|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
lonchy20
Uporabnik še ni nastavil statusa.




ponedeljek, 10.6.2013

Pozdravljeni!72

Me pa nekaj zanima...moja mlajša hči še ne hodi pri 14 mesecih in smo pri pregledu za eno leto dobili razvojno ambulanto (samo zato ker pri enem letu ne hodi). Ali je katera tudi že imela takšno situacijo?! Nisem pa sploh šla, ker se je en teden za pregledom začela dvigovat, hodit ob opori...



Klikni tu in ustvari svoj spletni dnevnik!
Edinstveno obdobje, nepozabni spomini! Zabeleži vse mejnike in pomembne dogodke vaše družine v spletnem dnevniku. Deli jih z Ringarajino skupnostjo ali zakleni le zase.
Prijavite se ali pa se registrirajte, da boste lahko objavili komentar.








10.6.2013
Moja je shodila pri 14 mesecij, nismo dobili nobene napotnice. Predlagam da odpreš temo na forumu otrok in boš dobila več odgovorov :) Srečno
10.6.2013
Hvala za odgovor!
10.6.2013
saj bo :)

11.6.2013
Saj bi lahko šla v razvojno, toliko da hčerkico vidijo in te pomirijo da je vse vredu.
11.6.2013
Ja samo otrok ima čas do 18 meseca da shodi, zdj ji pa res ne manjka veliko...naj raje dajo razvojno tistim ki jo res rabijo. Npr. z prvo hčerko sem hodila v razvojno od rojstva pa do enega leta, ker je imela pri porodu deformirano nogico, pa nisem dobila podaljšane porodniške, poznam, pa primer ko so hodli v razvojno kr tako, pa je bila podalšana porodniška za 3 mesece. Naj dajo res razvojno tistim KI JO RABIJO. Ne pa zato, ker otrok pri enem letu ne hodi!!!

11.6.2013
:)

11.6.2013
Od kolegice sin je shodil s 16 meseci pa ni nič narobe z njim. Zato kr pogumno!
Prijavite se ali pa se registrirajte, da boste lahko objavili komentar.


Klikni tu in pokukaj v druge javne dnevnike!
Skupaj upamo, se veselimo, jočemo, rastemo...