|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
lonchy20
Uporabnik še ni nastavil statusa.




četrtek, 14.3.2013

Nosečnost!82

Zanimiva je naša zgodbica, o drugi nosečnosti.

Z možem sva se odločila, že zelo kmalu po rojstvu prve hčerke, da "ne bova pazila". :) Ha kdo bi si mislil, da se bo tako hitro prijelo...je pa res, da nisva imela težav z zanositvijo že prvič.

In tako mi mož en večer reče...ženka nekam velik trebuh imaš...jst pa nazaj, kok si nesramen, seveda da je velik, če je pa večer, pa najedla sem se! :)

In tako je bilo seveda tudi drugi večer. Jst pa vsa užaljena, da imam velik trebuh. :)

Tako se za en teden pozabi na to, nakar mi sestra reče...kdaj boste spet zibal?!?

Kaj vam je, kaj vam ni jasno???

In jst nazaj, zakaj? Ja imela si že bolj raven trebuh od poroda naprej. Ker pa nimam težav s težo (tudi nimam osebne tehtnice doma), se nisem obremenjevala s tem kakšen trebuh imam.

In tako sem seveda nekaj dni za tem šla iskat test nosečnosti. Naredim test in...glej ga zlomka...+!!! Kaj, kako to, pa kaj imava res tako srečo, da se tako hitro prime...:) to mi je taprvo rojilo po glavi! :)

Pokličem moža, mu rečem da sem naredila test in on mi nazaj...si noseča ne, sj sm ti reku, zakaj me ne poslušaš, sploh ne rabiš hodit po test, ti sam mene poslušaj. :)

 

nadaljevanje sledi...

Prelomnica: prvi znaki nosečnosti


Klikni tu in ustvari svoj spletni dnevnik!
Edinstveno obdobje, nepozabni spomini! Zabeleži vse mejnike in pomembne dogodke vaše družine v spletnem dnevniku. Deli jih z Ringarajino skupnostjo ali zakleni le zase.
Prijavite se ali pa se registrirajte, da boste lahko objavili komentar.







15.3.2013
:)
15.3.2013
čakamo nadaljevanje!
15.3.2013
res ga čakamo ;)
10.6.2013
Nadaljevanje je že...ste videle?! :)
10.6.2013
:) lepo :)

11.6.2013
lepo

11.6.2013
;) zanimivo :)

11.6.2013
:)komaj čakam nadaljevanje
Prijavite se ali pa se registrirajte, da boste lahko objavili komentar.


Klikni tu in pokukaj v druge javne dnevnike!
Skupaj upamo, se veselimo, jočemo, rastemo...