|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Pridružite se ObdaRajanju 2012!

Uredništvo Ringarajinih iskric, 4.9.2012
Začenja se že 4. Ringarajina srčna akcija ObdaRajanje 2012, v kateri bodo otroci spet lahko ustvarjali za otroke. Ne spreglejte pomembnih informacij o poteku akcije in o prijavi k sodelovanju v letošnji dobrodelni akciji.

image
/11


Med 1. oktobrom in 20. novembrom 2012 boste lahko v vseh vrtčevskih skupinah in v razredih prve triade osnovnih šol po vsej Sloveniji z otroci ustvarjali Objemčke – mehke punčke, blazinice, kresničke, polžke, kačice, škratke, sončke, snežinke, pa še kaj, ki bodo decembra poleteli v objem otrokom.

 

Novost: E-PRIJAVA

Letos smo poenostavili prijavo k sodelovanju v akciji ObdaRajanje 2012, in sicer z elektronsko prijavo. Takšna oblika prijave je veliko hitrejša in enostavnejša ter bolj ekološka, prijavljene v letošnjo akcijo ObdaRajanje pa bo tako mogoče tudi ves čas ažurno spremljati v Seznamu prijavljenih. Zato, hitro prijavite svojo skupino oz. razred :)!

 

Postopek prijave preko e-prijavnice

 (1) Kliknite TUKAJ, izpolnite vse zahtevane podatke in v enem koraku prijavite toliko skupin/razredov, kolikor želite. Vaša prijava se bo takoj zabeležila v Seznamu prijavljenih, kjer lahko tudi preverite, kdo se nam je že pridružil.

Pa še ena prednost - v elektronski obliki prijavnice lahko zelo preprosto naknadno dodate nove skupine/razrede že prijavljenega vrtca oz. šole, tako da Vam ni treba ponovno vpisovati vseh podatkov.


(2) Po zaključeni prijavi, boste na e-naslov, ki ste ga vnesli ob prijavi, dobili tudi UNIKATNO UPORABNIŠKO IME IN GESLO, s katerim boste lahko pisali spletni dnevnik ustvarjanja objemčkov in objavljali foto utrinke ter druge zanimivosti vašega ObdaRajanja.


(3) Rok za prijavo k sodelovanju v akciji ObdaRajanje 2012: 1. oktober 2012!


(4) Do 19. oktobra boste vsi prijavljeni po pošti prejeli PAKET PRESENEČENJA, ki ga podarjata PEZ in CHUPA CHUPS ter podrobna navodila za izdelovanje Objemčkov.


(5) Za dodatne informacije smo vam na voljo na e-naslovu obdarajanje@ringaraja.net in na telefonski številki (01) 30 84 199 (pon.–pet., med 9. in 12. uro)

 

PRIJAVITE SVOJO SKUPINO/RAZRED ZDAJ!

 

 

 Se vseeno želite prijaviti z natisnjeno prijavnico?

Za tiste, ki se Vam še vedno zdi klasična prijava bolj preprosta, smo poskrbeli tudi za tiskano prijavnico, ki si jo lahko natisnete s pomočjo spodnje povezave. Vsa navodila za prijavo s pomočjo tiskane prijavnice boste našli zapisane na prijavnici.

Izpolnjeno prijavnico nam pošljite do 1. OKTOBRA 2012, in sicer na naslov (oz. telefax, e-naslov), ki je naveden na koncu natisnjene prijavnice.

* Prosimo Vas, da izpolnite le ENO prijavnico (elektronsko na spletni strani ali tiskano, ki nam jo boste poslali po pošti)!

 

 

Paket presenečenja in pravljica za navdih

Objemčki so ideja o ljubezni, skrbi, pozornosti – ne nujno igrače. ObdaRajanje je akcija, v kateri zbiramo objemčke, ki niso le blago in material, ampak so del njih lepe misli in toplina ročic malih ustvarjalcev. S pravljico o Kresnički Steli – zgodba o pogumu, prijateljstvu, zaupanju in objemčkih – lahko otroke pripravite na to, da bodo z ustvarjanjem objemčkov ustvarili veliko več, kot samo igračo. Podarili bodo objem.

Po prijavi k sodelovanju vam bomo po pošti poslali PAKET PRESENEČENJA, da bo motivacija za delo še večja. Zraven boste prejeli tudi natančna navodila za izdelavo in pošiljanje Objemčkov ter vse infromacije o tekmovalnem delu akcije.

 

PREBERITE PRAVLJICO O KRESNIČKI STELI!

 

Nagrade za vse sodelujoče

VSAK/-A prijavljena skupina oz. razred bo prejel/-a Pez in Chupa Chups paket presenečenja. Med vsemi sodelujočimi pa bomo ob koncu akcije posebej nagradili še:

  • 3 najbolj iskrive skupine/razrede, ki prejmejo lutkovno predstavo in nagradni paket Ringaraje, Peza ter Chupa Chupsa; 
  • 5 najbolj iskrivih skupin/razredov, ki prejmejo nagradni paket Ringaraje, Peza in Chupa Chupsa.

 

Spremljajte spletno stran, kjer boste našli vse pomembne informacije, povezane s prijavami, ustvarjanjem objemčkov, glasovanjem in še marsikaj.

Srčno vabljeni, da nam pomagate narisati iskrive nasmehe na obraze vseh otrok!

 

Obdarajanje 2012_organizator

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Objemčki razveseljujejo male junake
Ringaraja v decembrskih dneh z Objemčki, ki so jih vso jesen ustvarjali otroci, mentorji in starši ter stari starši iz v...
2
Plesoči pajacki za bolnico Murska Sobota
Plesoči pajacki so prispeli z našo pomočjo v bolnico Murska Sobota. Prijazno osebje nas je sprejelo in obljubilo, da pre...
2
Naj vam naši objemčki povedo, da vas imamo...
Toliko topline, domišljije in truda je vtkanih v objemčkih, mehkih igračah iz cunj vseh oblik in barv, ki so in še bodo ...
2
Več kot 10.750 otrok ustvarja tople Objemčke!
V že 4. srčni akciji ObdaRajanje tudi to jesen otroci po vsej Sloveniji ustvarjajo mehke in tople Objemčke, ki bodo dece...
2



Obvestilo za glasovalce
photo
Preberite obvestilo glede spremenjenih pogojev glasovanja!
Splošni pogoji nagradne igre ObdaRajanje 2012
Pogoji in pravila sodelovanja v nagradni igri, ki poteka v okviru dobrodelne akcije ObdaRajanje 2012.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?