|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Dobrodelna akcija: »0,10€ za slovenske malčke«

Uredništvo Ringaraja.net, 1.2.2012
S februarjem 2012 Milupa začenja z vseslovensko dobrodelno akcijo »0,10€ za slovenske malčke«, ki bo potekala do konca leta. Namen je zbrati sredstva za štiri slovenske otroške bolnišnice, ki potrebujejo novo opremo in aparate za oskrbo malčkov.

image
/11


 

Milupa, največji nemški proizvajalec otroške hrane, je danes del koncerna Danone. Poleg skrbi za kar največjo kakovost pri pripravi svojih izdelkov, Milupa skrbi tudi za splošno dobrobit malčkov in lajšanje skrbi njihovim staršem.


S februarjem 2012 Milupa začenja z vseslovensko dobrodelno akcijo »0,10 € za slovenske malčke«, ki bo trajala do konca leta. Namen akcije je zbrati sredstva za štiri slovenske otroške bolnišnice, ki potrebujejo novo opremo in aparate za oskrbo dojenčkov in malčkov. V času trajanja akcije bo Milupa od vsakega posebej označenega prodanega izdelka v dobrodelni sklad namenila 0,10 €.

Konec leta bomo zbrana sredstva enakomerno razdelila med Pediatrično kliniko UKC Ljubljana, Otroškim oddelkom Splošne bolnišnice Celje, Otroškim oddelkom Splošne bolnišnice »dr. Franca Derganca« Nova Gorica in Kliniko za pediatrijo Univerzitetnega kliničnega centra Maribor.


V dobrodelno akcijo bodo vključena Milupina nadaljevalna mleka Aptamil in Milumil ter Milupine mlečne in žitne kašice. Vsi izdelki bodo posebej označeni z okroglo nalepko z odtisom medvedje šapice. Izdelke, ki prispevajo v dobrodelni sklad bo mogoče kupiti v vseh dosedanjih trgovinah in lekarnah, razen v prodajalnah Müller.

 

 Za podrobnejše informacije o Milupini dobrodelni akciji obiščite spletno stran www.milupa.si in brezplačni telefonski številki 080 15 36.

Najdete nas tudi na Facebooku: www.facebook.com/milupa.si.


Akcijo podpiramo tudi portalu Ringaraja.net.

Promocijsko sporočilo

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Kako pomagati dojenčku ob premiku ure?
Spet se bo premaknila ura, kar pomeni zopet "nekaj zabave" za nas, starše, saj otroci premik močno občutijo.
86
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
5
Igriva vaja jahanja, ki spodbuja dojenčkov...
Ulovite dve muhi na en mah - naredite vajo jahanja za dojenčkovo bolj stabilno sedenje in nato skupaj z dojenčkom poskrb...
4
V porodnišnici naj bo novorojenček skupaj ...
Po rojstvu pride malo bitjece iz varne notranjosti mamine maternice v popolnoma drugo okolje. Zato je zanj izjemno pomem...
4



Ringarajino igrišče
Iz predstavništva Ustanove Danu Filantropija v BiH, smo prejeli lepo novičko. Uspešno so zaključili akcijo, ki so jo iz...
Dobrodelna akcija: »0,10€ za slovenske mal...
S februarjem 2012 Milupa začenja z vseslovensko dobrodelno akcijo »0,10€ za slovenske malčke«, ki bo potekala do konca l...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?