|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

8 nasvetov, kako prihraniti nekaj denarja ob začetku novega šolskega leta

Uredništvo Ringaraja.net, 18.8.2023
Žal nimamo vedno dovolj denarja, da bi sledili vedno daljšim seznamom šolskih potrebščin in najnovejšim trendom. Zato smo pripravili seznam desetih zamisli, ki vam bodo pomagale prihraniti denar od začetka šolskega leta pa vse do konca.

image
Ni treba, da je začetek novega šolskega leta drag. (Freepik.com)
/11


Za otroke (in starše) je lahko začetek šolskega leta čas za ponovno odkrivanje - nov začetek, novi izzivi in nova prijateljstva. Čeprav želimo svojim otrokom najboljše, nimamo vedno dovolj denarja, da bi sledili vedno daljšim seznamom šolskih potrebščin in najnovejšim trendom.

Zato smo pripravili seznam desetih zamisli, ki vam bodo pomagale prihraniti denar od začetka šolskega leta do konca.

 

1) Preverite zaloge iz lanskega leta

Včasih lahko na dnu lanskega nahrbtnika najdete odgovore na vsa vprašanja. Če še niste, poiščite zaloge svojega otroka iz lanskega leta. Na novo ošilite svinčnike in barvice in reciklirajte stare zaloge.

 

2) Kupujte iz druge roke

Dandanes obstaja veliko načinov nakupovanja iz druge roke - preko spleta ali v trgovinah, namenjenim prav takšni prodaji. Morda se celo povežete z drugimi starši in poskusite zamenjati. Imate preveč modrih barvic? Mogoče ima Linda preveč rdečih. Nikoli ne veš, če ne vprašaš!

 

PREBERITE TUDI: Zelo uporaben šolski koledar počitnic in praznikov

 

3) Nakupite potrebščine v "cenejših" trgovinah

Morda ni toliko izbire ali individualnosti, vendar lahko z gotovostjo tam prihranite kakšen evro ali dva. 

 

4) Uporabite brezplačne izdelke iz prejšnjih nakupov

Ste pri nakupu ličil dobili brezplačno torbico z zadrgo ali pa pisalo? Namesto, da se na njih nabira prah, jih podarite vašim najmlajšim.

 

5) Sledite podjetjem na družbenih medijih in poiščite popuste

Če vas ne motijo reklamne objave med slikami s poletnih počitnic vaših prijateljev, vam lahko sledenje računom v družabnih medijih podjetij, prinese informacije o popustih in različne kupone.

 

PREBERITE TUDI: Kaj nas v vrtcih in šolah čaka jeseni?

 

6) Nakupujte na spletu

Če želite primerjati cene in popuste pri nakupovanju, je morda najboljši način spletno nakupovanje - tudi če na koncu prevzamete naročilo v trgovini. Dostopate lahko do ponudb in kuponov, ki morda niso na voljo v trgovinah, tudi če je potrebno nekaj brskanja.

 

7) Izogibajte se trendovskim šolskim potrebščinam

Super je, da vaš otrok obožuje Frozen, prav tako pa je super, da želite podpreti njihove interese - vendar vam ni treba kupiti vse Frozen. Namesto da bi kupovali poceni plastične nahrbtnike, se odločite za preproste barve ali preproste vzorce.

 

8) Naredite seznam - in se ga držite

Eden najboljših načinov za prihranek denarja je sestaviti seznam in se ga čim bolj držati. Ne glede na to, ali nakupujete prek spleta ali osebno, bo to preprečilo dodajanje stvari v košarico, ki morda niso tako koristne.

 

VIR: Mother.ly

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Avtomobilska zavarovanja pod drobnogledom
Zavarovanje avtomobila potrošniki zagotovo kupijo vsako leto. Še več, v vsakem gospodinjstvu pogosto nimajo le enega, am...
3
Kakšne so spremembe pri novi minimalni plači?
Z marcem 2010 je začel veljati nov Zakon o minimalni plači, ki zvišuje minimalno plačo s sedanjih 597,43 evra bruto na 7...
3
PODPIRAMO SLOVENSKO: Vpricakovanju.si
Ringaraja.net želi pomagati malim ustvarjalnim podjetnikom, ki imate zaradi domače karantene težave s prodajo, zato vam ...
3
Z evrom prihajajo ponaredki
Že v nekaj sekundah lahko vsakdo preveri pristnost tako, da bankovec nagne proti svetlobi. Pravi bankovci v primerjavi s...
2



Pravica do krajšega delovnega časa
Veliko staršev ne ve, da lahko izkoristijo pravico do krajšega delovnega časa, pri čemer je plača res manjša, toda polov...
Znižano plačilo vrtca
Stroški plačila vrtca so lahko zelo visoki in marsikateri starš si jih ne more privoščiti, zato je še kako dobrodošla po...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?