|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Druženje s foto zvezdicami jeseni

Uredništvo Ringarajinih iskric, 5.9.2012
Preverite, kaj vse smo z Liamom, Elo, Lano in Teo - foto zvezdicami jeseni - »ušpičili« na fotografiranju v parku Brdo pri Kranju!

image
/151


LINO obožuje počitnice, ko lahko plava, planinari in odkriva zelene kotičke naše deželice. Fotografije vaših sončkov, ki ste jih naložili za sodelovanje v tretjem foto natečaju za izbor LINOVE foto zvezdice, dokazujejo, da so nad poletjem in počitnicami navdušeni tudi vaši malčki. Liamu, Eli, Lani in Tei ste obiskovalci spletnega portala Ringaraja.net namenili največ glasov in tako so postali foto zvedice jeseni. Z zvezdicami in njihovimi starši smo se tokrat družili na fotografiranju v parku Brdo pri Kranju!

 

Fant na prvem mestu

Tokrat ste obiskovalci spletnega portala Ringaraja.net največ glasov (2.646 glasov) podelili fantku, komaj enoinpolletnemu Liamu Simoviću, ki je tako postal obraz jesenske naslovnice revije Ringarajine iskrice. Za njim so se uvrstile tri simpatične deklice, Ela (2 leti), Lana (2 leti) in Tea (1 leto).

 

Fotografiranje na čudovitem zelenem posestvu

Na vroč avgustovski popoldan smo se z zvezdicami in njihovimi starši dobili na čudovitem posestvu Brdo pri Kranju. Naša fotografinja Petra Vrhovec Rozman je na travi pripravila otočke z zanimivimi, poučnimi in zelo zabavnimi pripomočki na temo šole in učenja, ki so jih otroci z zanimanjem proučevali, obračali, listali, barvali in sestavljali.

 

Liam, naš mali zamgovalec, je na Gorenjsko prispel iz vročega Pirana, z obvezno opremo za takšen sončen dan, sončnimi očali. Po dolgem prepičevanju smo ga  le uspeli prepričati, da si očala sname in nam pokaže svoje črne navihane očke. Še dobro, da je fotografinja prinesla toliko zanimivih stvari s seboj, da Liama ni bilo treba preveč loviti po ogromnem parku. Fotografinji Petri je tako uspelo tudi posnetek malega diplomanta, ki se vam smehlja z naslovnice jesenske številke revije Ringarajine iskrice.


Tudi tokrat je na pomoč pri risanju nasmehov na obraze priskočil LINO, ki je otroke najbolj navdušil s tatuji. Tatujev si je najbolj želela Lana, tako da je bilo na njenih rokicah in nogicah vse polno majhnih Linov. Ela je svoje roke in tudi svojo lepo roza oblekico raje pobarvala s flomastri, njen najljubši pripomoček za fotografiranje pa so bili sladki bonboni. Liam je vsem pokazal, da je treba z osvajanjem deklet začeti takoj, ko shodiš. Najbolj mu je bila všeč mala Tea, ki jo je ves čas zasipal s poljubčki, čeprav je Tea več zanimanja kazala za knjige.

 

LINOVO presenečenje

Ko smo bili že pošteno utrujeni, pa je LINO vse presenetil še z nahrbtniki in Lino majčkami, v katere so se zvezdice z veseljem oblekle za zadnjo skupinsko (gasilsko :)) fotografijo. Čeprav smo bili pošteno utrujeni od poletne vročine, smo vsi v en glas ugotovili, da je bilo ENKRATNO!

 

Pripravljamo še en natečaj za LINOVO foto zvezdico zime

V oktobru boste imeli še zadnjo priložnost, da vaš sonček postane foto zvezdica. 15. OKTOBRA pričnemo s četrtim izborom za LINOVO foto zvezdico ZIME! Spremljaj spletno stran www.ringaraja.net/fotozvezdica2012, da boš na tekočem, kako lahko tvoj sonček postane novi obraz naslovnice!


Preverite še, kdo se nam je smehljal z naslovnice pomladne in poletne številke revije. Preberite, kdo so ostale simpatične zvezdice izbora za LINOVO foto zvezdica pomladi in poletja.

 

Izbor za obraz naslovnice revije Ringrajine iskrice LINOVA foto zvezdica omogoča:

LINO logo

LINO medo

 

 


Več fotografij iz poletnega druženja z foto zvezdicami na posestvu Brdo pri Kranju si lahko ogledate TUKAJ.

Promocijsko sporočilo

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Znana je LINOVA foto zvezdica POMLADI!
Zaključen je 1. foto natečaj za obraz naslovnice revije Ringarajine iskrice. Vse zvezdice so čudovite, le ena pa bo zvez...
2
Splošni pogoji nagradne igre »LINOVA foto ...
Pogoji in pravila sodelovanja v nagradni igri »LINOVA foto zvezdica - obraz naslovnice ZIMSKE številke revije Ringarajin...
2
Splošni pogoji nagradne igre LINOVA foto z...
Pogoji in pravila sodelovanja v nagradni igri »LINOVA foto zvezdica" - obraz naslovnice JESENSKE številke revije Ring...
2
Splošni pogoji nagradne igre LINOVA foto z...
Pogoji in pravila sodelovanja v nagradni igri »LINOVA foto zvezdica - obraz naslovnice POLETNE številke revije Ringaraji...
2



Predstavljamo pomladne foto zvezdice
photo
Preverite, kako je bilo na prvem fotografiranju zvezdic, ki ste jim namenili največ glasov v pomladnem foto natečaju za ...
Predstavljamo vam foto zvezdice ZIME
photo
Preberite si, kako praznično so bile razpoložene zvezdice, Katja, David, Žan in Taja, pa tudi nagajivi Lino, na zadnjem ...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?