|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Brezplačni video nasveti o zdravi prehrani otrok

Uredništvo Ringaraja.net, 11.8.2020
Kot pomemben del prizadevanj za vzgajanje zdravih in izpopolnjenih otrok so pri Helen Doron English ustvarili serijo brezplačnih informativnih videoposnetkov, ki obravnavajo različne vidike prehrane in gibanja za vzgojo zdravih otrok. Oglejte si jih!

image
Helen Doron English v sodelovanju z britansko certificirano nutricionistko Sonal Shah predstavlja nasvete, kako na najboljši način vzgajati zdrave in srečne otroke. (FOTO: HDE)
/11


Serijo brezplačnih informativnih videoposnetkov Kako vzgajati zdrave otroke (How to Raise Healthy Children) so pri Helen Doron English ustvarili v sodelovanju z britansko certificirano nutricionistko Sonal Shah. 

 Vsak od 13 videoposnetkov izpostavlja drugačen pogled na ustrezno prehrano otrok in naslavlja pogosta vprašanja, kot so:

- koliko sladkorja je za otroka preveč,

- ali uživanje maščob vodi v debelost,

- ali so prigrizki lahko zdravi,

- lahko prehrana naredi otroke pametnejše,

- kaj so beljakovine in koliko jih otroci potrebujejo,

- kako je vadba povezana s prehrano in druga.

 

helen doron

 

Konkretni predlogi za zdravje otrok in tudi recepti

Serija obravnava različne vidike zdravja in se osredotoča na ustrezno prehrano, pomen gibanja in druge pomembne tematike, ki jih predstavlja britanska nutricionistka in prehranska terapevtka Sonal Shah. Njeno obsežno znanje o tem, kako telo deluje, in poglobljeno razumevanje prehranskih ved omogočata, da tudi kompleksnejše biološke procese predstavi na prijazen in razumljiv način. Sonal poleg svetovanja izobraževalni skupini Helen Doron Educational Group sodeluje tudi z dvema londonskima klinikama in svoje strokovno znanje redno deli tudi v medijih.

 

Vsi videoposnetki vključujejo konkretne predloge za boljše prehrambne odločitve, nekateri pa vključujejo tudi recepte, ki jih lahko starši pripravijo skupaj z otroki. Serija videoposnetkov je brezplačno na voljo za ogled na TEJ POVEZAVI >>>.

 Za pokušino si lahko razlago strokovnjakinje za prehrano o tem, koliko sladkorja je za otroke preveč, ogledate na spodnjem videoposnetku:

 

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...
6
Hrana za dojenčke, ki je bogata z železom
Katera hrana je bogata z železom in primerna za vključitev v uvajanje goste prehrane?
4
Ostanki pesticidov v sveži hrani
S pesticidi se srečujemo na vsakem koraku in imajo negativne vplive na zdravje vse družine, zato se jim je dobro izognit...
3
Odžejajmo se z lubenico
V vročem poletnem času neprestano iščemo osvežitev v različnih hladnih napitkih. Tudi ohlajena lubenica vam bo zelo prij...
3



RECEPT: Bonbončki za krepitev imunskega si...
Virusom se bo otrokov organizem najlažje zoperstavil z učinkovitim obrabnim oziroma imunskim sistemom. Zanj najbolje pos...
Povišan holesterol pri otroku
Vse več je otrok, ki imajo povišane maščobe v krvi, to je povišan holesterol. Otroci, katerih vrednost ni preveč visoka,...




način poroda
ninola

Kako je potekal vaš porod?

umetni popadki (26%)

carski res (20%)

lasti popadke (47%)

z epiduralno anestezijo (6%)


Število vseh glasov: 95

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!