|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Nagradni program: Darilni paketi

Uredništvo Ringaraja.net, 1.2.2020
Si noseča? Morda že tik pred porodom? V rokah že držiš drobceno štručko oziroma malega navihančka? Imaš doma razposajenega malčka ali malčico? Si želiš otroka oziroma bi se rada malce razvajala. Prijavi se in osvoji Ringarajin darilni paket!

image
/11


V uredništvu Ringaraja.net vam v ključnih življenjskih obdobjih, kot so odločitev za otroka, nosečnost, rojstvo otroka, rast in razvoj malčka oziroma malčice ali prerposo zato, ker vsaka ženska potrebuje malce pozornosti, podarimo darilo. 

Z junijem 2010 smo pričeli z obdarovanje mamic in novorojenčkov. Novembra smo začeli »zavijati« paketke za tiste malčke, ki v določenem mesecu pihajo prvo svečko. Z aprilom 2011 pa se je omenjenima pridružil še paket za nosečke. Začetek leta 2020 smo trem paketkom dodali še darilni paket za otroke med tertjim in sedmim letom starosti. V februarju pa smo darilni paket za prvi rojstni dan razširili na vse malčke do tretjega leta starosti, apket za novorojenčka še na vse dojenčke do enega leta in dodali še dva darilna paketa za vse pare, ki si želite otroka ter vse naše dame, ženske, da vas pocrkljamo kar tako, brez razloga.


Kako lahko sodeluješ?

V rubriki Darilni paketi lahko spremljaš vse aktivnosti paketa, imena nagrajencev in vsebino ter sponzorje mesečnih paketkov.


V paket za nosečko se lahko prijavite nosečnice do dopolnjenega 35. tedna nosečnosti, ki ste uporabnice portala Ringaraja.net. Prijavo oddaš prek elektronskega obrazca, kjer vpišeš svoje podatke (ime in elektronski naslov) in predviden datum poroda. Prijaviš se lahko več mesecev zapored, ko/če si enkrat žrebana za nagrado, pa tvoje prijave ne upoštevamo več. 

VEČ O PAKETU >>>

 

V paket za novorojenčka, dojenčka se lahko prijavite nosečnice, ki imate v tekočem mesecu predviden datum poroda in mamice (oziroma eden od staršev), ki ste že rodile in imate doma novorojenčka oziroma dojenčka do enega leta starosti. 

 Prijavo oddaš prek elektronskega obrazca, kjer samo vpišeš svoje podatke in nam zaupaš otrokov rojstni datum oziroma predviden termin poroda. Otroka lahko prijaviš kadarkoli v tej starosti in svojo srečo lahko poskusiš večkrat, brez omejitve vse do starosti enega leta.

VEČ O PAKETU >>>


V paket za malčka (1-3 let) se lahko prijavite mamice (oziroma eden od staršev) malčkov, starih od enega pa do treh let. Prijavo oddaš prek elektronskega obrazca, kjer samo vpišeš svoje podatke in nam zaupaš otrokov rojstni datum. Prijaviš se lahko kadarkoli, brez omejitev in svojo srečo lahko preizkusiš tudi večkrat.

VEČ O PAKETU >>>


V paket za otroka (3-7 let) se lahko prijavite mamice oziroma eden od staršev, uporabnik/-ca portala Ringaraja.net, ki imate otroka v starosti med 3 in 7 let, in sicer tako da v elektronski obrazec vpišeš svoje podatke in nam zaupaš rojstni datum svojega otroka. Projaviš se lahko kadarkoli, lahko tudi večkrat, če v prvo ne boš uspešna/uspešen.

VEČ O PAKETU >>>

 

paket Želiva si otroka (zanositev) se lahko prijavi eden od para (moški ali ženska), ki načrtuje zanositev. Prijavo lahko oddaš prek elektronskega obrazca, kjer samo vpišeš svoje podatke (ime in elektronski naslov). Prijaviš se lahko kadarkoli in če ti ne bo uspelo prvič, lahko svojo srečo poskusiš večkrat. 

VEČ O PAKETU >>>

 

paket Ženska sem se lahko prijavite ženske, ki bi si želele prejeti naš paket daril na dom. Prijavo oddaš prek elektronskega obrazca, kjer samo vpišeš svoje podatke (ime in elektronski naslov). Za to ti ni treba biti registrirana uporabnica portala Ringaraja.net, saj so prijave odprte tudi za neregistrirane bralke naših spletnih strani. Prijaviš se lahko kadarkoli, brez omejitev in tudi večkrat, če ti sreča v prvo ne bo naklonjena. 

VEČ O PAKETU >>>

 

Kdo obdaruje?

Ringaraja.net je za vas poiskala partnerje, ki ponujajo izdelke in storitve za določeno skupino. Trudimo se, da so izdelki v paketkih univerzalni in primerni za vse družine.

V kolikor imate podjetje in mislite, da so vaši izdelki in storitve primerni za ta paket, nas kontaktirajte! Pošljite nam e-mail na naslov darilni.paketi@ringaraja.net.

 

SPLOŠNI POGOJI ZA SODELOVANJE V PROGRAMU DARILNI PAKETI >>>

 

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Dobitniki paketov za novorojenčke - januar...
Tudi v januarju smo izžrebali, med vsemi prijavljenimi 5 mamic in njihovih novorojenčkov. Spodaj si poglej, kaj se je sk...
2
Darilni paket za nosečke - december 2018
Decembrski čas, je čas obdarovanj tudi na Ringaraji. Sodelujete lahko od zanositve do dopolnjenega 35. tedna. Prijavite ...
2
Darilni paket za nosečke - oktober 2018
Preverite novega sponzorja v oktobrskih Ringarajinih darilnih paketih. Sodelujete lahko od zanositve do dopolnjenega 35....
2
Darilni paket za nosečke - september 2018
Preveri novega sponzorja v septembrskih Ringarajinih darilnih paketih. Sodeluješ lahko od zanositve do dopolnjenega 35.t...
2



Darilni paketi: Splošni pogoji in pravila
Splošni pogoji za sodelovanje v programu Darilni paketi za nosečke, za novorojenčke in dojenčke, za malčke, otroke, pare...
Paket za prvi rojstni dan - april 2011
photo
Je ali pa bo tvoj zakladek ta mesec pihal svojo prvo svečko? Na Ringaraji proslavljamo čudovite prelomnice, zato vsak me...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?