|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
lonchy20
Uporabnik še ni nastavil statusa.




sobota, 16.3.2013

nadaljevanje zgodbice - nosečnost!104

torej sledi nadačjevanje naše zgodbice...

Seveda po narejenem testu pokličem k ginekologu in se naročim na pregled. Sestra me naroči čez en teden...in tako čakanje.

Končno je prišel ponedeljek in jaz grem na pregled k ginekologu. Pridem noter in me najprej seveda vprašajo: "Prvi dan zadnje menstruacije". Jst pa nazaj seveda da menstruacije nimam že odkar sem zanosila s prvo hčerko...torej že dve leti (ko je pa tok fajn k je ni) :). Sledi tehtanje, merjenje pritiska in odhod v sobo z ultrazvokom.

In ginekologinja spet: "Prvi dan zadnje menstruacije".

Ja ne vem, ko je pa že dve leti nimam.

Ginekologinja: "Ja kako ste pa vedla da ste noseča?"

Jst: "Ja mož pa sestra sta mi rekla da imam malo več trebuha."

Ginekologinja: "Ah seveda, verjetno da zato, ker ste že enkrat rodila pa je mal že raztegnjen vse skup...no dajva naredit ultrazvok."

Seveda se slečem, vležem na pojstlo in ginekologinja začne delat ultrazvok...UZ prestavlja po mojem trebuhu sem in tam, meri, prestavlja, meri...pa naenkrat obnemi, ko je z UZ zmerila kok sem noseča...ja gospa vi ste v 16 tednu nosečnosti. Zakaj pa niste prej pršla?

Jst: "Kako pa nj bi prej pršla, če nisem vedela da sem noseča, nobenih znakov nisem imela (ne slabosti, nisem se zredila, nobene spremembe okusa hrane...).

Tako je bil pregled opravljen in sledi takoj klic možu..."A veš da sem noseča že 16 tednov?!"

Pa on:" Ja fajn tok manj čakanja."

Predstavljajte si obraze vseh ko sem jim povedala da sem noseča...in to že skoraj na polovici nosečnosti. To bi morali videt. :)

Tako vedno pravim da sem bila v drugo noseča samo 5 mesecev (ker sem šele v četrtem zvedla za nosečnost). :)

In vedno ko komu rečem da sem bila v drugo noseča 5 mesecev, sledijo vprašanja...a je vse u redu z otrokom ko ste tok kmal rodila...ja seveda imam najlepšo princesko na svetu. Oz. popravek najlepši dve princeski na svetu...moji dve PUNCI sta ZAKON.

Prelomnica: prvi znaki nosečnosti


Klikni tu in ustvari svoj spletni dnevnik!
Edinstveno obdobje, nepozabni spomini! Zabeleži vse mejnike in pomembne dogodke vaše družine v spletnem dnevniku. Deli jih z Ringarajino skupnostjo ali zakleni le zase.
Prijavite se ali pa se registrirajte, da boste lahko objavili komentar.








16.4.2013
Super zgodbica!
10.6.2013
Hvala! :)
10.6.2013
astrid1 ste prebrali prvi del zgodbice?

10.6.2013
Sem prebrala! Sem čist noter padla!

10.6.2013
Sem prebrala! Sem čist noter padla!
10.6.2013
:)
11.6.2013
Hihi tko je bilo...in je ZELO pestro pri nas! :)

11.6.2013
:)

11.6.2013
;)

11.6.2013
;) Tole je bil pa po moje kr šok
Prijavite se ali pa se registrirajte, da boste lahko objavili komentar.


Klikni tu in pokukaj v druge javne dnevnike!
Skupaj upamo, se veselimo, jočemo, rastemo...