|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Boste dobili dojenčka? Potem odmislite to ...

Helena Mlakar, 6.5.2015
Dojenčke prinaša s sabo čudovito obdobje. Kljub temu pa obstajajo stvari, na katere boste morali z njegovim prihodom kar lepo pozabiti …

image
Dojenček obrne svet na glavo. (freedigitalphotos)
/11


Če ste radi nosili bela oblačila, se počasi poslovite od njih. Imeti dojenčka in nositi svetle barve? Nemogoče! Vaši puloverji in majice bodo s prihodom dojenčka polni madežev od hrane, bruhanja in sline.


Če imate dolge lase in jih rade nosite spuščene, čim prej nakupite zadosti elastik. Z dojenčkom prihaja tudi čop. Že čisto majhen bo svoje ročice ujel v vaše lase in vas cukal. Nikar ne vztrajajte, tudi čop je moderen.


Enourna kopel? Ne, ne. Pozabite. Tisti hip, ko boste stopili pod prho, da bi se na hitro oprhali, ker je ravno zaspal, bo vaš dojenček pričel jokati. Ampak res tisti hip! Tako da na kakšne pomirjujoče kopeli kar lepo pozabite. Jih ni.


Branje knjig, kaj je že to? Če spadate med tiste, ki rade ure in ure v miru berejo, vas čaka nekoliko manj lepa novica. Tudi to je skoraj nemogoče. Ko je dojenček majhen, joka ravno takrat, ko primete knjigo v roko. Ko pa bo zrasel, ga bo medtem ko boste vi brali, nadvse zanimalo, kaj v knjigi piše, zraven pa bo imel še tisoč drugih vprašanj.


Pogovor ob kavi z najboljšo prijateljico je tako sproščujoč. A s prihodom dojenčka postane skoraj nemogoč. Mali dojenček noče sedeti pri miru v vozičku, ko pa bo nekoliko večji, boste tekali za njim.


Če ste pred dojenčkovim rojstvom radi gledali nadaljevanke in filme, bo tudi to postalo malce manj mogoče. Ko se bo začela vaša priljubljena serija, se bo zbudil tudi dojenček in bo lačen, pokakan, želel si bo družbe. Ko pa bo nekoliko večji, bo njegova najljubša risanka na sporedu ravno takrat, kot vaša serija.


Res je, s prihodom dojenčka se marsikaj spremeni. Vaše življenje se bo obrnilo a glavo. A vse to so male stvari, ki jih vsaka mamica z veseljem pahne nekam daleč proč in uživa vsak trenutek s svojim malčkom.

 

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
9
Dojenčki potrebujejo vitamin D
Pomanjkanje vitamina D lahko vodi v rahitis, to je napaka pri razvoju kosti.
5
Otrokovo pismo mami: Draga mama …
To pismo bi verjetno napisal vsak otrok svoji mami, ko odraste. Tisti mami, ki se je zanj brezkompromisno razdajala, zan...
4
10 smešnih situacij utrujenih mamic
Vsaka mamica vam lahko pove, da je materinstvo najlepše, pa tudi najtežje hkrati. Preberite resnične in zelo smešne situ...
4



V porodnišnici naj bo novorojenček skupaj ...
Po rojstvu pride malo bitjece iz varne notranjosti mamine maternice v popolnoma drugo okolje. Zato je zanj izjemno pomem...
Neverjetne porodne fotografije
Porodne fotografije, ki vas bodo pustile odprtih ust.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?