|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Pomoč zapuščenim živalim

Uredništvo Ringaraja.net, 26.11.2010
Pomagate lahko z odvečnimi odejami, brisačami, rjuhami, povodci...
Ključne besede:

image
/11


V Bolnici za živali Postojna želimo pomagati tudi tistim živalim, ki so ostale brez svojih najbližjih in božiča ne bodo preživele v objemu toplega doma. Radi bi vrnili iskrico v njihove žalostne oči in jim polepšati dneve v zavetišču. Spoštovani bralci, na vas se obračamo s prošnjo, da se v času prihajajočih praznikov spomnite tudi tistih, ki so bili zlorabljeni, zanemarjeni in ki so ostali sami. Skupaj jim lahko pomagamo.

 

V mesecu decembru bomo v prostorih Bolnice za živali Postojna zbirali dobrodelne prispevke, ki jih bomo na predbožični večer podarili trem zavetiščem: Obalnemu društvu proti mučenju živali v Kopru, Zavetišču za zapuščene živali Ljubljana in Zavetišču Horjul. Živali iz zavetišč si želijo predvsem hrane, prav pa bi jim prišle tudi vaše odvečne odeje, brisače ali rjuhe, ki bi jih v mrzlih nočeh ogrele. Zelo bodo vesele tudi povodcev ali ovratnic, starih ali novih.

 

Z vašo pomočjo jim polepšajmo božični čas in čakanje na pravega lastnika!

 

Bolnica za živali Postojna

Cesta v Staro vas 20

6230 Postojna

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Ideje za praznovanje dneva Zemlje z otroki
22. aprila praznujemo svetovni dan Zemlje, planeta, ki ga starši zapuščamo otrokom in njihovim otrokom. Preverite nekaj ...
12
Nasvidenje večni dami plastiki
V soboto, 26. novembra 2011, je na Pogačarjevem trgu potekal zaključni ulični dogodek prostovoljskega projekta Vrečka n...
3
10 eko družinskih nasvetov
Predstavljamo vam nekaj preprostih, vendar pomembnih napotkov iz vsakdanjega življenja, ki bi jih morali upoštevati vsi.
2
Ozaveščeni državljani
Slovenija je bila na podnebni konferenci ZN razglašena za državo s podnebno najbolj ozaveščenimi državljani
2



Partnersko kmetijstvo – odnos, ki povezuje!
photo
Partnersko kmetovanje sodeluje pri ohranjanju biotske pestrosti, se bojuje proti onesnaževanju, nevarnosti industrijskeg...
Ideje za praznovanje dneva Zemlje z otroki
22. aprila praznujemo svetovni dan Zemlje, planeta, ki ga starši zapuščamo otrokom in njihovim otrokom. Preverite nekaj ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?