|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Tunizijske ribje kroglice


0

To severnoafriško jed ponudimo s pečenim jajčevcem in omako hummus. Ne glede na to, ali uporabimo svežo ali zamrznjeno ribo, rezultat bo vedno izjemen.



1. S filejev odstranimo morebitne kosti in kožo, nato jih zmeljemo v kuhinjskem strojčku. Kašo prenesemo v skledo in dodamo peteršilj, čebulo, jajce, poper, papriko v prahu, kumino in sol. 2. Dobro premešamo in oblikujemo majhne kroglice, ki jih rahlo sploščimo, nato pa temeljito povaljamo v moki. 3. V ponev za cvrenje nalijemo večjo količino olja, ga močno segrejemo in cvremo kroglice, dokler niso po vsej površini zlato rumene. Z odcejalno žlico jih vzamemo iz ponve, popivnamo s papirnatimi brisačami in še vroče postrežemo. Vir: Sredozemska kuhinja, Založba Mežek, Ljubljana, 2008.

Čas priprave: 15 min
Število oseb: 4

450 g filejev bele ribe, svežih ali zamrznjenih
4 žlice sesekljanega peteršilja
1 srednje velika čebula, sesekljana
1 stepeno jajce
1/2 žličke sveže mletega črnega popra
1/2 žlice sladke paprike v prahu
1/2 žlice semen kumine, zdrobljenih v možnarju
1/2 žličke soli
4 žlice navadne moke
olje za cvrenje




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?