|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakujeta otroka?

Helena Primic, 27.12.2022
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?

image
Če sta bila poredna - in pridna hkrati, saj sta vendarle ustvarila novo življenje! - na božično noč, bosta starša postala v sredini septembra 2021. (Freepik.com)
/11


Praznična sproščenost, dobra hrana in kozarec vina ali dva, spogledljiva ga. Božička ali nagajiv g. Božiček ... Ni čudno, da je marsikateri otrok spočet prav med božično-novoletnimi prazniki.

Če sta bila poredna - in pridna hkrati, saj sta vendarle ustvarila novo življenje! - na božično noč, bosta starša postala v sredini septembra 2021. 

Če se bosta telesnim užitkom predala na silvestrovo (Tukaj preverite povsem naravne afrodiziake!) in bosta pri tem uspešna tudi, kar se tiče zanositve, pa lahko prvi otroški jok pričakujeta v drugi polovici septembra 2021.   


PREBERITE TUDI: Deklice, rojene poleti, so zelo pametne


"Usodni" prazniki

Vaju zanima, kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?

Da bo preračunavanje še bolj zabavno, skupaj preverita lastne rojstne datume in preverita, kdaj sta bila vidva spočeta oziroma kdaj so bili bodoči stari starši najbolj pri volji za posteljne igrice.

Morda gre pa ta praznična razigranost iz roda v rod. 


1) Sredina januarja - začetek poletja in novega življenja

Prvomajski prazniki so največkrat že polni hrepenenja po poletju, pogosto pa tudi že prijetno topli in sproščeni. Ni čudno, da veliko parov takrat spočne otroka, ki bo privekal na svet v sredini januarja naslednje leto.


2) Sredina maja - vroč avgustovski večer

Sproščeno poletje in dopust, topel poletni večer in zvezde, zagorela koža in kozarec istrskega vina ... in se zgodi. Če ste tudi vi posledica vroče poletne noči, imate v krvi zagotovo nekaj te poletne vročice, ki bo na svet pokukala v sredini maja. 


3) Konec julija - ne glejte fotografij s pretekle noči čarovnic!

Če ste rojeni konec julija, niti približno ne glejte fotografij vaših staršev iz zabave na noč čarovnic v letu poprej. Predstava mame-medicinske sestre in očeta-indijanca, ki se mečkata, vas bo namreč preganjala čisto vsako noč čarovnic.


PREBERITE TUDI: Takšni so januarski otroci


4) Druga polovica septembra - novoletna zabava

Otroci, rojeni v drugi polovici septembra, so bili skoraj zagotovo spočeti na novoletni zabavi oziroma blizu najdaljše noči v letu. A ni to najlepši možen prehod v novo leto?


5) Prva polovica novembra - nepozabno Valentinovo

Na praznik ljubezni se pač spodobi podariti ljubezen na vse možne načine. Če je ženska ravno takrat v fazi ovulacije, je rezultat seveda kristalno jasen - otroški jok v prvi polovici septembra. Tukaj lahko preverite ideje, kako praznovati družinsko valentinovo!


6) Druga polovica decembra - zelo dobra prvoaprilska šala

Med otroki, rojenimi v drugi polovici decembra, je gotovo kar nekaj takšnih, ki so bili spočeti na prvi april. Smeh namreč vpliva zelo pozitivno na uspešnost zanositve. To prvoaprilsko šalo si bosta starša zagotovo zapomnila za vedno.


Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

To je najboljša starostna razlika med otroki
Strokovnjaki so ugotavljali, kako manjša, srednja in večja starostna razlika med otroki vpliva na mamo, otroke oziroma v...
122
Hrana, ki pomaga pri zanositvi
Ljubezen gre skozi želodec, pravijo in dejansko že stoletja določeni vrsti hrane pripisujejo učinek afrodiziaka. Vendar,...
5
Pregled: Laparoskopija
Laparoskopija je metoda, pri kateri se s pomočjo posebne kamere (laparoskop) pregleda notranjost trebušne votline, še po...
5
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
4



8 slabosti vsakodnevnega seksa, za katere ...
Kakšne so slabosti vsakodnevnega seksa? Ali nam lahko preveč seksa res škodi? To je vprašanje, ki si ga zastavlja veliko...
Kontracepcija v obliki aplikacije in pamet...
Najnovejša tehnologija spremlja plodnost preko aplikacije in s pomočjo posebne pametne naprave, ki jo nosite na prstu ko...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?