|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Dobrodelna nagradna igra Fala Slonček se je zaključila s pustnim rajanjem

Uredništvo Ringaraja.net, 23.2.2024
V januarju in februarju ste objavili fotografije svojih odličnih pustnih dobrot in s tem pomagali zbirati donacije za krizni center Palčica. Preverite, kdo dobi bon agencije Sonček in kako so se otroci zabavali ob peki.

image
Pustno rajanje v Kriznem centru za otroke Hiša zavetja Palčica.
/101


V mesecu januarju in februarju ste pridno objavljali fotografije iz vaše domače peke pustnih kvašenih dobrot na stran dobrodelnega nagradnega fotonatečaja.

Fala Slonček je za vsak prejet fotokomentar prispeval 1 € za programe Hiše zavetja Palčica. S projektom so želeli pri Lesaffre Slovenija otrokom v stiski, ki so bili odvzeti iz družin zaradi njihove varnosti, omogočiti čarobno pustno doživetje, s prispevkom pa podpreti programe Hiše Palčica. Ker ste tako pridno objavljali fotografije, bo Fala Slonček Hiši zavetja Palčica podaril donacijo v višini 300 evrov.

 

Prejemniki 5 glavnih nagrad

Končnih 5 nagrajencev izmed 20 favoritov po glasovih bralcev izbere komisija, ki jo sestavljajo Marko Pulko, izvršni direktor podjetja Lesaffre Slovenija, Neža Jus, vodja marketinga v podjetju Lesaffre Slovenija in Andreja Kočar Pečnik, direktorica Danu d.o.o

Od konca januarja do 16. februarja ste lahko glasovali za najljubše objave dobrot. Izmed 20 fotografij, ki so imele največ glasov, je komisija, ki so jo sestavljali Marko Pulko, izvršni direktor podjetja Lesaffre Slovenija, Neža Jus, vodja marketinga v podjetju Lesaffre Slovenija in Andreja Kočar Pečnik, direktorica Danu d.o.o, izbrala PREJEMNIKE 5 GLAVNIH NAGRAD. 

 

Glavna nagrada: bon v vrednosti 200 € turistične agencije Sonček

Glavno nagrado - bon v vrednosti 200 € turistične agencije Sonček za družinski izlet po lastni izbiri - po vašem glasovanju in izboru komisije prejme LEA BEŠVIR s svojo fotografijo SRČKAN KROFEK

 

lea

 

Bon je unovčljiv v agenciji Sonček in ga ni možno zamenjati za gotovino.

 

2. - 5. mesto v fotonatečaju

Izmed 20 najbolj glasovanih fotografij je komisija izbrala še tiste, ki jim je drugo, tretje, četrto in peto mesto prineslo prav posebno nagrado: predpasnik za odraslega, predpasnik za otroka, otroški mini leseni pribor za peko, suhi kvas in kislo testo Fala. 

 

Nagrajenci so:

 

2. mesto: KARMEN MIRTIČ, MOJI PRVI PUSTNI KROFI

KARMEN

 

3. mesto: TATJANA SIVKA, NORČAVI KROFI

TATJANA

 

4. mesto: NADA CEGLEC, KROFI IZPOD MOJIH ROK, POLNJENI Z DOMAČO JAGODNO MARMELADO

nada

 

5. mesto: MARICA RADEJ, KROFI

marica

 

Nagrajenci glasovanja

Izmed vseh, ki ste od 30. januarja naprej glasovali za najlepšo fotografijo, smo izžrebali 5 glasovalcev, ki prejmejo Fala paket presenečenja in jih o nagradi že obvestili.

 

Pustno rajanje v kriznem centru Palčica

V okviru dobrodelne kampanje smo skupaj s Fala Slonček v torek, 20. marca v Kriznem centru za otroke Hiša zavetja Palčica organizirali pustno ustvarjalno-zabavno delavnico peke pustnih dobrot, da so bili tudi oni deležni pustnega veselja in norčij.

 

palčica

 

palčica

Več fotografij si oglejte v galeriji zgoraj. 

 

Hvala, ker pomagate

Zahvaljujemo se vsem za sodelovanje v nagradnem natečaju, s katero nadaljujete lepo tradicijo peke pustnih dobrot skupaj z malčki. V zahvalo za vaše sodelovanje bo Fala v obliki donacije podarila 1 € za vsako naloženo fotografijo Kriznemu centru za otroke Hiša zavetja Palčica.

 

Krizni center za otroke - Hiša zavetja Palčica (v nadaljevanju: KCO Palčica) organizacijsko spada pod Center za socialno delo Ljubljana. Je trenutno edini krizni center v Sloveniji, ki je namenjen najmlajšim otrokom od rojstva do 6. leta starosti in tako pristojen za območje celotne Slovenije. Ustanovljen je bil za namen zaščite in umika otrok iz ogrožajočega oziroma neprimernega okolja, za katere je nujna takojšnja, a kratkotrajna namestitev. Otroci, ki so nameščeni v KCO Palčica, so bili staršem odvzeti. Razlogi za odvzem in namestitev so različni, nasilje v družini, zlorabe, zanemarjanje, zapustitev, nezmožnost staršev, da poskrbijo za osnovne otrokove potrebe, kot so različne bolezni staršev, težave v duševnem zdravju, različne oblike odvisnosti … KCO Palčica deluje 24 ur na dan, vse dni v letu. Program deluje po družinskem principu, kjer poskrbimo za vse potrebe otrok, njihovo varstvo in varnost.

 

Prispevate lahko tudi vi

V kolikor želite donirati lahko kontaktirate tudi kco.palcica@gov.si ali pokličete na telefonsko številko 040 194 192, kjer prejmete vse potrebne informacije.

Številka računa: SI56 0110 0600 0060 939

Sklic za fizične osebe: 00 2990013

Sklic za pravne osebe: 00 2900003

Namen: Za KCO Palčica

 

qr

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Čaji in nosečnost
Čaj prija poleti, prijetno ohlajen in še bolj pozimi, topel, z medom in limono. Vendar je potrebno biti v nosečnosti z n...
6
Vsak je lahko kuharski mojster!
S paštetami Argeta lahko pripravite izredno okusen in hranljiv zajtrk, malico ali popoldanski prigrizek. Ker jih ni potr...
3
mmmetka - dreammmy cupcakes
Rojstni dan, poroka ali obletnica vsekakor ni običajen dan. Zato naj bo tudi sladka pika na i tega dne, torej slaščica n...
3
Ta zelenjava vam lahko pomaga zanositi
Par, ki si želi otroka in ima težave z zanositvijo, poskuša vse, da bi čim prej zagledal plus na nosečnostnem testu. Pre...
3



Velikonočna šunka – kuhana ali pečena (rec...
Preberite, kako skuhamo velikonočno šunko, da ne bo razkuhana ali presuha. V članku najdete tudi recept za slastno šunko...
Kako iz kuhinjskih ostankov ustvariti rast...
Tale priročnik Naj zraste spet bi moral biti v vsaki družinski kuhinji! Zakaj, preverite v članku.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?