|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Kruh iz avtomata za peko kruha za 1 kg


0

Ko doma zadiši po svežem kruhu.



Najprej preverimo, če je mešalnik na svojem mestu. V visoko posodo avtomata natočimo 2.5 - 3 dcl vode (odvisno od vrste avtomata). Dodamo staljeno rastlinsko mast ali olje. Natehtamo moko, malce posolimo in stresemo na vodo. V sredo moke naredimo luknjico in vanjo nalijemo pripravljen kvasec. 2 žlici dovoljenega olja.Na moko dodamo semena ali jih dodamo, kakor zahteva program avtomata. Posodo damo v avtomat, nastavimo program in lahko gremo pomivat posodo, kruh se bo mesil in pekel sam. Ko je kruh pečen, vzamemo ven pekač in kruh zvrnemo na čisto kuhinjsko krpo. Zavijemo in pustimo, da se na rešetki od štedilnika počasi ohlaja. Nasvet: Če imate alergijo na pšenico ali če imate celiakijo, vam avtomat za peko kruha pride zelo prav. Vanj se sestavine enostavno (v pravilnem vrstnem redu) natresejo, nastavite uro in ob želeni uri dobite pečen, svež in dišeč kruh. Prihrani vam veliko časa, ki ga morate drugače aktivno preživeti zraven: mesenje, vzhajanje, ..., pa še peka kruha v njem je mnogo bolj varčnejša kot v pečici.

Zahtevnost: 3

Za kvasec: malo tople vode, 15 g kvasa (približno 1/3 kocke, ki jo lahko kupimo v trgovini), žlička rjavega sladkorja in žlička tapiokine moke, 1 žlica tople vode ali riževega mleka.
Za testo: 10 dag tapioke, 10 dag Celiax moke, 20 dag Schar Mix-C moke in 10 dag riževe moke, sol, pol centimetra debela rezina rastlinske masti ali 2 žlici dovoljenega olja, 2.5 dcl - 3 dcl tople vode
Dodatki: praženo sončnično, sezamovo ali bučno seme




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?