Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

ko ga potrebujem in pokličem, me enostavno ignorira in presliši, saj je obseden z iračunalniško grico na netu. sama neprestalno jokam poleg pupike, čeprav vem, da to ni dobro, si ne morem pomagat.
  ko ga potrebujem in pokličem, me enostavno ignorira in presliši, saj je obseden z iračunalniško grico na netu. sama neprestalno jokam poleg pupike, čeprav vem, da to ni dobro, si ne morem pomagat.  res več nevem kaj naj. časa zase sploh nimam. še ko grem pod tuš in pazi na pupo, me priganja naj pohitim...
  res več nevem kaj naj. časa zase sploh nimam. še ko grem pod tuš in pazi na pupo, me priganja naj pohitim... 

,najmlajša je stara 3m, .... sem mogla mal komandirat
  ,najmlajša je stara 3m, .... sem mogla mal komandirat  

pa se jezi da smo prevč glasni. Takrat bi ga najraje z lopato po glavi.
  pa se jezi da smo prevč glasni. Takrat bi ga najraje z lopato po glavi. 

. Bo še hujše ko pride domov, sploh če se bo malčica jokala. Pusti mu sitega otroka v naročju in reči, da moraš nujno skočit v trgovino. Pejd v trgovino pa kupi ma ne vem začinko al pa kaj za kuho, potlej pa čas podaljšuj. Se bosta že navadila en na drugega in bo začel sodelovat.
 . Bo še hujše ko pride domov, sploh če se bo malčica jokala. Pusti mu sitega otroka v naročju in reči, da moraš nujno skočit v trgovino. Pejd v trgovino pa kupi ma ne vem začinko al pa kaj za kuho, potlej pa čas podaljšuj. Se bosta že navadila en na drugega in bo začel sodelovat. 

svašta, ha.
  svašta, ha.