|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Nadomestna mamica se je upokojila

M.H., 13.7.2012
Ameriška nadomestna mati, ki je zadnjih 13 let rojevala, se je po 15 rojenem dojenčku odločila upokojiti.

image
/11


Ameriška mamica, ki je rodila kar 15 otrok, od tega jih je 11 rodila drugim staršem, se je odločila, da se upokoji. 47-letna Meredith Olafson je nosila in rojevala otroke 13 let.

Meredith je donosila trojčke, dvakrat dvojčke in tri dojenčke za druge starše, ki so darovali svoje celice, sama ni imela nobene biološke povezave z dojenčki, razen tega, da jih je donosila.

Zadnjo deklico je donosila v marcu in takrat se je tudi odločila, da ne bo več nadomestna mati. Glavni razlog naj bi bila njena leta.

Nosečnosti je zelo dobro prenašala, nikoli ji ni bilo slabo, niti se ni pretirano zredila, porodi so potekali hitro in brez zapletov.

Kot je povedala, tega ni počela zaradi denarja, čeprav so nadomestne matere v Ameriki za to dejanje zelo dobro plačane, ampak je bil glavni razlog ta, da je lahko pomagala zakoncem postati to, kar so si najbolj želeli – biti starši.

»Ko vidiš obraze bodočih staršev, ko na ultrazvoku zagledajo prvič svojega dojenčka in zaslišijo bitje njegovega srčka, to je bilo zame neprecenljivo,« je še povedala.

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Je za neplodnost lahko kriv tudi gluten?
Čeprav še nimamo dovolj znanstvenih raziskav za zanesljiv pritrdilni odgovor, je vse več študij, ki kažejo, da gluten la...
4
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
3
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
3
Kdaj je pravi čas, da naredite test nosečn...
Test nosečnosti lahko pokaže tudi nepravilen rezultat, če ga ne uporabimo pravilno. Kdaj je pravi čas, da ga opravimo - ...
3



Odločila sem se za oba
Pred nekaj leti sem postala mamica ne da bi to želela ali načrtovala. Nisem imela priložnosti doživljati nosečnosti in s...
Nosečniške zgodbe: Nisem še ... pa sploh k...
Vsi najini prijatelji že imajo dojenčka. Nekateri že prave majhne dame, ki so začele nežno čebljati.. Ah, kdaj bova midv...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?