|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Funtastični vikendi: Jesen je čas za nepozabno družinsko zabavo in otroški fantazijski svet

P.R., 7.9.2023
Pridružite se najboljšemu otroškemu zabavnemu programu, ki traja od 1. septembra do 29. oktobra! Pričakujete lahko vrsto tematskih vikendov, napolnjenih z delavnicami, predstavami in igrami, ki bodo vaše malčke zaposlile in razveselile.

image
Prihaja funtastična jesen.
/41


Poletje nam počasi drsi skozi prste in jesen je že pred vrati, vsakodnevne obveznosti pa nas kličejo, da se vključimo v mestni vrvež in pozabimo na poletne radosti, kar pa ni razlog za žalost. Jesen je čas, ko se hoteli Falkensteiner spremenijo v edinstven otroški domišljijski svet! Izberete lahko celo kuliso tega posebnega sveta, polnega otroškega smeha in nepozabnih trenutkov. Ne glede na to, ali izberete slikovito mesto Zadar ali uživate v sproščenem ritmu otoka Krka, z zabavnim programom  Autumn Funtastic Weekends v Falkensteiner Clubu Funimation Borik, Falkensteiner Premium Campingu Zadar in Falkensteiner Hotelu Park Punat, so nepozabne jesenske družinske počitnice zagotovljene.

Pridružite se najboljšemu otroškemu zabavnemu programu, ki traja od 1. septembra do 29. oktobra! Pričakujete lahko vrsto tematskih vikendov, napolnjenih z delavnicami, predstavami in igrami, ki bodo vaše malčke zaposlile in razveselile. S fantastičnim bonusom – otroci do 12 let bivajo brezplačno! Na starših je le, da izberejo najprimernejšo vrsto namestitve Falkensteiner in vikend po lastni izbiri, vsak od programov, ki so na voljo v teh dveh mesecih, pa bo navdušil in zabaval vsakega otroka! In ker je mesec oktober čas, ko Falky – najljubša otroška maskota praznuje svoj rojstni dan, bo organizirano in nepozabno praznovanje rojstnega dne, vsi otroci pa bodo imeli dostop do virtualnega Falky Birthday Rallyja in bodo v času bivanja prejeli darilo!

 

falkensteiner

 

Na »Sea Adventure« vikendu lahko vaši najmlajši odkrivajo čudeže pomorskega sveta. Naj njihova domišljija podivja, ko se podajo na razburljive morske odprave. Če vaša družina obožuje adrenalinsko zabavo, je tu »Adventure Weekend«. Potisnite meje, premagajte strahove in se zabavajte z razburljivo izkušnjo Escape Room in adrenalinskim družinskim taborom. Pripeljite vso družino na »Super Family« vikend. Sprejmite zdravo življenje z izzivi, ki jih navdihuje morje, intenzivnimi tekmovanji v fitnesu in spoznavanjem zdravega prehranjevanja s smehom in skupnimi izkušnjami.

Vsi ljubitelji risank naj se pripravijo na nepozaben »Cartoon« vikend. Potopite se v svet svojih najljubših likov in neprekinjene animirane zabave. Pridružite se »Scout-gaming«, razburljivemu vikendu, polnem pustolovščin in zabave. Uživajte v interaktivnih dejavnostih in igrah, ki bodo preizkusile vaše skavtske in igralne sposobnosti. »Bricks« vikend je tu, da prebudi ljubezen vaših otrok do ustvarjalnosti in gradnje. Pokažite svoje sposobnosti in pustite otrokovi domišljiji prosto pot. Ta vikend je raj za vse LEGO® navdušence, mlajše in starejše.

 

 

In končno, na nepozabnem »Magic« vikendu preživite vikend s slavnim čarovnikom Magic Leonom in njegovim pomočnikom, gospodom Monchinom. Skupaj izdelajte čarobne palčke in se podajte na potovanje v neverjetni svet magije. Naučite se razburljivih trikov in preizkusite eksperimente Hocus Pocus!

 

falkensteiner

 

Vsak od tematskih vikendov vam prinaša edinstveno doživetje, priložnost za raziskovanje otroških strasti in ustvarjanje nepozabnih spominov. Ne zamudite teh razburljivih vikendov, polnih zabave in smeha. Pridružite se zabavnim otroškim programom v Falkensteiner Clubu Funimation Borik, Premium Campingu Zadar ali Hotelu Park Punat in izkoristite tople vikende v septembru in oktobru! Za kratek čas pobegnite jesenski monotoniji in skočite v svet neskončne zabave in neustavljivo toplega vremena.

Promocijsko sporočilo

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Čigave so stopinje v snegu?
Prepoznavanje stopinj v snegu je zanimiva in poučna igra, o stopinjah se lahko pogovarjamo kar na sprehodu.
6
Družinsko pustno rajanje
Je vaš otrok že videl v živo kurente, ki bodo v nedeljo na Ptuju množično preganjali zimo? Kaj pa cerkniško coprnico in ...
3
Dobrodelna misija v Afriki: Kaj smo spoznali?
Naša dogodivščina bo definitivno pustila velik pečat tako na nas, odraslih, kot seveda tudi na otrocih. Že do sedaj smo ...
3
Slavnik 1028m
V jasnem opranem vremenu je iz Slavnika nepozaben pogled na Tržaški zaliv, še posebno če imamo srečo in izlet izvedemo t...
3



Seznam zabaviščnih parkov v Evropi:
Anglija, Avstrija, Danska, Francija, Italija ter Nemčija.
Na družinski izlet z vlakom
Se je vaš otrok že peljal z vlakom? Toplejši dnevi so idealni za družinski izlet z vlakom - po Sloveniji ali za več dni ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?