|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hripavost dojenčka
24.12.2011 8:28:11   
Maja_V.
Pozdravljene, vem da je na to temo že nekaj govora, a res nimam časa za brskanje. Lepo prosim za kak nasvet ali idejo, oz. za deljenje izkušenj...
Najin sonček (10.tednov je star) je že drugi dan hripav, se sliši ko joka. NE kašlja, in NIMA vročine. Papca normalno, kak obrok manj, drugi več, kaka tudi 1x do 2x na dan. Ko ne joče, se zna prav lepo smehljati. Ni videti da bi bilo kaj extra narobe, razen mogoče, da joka malo več kot prejšnja dva dni, pa ta hripav glasek.
Je pa zadnjih par dni več buden dopoldan kot ponavadi, več ga zanima, včeraj je bil tako utrujen, ker ni in ni mogel spati čez dan več kot vsakič po nekaj minut, da je zvečer rabil več kot uro, da je zaspal po kopanju...

Saj če ne bo boljše, bomo šli k dežurnemu, ampak vseeno prosim za kako idejo oz. vašo izkušnjo.

hvala

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Hripavost dojenčka
26.12.2011 18:49:21   
lili8
Mi smo bili pred enim mesecem zaradi hripavosti za en dan hospitalizirani - diagnoza laringitis. Star je bil pa 6m. Imel je čisto malo povišano TT. S hripavostjo pa se je začelo zvečer, zjutraj je bil pa revež čisto bogi je tako milo jokal, no v bistvu ni mogel kaj dosti iz sebe spravit, ker je bil čisto brez glasu. Upam, da se je pri vas srečno končalo.

(odgovor članu Maja_V.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Hripavost dojenčka
26.12.2011 21:26:20   
Maja_V.
Hripavost je izginila, zgleda da je slo za tihi refluks in mu je zelodcna kislina nadrazila sluznico. Zdaj spet poliva tako, da mu pritece skozi usta, prej mu kar lep cas ni.
Hvala za odgovor.

(odgovor članu lili8)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Izgorelost - nevidni sovražnik
Nabralo se je. In simptomi so butali, lučke na "moji armaturi" pa utripale kot noreMravljinci, vrtoglavice, piskanje v...
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...