|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

3 preproste ideje za igrivo kuhanje z otroki

P.R., 20.3.2024
S kakovostnimi posodami Rosmarino Hexa PRO bo kuhanje otročje lahko, zato so idealna izbira, še posebej, kadar kuhate skupaj z otroki. Preverite super recepte za zabavno ustvarjanje v kuhinji.

image
/11


Kuhinja je za otroke neke vrste igrišče, kjer lahko preizkušajo svoje spretnosti, ustvarjajo, se učijo kuhati, spoznavajo in okušajo številne sestavine, kombinirajo različne okuse ter se ne nazadnje urijo v potrpežljivosti. Zato kuhajte z otroki. Mali kuharji bodo jed, ki so jo sami pripravili, tudi z užitkom pojedli. Še posebej, če bo videti nekoliko bolj igrivo.  

 

Zajtrk: vesele palačinke

Za dobro jutro naj se s krožnika smejejo vesele palačinke s sadjem. Najprej specite mini palačinke in jih zložite eno na drugo. Okrasite jih s sadjem: z rezinami jagod oblikujte cvetne liste, s kivijem steblo in liste, banano in borovnice uporabite za oči in nos, usta pa lahko narišete kar s čokoladnim prelivom ali medom.  

 

spar

Vesele palačinke

 

Kosilo: ptički v gnezdu

Na prav poseben način pripravite testenine z mesnimi kroglicami, ki jih obožuje večina otrok. Skuhajte široke rezance in jih ovijte okoli mesnih kroglic. Slednjim dodajte še sir ali mocarelo za oči, kljunček iz korenja in vejico peteršilja na vrh glavice. Da bo obrok bolj uravnotežen, pa gnezdeca s ptički postavite na solatne liste. 

 

spar

Ptički v gnezdu

 

Večerja: omleta za princeske in prince

Za večerjo pripravite nekaj lahkega, a nasitnega. Predlagamo omleto z zelenjavo, ki jo preoblikujete v ljubko žabico. Omleto specite kot običajno in ji dodajte kumare in olive za oči ter nožice, rezino korenja oblikujte v krono, usta pa narišite s kečapom ali kislo smetano.

 

omleta

Omleta za princeske in prince

 

Ni vseeno, v kakšni posodi kuhate

Za pripravo okusnih in kakovostnih obrokov niso pomembne le veščine in dobre sestavine, ampak tudi kakovostna posoda. Kakšno torej izbrati?

Posode iz nerjavečega jekla so odlična rešitev, saj so odporne na visoke temperature, vsestranske ter preproste za uporabo in vzdrževanje. Zelo praktične so tudi posode z neoprijemljivo oblogo, saj se hrana ne prijema nanje. V njih lahko kuhate različne vrste hrane ter pri tem uporabljate minimalno količino maščobe. Za mešanje in obračanje hrane v njih je priporočljivo uporabljati le lesen ali plastičen pribor, ki ne bo poškodoval premaza. Tako boste preprečili, da bi se delci premaza odluščili in zmešali s hrano. Svetujemo tudi, da izberete posodo, s katero boste lahko kuhali na različnih kuhalnih površinah. 

 

spar

S Sparovimi Točkami zvestobe je posoda Rosmarino Hexa PRO tudi do 61 % ugodnejša.

 

Izberite kakovostno in praktično posodo za male kuharske mojstrovine

S kakovostnimi posodami Rosmarino Hexa PRO bo kuhanje otročje lahko, zato so idealna izbira, še posebej, kadar kuhate skupaj z otroki. Hibridna tehnologija v posodi Rosmarino Hexa PRO na inovativen način združi prednosti nerjavečega jekla in sloja proti prijemanju. Izdelana je iz vrhunskih materialov, zato je odporna na poškodbe in pri vsakodnevni kuhi zagotavlja odlične rezultate. S posodo Rosmarino Hexa PRO lahko kuhate na vseh kuhalnih površinah: električni, keramični, plinski, indukcijski ter v pečici. Za pripravo okusnih jedi boste porabili manj maščobe in kuhali hitreje, s čimer boste prihranili tako energijo kot tudi svoj dragoceni čas.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………

S Točkami zvestobe do posode Rosmarino Hexa PRO kar do 61 % ceneje!

Zbirajte Sparove Točke zvestobe* in pridobite kar do 61 % popusta za posodo Rosmarino Hexa PRO. Vse do 11. 6. 2024 vam vsakih 10 EUR nakupa prinese eno točko zvestobe. S točkami, ki jih zbirate v zbirni knjižici, si lahko zagotovite popust na kakovostno in praktično posodo Rosmarino Hexa PRO ter nože iz vrhunskega japonskega jekla z izjemno ostrino vse do 25. 6. 2024 oziroma do razprodaje zalog.   

Celotno kolekcijo si lahko ogledate tukaj ter v trgovinah SPAR in INTERSPAR.  

 

*Zbiranje in unovčevanje Točk zvestobe je mogoče samo s SPAR plus kartico. 

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Promocijsko sporočilo

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Zdrava orehova potica, ki ne potrebuje vzh...
Bližajo se velikonočni prazniki, ko poleg jajc, šunke, velikonočnega kruha in hrena, med dobrotami ne sme manjkati niti ...
4
3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...
4
3 recepti za domača rastlinska mleka
Tudi vaša družina uživa rastlinska mleka in se že nekaj časa odločate, da bi se naučili domače priprave? V resnici je po...
4
Fantasia
Nič narobe, če si mal’ Fantasia.
3



Kako iz kuhinjskih ostankov ustvariti rast...
Tale priročnik Naj zraste spet bi moral biti v vsaki družinski kuhinji! Zakaj, preverite v članku.
Kako si s čaji pomagamo pri raznih težavah
Teta Pehta nas je učila: Za vsako bolezen raste ena rožca!V članku smo zbrali nekaj rastlin s pomočjo katerih si lahko v...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?