|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
17.6.2006 23:41:35   
ursa_p
Cer!

Pri nas je polno novosti, pa nimam nic casa, da bi napisala sproti. Zdele sem se sele malo usedla v celem dnevu, ki sem ga zacela ze ob 8-ih ... cist sem crknjena, pa se vrocina me daje. Smo imeli tak mali piknik danes.

Najprej novicke!

Gal je vceraj kakal po 4-ih dneh in sem bila fuuul vesela.

Vceraj je prvic spal na trebuscku ... sem ga dala v prenosno posteljico, pa je bil ze cist zaspan ... pa ga obrnem na trebuh, on pa kravce past, se je prav matral. No, potem sem mu pa bucko kar lepo potisnila dol, ga nekaj casa bozala in je zaspal ... spal je pa rekordni popoldanski 2 uri!!! user posted image

Potem je prvic drzal svojo nogico. Matic mu jo je punujal in mu jo pomagal prijeti ... potem jo je pa Gal gledal in se naprej drzal in drzal.

Vceraj mu je oci kupil novo kapico, pa rutko .. ampak sta mu obe preveliki, na zalost. Ko smo mu dali za probat rutko, je tako priletela Lina (kuza) in gledala kaksne neumnosti pocnemo z Galom in ga ni spustila izpred oci ... ne vem kaj jo je tako zmotilo.

Pa vceraj sem sla po 2. kontracepcijsko injekcijo ... naslednjic pa mireno.

No, danes smo se prvic obrnili ... ampak ... sej ne boste verjele, ampak je res ... v avtosedezku (sicer v unem ta starem, ki nima toliko kota, ampak vseeno)!!!!!!! Ta otrok je pa res lump. Sej je Matic slikal.

Aja ... pa danes se mi je udaril z glavo v rob posteljice ... prvic in kar dobro. Sem ga dala na trebuscek, pa je spet tako zacel pasti kravice ... no, potem sem ga pa dala nazaj na hrbet oziroma bok, pa je medtem, ko sem ga obracala stegnil glavo nazaj in se malo mu je padla nazaj, pa ravno ob rok posteljice ... pa seveda v jok oziroma je bilo kar samo kricanje ... ampak je bilo vsega v pol minutke konec. Na sreco.

Pa marelo sva mu kupila vceraj ... je pa na celem vozicku samo eno mesto, kamor jo lahko pritrdis, ce zelis vozicek tudi zloziti.

Pa soncno kremo je sel oci vcerej kupit ... je vzel kar Niveino faktor 50+ ... in je bil danes ze namazan .. mi ga je predvcerajsnim opeklo po nogicah, ko je bil v SENCKI!!!

Ja, pa v Tivoliju smo bili vceraj ... je bilo super malo poklepetat ... otrocki so se ful spremenili ... no, Aneja sem videla pred kratkim, pa se mi zdi, da je se vedno isti, Enej se je ful poredil in ima ful lepo barvico, Lev se je pa cist spremenil, ampak cist ... zgleda ze veliko starejsi, pa je res lusten fant ... no, sej so vsi, ampak Lev se mi zdi, da se je edini ful spremenil ... Enej se je samo zredil, pa je zato drugacen, Lev je pa res cist drug ... ga ne bi prepoznala nikakor.
Drugace je bilo malo vroce, ampak prijetno za klepet ... je bilo pa zanimivo, da so bili vsi otrocki lacni skoraj naenkrat.
Sem pa na zalost pozabila fotko doma, da bi kako slikco naredila.

No, danes sem na zalost tako utrujena, da vas se od vceraj nisem prebrala .... bom jutri.

Lp, Ursa

< Sporočilo je popravil ursa_p -- 17.6.2006 23:44:12 >

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 176
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
17.6.2006 23:52:18   
ursa_p
Sem vedela, da bom kaj pozabila napisat ...

Iz predvcerajsnim na vceraj je prvic spal brez kovtrcka ... je bil pokrit samo z rjuhco, ker je pri nas res noro noro vroce.

Zdej pa res lahko noc ... sem bila ze na poti v posteljo.

Ursa

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 177
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
18.6.2006 7:45:40   
Valentina76
Dobro jutro!

Midva z Joštom že kar nekaj časa bediva medtem ko Grega še sladko spi, saj je včeraj njegov sodelavec dobil sina in so lumpaliuser posted image .

Rižolino Joštu ne podaljša spancauser posted image .... še vedno se zbudi enkrta na noč!

Kovterček....tudi mi smo ga zamenjali.user posted image

Jošt še ni spal na trebuhu.... zakaj jih pa devate na trebuh spat... a je to priporočljivo? Jaz ga še zmeraj na hrbet dajem.

Obračanje je pri nas samo s trebuščka na hrbet obratno še ne gre.

Tudi naš Jošt se je udaril ob rob posteljice in začel jokatuser posted image user posted image user posted image . To pa zato ker tako "rogovili" po posteljici, da to sploh ni res. No pol sem ga poravnala in je spančkal naprej.

Tudi nas je včeraj na rojstnem dnevu Joštove prijateljice pregnala točauser posted image . Smo bili fajn zunaj v senci.... nato pa vsi brzina v hišo.


Opažam, da so nekatere maice malo preveč načitane tu na forumu......in če ni vse tako kot v knjigi je že kaj narobe.

Sarazan:"Se ne usločuje ali gleda nazaj. Ritke ne dviguje v most in ne grabi stvari za svojo glavo. To so lahko baje prvi znaki kakšne razvojne motnje."

Naš Jošt dela most ko ga previjam da komaj ujamem njegovo rito in tudi ko leži se zvija nazaj  ampak je čist vse ok z njim in mogoče še bolj kot s katerim drugim dojenčkom.....lahko se zgodi da ravno pri tistih otrocih ki je vse kao OK ksneje nastopi "razvojna motnja". Zato cool down!

Danes bo spet enuser posted image "topel" dan in nas čaka izpolnitev stave. Moja mami se je namreč  stavila z Gregorjem da bom rodila punčko on pa je bil 99,9% da je Jošt......in imel je pravuser posted image ! Zato bomo danes jedli v restavraciji po Gregorjevi izbiri.... sigurno bo ribja restavracija saj je on nor na ribje jedi!


Se oglasim še kaj zvečer.

Valentina + Joštuser posted image


(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 178
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
18.6.2006 10:03:27   
sazi
Se oglašam tokrat iz Maribora. Smo tu že od včeraj - sarazan, nama pa velikokrat uspe biti istočasno na istem koncu Slovenije. Boste morda v naslednjih dveh tednih kaj na Obali? Če ja, pokliči. Gremo dol v četrtek in bomo tam do torka 4.7.
Evii, boš takrat že na Švedskem? Saj vem, da si napisala kdaj greste, ampak se mi ne da iskat. Če boš in če ne boš v hudi časovni stiski zaradi uejanja vsega za Švedsko in stanovanje, se lahko kaj dobimo. Se bomo trudili biti čimveč na plaži pri svetilniku. je sicer malo daleč, ampak ima vsaj veliko sence.
Krema za sončenje: tudi mi imamo Nivea baby +50, samo ga še nisem namazala.Je pa patronažna rekla, da so to prehudi faktorji za tako male. Kaj pa vem, če bomo na osncu, ga bom s tem namazala in malo bolj pozorna bom na kako morebitno reakcijo.
Lev spi na trebuhu zato, ker drugače ne zna - oziroma sploh ne zaspi in se kar naprej zbuja.
Lev tudi ves čas dela mehurčke in nekaj brunda zraven.
Upam, da s Anej čimprej pozdravi.
Gospa Marty5 - gotovo si imela super dan - najbrž naporen, ampak lep. Srečno.
Tivoli - ja, res so se otročki kar precej spremenili. Vedno se ti zdi, da se drugi spremenijo prej kot tvoj, ampak je Lev res precej drugačen. Sem si ogledala malo fotk iz porodnišnice in ima ursa_p kar prav. No, sama bi ga seveda spoznala, se je pa res spremenil in zelooo zrasel. Tudi Gal je drugačen - čisto drugi laski, pa Enej tudi tako živo gleda, Aneja si pa nisem uspela prav dobro ogledta, ker je najprej jedel on, ko je končal sem imela z Levom ful opravka.. Sem pa videla, da je prav velik in konkreten fant - joj, vsi tako rastejo.
No, zdaj se je pa Lev prebudil iz dopoldanskega spanca in gremo malo ven na sončka - do treh ribnikov in malo naokrog...

(odgovor članu Valentina76)
Neposredna povezava do sporočila: 179
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
18.6.2006 10:49:09   
Eviii
jutro user posted image .
kako gre kej gospa marty? včiraj te žal nisem uspela prit pogledat, ker smo bli v stanovanju in smo sestavljali dejanovo sobo. smo pršli domov okoli treh in sm glih vidla še zadnje avtomobile, ki so šli stran od bajte. tebe pa ne user posted image . si bom pač mogla ogledat slikce...
dejanova sobica zgleda fantastično. včiri smo sestavli postlco in omaro. ko se bomo preselili, bom dala not še previjalno. enkrat te dni bom pa še polepla s pooh-jem stene. in lustrček morem dat še gor. pa bo že pripravljena za dejana user posted image . midva dobiva pa sobo jutri, tko da bom vrjetno spet cel dan v stanovanju.
sazi, mi gremo na švedsko 29. junija. če prideš kej prej na obalo, se kr oglasi in se bomo zmenle za en čvek user posted image . pa seveda še kake druge primorke bom zvabla z nama na sprehod. kar se pa tiče svetilnika, meni sploh ni daleč. rada hodim in se sprehajam z dejanom, tko da ni panike.
dejan je danes malo tečkan. že 3 dni ni kakal in ga kr pošteno napenja danes. se kr zvija in se mi prou smili. drugače se pa tudi on slini ko nor. ga morem stalno brisat. pa rokice ima non stop v ustih. mu jih dajem vn, pa dudo not. včasih ga uspem pretentat, večinoma pa kr dudo vn zabriše in spet prste v ustka user posted image . zdej je počasi tudi začel prijemat stvari. sm mu dala utrjevalec dlesni in se ga trudi kr sam držat. joj, kako se razvijajo tej naši malčki in malčice. vsak dan kej novega.
danes pa z možekom praznujeva prvo obletnico poroke user posted image . je reku, da se morem hitro pripravit in da me bo peljal nekam. in dejana tudi. mene pa kr razganja od radovednosti user posted image ...
lep sončen dan vsem user posted image .

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 180
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
18.6.2006 11:36:44   
ninaki
Helou,

v petek v Tivoliju je bilo prav lustno. Otrocki so se res spremenili. So ze takoooo veliki user posted image

Mi smo bili tudi vceraj v Tivoliju. Smo sli na Roznik. Je prav pasalo v gozdu. Smo bili pred tem na enem pikniku in se je Enej, kljub vrocini, kar dobro drzal. Mu je bilo pa vceraj grooozno vroce. Pa je bil cisto poletno oblecen.

Sarazan, tudi pri meni, oz. Eneju se je to zdaj 2x zgodilo - jok pri tasci. Zadnjic sem ga oddala, ko ga je cuvala. Ko ga je prijela v narocje, takoj soba, pol pa jok in stok. Vceraj pa isto. Vse ok, dokler ga ni prijela v narocje. Pa takoj jok in stok. Reakcija z njene strani pa enaka kot pri tebi user posted image

Uzivajte. Danes bo spet en tak lep in topel dan. Jaz celo leto cakam na 30 in vec stopinj, da se koncno malo pogrejem user posted image

Nina


(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 181
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
18.6.2006 12:26:46   
ursa_p
Dan!

Spanje ... Gal spi samo v tanki pizamici in pokrit z rjuhco.

Marty5 ... vse najboljse, upam, da si lepo prezivela porocni dan.

Natalia ... zakaj za kopanje ne sprobas cebricka ... prosi kako prijateljico, ce ti ga posodi.

Sedeci polozaj in stegovanje ... tako kot je Evii pisala, da je Dejan sedel na robu previjalne in so mu noge bingljale dol .. Gala tudi priblizno ne smeva tako dat, ker bi se v trenutku stegnu in cofnu dol. Pa tudi za sedeci polozaj je se malo zgodaj ... je v napol sedecem polozaju.

Gal se tudi obrne iz hrbta na bok ze nekaj casa, ampak na trebuh pa se ne.

Sarazan ... ce ne grabi stravi za svojo glavo je bolje, kot ce bi jih .. ce se ne uslocuje je tudi bolje, kot ce bi se ... sej ne bo rabila rok in nog za sabo, temvec pred sabo in s tem imamo mi probleme ... sicer grabi stvari tudi pred sabo, ampak jih dostikrat tudi ZA sabo ... zato gremo pa pojutrisnjem v razvojno ambulanto, potem pa skoraj sigurno se na fizioterapijo ... KOMAJ CAKAM.
Pa se glede tasta in tasce ... en predlog ... naj jo imata v narocju tako, da ju ne gleda in naj ne silita vanjo ... Galu to ni nic vsec pri nekaterih ljudeh ... pri takih ga jim dam v narocje vedno tako, da gleda stran - mene.

Kako vroca voda ... Gal jo ima okol 40 al pa cez ... sva najprej napacno crtico gledala, ampak tudi meni na komolcu ta temperatura odgovarja ... jaz se namrec vedno kopam v zelo zelo vroci vodi.

Valentina76 ... tudi Gal je v avtosedezku ves prescivan ... mu moram dat eno plenicko spodaj.

Tinkatonka ... naj te potolazim .. za celjenje luknjic je se cas, ce se pa slucajno ne zaceli, je pa operacija baje cisto mala in rutinska in ni nobene panike ... so tudi mene potolazili s tem (druzniski prijatelj je zdravnik in mi je lepo razlozil), ampak na sreco se Galu suma ne slisi vec.

Zdej me pa moja fanta ze cakata zunaj ... grem ven ... no, sta ze nazaj, se predno sem uspela prit ven ... smo mislili it malo okoli, pa je prevroce.

Lep dan vsem, Ursa

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 182
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
18.6.2006 15:50:07   
Kami
Čao punce,
sicer bi mogla zdajle divje študirat, ampak sem si mogla mal pavze vzet. user posted image
Evan spi (še kako minuto bo), Liam in ati pa sta v Brežicah. Včeraj se nam je dan začel katastofalo. Liam se je zbudil z 38 vročine, Evan pa je ponoči kašljal 2 ure v kosu in sploh nisem vedela kaj naj z njim (v bistvu je napol spal in nič jokal). Tako smo šli zjutraj takoj k dežurnemu zdravniku. Sta dala kri (pridna zelo, noben tud bevskil ni)! V bistvu nič blaznega. Liam ima virozo. Je bil čist razočaran, ker je želel v Brežice, pa ga zdravnica potolažila da lahk vseeno gre. In sta šla in zvečer ni imel več vročine. Po moje se je "naspidiral" da noče bit bolan, ker v ponedeljek praznuje rojstni dan v vrtcu in mu je to fulllll pomembno. user posted image  (sicer ga ima šele julija).
Evan pa je imel zelo malo kisika v krvi (92%), zato naju je poslala v bolnico, kjer so pa naju debelo gledali, ker je bil mali dobre volje in ves nasmejan in žlobudral se je prijemal za nogice in res.... Kisik so mu še enkrat merili in je bil čisto normalen in so naju poslali domov. Kašlja sicer še, ampak so rekli, da ni kaj za narest, da mora enostavno minit. Nima vročine niti nič, samo z nosa mu teče. Pa tudi čisto dobre volje je. Eh, mi bomo že vse viroze dal čez v prvem letu! user posted image
Hrana.. naš ima pa rajši Hippove kašice od tega kar jaz skuham. user posted image  Ravno danes sem mu mal podinstala hruško in breskev pa ga je kar stresalo, ko sem mu dajala, pa precej mu je šlo na bruhanje. Še dobro, da sem zraven dala mal rižolinota, da je vsaj tisto pojedel. user posted image  Kupljeno pa zmaže brez problema. Mogoče mu je to moje premočan okus, bom drugič bolj z vodo razredčila.
Marty.... verjamem, da si se mela včeraj lepo. Komaj čakam na fotkice! Javi se nam, ko se usidraš v novem statusu. user posted image
Morje... komaj čakam. Še 4 dolgeeeee tedne.
Izpit...še dobro, da je še kar zanimiva snov. Komaj še zmorem, po pravici povedano. Upam, da bom zvozila in po moje znam jutri zvečer kar vriskat po Bežigradu, da bom 3 mesce spet prosta šolskih knjig!
Kopanje... Evan joka, ko ga damo ven. user posted image   V banjici je noro srečen. Brca do amena in priznam, da ga še komaj držim. Drug teden ga bomo dali v tisti stolček za v banjo. Tudi Liama smo dali po dopolnjenih petih mesecih. Bomo vidli kako bo šlo.
Vročina... še dobro, da imamo klimo. Imam cel dan vse rolete dol. KO gre Evan v spalnico nažgem klimo. Okna odprem ponoči (pa še takrat s tem zvišam temperaturo v stanovanju), da prezračim in jih zjutraj zaprem. Samo v spalnici nimam odprtega zaradi Evanovega kašlja, ker ne bi rada, da se mu tole še kaj poslabša (sicer je pa danes že bolje). Sicer pa razmišljam, da bi šla za nekaj dni v Brežice. Bi z Liamom v Čatež hodila, Evana bi pa dedi in babi čuvala.... Bom razmišljala po jutrišnjem izpitu naprej...user posted image
Punce, lep teden in veliko fuzbala! user posted image


(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 183
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
18.6.2006 21:00:25   
Bonnie_RR
Dober večer!

Ja, tile dnevi so pa že prav poletni... Končno!user posted image

Mi smo dopoldne večinoma zunaj za hišo, popoldne se pa noter malo ohladimo.
Nik se je danes prvič zunaj namakal. Sem dala kar banjico na travo, potem si je pa privoščil. Je strašno užival in čofotal. Sem imela na trenutke kar probleme ga lepo držat, ker je bil precej živahen. Zdaj morava pa samo še en majhen bazenček kupit, da se bomo lahko vsak dan takole namakali...user posted image

obvladovanje rok... Nik jih tudi že kar obvlada. Vsako stvar, ki jo prime v roke takoj obvezno preprime, potem pa roma v usta. Zdaj je že v tej fazi, da mu igračk ne dajem več v rokico, ampak mu jo držim pred njim in on sam stegne rokice in jo prime.
Imamo pa na trenutke prav težave, ko bi on imel dudo, ampak si jo mora obenem obvezno vzeti iz ust. Tako da zadnje čase dude nima skoraj nič več, razen za zaspat. Drugače je pa v trenutku zunaj. Si jo pa tudi trudi dat nazaj v usta, ampak mu le včasih uspe, večinoma kar plastiko "gloda".user posted image

dvigovanje in usločevanje... Jaz sem to pri mojem opazila in na to tudi opozorila pediatrinjo. Ga je dolgo pregledovala in rekla, da ona usločevanja sploh ne vidi. Rekla mi je, da je vse popolnoma ok in da je Nik pač zelo radoveden otrok in mora zato vse videti, prijeti, okusiti... Skratka, meni je rekla, da naj ga pač malo tudi pokonci nosimo (no, ker nasploh ni veliko na rokah, s tem tako ne pretiravamo), da si lahko on vse lepo ogleda in uživa. Baje, da otroku bolj škoduješ s tem, da mu npr. glavico dol tiščiš, če jo dviguje, ga siliš v vodoravni položaj, pa otroku to nikakor ne ustreza... Skratka, ni vse tako črno-belo, so tudi nianse, vendar je pri vseh stvareh treba biti zmeren.
Tako se tudi Nik včasih, ko je na tleh na blazini v dnevni sobi, zvije čisto nazaj, ampak to samo zato, ker je zadaj televizija (pa ima narejeno pregrado, da je ne more videt, samo zvok ga pa še vseeno pritegne). Jaz ga takrat vedno lepo popravim in se igra naprej.
Je pa drugače čisto nor na televizijo. Se lahko obrnem čisto stran, pa bo še vseeno našel ekran, pa tudi, če se bo treba čisto okrog obrnit. Pravi lumpek!user posted image Morem glede tega kar pazit, ker je njemu zanimivo prav vse. Dnevnik, reklame, nogomet... Kar onemi in opazuje...user posted image

Jaz se glede teh stvari okrog razvoja in podobnega sploh ne sekiram več. Eni otroci pač stvari osvojijo in počneje hitreje, drugi kasneje...

nogice... Jaz sem jih tudi včeraj Niku po kopanju na previjalni držala tako, da se je lahko prijel za podplate. Se je prav hecno vlekel za prste...user posted image No, sam to še ne uspe narediti.

spanje... Naš ni več z ničemer pokrit, ker mu je še v pižamici vroče.

spreminjanje... Res se naši bejbiji ful hitro spreminjajo. Jaz se včasih spravim album (slikce od rojstva naprej) pogledat in kar ne morem verjet, da je moj fant že takšen korenjak. Se mi zdi, da je bil še včeraj takšen mali piščanček iz porodnišnice...

marty5... Kako si kaj, novopečena gospa? Jaz tudi komaj čakam na slikce...user posted image

eviii... user posted image Čestitke za obletnico! Glede presenečenja se pa nič ne trudi razmišljat, ampak se rajši samo prepusti...

Lp








_____________________________

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Kami)
Neposredna povezava do sporočila: 184
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
18.6.2006 21:07:22   
Bonnie_RR
Sem pozabila eno stvar...

Zanima me, kaj, kdaj in kako dajete svojim otročkom piti?

Moj niti včeraj, niti danes ni spil niti 10ml tekočine. Pa sem mu ponujala zelo razredčen sok, čaj in vodo. Skoraj vsako uro. Sem poskusila s flaško, magičnim lončkom, žlico. Nič. Kar nekaj se je spakoval in obračal stran. user posted image user posted image user posted image Pa vedno sem preverila, da ni bilo pretoplo ali premrzlo.

Zdaj pa ne vem, kaj naj. Se mi zdi, da bi v takšnih vročih dneh moral dobiti nekaj tekočine v sebe, da ne bi dehidriral. Samo ne vem, ali ni navajen piti, ali ni žejen, ali delam kaj narobe...

Prosila bi za kakšen nasvet!

Lp


_____________________________

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 185
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
18.6.2006 22:32:45   
sarazan
Joj, zdaj je pa izpadlo, kot da je z otrokom, ki se usločuje ali gleda nazaj, ritko dviguje v most in grabi stvari za svojo glavo, kaj narobe.
Sploh nisem hotela kaj takega trditi. Sem pa mnenja, da lahko (ne pa nujno) nastopijo težave.
Poznam fantka, ki je s takimi gibi pristal na razvojni ambulanti in hodi na nevrofizioterapijo. Zaradi tega sem pozorna na take stvari, da opozorim pediatrinjo, da preveri, če se z našo punco kaj dogaja.

Namreč na začetku (nekje po prvem mesecu se mi zdi) je naša Sara zavračala desno dojko iz razloga, ker se ni hotela obračati v levo - vsi so jo nosili na desni roki in posledično je radovedno gledala samo v desno. Po nasvetu pediatrinje smo rabili kar nekaj dni, da smo jo z vztrajnim nošenjem na levi roki, ponujanjem in ogovarjanjem z leve, prepričali, da se tudi na levi kaj dogaja in se je nehala zategovati v desno.
Me je pa pediatrinja takrat prestrašila z vsemi temi povečanimi mišičnimi tonusi user posted image  in asimetrijo otrokovega telesa.

Torej, ja cool down, ampak jaz pri svoji punčki takoj sprožim alarm, če se bo čudno gibala. Ne bi rada čez par mesecev klela svoje brezbrižnosti.

Krema za sončenje ... jaz imam tudi to Niveino 50+ in sem jo včeraj uporabila za Saro in zase (sem pravi jogurt user posted image ). Nobena od naju ni niti rdeča, kaj šele opečena. Na koži pa tudi ni kakšne reakcije - Sare nisem mazala po obrazu, ker je imela klobuček.

Jok pri tašči ... ne pomaga nič. Tudi, če je Sara v njenem naročju, da gleda mene, je takoj vpitje user posted image . Niti ogovarjati je ne smeta, se že kremži. Upam, da je samo taka faza.

Kopanje ... mi se kopamo pri 35 stopinjah. Začeli smo z 38, zdaj pa počasi ohlajamo vodo. Jeseni bova šli na tečaj plavanja v bazen z 32 stopinjami in jo moram počasi pripraviti na tako temperaturo. Pa še vroče je tako, da ji prav paše, če je malo bolj "mrzlo".

TV ... ja tudi pri nas je to čarobna škatla za hipnotiziranje user posted image . Sara je čist v transu, če ji uspe videti ekran.

Pokrivanje ... jaz jo zdaj čez noč pokrivam s tanko bombažno odejo in spi v bodiju s kratkimi rokavi.

Pitje ... jaz Sari ponudim vodo po žlici. Spije zelo malo, ker ji je bolj všeč moje mleko. Odžeja se kar na dojki user posted image . Jo pa ne želim navaditi na kakšne sladke sokce. Dobila bo vodo ali nesladkan čaj - predvsem ko bo že na gosti hrani. Zdaj dovolj tekočine dobi z dojenjem.

Marty5 ... draga gospa, čestitam in ti želim zakon poln lepih dogodivščin.

Sazi ... se zna zgoditi, da pridemo na Obalo zadnji vikend v juniju (se mi zdi, da je to 30.6. user posted image ). Te pokličem, pa ostale Primorke tudi, če bodo za čvek user posted image .

Zdaj pa lahko že končam tale roman, a ne?!user posted image

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 186
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
18.6.2006 23:01:48   
natalia
zdravo,

- ursa_p: mi imamo čebriček bebe jou - je zelo dober, ampak ga ne uporabljamo več,ker preprosto stežka pridemo ven, mala je močna in velika in ni šanse, da jo dobimo noter...user posted image  kopam jo zdaj bolj poredko, 2x na teden, ostalo jo umijem. pač, sprejet moramo dejstvo da se nerada kopa, mogoče pa bo to prerasla in bo vzljubila vodo, ko bo malo večja. sicer se ne joče, ko jo kopamo, in se igra z račkami, ampak se ji vidi da ni sproščena. pač...

se pa mi zdi voda za Gala zelo vroča, in praviš da mu je všeč? user posted image  pravi frajer je., mojo sem tudi dala enkrat 40 stopinj v vodo, pa je že bila cela rdeča!

Sarazan: jaz te razumem, tudi jaz bi komplicirala in študirala, če bi se šlo za mojega otroka!

Marty: kakšna je bila poročna noč?user posted image user posted image  je bilo veselo?

Evii: kakšna srečnica si, jaz tudi komaj čakam, da opremim najino hišo, samo sva kakšno leto zadaj...najlepše mi je opremljat...aja, pri vama je bilo tudi veselo?

pri nas pa je čudno:!
kljub rižolinotu zvečer in kašicam in rednim obrokom in 2 hektolitroma čaja na dan, naša vstane še enkrat na noč in zgodaj zjutraj - potem pa ne zaspi več!! jaz pa bi spala da bi se mi mešalo!!

hvala bogu za kavo!!user posted image


imamo pa tudi novo finto - in to je da smo v družbi najbolj glasni! zadnjič smo imeli piknik in ker je bilo dosti ljudi, je bilo seveda dosti pozornosti iz vseh strani! sem se kar malo bala, da ne bi preveč silili v njo - in kaj mala naredi! tako se je razgovorila, čez cel dan, da je bila skozi v pozornosti in so jo vsi gledali in občudovali... jojuser posted image , ker če pa njo kdo gleda in jo animira, pa je vsa blažena - namreč ljubi pozornost in cartanje vseh bližnjih, in si je prislužila spet poln hranilnik!!user posted image


dobro, zdaj pa grem spat! lepo spimo!

lp

_____________________________

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 187
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
19.6.2006 10:04:14   
Bonnie_RR
Dobro jutro!

temperatura vode...
Pozimi sva mu dala bolj vročo vodo (okoli 40°), zdaj pa že hladnejšo (ok. 35-36°). Ne glede na temperaturo vode pa pri kopanju zelo uživa. Zdaj se je treba pač "ohladit", pozimi pa "ogret". user posted image

zvijanje, dvigovanje... Ja itak, da imaš prav sarazan! Jaz sem tudi pozorna na to in če bi takšne stvari zelo pogosto počel, bi tudi jaz sprožila alarm. Normalno. Jaz sem hotela povedat samo, da tudi Nik to počne, vendar me je pediatrijnja potolažila, da to ni nič zaskrbljujočega in je vse ok.

spanje... Ja, mi imamo zdaj takšen ritem, da gre spat okrog 7-pol 8h zvečer, zbudi se nekje ob pol 7-7h, se previje, poje, malo pogovarja in zaspi še do enih pol 10-10h. Potem pa vstane in dobre volje začne dan...user posted image Mi tako zelo odgovarja, čeprav se vsak dan znova odločim, da bom zjutraj vstala, ko Nik zaspi nazaj, ampak mi vedno "rata" zaspat zraven njega...user posted image Se bom morala bolj potrudit...user posted image

Lp




_____________________________

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 188
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
19.6.2006 10:14:43   
Eviii
jutro.
kako ste? upam, da je prespana noč za vami. jst sm spet mogla ob petih in pol zbudit dejana, da mi pomaga malo pritisk iz joške umilit... ni šlo drugače. on bi sicer še malo potegnu s spancem, ampak se je mogu malo potrudit user posted image .
zdej sva sama doma in uživava. sm mu dala dudo in zgleda, da ga bo zmanjkalo. ga je že user posted image . možek dela. mama in sestra sta šle pa malo v šoping... jst pa čakam, da me pokličejo, kdaj mi bojo sobo prpeljali...
včiri je blo super. naju je možek hotu peljat v restavracijo, kjer smo praznovali poroko lani. pa je blo zaprto. in smo šli v eno restavracijo, kamor sva šla prvič večerjat. in dejan je bil cel cajt priden in se je pogovarjal z natakarji, pol je pa zaspančkal. ko smo končali, pa naju je peljal še čez, v šoping. sicer nismo bli dolgo, ker nismo bli razpoloženi, ampak je blo vseeno fajn. res lep dan mi je prvošču možek user posted image . sva pa od mojih dobila ogromno daril za hiško. metlo in smetišnico user posted image , pa sklečke za sladoled, pa multipraktik in še en kup posodic za shranjevanje hrane. super user posted image .
mi imamo ta teden kar naporen, z vsemi zdravniki. v sredo imam jst urologa. v četrtek gremo v posvetovalnico in po pikico. v petek gremo pa kolke slikat. me je glih zdej klical možek, da ga ja klical direktor valdoltrske bolnice za mu sporočit datum. igrata skupi golf in nama je zrihtal en izreden datum (ko ponavadi ne slikajo kolkov), da bomo imeli večji mir... priden user posted image .
danes sm mogla zjutri dejana vsega zljubčkat... in kako je užival zraven user posted image . pravi mamin cartko je on. me je klicala ena kolegica, ki ima rok 7.7. in je rekla, da se počasi pripravlja na porod. je rekla, da jo že vse tišči in da jo malo skrbi. pa sm ji rekla, nej se kr umiri in da bo vse ok. jutri pride pa k meni in greva skupi v šoping še par stvari iskat za user posted image . komi čakam, da dobim vesele novice še z njene strani.
punce in user posted image , uživajte v sončku danes user posted image .

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 189
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
19.6.2006 10:54:16   
ursa_p
Jutro!

Valentina76 ... sprasevala si zakaj bi jih tako radi dali na trebuscke spat ... Gal ni nikoli spal na trebuscku do par dni nazaj prvic in pa vceraj drugic, danes tretjic ... to pa samo zato, da ne bi imel zadaj potlacene glave ... sicer se ni krize ... trenutno malo smesno zgleda, ker ima pleso, spodaj pa kake 3 cm dolge lase, ampak ce bi pa se naprej spal na hrbtu (se sam obrne iz boka) pa vprasanje kaksno glavo bi imel ... jaz bi rada videla, da bi se vec spal na trebuscku, ampak za ponoci se ga ne upam dat na trebuh samo zato, ker ni navajen.

Danes je Gal prvic po dolgem casu spal na nevzignjeni postelji ... sem mu jo spustila zato, ker se mi zdi, da ima malo zatecene noge  ... me je prav zanimalo kaka bo noc, pa je bilo kar v redu ... se je zbudil 5.15 (2 uri prej kot v vecini) ... tako da je kar v redu ... je bil pa skoraj za 90 stopinj obrnjen ... pa z glavo se je zabil v rob posteljice ... smesko ... se tako premetava, da je bil se cist odkrit.

Danes tretjic spi na trebucku in je sam obrnil glavo na drugo stran, potem pa kar direktno z obrazom navzdol in zaspal ... sem mu jaz potem obrnila glavo v desno (se raje obraca na levo kot v desno).

Pitje caja .. jaz ga Galu ponudim samo, ce je po 2-eh urah od hranjenja siten, ce mu nic drugega ne pase, mu ponudim caj ... ce ga kaj spije ga spije, ce ne pac ne ... ga ne silim ... sam bo ze vedel ali je zejen ali lacen ali pa nic od tega.
Sem pa takega mnenja kot Sarazan .. ali bo pil vodo ali pa nesladkan caj ... zdej smo zaceli s cajem, ampak bom dajala noter vedno manjso kolicino caja, da bo vedno bolj vodeno in da bo navajen piti tudi samo vodo.

Krema za soncenje ... jaz Galu namazem tudi obraz ... kljub klubucku, ceprav ga v vozicku nima.

Gal zdej spi, jaz grem pa malo po stanovanju pogledat, ce je kaj za pospravit ... za brat tako ni kaj, ker nic ne pisete ... no vmes sta ze evii in bonnie pisali ... grem prebrat.

Lp, Ursa

< Sporočilo je popravil ursa_p -- 19.6.2006 10:55:47 >

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 190
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
19.6.2006 13:53:21   
tinkatonka
Hoj!

Sem ravno prisla iz BTC-ja. Anej se neki matra zaspat v sosednji sobi, mami ga pa na daleč posluša in vmes prebira RR. Dane sem šla v ogled kopalniških ploščic. Sem bila v Bauhausu, pa je čist izropan, ker vse selijo v novega, ki bo očitno kmalu odprt, no potem sem pa zavila še v Merkur in sem dobesedno "zaljubila" v ene plošice do Gorenja. Sem že vse zračunala koliko naju bo koštalo in sploh ne pride tako drago. user posted image user posted image  Zdaj moram pa samo še moža peljat na ogled. user posted image  Zdaj sem čist notr padla v opremljanje najinega stanovanja. Veliko stvari v najinem stanovanju bova dala delat mizarju, ker so mere bolj netipične in bi težko dobila in našla kaj všečnega v trgovinah, ki bi tudi prostorsko pasalo v najino stanovanje. Tako da je sedaj risanje dnevne sobe, omar, otroške sobe,..., vse v mojih rokah. user posted image

A mi predlagate kakšen dober salon s parketom v Ljubljani ali njeni bližini??? V bauhausu je blo čist bogo, pa sploh ne vem kam naj se obrnem da najdem kakšen lep, kvaliteten pa po možnosti ne "svinjsko" drag parket.

no pa še par odgovorov na teme...

čaj...Anej ga popije v povprečju 1,5 dcl na dan. Pije komarčkov čaj. Zelo razredčen in sicer od Alete Nestle, ki baje res ni nič sladkan, tisti hippovi so baje kljub temu, da piše gor brez dodanega sladkorja, kar sladki.

krema za soncenje...uporabljam faktor 25 od Bubchen-a. Mažem ga po rokicah, nogicah, ušeskih in obrazu.

pokrivanje...moj je očitno še največ oblečen.user posted image Sej verjamem da mu je vroče, ampak pri tem da imam na stežaj odprto balkonsko okno v spalnici ponoči in nekje do polovice spuščene rolete, si ga ne upam manj oblečt, sploh zdaj ko je malo prehlajen. Imam pa okoli posteljice obrobo tako da mu notri nič ne piha. Oblečen je v spodnjo majčko in tanek pižama pajacek. A pretiravam??? user posted image  

TV...če hočem pet minut mira, se samo vsedem pred TVuser posted image user posted image . ja TV je tudi pri nas "čudežen".

ninaki...HVALA za informacije glede hladilnika. user posted image

No toliko za zdaj od nas...

Lp Tina


_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 191
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
19.6.2006 14:16:00   
sarazan
Tinkatonka!

Ne vem, kako zahteven okus imaš, ampak v Parflexu se dobi za moje pojme kvaliteten parket za normalno ceno. Pa še vse kar zraven paše - lepilo, obrobne letvice,... In poznajo kar nekaj parketarjev, ki so njihove stalne stranke (če slučajno še nimaš mojstra za polaganje).

Ta Parflex je pa v Šiški, blizu Merkatorjevega centra. Naslov: Devova ul. 21, telefon: 519-76-56.

Midva sva vse tam kupila in žal ne poznam drugih prodajalen parketa. 


packarija ... sem zadnjič brala in pozabila napisat komentar glede packarije, ki nastane pri hranjenju otročkov. Popolnoma normalno je, da poleg žlice v usta zleze tudi rokica user posted image . Otrok mora hrano "začutiti". Če ne boste dovolile, da se otrok kdaj s hrano tudi poigra in jo spozna, se lahko zgodi, da bo hrano zavračal.
Glede na to, da otrok rabi nekaj mesecev, da osvoji tehniko hranjenja, potem pa celo življenje lepo je, mene ne bo konec, če bom teh nekaj mesecev samo prala in pucala po kuhinji user posted image . Seveda je pa vzporedno potrebno tudi vzgajati spoštljiv odnos do hrane.

pomoč malemu Marcelu ... punce, a ste brale njegovo zgodbo? Meni je kar srce zastajalo. Če lahko, pomagajte še ve.
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=957293

Hvala Bogu za klimo.... mi bi se že skuhal pri tej vročini. Po 9h ne hodim več ven in pokukam iz hiše šele po 17h. Jao, nikoli nam ni prav - če je sonce ali dež, vedno godrnjamo user posted image .

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 192
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
19.6.2006 15:06:29   
Valentina76
Pozdravljene!

Tinkatonka sva v isti fazi pri gradnji. Tudi midva sva zadnjič iskala ploščice in parket.... apri nas je izbire fuuuuuuuuul in je to spet lahko  problemuser posted image . Kdaj se selite? Mi bi naj bili not do septembra. Naročila sva že tudi kuhinjo, kopalnico tako da že komaj čakam.


Jošt bo sedaj popenil tu za mano. Ful si celo pešičko v usta tlači in se tako jezi nanjo da je prev smešen.

Malo sva bila dopoldan zunaj. Namazala sem ga s 30-ko. Mislim da bo dovolj.

Naš Jošt k sreči pije vse: vodo, čaje in sedaj tudi Fruteke. Na Frutekove flaške je ful fajn namontirat NUK-ove cucljeuser posted image .... the best, da ne rabimo prelivat.

Danes sem ga dala spat na trebušček..... uspelo, a se je po pol ure user posted image zbudil....ponavadi spi dlje!

Jutri smo stari štiri mesece......kako hitro čas mine!

LP


Valentina

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 193
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
19.6.2006 19:11:55   
marty5
Ojla,

vročeeeeeeeeeee.......mi tudi ne pokukamo ven do večera in se zahvaljujemo za izum imenovan klima user posted image

Najprej hvala vsem za čestitke in lepe želje! ja, poroka je za nami user posted image user posted image user posted image , krst pa tudi! Moram povedat, da sem nadvse ponosna na svojega sinka, ker je bil, kljub pasji vročini, tako zelo priden! Pa varuška je bila tudi super - res krasna punca. čez teden je v LJ, kjer študira, tako da če katera od vas ljubljančank potrebuje varuško, jo toplo priporočam. Ko sem vidla, kako sta se z jernejem ujela, sem ju zvečer kar domov poslala in moj Jernej je sladko spal do jutra, mama pa je brez skrbi uživala - ravno tako do jutra user posted image .

Slikc še nimam jih bom pa dala hitro gor, ko jih dobim.

Sem se le na hitro oglasila, ker smo še vedno malo v kaosu........pri nas doma je kot, da je padla atomska bomba - povsod paketi, pa kile riža po tleh user posted image . Včeraj smo imeli še piknik, tako da nisem še nič nardila.

Vas moram za nazaj prebrat (sem le preletela) in pol se kaj več posvetim temam.

Šibam zdaj.....uživajte in hladite se kje v kaki senčki user posted image

_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu Valentina76)
Neposredna povezava do sporočila: 194
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
19.6.2006 21:42:29   
sarazan
He, he, he, marty5, samo, da si preživela user posted image . Zdaj, ko si poročena, je vse drugače, a ne? user posted image  user posted image  user posted image  Meni je tako smešno, če me kdo to vpraša. Nič ni drugače, samo en tak lep nepozaben trenutek življenja doživiš, kajne?

Se pa oglašam, ker sem na med.over.net prebrala, zakaj naj ne bi bilo dobro, da se pri kopanju močijo ušeska. Pediatrinja je napisala, da se pri otrocih z veliko ušesnega masla to maslo "napije" vode in nabrekne. Tako nastane en tak zamašek, ki ga je potrebno odstraniti v ambulanti - reče se spiranje ušes. Otrok s takim zamaškom namreč bistveno slabše sliši.
Torej, če ni problemov s tem, se lahko močijo tudi ušeska. Nima to nobene veze z vnetji ušes. Saj konec koncev otrok po kopanju nimamo na prepihu, a ne?


_____________________________

Princeska Sara se je rodila 29.1.2006.
Princeska Maša se je rodila 13.7.2010.

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 195
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
19.6.2006 22:53:21   
ursa_p
Cer!

Gal je spet kakal po treh dneh ... suuuupeeeer ... se mi je ze cel dan zdelo, da nekaj bo.

Kopanje ... danes sem mu dala ful hladnejso vodo ... 35 stopinj in mu je bilo ful vsec ... je imel spet malo zabavico. Ocitno mu je bila prej, glede na temperaturo zunaj, voda v banjici prevroca.

Hladilno mazilo ... ta navadna hladilna mazila so v tej vrocini cist tekoca ... bomo sli verjetno kar nazaj na Bubschenovega.

Sarazan hvala za informacijo glede usesk ... bom vprasala pediatrinjo, ce so Galova usesa v redu in nimajo nobenega cepka. Meni se zdijo OK.
Usesa ... a jim jih kaj pucate? Jaz mu samo uhlje, prav notri pa ne.

Marty5 ... komaj cakamo slikce.

Packarija ... samo 1x je dobil jabolcni sok, da bi lazje kakal (pa se to ni pomagalo), ampak je slo kar nekaj mimo ustk, pa je slincek ze popackan ... kmalo bomo v fazi, ko bojo vse cunje popackane, pa nic ne bo slo ven ... no, upam, da bo slo ... jabolcni sok ni sel.

Vedno zelim nekej vprasat pa nimam pojma kaj ... vedno pozabim, predno pridem do racunalnika ... bo treba sproti pisat ... no zaenkrat toliko.

Lp, Ursa

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 196
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
20.6.2006 7:15:36   
ursa_p
Jutro!

Jaz sem cist vesela danes.

Najprej naj povem, da sva imela prvic po porodu (med nosecnostjo pa je na primer motil trebuh) koncno normalen (bil je fantasticen) seks user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (brez da bi kaj motilo - susa, bolecine) ... no, bolecine so se prisotne, ampak je veliko veliko bolje. Notranji sivi me se vedno bolijo ... po seksu pa so me boleli VSI sivi ... cudno. Ja, midva sva dolgo cakala, pa se nekaj casa bova, da bo cisto brez bolecin. user posted image

Potem pa se ena novicka ... Gal se je vceraj prvic obrnil iz hrbta na trebuh user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ... na zalost ga nisva videla, ker je bilo to v posteljici ... ko sva prisla ob 1-ih z jutraj v spalnico spat, sem najprej pogledala Gala, pa gledam, gledam .. Gal spi na trebuscku ... nisem mogla verjet svojim ocem. Sem cist ponosna na mojega sina. No, potem je pa "za konec" se glavo sam obracal na eno, potem pa na drugo stran ... Je pa ob vsem tem ena pomanjkljivost ... obrnil se je na levo stran ... na desno bo pa po mojem mnenju veliko tezje ... se namrec ves cas poskusa obrnit samo na levo .. na desno le redko. No, sem bila pa vesela, ko se je zjutraj zbudil in imel glavo obrnjeno na desno. Spal je pa normalno do pol sedmih, kljub novemu polozaju.

Sem hotla it ze vceraj nazaj napisat na RR ... sam sem bila prevec utrujena, da bi se enkrat prizigala racunalnik in vse skupaj napisala.

Zdej grem pa zbudit Matica za v sluzbo.

PS: Luftam stanovanje, pa NIC ne potegne cez. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ursa

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 197
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
20.6.2006 10:00:26   
sarazan
Živžav!

Mi smo imeli zjutraj 2. cepljenje. Sara je bila takoooo pridna, malo je zajamrala, jokala pa ni user posted image .
Čez 10 dni bomo stari 5 mesecev in smo na 63 cm in 6560g - ja, še vedno manekenske mere user posted image  user posted image  user posted image .

Uživajte!

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 198
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
20.6.2006 13:34:53   
ursa_p
Dan!

Gal je danes spet kakal ... mogoce bomo pa spet prisli na kakanje vsaj 1x na dan.
Je bil pa siten zunej, pa sem mislila, da mu je vroce ... prideva notri, pa je bilo za odtenek bolje ... ampak to ni bilo to ... pa ga vzamem k sebi ... pa smrdi ... je bil pa revez pokakan .. pa se mi je enkrat zdelo, da je kakal, ampak ni bilo nic videt, ko sem umaknila hlacke, prav pod plenicko pa nisem gledala. Je imel pa DM-ovo gor, pa ni slo nic cez.

Sem ga pa v tej vrocini oblekla samo v bodi brez rokavov ... je res svinjsko vroce ...

Sarazan ... ima pa res manekenske mere ... Gal ima verjetno ze cez 7 kg ... predvidevam, no. Kako velik je pa nimam pojma ... sem pa gledala slikce in je fuuuuuuuul zrasel ... kako cas bezi ... tudi mi bomo vsak das stari 5 mesecev.

A ste kej poslusale, da je ozonska luknja nad nami in da ni priporocljivi bit zunaj med 12. in 16. uro (oziroma sploh cim manj zunaj) ... pa se nek cuden veter piha ... no, midva sva prisla malo prej domov ... zdej bova pa noter, ker je zunaj res vroce .... ceprav doma imava pa vseeno 27 stopinj!!!

Danes imamo obisk v razvojni ... komej cakam.

Lp, Ursa

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 199
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
20.6.2006 15:28:02   
petrina28
Hej Marty – čestitke tudi z moje strani.
 
Mi smo tudi imeli krst 17.6., midva z možekom pa sva na ta dan »praznovala« prvega pol leta zakona (17.12.05).  Tudi mi smo se imeli krasno, oba ta mala sta bila pridna kot mravljice. Je bil eden izmed tistih dni ko gre vse kot po maslu.
 
 Pa enih par slikic mojih dveh »mladičkov«, botrice s starši in duhovnikov ter Domna, ki piha svečo – a ni dober, he, he….

 








_____________________________

LP, P.

Mija - moj sonček - 23.2.2006

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...
BLOG: Pitje vode in lulanje med poukom
Te med odmorom ne tišči lulat in te je pritisnilo sredi pouka? Boš moral počakati do naslednjega odmora. V mojem svetu j...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?