|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ogled porodnišnic
5.9.2006 16:11:56   
soundb
Zanima me ali vas je večina šla pogledat porodnišno, v kateri ste se odločile, da boste rodile, pred porodom, ali ste čakale, da vas zgrabi in ste potem samo letele v porodnišnico?
slišala sem, da baje priporočajo ogled porodnišnice in da se malo seznaniš z osebjem, čeprav ne vem, kako bi naj to izgledalo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ogled porodnišnic
5.9.2006 17:55:01   
Dejča
Jaz sem šla v Celje pogledat pbl. 14 dni, preden sem rodila. Mi je bilo čisto fajn, da sem izvedela par stvari - prej namreč še tega nisem vedela, kje je vhod. Ne verjamem, da imajo kje čas, da se seznaniš z osebjem, saj večina namreč ta čas dela user posted image . Se je pa ravno takrat ena mamica zelo naglas oglašala iz porodne in babica me je, da se ne bi prestrašila, tolažila, rekoč, da vsaka porod po svoje doživlja in da je to edino trpljenje, ki prinese srečo in veselje. Ker nisem paničar, me je vse skupaj predvsem zabavalo.
Ogled ti priporočam, sploh, če imaš porodnišnico blizu. Pa hiter porod ti želim!!

(odgovor članu soundb)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ogled porodnišnic
5.9.2006 21:08:22   
noe
Ko sem jaz šla na ctg v Celje prvič, je ena tud pravkar rojevala, in to s takim dretjem , da si niti približno nisem mislila, da lahk ena ženska tako štimo spusti , sestre so se kar križale.

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: ogled porodnišnic
6.9.2006 8:38:35   
Pikicapokica6
Jaz ti vsekakor priporočam, če je le možno, da si porodnišnico pobliže pogledaš. Jaz se nikakor nisem mogla odločit med Kranjem in Lj., pa sem se udeležila organiziranega ogleda v Kranju in so me čisto prepričali. Pred ogledom so predstavili tudi način dela. Ne vem pa, kako se da to kje drugje zmenit. V Lj. po vsej verjetnosti ne, v manjših pa mogoče ni takega problema.

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
10.9.2006 23:24:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Pikicapokica6)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: ogled porodnišnic
10.9.2006 23:37:37   
Anonimen
Nič nisem šla gledati

(odgovor članu Dejča)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: ogled porodnišnic
13.9.2006 23:25:16   
ribica.
Porodnišnico sem si ogledala v sklopu materinske šole. Drugič sem zaradi selitve rodila drugje, vendar si porodnišnice nisem šla predhodno ogledat. V vsakem primeru sem nameravala roditi tam, tako da me to, ali imajo malo bolj staromodno posteljo in nimajo radia v porodni, ni ravno zanimalo. Konec koncev sem prišla rodit in v tistih urah, ko gre zares, to res ni relavantna zadeva. Z mojega vidika ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Utrujeni? Preverite ali imate pomanjkanje ...
Pri pomanjkanju železa pride do utrujenosti, vrtoglavice, razdražljivosti, težav s koncentracijo, slabših fizičnih in um...
Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?