|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

RESNIČNE ZGODBE

VIDEO: Resnična zgodba, ki te spravi v jok

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 30.11.2023
image

Obstajajo zgodbe, ki te spravijo v jok in tole je ena takšnih zgod. Zgodba o najlepši ženski. Ogled resnično priporočamo!

RESNIČNE ZGODBE

FOTO: Resnična lepota posvojitve

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 5.11.2023
image

Pravijo, da fotografija pove več kot tisoč besed in to prav gotovo velja za te fotografije. Poglejte si čudovite trenutke, polne ljubezni, sreče in upanja, ko v družino vstopi posvojenček.

MAMICA PO PORODU

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega sinčka

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 28.9.2023
image

Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela najtežjo odločitev: posvojitev. Ob slovesu od sina je posnela ta ganljiv video, ki se je dotaknil ljudi po vsem svetu.

image

Ko sta se veliko prezgodaj rodili komajda malo več kot kilogram težki dvojčici, ju je mama zapustila. V članku preverite to resnično zgodbo nedonošenih in posvojenih dvojčic s srečnim koncem.

VZGOJA IN RAZVOJ

Krizni center Palčica

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 10.3.2023
image

V krizni center Palčica so nameščeni otroci, ki so zaradi kriznih razmer odvzeti staršem in potrebujejo nujno, a kratkotrajno namestitev, dokler se razmere ne spremenijo ali pa za njih najdejo rejniško družino.

DRUGE MOŽNOSTI

Strahovi, povezani s posvojitvijo

Avtor: Helena Primic | 9.11.2022
image

Veliko neplodnih parov se ne more odločiti za posvojitev zaradi strahov, povezanih s posvojitvijo. V članku preverite, kateri so ti najpogostejši strahovi in kako jih premagati.

image

Ustavno sodišče je odločilo, da je ureditev, ki določa, da lahko zakonsko zvezo skleneta le dve osebi različnega spola in da istospolna partnerja ne moreta skupaj posvojiti otroka, diskriminatorna in v neskladju z Ustavo RS.

PRAVLJICE

Beremo: Pravljica o posvojeni Nali

Avtor: Helena Primic | 16.10.2019
image

Pravljica Nala je primerna ne le za posvojene otroke in njihove starše, temveč je lahko odlična iztočnica tudi za pogovor o posvojitvi z neposvojenimi otroci.

AKTUALNO

Bodo tudi homoseksualci lahko spočeli otroke?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 13.11.2018
image

Znanstvenikom je uspelo ustvariti zdravo miško, ki je potomec dveh mišk samičk. Sicer se je skotila tudi miška dveh mišjih očetov, toda je v nekaj dneh poginila.

DRUGE MOŽNOSTI

Posvojitev ni preprost korak

Avtor: Katarina Trontelj | 20.5.2016
image

Kakovostna priprava na posvojitev je zelo pomembna za preprečevanje težav in sproščeno, ljubeče vzdušje v posvojiteljski družini.

STRAN 1 OD 2

"Mami, rad bi hodil!"
photo
Triletni Mark se je rodil v 30. tednu nosečnosti. Ob zapletu pri porodu je ostal brez kisika, posledica pa je poškodba m...
RESNIČNA ZGODBA: Od neplodnosti do rejništva
Ali vidva ne moreta ali nočeta imeti otrok? Priznam, pretreslo me je. Bilo je, kot da bi me nekdo z vso močjo udaril po ...