|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mož z dvema obrazoma
20.4.2006 10:49:43   
vrtnica27
Imam moža (sodeč po mojem menju), ki ima dva ali več obrazov, odkar sva prebrodila najhujšo krizo pred 5 leti. Do takrat sva se razumela, ni bilo nobenega izogibanja enega od drugega, se povsod stiskala, sexala,...Saj je bilo tudi kreganja ampak sva lepo zadeve rešila.
Dandanes pa je situacija taka: doma sva kot prijatelja, se pogovarjava kar je nujnega za stanovanje in otroke(dokler nima kakih problemov ali muh), v sexu sva najboljša ljubimca(takrat me hvali in same ljubkovalne besede izreče), ko pa stopi ven iz hiše pa sem najslabša, najbolj slepa, kritizira in to pred vsemi.

V družbi (odvisno v kakšni) ali se me izogiba (kjer se parčki kregajo in si vse mečejo za nazaj) ali pa me stiska za rokco pa še to 2x na leto (kjer se parčki sitskajo).
Vem da včasih tud on rabi mir in čas zase, pa ga pustim na miru. Tisti čas se svojim prijateljem in sodelavcem zaupa, jaz sem pa ta zadnja na svetu in mi pove šele čez par mesecev ko gre vse mimo(jaz pa do takrat že vse vem, ko mi drugi povedo in se delam neumno). Skušam se z njim pogovarjat, pa mi ne rata, ker takrat spet pošizi in gre ven iz hiše(al gre nekaj okrog hiše delat al pa gre na pijačo s prijateljem)

Jaz se namreč počutim kot obveza in maskota doma, hkrati tudi odrinjeno. Najbolj me boli, ko me nikoli ne vpraša "Kako si?" Pa tudi ko imam jaz slabe dneve v službi, se moram doma smehljat in vsem ustrežt od spredaj in zadaj.
Trenutno imava eno hčerkico in pričakujemo še eno čez 2 meseca.

Večkrat sem si govorila, da sem si sama kriva. Ali je res problem v meni?

Ali ima katera podobne probleme? Ali ste druge že doživele, kako ste stvar rešile ali pa še vedno taka situacija traja, ker ni pomoči?



< Sporočilo je popravil vrtnica27 -- 20.4.2006 10:55:42 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mož z dvema obrazoma
20.4.2006 11:39:50   
Anonimen
Mislim, da je pikec enkrat napisala, da je bila sproščena dokler ..... ni važno kaj. Mislim, da si ti že čez tisto fazo, ko si bila sproščena in se je z ljubeznijo vse dalo.

Le tretjina zakonov je srečnih, pa še to zaradi tega, ker se en podredi, a se tega ne zaveda. Zakon mu pomeni več kot resnica. Tebi očitno zakon pomeni več, ker se greš neko sprenevedanje, laži, delaš še, da nečesa ne veš, čeprav so ti že drugi povedali, najbrž ker bi se rada pogovarjala z možem, ga spodbujala, da bi se on dobro počutil ob tebi, da bi se pogovarjala, karkoli.

Zadnjič sem poslušala eno oddajo na radiu. Laži v zakonu so utvara, most iluzij, ko se zruši, gotovo se, je padec trd. Oba zadovoljna, izpopolnjena sta lahko le z resnico. Torej povej, govori z njim, to kar delaš, škodi vsem.

(odgovor članu vrtnica27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: mož z dvema obrazoma
20.4.2006 13:06:19   
Pupica
ja a ti si mu pa tiho al kaj?user posted image

Jaz vem, da ne bi bila, če bi me en blatil. Če bi bilo enkrat, nič ne rečem, ampak vedno.
No v vsakem primeru bi jih slišal in to VPRIČO vseh ljudi.
Če bi se pa odločila da bom še naprej z njim, pa bi mu vsakič pokazala, kaj je naredil s svojim gobcanjem. Saj včasih šele tako ljudje vidijo, da tudi druge boli, če jim vrneš natanko tako.

(odgovor članu vrtnica27)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: mož z dvema obrazoma
20.4.2006 15:43:59   
mojamura
jao jao....


prvo nehaj se delati ''neumno'' in mu vse lepo povej tako kot si zdaj nam.

če ne bo vžgalo mu naredi parkrat sceno pred drugimi (kot ti je že moja predhodnica svetovala)....

če pa še to ne zaleže---pa odidi . vem da je lažje reči kot narediti, vendar v tvoji situaciji ni druge. razen seveda, če ti je všeč igra sprenevedanja.

it's your call

_____________________________

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu vrtnica27)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: mož z dvema obrazoma
20.4.2006 15:44:53   
vrtnica27
pupica, vsakič ko kaj zine v javnosti, mu znam nazaj svoje povedat, ampak ne reagira.Ko pridemo domov pa kreganje. Čez par dni pa misli, da bo sex vse rešil, dokler se spet ne pomeniva. Čez kak teden isto doživljanje.
Opazila sem, da je tako obnašanje videl pri svojih starših in pri enem paru, k so bli njegovi sodelavci, na koncu se mu to zdi vse normalno. Zame se dela frajerja pred drugimi. 

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: mož z dvema obrazoma
20.4.2006 16:10:26   
Laubica
Oprosti če se ti bo to zdelo nesramno ampak kako si se pa lahko odločila še za enega otroka če se tako slabo počutiš ob njem user posted image

(odgovor članu vrtnica27)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: mož z dvema obrazoma
20.4.2006 16:38:29   
lenika
Oprosti, ampak jaz definitivno ne bi sesala z njim, dokler bi se tako obnašal.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: mož z dvema obrazoma
20.4.2006 17:20:33   
Primoza
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

ne bi sesala z njim.


sesala za njim in seksala z njim? user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: mož z dvema obrazoma
20.4.2006 22:33:58   
kapica
Meni se to zdi zelo grdo, da en v zakonu tisa drugega oz. se tako do njega obnasa. Kje pa je tu spostovanje in ljubezen, ce se pred drugimi dela norca iz tebe? A doma pa verjetno ti za vse poskrbis, potem je pa on verjetno "ta glavni".

Moja prijateljica ima enakega moza, da ne recem bu... Pa pravtako kot ti ne ve kaj naj, ne zdi se ji prav a spremeni pa tudi nic. Nikoli mu nic ne rece. Ti pa njemu zgleda tudi da ne. Saj ne more vedet da te tako prizadene, ce mu ne poves. Ali se je pa v vseh letih verjetno ze navadil na tak nacin, ti pa tudi.
Potem pa se drugega otroka, ne vem no, pa moja prijateljica bi tudi se enega. Tega ne razumem , prav same rinete v se vecjo nesreco, ce vam je ze tako hudo kot pravite. Pa ne mi zamerit, ne mislim nic grdega s tem, ampak enostavno ne razumem.

V zakonu je vedno treba delat kompromise, pa enkrat pozre en , pa drugic drugi, ce oba zelita da ljubezen ostane. Saj je treba tudi zrtvovati, seveda, ampak da skoz en ta isti. Ne vem no, to je tako kot pretepanje recimo. Beseda lahko tudi bolj boli od udarca.

Nimam ti kaj svetovati, saj ena je ze rekla, brez odkritega pogova in iskrenosti zakon ne more dolgo drzat oz. ne more biti uspesen.

Vse dobro ti zelim!


_____________________________

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: mož z dvema obrazoma
20.4.2006 23:03:06   
BlankaT
En lepo dolg pogovr. Kaj se to že dolgo dogaja? Poglej pričakujeta še enega otroka in za nekatere možke je to težko dojeti in na nek način izražajo s tem strah. Saj vem, da se sliši čudno ampak ti govorim iz lastnih izkušenj. Moj je tudi bil podoben, sicer ni bilo tako ekstremno ampak sva potem s pogovorom ugotovila, da ga je strah nosečnosti in predvsem, da bi lahko šlo ponovno kaj narobe. No sedaj, ko imava najina sončka ob sebi pa je popolnoma drugače.

Definitivno pa ne bi z njim spala dokler ne bi razčistila zadeve, saj je postelja za spanje in zbljiževanje in ne za reševanje problemov.

Moje mišljenje.

_____________________________

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: mož z dvema obrazoma
20.4.2006 23:34:32   
Marogica
Mislim, da pogovr pri vama ne zaleže, ker sta enostavno preveč različna. Oba pričakujeta drug od drugega nekaj drugega(kakšen stavekuser posted image ). In v tem je vajin problem, kjer jaz ne vidim rešitve. On je pač takšen, kot si ga opisala in se ne bo spremenil, kakor se tudi ti v svojih pričakovanjih do njega ne boš.
Kaj narediti? V bistvu ne vem, kajti do sedaj si naredila že tako ali tako vse narobe in kakor se obrneš, boš naletela na ovire. Drugi otrok tega problema ne bo rešil, mislim, da ga bo le poglobil.
SEks kot sprava je znak za mnoge moške, ki ne znajo pokazati in predvsem izraziti svojih čustev. Takšni moški so šibki in predvsem nesposobni za komuniciranje s partnerko, želijo pa neke vrste potrditev, da so "dobri". To pa dokazujejo s seksom, ker drugje ne morejo ali ne znajo tako dobro. Sploh, če se v seksu zelo ujemata.
Ajjaja, vrnica27, nič ti ne zavidam, želim ti le, da se boš iz tega kaosa pobrala in našla to kar iščeš. Vendar ne s tem moškim...žal....

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu vrtnica27)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: mož z dvema obrazoma
21.4.2006 8:46:06   
tanaja*
IZVIRNO SPOROČILO: primoza

IZVIRNO SPOROČILO: lenika

ne bi sesala z njim.


sesala za njim in seksala z njim? user posted image


user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam


(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
21.4.2006 9:13:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: mož z dvema obrazoma
21.4.2006 10:15:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Oprosti, ampak jaz definitivno ne bi sesala z njim, dokler bi se tako obnašal.


Jaz tud ne, kr nej sam sesa! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: mož z dvema obrazoma
21.4.2006 10:19:22   
Nixxon
IZVIRNO SPOROČILO: Radha

p.s.Sklepam,da v besedi "sesala" manjka en k!user posted image


Kaj pa pomeni sesalak?user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   [Brisano sporočilo]
21.4.2006 10:25:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nixxon)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: mož z dvema obrazoma
21.4.2006 13:40:23   
Nixxon
Back to topic:

Vrtnica, si povedala njemu to kar si sedaj nam? Sta se resno o tem pogovorila, oziroma si vsaj probala?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: mož z dvema obrazoma
21.4.2006 18:13:05   
vrtnica27
Pozdravljene,

ja bili so dnevi ko sem bila tiho in ga pustila na miru.Ko mi je film počil, sem se usedla zraven njega (ko sva bila sama samcata), mu povedala svoje mnenje (kaj me moti, zakaj to in ono dela,...) in velikokrat ga opozarjam, da ne rabi oponašati druge može oziroma njihovega obanašnje do svojih žen. Ampak da hočem starega moža, kakšnega sem imela in kakršnega poznam. Takrat večkrat izpove vzrok obnašanja, se mi opravičuje in celo vidim, da bi se zjokal, pa se samo obrne in me stisne. (večkrat pomislim da se pretvarja)
Sam se zaveda, da se grdo obnaša do mene, ko ima krizo.
Samo ZAKAJ mora tako nadaljevati, pravi da ga zanese. Zelo ga je prizadelo, ker sem mu povedala, da je to izgovor.


Velikokrat mi pomaga (al v gospodinjstvu al z otrokom,...), ni len človek, ker bi samo delal in ko bi oba počivala čez vikend greva skupaj po filme, na sprehod, al pa samo na večerjo in ob tv skupaj zaspat.

Moti me, ker je tiho in noče mi sam povedat kaj ga muči, dokler situacija ne gre mimo. In v tistem kriznem času je mož z dvema obrazoma.



(odgovor članu Nixxon)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: mož z dvema obrazoma
21.4.2006 18:53:29   
PIKA
Mislim, da vajina kriza sploh ni mimo, kvečjemu bo nekoč butnila na dan v hujši obliki. Vajin zakon je eno samo igranje, vendar se bo tudi ta igra nekoč končala.

(odgovor članu vrtnica27)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
5 TOP destinacij za letošnje poletne počit...
Še ne veste, kam bi se letos odpravili na poletne počitnice? Pripravili smo vam 5 TOP predlogov, pri katerih lahko izkor...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?