|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Prebranec


0

Prebranec je značilna priloga k žaru in prav lahko ga pripravite vnaprej, saj je dober tako topel kot hladen.



Fižol skuhamo, dodali smo mu šetraj, en prerezan rdeč paradižnik, lovorov list in sol. Čebulo naribamo na liste ter jo rumeno prepražimo na celotni količini olja. Dodamo sol, lovorov list, posujemo z rdečo papriko in s čisto malo čilija (lahko dodate tudi zdrobljen suh feferon). Fižol še spečemo v pravi glineni posodi, če jo le imate, ki jo namažete z oljem. Nato pa po plasteh nalagate fižol in čebulo. Na vrhu naj bo fižol. Na koncu vse prelijete s preostankom olja od čebule in dodate še nekaj žlic vode, v kateri se je kuhal fižol. Na vrh fižola položite še slanino zaradi boljšega okusa. Postavite v pečico za 35 minut, pečete na 200 oC.

Čas priprave: 120 min
Število oseb: 4-6
Zahtevnost: 3

1 kg belega fižola tetovca
1 kg čebule
3 dl olivnega olja
sol
paprika
lovorovi listi
čili ali suh feferon
nekaj rezin slanine




Vprašanje.
пеперутка16

Ste na tem forumu vedno 100 % iskreni?

Vedno. (100%)

V glavnem. (0%)

Po potrebi. (0%)

Redko. (0%)


Število vseh glasov: 3

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!