|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

MAMICA PO PORODU

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega sinčka

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 28.9.2023
image

Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela najtežjo odločitev: posvojitev. Ob slovesu od sina je posnela ta ganljiv video, ki se je dotaknil ljudi po vsem svetu.

BLOGERJI

BLOG: Kam so šle vse starševske pravice?

Avtor: Helena Primic, urednica Ringaraja.net | 1.4.2023
image

Zares človeški je lahko le človek. In če oseba, ki pregleduje nek predlog, pravilnik, zakon, prošnjo ... nima dovolj razvite empatije in človečnosti v pravem pomenu besede, bo temu primerna tudi njena odločitev. Pri čemer bo vse po črki zakona.

image

Preživnina je otrokova temeljna pravica po Ustavi RS, ki določa, da so starši dolžni vzdrževati svoje otroke ter po Zakonu o zakonski zvezi in družinskih razmerjih, kjer je zapisano, da so starši dolžni svoje otroke preživljati.

image

Vas zanima, zakaj večina mater samohranilk zgleda, kot da teče vse gladko? Zakaj so kos vsaki težavi in zakaj se vztrajno ter pogumno borijo za boljši jutri? Dokazano je, da so matere samohranilke zelo močne osebe.

ZAKONODAJA

Očka samohranilec

Avtor: Helena Mlakar | 14.9.2010
image

Očetje so vse bolj dejavno udeleženi pri negi in skrbi za otroke. Očetov samohranilcev pa je pri nas malo. Ti imajo enake pravice, kakor matere samohranilke.

image

Vsepovsod beremo, kako pomembno je, da ločeni starši dobro sodelujejo. Ampak kaj je dobro sodelovanje? Ali natančneje, kaj je dovolj dobro sodelovanje?

STRAN 1 OD 1

Poporodni krči oziroma krčenje maternice p...
Za starša je porod končan, ko se dojenček rodi. Za porodno osebje pa, ko se porodi tudi posteljica. A za mamico še ni po...
Fotografija, ki se je dotaknila milijonov ...
Fotografija, ki jo je mamica objavila na družabnem omrežju se je hitro razširila med uporabnike, saj jo je na svojem zid...