|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

O OBDARAJANJU

VIDEO: Kje so OBJEMČKI našli svoje objeme?

Avtor: Uredništvo Ringarajinih iskric | 15.1.2013
image

Leto 2012 smo zaključili na najlepši možen način, z podarjanjem mehih, toplih in srčnih Objemčkov otrokom po vsej Sloveniji. Oglejte si VIDEO o čarobnih predajah teh ljubkih igračk.

O FOTONATEČAJU

Predstavljamo vam foto zvezdice ZIME

Avtor: Uredništvo Ringarajinih iskric | 30.11.2012
image

Preberite si, kako praznično so bile razpoložene zvezdice, Katja, David, Žan in Taja, pa tudi nagajivi Lino, na zadnjem fotografiranju za natečaj Linova foto zvezdica.

O FOTONATEČAJU

Druženje s foto zvezdicami jeseni

Avtor: Uredništvo Ringarajinih iskric | 5.9.2012
image

Preverite, kaj vse smo z Liamom, Elo, Lano in Teo - foto zvezdicami jeseni - »ušpičili« na fotografiranju v parku Brdo pri Kranju!

O FOTONATEČAJU

Spoznajte LINOVE foto zvezdice poletja

Avtor: Uredništvo Ringarajinih iskric | 1.6.2012
image

Za nami je še eno druženje s foto zvezdicami, ki ste jim v drugem nagradnem izboru za LINOVO foto zvezdico namenili največ glasov. Vas zanima, kje smo bili in kako enkratno smo se imeli? Preberite si v nadaljevanju!

O FOTONATEČAJU

Predstavljamo pomladne foto zvezdice

Avtor: Uredništvo Ringarajinih iskric | 29.3.2012
image

Preverite, kako je bilo na prvem fotografiranju zvezdic, ki ste jim namenili največ glasov v pomladnem foto natečaju za izbor obraza naslovnice spomladanske številke revije Ringarajine iskrice!

MALI IN VELIKI SKUPAJ RASTEMO

Od Samsa do Bakuja

Avtor: Alenka Klopčič | 12.5.2011
image

Pri Eko knjigi je izšla prva reportažna knjiga pisateljice Alenke Klopčič z naslovom Od Samsa do Bakuja. Celoten dobiček od knjižnega projekta bo namenjen društvu Humanitas.

image

Lino je v lanskem letu pridno zabaval in razveseljeval otroke v vrtcih, ki so si njegov obisk prislužili s sodelovanjem v nagradni akciji »Dobre navade«.

VZGOJA IN RAZVOJ

VIDEO REPORTAŽA - RINGARAJIN MIKLAVŽ

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 24.1.2010
image

Ringarajine iskrice ter Ringaraja.net sta v letošnjem prazničnem času s podporo Mestne zveze prijateljev mladine Ljubljana dala pobudo za dobrodelno akcijo Ringarajin Miklavž.

ARHIV: 2009–11

ObdaRajanje 2009 - video

Avtor: Uredništvo Ringarajinih iskric | 5.1.2010
image

Oglejte si, kam vse so poleteli vaši in naši OBJEMČKI v VIDEO reportaži prve srčne akcije ObdaRajanje 2009.

STRAN 1 OD 1

HVALA, da ste nam pomagali razveseljevati ...
Spet smo s pomočjo vaših mehkih in toplih Objemčkov decembra risali nasmehe na obrazih številnih otrok, ki so morali pra...
VIDEO: Kje so OBJEMČKI našli svoje objeme?
video
Leto 2012 smo zaključili na najlepši možen način, z podarjanjem mehih, toplih in srčnih Objemčkov otrokom po vsej Sloven...