image Upam, da se to cim prej pomiri. Bo treba se kako porcijo kase pojesti user posted image
Hm, kar se slikc nove frizure tice, pa bolj tezko. Mi se vedno nimamo digitalca - ja, pa se ena zgodba na to temo. Prva dva seta slik so se cisto sfizila, zdaj sem pa ugotovila, da sta se druga dva seta tudi user posted image Bo res treba digitalca nabavit.

Drugace smo pa dobro. Enej je zacel oponasati krave - en dan je muuuuu na sporedu, drugi dan je vriskanje. Ko greva na sprehod po vasi, se oglasa iz vozicka muuuu, jaz mu nazaj odgovarjam muuuu, pa spet on, pa jaz in tako se midva pogovarjava user posted image . Ljudje najbrz mislijo, da nisem pri tapravi user posted image

Prevracanje...zadnjic se je iz trebuha na hrbet tako na pol obrnil. Zgornji del je obrnil, spodnjega pa ne user posted image

Dopust...letos bova z Enejem veliko na morju. Greva najprej z mojimi starsi, pol bomo pa se mi trije sami sli. Sicer gremo pa naslednji teden v toplice user posted image user posted image user posted image user posted image

V petek imamo koncno kolke!!!!! In to ze zjutraj. Pol morava se nekaj za stanovanje zrihtati in sva fraj. Tako da se priporocava z kak cvek v Tivoliju (ali kjerkoli drugje).

Punce, uzivajte. Se beremo,

Nina


(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?