|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Prehlad ali alergija: kaj je super za krepitev imunskega sistema otrok?

P.R., 3.3.2022
Pomlad prinaša toplejše vreme, a z njo prihajajo tudi deževni in vetrovni dnevi, nastopijo pa še alergije. Kup obremenitev za otroški imunski sistem. Kako lahko poskrbimo, da otroci ne bodo spet manjkali v vrtcu in šoli?

image
Za dobro osnovo in tudi kasnejšo dobro kondicijo otrokovega imunskega sistema, je potrebno poskrbeti na naraven način. (Ars Pharmae)
/11


Otroški imunski sistem je drugačen od imunskega sistema odraslih

Imunski sistem se najhitreje razvija v prvih letih življenja, dozoreva pa do 12. leta. Ko vstopi otrok v dobo mladostništva, je osnova njegovega imunskega sistema zaključena. S tem je otrokov imunski sistem določen za vse življenje. Lahko ga še treniramo, ne moremo pa več vplivati na njegovo osnovno obrambno moč.

Za dobro osnovo in tudi kasnejšo dobro kondicijo otrokovega imunskega sistema, je potrebno poskrbeti na naraven način. To pomeni, da je treba dobro vedeti, kako ga oblikovati in krepiti, hkrati pa ne škoditi njegovemu naravnemu razvoju.

 

Premišljen in učinkovit poseg v imunski sistem

Eden boljših kompleksov za pomoč imunskemu sistemu je betaglukan Wellmune® z dodanimi vitamini: A, D3, K2 in E. Ta omogoča hiter nastanek zadostnega števila kakovostnih imunskih celic in jih spodbuja, da se hitro odzovejo na vsiljivca, virus oziroma alergen ter ga premagajo. Otroka pripravi na borbo proti virusom in alergenom. Vplete se v naravno imunost, hitro prepoznavanje in ukrepanje imunskega sistema! S tem bo otrok lažje kljuboval zunanjim dejavnikom, kot so vsiljivci in alergeni, ki imunski sistem vseskozi postavljajo na preizkušnje.

 

Tak kompleks se nahaja v BetaCold® Junior. Zaradi učinkovitega in premišljenega posega v imunski sistem je BetaCold® Junior številka 1 za imunski sistem otrok. Otroci ga obožujejo. Mame pa tudi, ker so otroci, ki uživajo BetaCold® Junior, zdravi v vrtcu in šoli ali pa se tja hitreje vrnejo.


odpornost otroka

 

Prehlad ali alergija? Vedno je potrebna podpora!

Imunski sistem potrebuje dodatno spodbudo ves čas. Še posebej pride do izraza v času, ko zunaj preti povečano število vsiljivcev ali pa alergenov. In čeprav se pomladi veselimo, je njena neprijetna značilnost, da se takrat vse pomeša. Vsiljivci v obliki virusom in alergije oslabijo imunski sistem. Tako je treba z dodatno podporo vztrajati vse dokler intenzivnost ne pojenja.

Kompleks vitaminov z betaglukanom Wellmune® (BetaCold® Junior) se lahko jemlje dalj časa. Tudi več mesecev, če je potrebno. Odmerka ni potrebno prilagajati kot pri sirupu. Otroku se ponudi enega ali dva "želejčka". :)


BetaCold® Junior je na voljo v lekarnah, specializiranih prodajalnah in na www.arspharmae.com.


 

ŽELITE VZOREC BetaCold Junior?

Naročite ga brezplačno TUKAJ >>

 

 

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Vitamina A in D imata vlogo pri delovanju imunskega sistema.*ePharma, 2021, sc

Promocijsko sporočilo

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Mesec rojstva lahko vpliva na poklic tvoje...
Si vedela, da mesec rojstva, v katerem je rojen tvoj otrok, lahko vpliva na njegov poklic?
32
Kdaj je pravi čas za otrokove počitnice zd...
Je moj otrok že zrel za počitnice pri babici in dedku? Bo zdržal več noči brez domače postelje in maminega poljubčka za ...
20
13 slik, ki bodo nasmejale vsakega starša
Spodaj je 13 slik, ki vas bodo zagotovo nasmejale - sploh, če imate slab dan.
13
Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...
11



Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Zakaj ima otrok afte?
Afte so razjede na ustni sluznici, ki se lahko pojavijo v vseh starostnih obdobjih, tudi pri otrocih. V hujših primerih ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?