|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

RESNIČNE ZGODBE

FOTO: Resnična lepota posvojitve

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 5.11.2023
image

Pravijo, da fotografija pove več kot tisoč besed in to prav gotovo velja za te fotografije. Poglejte si čudovite trenutke, polne ljubezni, sreče in upanja, ko v družino vstopi posvojenček.

MAMICA PO PORODU

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega sinčka

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 28.9.2023
image

Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela najtežjo odločitev: posvojitev. Ob slovesu od sina je posnela ta ganljiv video, ki se je dotaknil ljudi po vsem svetu.

DRUGE MOŽNOSTI

Posvojitev ni preprost korak

Avtor: Katarina Trontelj | 20.5.2016
image

Kakovostna priprava na posvojitev je zelo pomembna za preprečevanje težav in sproščeno, ljubeče vzdušje v posvojiteljski družini.

image

Avtorica knjige in predsednica humanitarnega društva As Katarina Tomšič pravi, da je posvojitev poslanstvo za vsakega igralca v zgodbi. Za portal Ringaraja je predstavila svojo knjigo, namenjeno posvojenim otrokom.

STRAN 1 OD 1

RESNIČNA ZGODBA: Sinu so zdravniki ohladil...
Bil je lep topel jesenski dan, za pregled v porodnišnici sem obula balerinke. Malčku se ni mudilo na svet, bila sem štir...
7 zvezdnic, ki so imele težave z zanositvijo
Čeprav se ti zdi, da imajo vsi okrog tebe otroke, tebi pa nikakor ne uspe zanositi, vam bo to mogoče v tolažbo. Tudi vel...